Dodaj do ulubionych

Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska!

04.10.10, 18:38
Czy pijarowcy PO mogą triumfować?
Sobotnia akcja "dopalacze" miała tylko jeden cel:
rozjechać ruch Palikota w sali kongresowej.
Tusk osobiście stanął na czele lotnych brygad ds walki z dzieciakami!
Jak myślicie -zwycięży gó...arzy?
Najciekawsze,że zrobił durni z dziennikarzy,publicystów,komentatorów,uczonych w piśmie.
Nawet ja,kucyk trojański,dałem się nabrać:))
Najfajniejsze z tego jest jednak to,że PiS fantastycznie pomaga PO w w tej pijarowskiej zagrywce.
Polska to dziki kraj,kraj głupców i naiwaniaków!!!
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 18:43
      Kiedy Kara Mustafa wielki wódz Krzyżaków szedł wraz z wojskiem murzyńskim przez Alpy na Kraków .....itd itp........
    • tw_wielgus Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czumam 04.10.10, 18:45
      Wszakże Palikot działa w zmowie i w porozumieniu z premierem Tuskiem wiec niby dlaczego PO chciałoby medialnie przykryć konwencję nowej partii pod egidą palikotyzmu w Sali Kongresowej..?!
      • kucyk_trojanski Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 04.10.10, 18:49
        Mamy POPiS!Fajnie jest.
        • ferrari.dubienieckich Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 04.10.10, 18:56
          kucyk_trojanski napisał:

>
          Najnowszych wytycznych KC PiC nie slyszales?
          Jak najbardziej popieramy obecne działania rządu wobec dopalaczy - oświadczyła posłanka PiS-u Beata Kempa
          • vuvuzela Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 04.10.10, 19:31
            ferrari.dubienieckich napisał:

> kucyk_trojanski napisał:
            >
            > >
            > Najnowszych wytycznych KC PiC nie slyszales?
            > Jak najbardziej popieramy obecne działania rządu wobec dopalaczy - oś
            > wiadczyła posłanka PiS-u Beata Kempa

Ty już w tym antydopalaczowym amoku nawet piS jesteś gotów popierać. Gratuluję.
            • ferrari.dubienieckich Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 04.10.10, 20:08
              vuvuzela napisała:

> ferrari.dubienieckich napisał:
              >
              > > kucyk_trojanski napisał:
              > >
              > > >
              > > Najnowszych wytycznych KC PiC nie slyszales?
              > > Jak najbardziej popieramy obecne działania rządu wobec dopalacz
              > y - oś
              > > wiadczyła posłanka PiS-u Beata Kempa

>
              > Ty już w tym antydopalaczowym amoku nawet piS jesteś gotów popierać. Gratuluję.

Popierac? Ja? Skad. Pokazalem koledze jakie sa najnowsze wytyczne centrali bo sie biedak zacwalowal :)
              • vuvuzela Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 04.10.10, 20:24

> Popierac? Ja? Skad. Pokazalem koledze jakie sa najnowsze wytyczne centrali bo s
                > ie biedak zacwalowal :)
                >
                Rozumiem dlaczego wpadłeś w histerię. Mój pierwszy odruch też był "Pozamykać!"

Tylko, że jak się chwile dłużej nad tym pomyśli, to człowiek puka się w głowę, że dał się nabrać - nie tym dwudziestoletnim kołkom, właścicielom sklepów, tylko rządowi, który, wiedząc że to walka z wiatrakami robi sobie na tym piar, wiedząc, ze medium, które się na ten piar nie złapie zostanie oskarżone o bezduszność.

polecam wpis na blogu orlińskiego o dopalaczach. to on otworzył mi oczy - wcześniej też byłam gotowa iść rozwalać witryny sklepowe.

Przeczytaj zanim następnym razem kogoś poskarżysz o bezduszność

Histerię związaną z dopalaczami obserwuję z niesmakiem, tak dużym, że początkowo nawet nie chciałem tego komentować. Czasem jednak trzeba Dać Świadectwo (hurtowo nadrabiając: Irvinga wpuścić, bo wolność słowa; za tortury CIA ścigać, bo prawa człowieka).
                Idea zapobiegania narkomanii poprzez ustalenie listy substancji zakazanych ma mniej więcej ten sam feler, jak zapobieganie przeklinaniu przez ustalenie listy słów zakazanych. Nawet jeśli spróbujemy ją ułożyć i bezwzględnie egzekwować zakaz wypowiadania zabronionych słów, to po prostu ludzie zamiast „dupa” będą mówić „pupa” i wyjdzie na to samo.
                (...)

Podobnie jest z farmacją - często środek psychoaktywny zachowuje z grubsza swoje właściwości, gdy zmienimy jeden podstawnik. Stąd liczne pochodne amfetaminy, które działają podobnie, ale formalnie są inną substancją.
                Widziałbym więc wyjście w rygorystycznym pilnowaniu, żeby rekreacyjne dragi trafiały tylko do świadomego, dorosłego konsumenta (nie mam nic przeciwko podbiciu progu do 21 lat). Oraz bardzo poważnym ograniczeniu ich reklamowaniu, m.in. uniemożliwiającego reklamę trafiającą do młodzieży. No i surowej skarbowej kontroli wszystkich, którzy czymś takim handlują. Czyli: w podobnych obostrzeniach, jakim jest poddawany etanol - nasz ulubiony legalny narkotyk. A nawet jeszcze radykalniejszym.
                Ale zapobieganie narkomanii przez wydłużanie listy zakazanych środków to pomysł chory i przeciwskuteczny.

wo.blox.pl/2010/09/O-dopalaczach-nudne.html
                • snajper55 Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 05.10.10, 12:56
                  vuvuzela napisała:

> Histerię związaną z dopalaczami obserwuję z niesmakiem, tak dużym, że początkow
                  > o nawet nie chciałem tego komentować. Czasem jednak trzeba Dać Świadectwo (hurt
                  > owo nadrabiając: Irvinga wpuścić, bo wolność słowa; za tortury CIA ścigać, bo p
                  > rawa człowieka).

No popatrz jaka niekonsekwencja. Tu niby walczy się o wolność słowa, a gdy CIA namawia więźniów nie chcących mówić do korzystania z tej wolności słowa, to się psy na niej wiesza.

> Idea zapobiegania narkomanii poprzez ustalenie listy substancji zakazanych ma m
                  > niej więcej ten sam feler, jak zapobieganie przeklinaniu przez ustalenie listy
                  > słów zakazanych.

No tak, ale jakoś trzeba odróżnić dozwolone substancje psychoaktywne od zabronionych substancji psychoaktywnych. Może lista dozwolonych ?

S.
                  • 4cat Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 06.10.10, 11:41
                    histeryczny ryży wytrzeszcz na froncie w rozkroku.
              • 4cat Re: Zaraz, zaraz hola,hola bo ja czegoś nie czuma 07.10.10, 13:44
                i te kaprawe rozbiegane oczka.
    • vuvuzela Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 18:53

Szczerze powiedziawszy to rzygam tymi dopalaczami, chociaż żadnego nigdy nie miałam w nosie/ustach/żyłach.

Pamiętacie akcję z chemicznym kastrowaniem pedofilów?

ilu zostało wykastrowanych do tej pory?

Podobnie jak z żenadą oglądam wszelkie popisy polskich kabareciarzy (no może poza spadkobiercami na TV4) tak samo z wielki zażenowaniem obserwuję histerię w polskich mediach nt dopalaczy. Pisze to jako matka, pewna, że moje dziecko nigdy nie sięgnie po truciznę tylko dlatego, że sklep z trucizną ma logo zrobione z fluorescencyjnej farby.

Pan Tusk to ma ego bardziej rozbuchane niz Pan Palikot - "koniec sklepów z dopalaczmi". Jasne.

Czlowieku - kogo ty nabierasz?
      • kucyk_trojanski Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 18:58
        vuvuzela napisała:
        > Szczerze powiedziawszy to rzygam tymi dopalaczami, chociaż żadnego >nigdy nie miałam w >nosie/ustach/żyłach.
        Ja też mam to wszystko w dupiee
        • vuvuzela Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 19:05
          kucyk_trojanski napisał:

> vuvuzela napisała:
          > > Szczerze powiedziawszy to rzygam tymi dopalaczami, chociaż żadnego >n
          > igdy nie miałam w >nosie/ustach/żyłach.
          > Ja też mam to wszystko w dupiee

To się nazywa kolonoskopia:-)
      • wos9 Mogę przyjąć, że jest to czysty pijar, ale nie do 04.10.10, 21:59
        końca rozumiem Twoją pewność, co do własnego dziecka. Po pierwsze nie wiem, ile ma lat i czy jesteś absolutnie przekonana, że nie ma jakichś kłopotów, o których nie wiesz.
        Ale - i to jest NAJWAŻNIEJSZE - przy takiej łatwości dostępu do dopalaczy, JAKĄ masz gwarancję, że Twoje dziecko (nawet jeśli nie ulegnie fluoroscencyjnemu logo) nie padnie ich ofiarą, bo ktoś mu tego świństwa dosypie do napoju?

vuvuzela napisała:

> Szczerze powiedziawszy to rzygam tymi dopalaczami, chociaż żadnego nigdy nie miałam w nosie/ustach/żyłach.

> Podobnie jak z żenadą oglądam wszelkie popisy polskich kabareciarzy (no może po
        > za spadkobiercami na TV4) tak samo z wielki zażenowaniem obserwuję histerię w p
        > olskich mediach nt dopalaczy. Pisze to jako matka, pewna, że moje dziecko nigdy
        > nie sięgnie po truciznę tylko dlatego, że sklep z trucizną ma logo zrobione z fluorescencyjnej farby.
        >> Pan Tusk to ma ego bardziej rozbuchane niz Pan Palikot - "koniec sklepów z dopalaczmi". Jasne.
        > Czlowieku - kogo ty nabierasz?
      • boblebowsky Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 12:30
        vuvuzela napisała:
        >
        > Pamiętacie akcję z chemicznym kastrowaniem pedofilów?
        >
        > ilu zostało wykastrowanych do tej pory?

Prawne zapisy zmian zapowiadanych przez Tuska obowiązują od 8 czerwca i nie działają wstecz.
        Żeby takli delikwent był poddany tej "chemicznej kuracji" musi zostać najpierw prawomocnie skazany i odbyć karę, a najniższa wynosi 3 lata. Teraz już rozumiesz dlaczego w praktyce "chemicznych kastratów" jeszcze nie ma, czy mam wersalikiem napisać?
    • cookies9 Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 19:34
      >Polska to dziki kraj,kraj głupców i naiwaniaków!!!<

Nauka Drzewieckiego nie poszła w las,a nawet pisfani biorą to za swoje:-)
      • kucyk_trojanski Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 19:59
        Tusk na czele zbrojnych zagonów dworzan walczy z gimnazjalistami.
        Tusku,chyba zgłupiałeś...
        • woda_woda ciekawe 04.10.10, 20:04
          kucyk_trojanski napisał:

> Tusk na czele zbrojnych zagonów dworzan walczy z gimnazjalistami.

gimnazjaliści handlują trucizną?
          • vuvuzela Re: ciekawe 04.10.10, 20:26
            woda_woda napisała:

> kucyk_trojanski napisał:
            >
            > > Tusk na czele zbrojnych zagonów dworzan walczy z gimnazjalistami.
            >
            >
            > gimnazjaliści handlują trucizną?

Czemu ma służyć to pytanie nie służące niczemu?

• kucyk_trojanski Re: ciekawe 04.10.10, 20:45
              vuvuzela napisała:
              > Czemu ma służyć to pytanie nie służące niczemu?
              Czemuś chyba służy skoro zadajesz pytanie...
              • 4cat Re: ciekawe 07.10.10, 14:24
                PREMIER POWINIEN SIEDZIEĆ!Właśnie słucham, jak Donald Tusk wykrzykuje z mównicy sejmowej przeciw dopalaczom (przy okazji sprawia wrażenie, jakby miał z nimi nader bliski kontakt). Ważniejsze jest jednak, co mówi i jak chwali się czymś karygodnym w tzw. państwie prawa.
                Otóż amator miłości i piłki nożnej w polityce obwieszcza nam na sali Sejmu RP, że rząd podejmuje celowe działania, by sprowokować właścicieli sklepów z dopalaczami do … złamania prawa!

Już dawno pisałem, że premier wraz ze swym dworem nieudaczników powinien się podać do dymisji. Za to jednak, co teraz wygłasza w Sejmie, powinien się nim zająć prokurator z paragrafu podżegania do przestępstwa.

Ton wypowiedzi Tuska to wczesny PRL i szukanie kozłów ofiarnych w postaci spekulantów, którzy są winni kłopotom na rynku. Teraz wojną z dopalaczami premier chce odciągnąć naszą uwagę od upadku państwa i gospodarki. Czy w mediach głównego nurtu ktoś przekłuje ten balon? Wątpię, przecież służą one robieniu nas w balona…
    • aniechto.only Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 20:53
      kucyk_trojanski napisał:

> Tusk na czele zbrojnych zagonów dworzan walczy z gimnazjalistami.

Kucyk, dziecko, Tusk cię odciął od wodopoju, dlatego tak kopiesz:)
      • bodo.2 Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 04.10.10, 22:01
        kucyk bardzo trafnie to opisał,świadczy to już o degeneracji przewodniej siły "narodu"
      • kucyk_trojanski Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 11:27
        aniechto.only napisała:
        > Kucyk, dziecko, Tusk cię odciął od wodopoju, dlatego tak kopiesz:)
        :))
        Jakie ze mnie dziecko,mam 93 lata i jeszcze biorę,i...kopię
        • aniechto.only Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 13:08
          No to, stary koniu , przedawkowales, skoro takie bzdury piszesz:

kucyk_trojanski napisał:

Tusk osobiście stanął na czele lotnych brygad ds walki z dzieciakami!
          Jak myślicie -zwycięży gó...arzy?

• kucyk_trojanski Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 19:48
            Tusku,czy ty tez bierzesz?
    • 4cat Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 07:06
      brutalna wojna ryżego wytrzeszcza.
    • boblebowsky Bełkot ! 05.10.10, 12:27
      I niczym nie poparta spiskowa teoria, godna największych radiomaryjnych oszołomów, która rzeczywiście potwierdza, że głupców w naszym kraju nie brakuje.
      • 4cat Re: Bełkot ! 05.10.10, 12:32
        to rodzice ci nie mowili ,ze rude to fałszywe jest ? Nie mogli tego mówić, bo sami byli ryżymi okazami !!, stąd ten podstawowy brak wiedzy w temacie.
        • boblebowsky Re: Bełkot ! 05.10.10, 12:37
          Ty się swoją wiedzą popisujesz nieustannie na FK, również w tym wątku:))))
          • kucyk_trojanski Re: Bełkot ! 05.10.10, 12:40
            ...on poznał teorię wszystkiego ,czyli niczego i zna sie na wszystkim,czyli na niczym...
    • etwas-geheimnis Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 13:12
      Pijar oczywiscie jest , ale czy ma cos wspolnego z Palikotowym ruchem? Watpie , raczej z tymi ostatnimi zejsciami mlodych ludzi na skutek przedawkowania tych ,,dopalaczy".
    • pis_da_deby Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 05.10.10, 13:17
      kucyk_trojanski napisał:

> Czy pijarowcy PO mogą triumfować?

No tak. Lepiej niczego nie robic by nie narazic sie na zarzut mistyfikacji.

Lepiej byloby latami szukac "ukladu", bo to jest tak bardzo wiarygodne.
      No ale to juz bylo.
    • zapijaczony_ryj To nie jest walka z gó...arzami tylko z mordercami 05.10.10, 13:25
      kucyk_trojanski napisał:
      > Tusk osobiście stanął na czele lotnych brygad ds walki z dzieciakami!
      > Jak myślicie -zwycięży gó...arzy?

tych jak to ich nazywasz "gó...arzy", walka o ich zycie- naprawdę tego nie rozumiesz ?
      • kucyk_trojanski Re: To nie jest walka z gó...arzami tylko z morde 05.10.10, 13:41
        A nawozy sztuczne mogę sobie kupić i zażywać?
        A co będzie jak zażyję 30 aspiryn i zjem tutkę voltarenu,a nóż mogę sobie kupić?
        Może zamknąc jeziora i rzeki oraz ogrodzić mosty?
        Albo zakazać samobójstw...
        • zapijaczony_ryj Re: To nie jest walka z gó...arzami tylko z morde 05.10.10, 13:56
          kucyk_trojanski napisał:

> A nawozy sztuczne mogę sobie kupić i zażywać?
          > A co będzie jak zażyję 30 aspiryn i zjem tutkę voltarenu,a nóż mogę sobie kupi
          > ć?
          > Może zamknąc jeziora i rzeki oraz ogrodzić mosty?
          > Albo zakazać samobójstw...

Mozesz też popierać PiS i pocałować Paskuda z tyłu ponizej pasa-na takim poziomie chcesz dyskutować?
          To ja dziękuje i spadam
        • aniechto.only Re: To nie jest walka z gó...arzami tylko z morde 05.10.10, 13:56
          Czyli jednak jesteś głupim smarkaczem, któremu zły Tusk zabrał zabawkę.
        • pis_da_deby Re: To nie jest walka z gó...arzami tylko z morde 05.10.10, 13:57
          kucyk_trojanski napisał:

> A nawozy sztuczne mogę sobie kupić i zażywać?
          > A co będzie jak zażyję 30 aspiryn i zjem tutkę voltarenu,a nóż mogę sobie kupi
          > ć?
          > Może zamknąc jeziora i rzeki oraz ogrodzić mosty?
          > Albo zakazać samobójstw...

To wszystko mozesz zrobic ale gdybys to zrobil bylbys swiadomy skutkow.
          Lykajac dopalacze gowniarze nie zdaja sobie sprawy z tych skutkow.
          To duza roznica.
          • kucyk_trojanski Re: To nie jest walka z gó...arzami tylko z morde 05.10.10, 17:09
            pis_da_deby napisał: > To wszystko mozesz zrobic ale gdybys to zrobil bylbys swiadomy skutkow.
            > Lykajac dopalacze gowniarze nie zdaja sobie sprawy z tych skutkow.
            > To duza roznica.

A czy ci gó...arze sami z siebie się urodzili (samorództwo) i dlatego rodziców nie mieli i do szkoły nie chodzili,a szczególnie na religię nie uczęszczali....
            • pis_da_deby Re: To nie jest walka z gó...arzami tylko z morde 06.10.10, 10:45
              kucyk_trojanski napisał:

> pis_da_deby napisał: > To wszystko mozesz zrobic ale gdybys to zrobil bylby
              > s swiadomy skutkow.
              > > Lykajac dopalacze gowniarze nie zdaja sobie sprawy z tych skutkow.
              > > To duza roznica.
              >
              > A czy ci gó...arze sami z siebie się urodzili (samorództwo) i dlatego rodziców
              > nie mieli i do szkoły nie chodzili,a szczególnie na religię nie uczęszczali...
              > .
              To uwazasz, ze dopalacze powinny byc ogolnie dostepne bo wystarczy, ze rodzice czy nauczyciele powiedza mlodym ludziom, ze nie powinni ich probowac bo sa szkoodliwe dla ich zdrowia ?
              To pojdzmy o krok dalej.
              Zacznijmy sprzedawac na kazdym rogu narkotyki i bron.
              Rodzice juz zadbaja o to zeby ich dzieci tego nie kupowaly.
    • kucyk_trojanski Tusk przyznał się, że też dopalał 06.10.10, 10:27
      i wyszło mu to na zdrowie-został premierem,co prAwda dupowatym,ale premierem...
      • boblebowsky A kucyk językiem czyści psie odbyty. 06.10.10, 10:50

• kucyk_trojanski Re: A kucyk językiem czyści psie odbyty. 06.10.10, 11:56
          Jak widać nie jestem osamotniony,bublebowski jest zdolnym uczniem,niebawem przegoni mistrza
          i będzie sam czyscił...
          >boblebowsky napisał:
      • zapijaczony_ryj A komu ten dupowaty premier dokopał 2 razy w debac 06.10.10, 11:07
        kucyk_trojanski napisał:

> i wyszło mu to na zdrowie-został premierem,co prAwda dupowatym,ale premierem...

ie?
        To jakim dupowatym musi być ten idiota co z nim przegrał?
    • wilk_z_wolfow Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 06.10.10, 11:14
      kucyk_trojanski napisał:

> Czy pijarowcy PO mogą triumfować?
      > Sobotnia akcja "dopalacze" miała tylko jeden cel:
      > rozjechać ruch Palikota w sali kongresowej.
      > Najciekawsze,że zrobił durni z dziennikarzy,publicystów,komentatorów,uczonych w
      > piśmie.
      > Nawet ja,kucyk trojański,dałem się nabrać:))
      > Najfajniejsze z tego jest jednak to,że PiS fantastycznie pomaga PO w w tej pija
      > rowskiej zagrywce.
      > Polska to dziki kraj,kraj głupców i naiwaniaków!!!

Uwazam ze statut POPiS-u szybko zostanie "splodzony" i zostanie POdPiSany
      przez Tuska ze strony PO i kogos z PiS-u .
      Nie bedzie to Jaroslaw Kaczynski , na Kaczynskiego , jego zwierzchnik z Torunia
      juz polozyl krzyz .
      T.Rydzyk postawil na Szeremietiewa i kolejny raz dal do zrozumienia Kaczynskiemu , kto rzadzi PiS-em .
      • kucyk_trojanski Bratko bravo! 06.10.10, 14:45
        W USA trafiłbys na okładkę "Time",a u nas walcza z przedsiębiorczoscią.
        • karbat Re: wspolczuje ci kucyku 06.10.10, 14:59
          kucyk_trojanski napisał:
          > Sobotnia akcja "dopalacze" miała tylko jeden cel:
          > rozjechać ruch Palikota w sali kongresowej.
          > Najciekawsze,że zrobił durni z dziennikarzy,publicystów,komentatorów,uczonych w
          > piśmie.
          > Nawet ja,kucyk trojański,dałem się nabrać:))
          > Polska to dziki kraj,kraj głupców i naiwaniaków!!!

postrzegania rzeczywistosci ,....a sam jestes ekomosem czy tym glupcem , naiwniakiem ..

rzad Tuska podjal sie rozwiazania problemu z tzw. dopalaczami ... problem ten wynikl z kulawego , nieudolnego ustawodawstawa naszych elyt w kraju , fakt .
          Podjal sie tego w smieszny sposob , akcyjnosc , improwizacja , szum medialny ... tak po naszemu , po polsku i nic wiecej .
          Sposob rozwiazania tego problemu przez rzad Tuska ma charakter prowizorium ,
          temat ten w przyszlosci bedzie powracal . Inaczej nie potrafimy tworzyc solidnego ustawodawstwa .. z tym trzeba zyc.

• kucyk_trojanski Re: wspolczuje ci kucyku 06.10.10, 16:37
            przyjmuję wyrazy współczucia,jesteś, karbacie dobrym człowiekiem...
    • mm-18 Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 06.10.10, 17:29
      Oj, coś mi się wydaje, że nie rozjedzie, oj , nie rozjedzie.
      • kucyk_trojanski Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 06.10.10, 21:39
        mm-18 napisał:

> Oj, coś mi się wydaje, że nie rozjedzie, oj , nie rozjedzie.
        hmmm?
        • 4cat Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 07.10.10, 08:27
          Kontrast z CBA
          Gdy chciano dokopać dziecku PiS - CBA, to zarzut brzmiał, że Agencja prowokowała do przestępstwa. Dziś, gdy robi to cała machina władzy, jest cisza...

wtedy niejaki Micjnik grzmiał o pełzającym zamachu na demokrację, teraz śpiewa o uprawianiu demokracji przez ryżego wytrtzeszcza.
          • kucyk_trojanski Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 07.10.10, 10:42
            moralność Kaliego jest uniwersalna-tak jak POPiS
    • prawieemeryt Re: Dopalacze i mistyfikacja. 07.10.10, 13:48
      Nudzi mnie ten temat - z dopalaczy zażywam tylko maślankę!
      • kucyk_trojanski Re: Dopalacze i mistyfikacja. 07.10.10, 16:52
        prawieemeryt napisał:
        > Nudzi mnie ten temat - z dopalaczy zażywam tylko maślankę!

Zażyj,posmakuj,a nie będziesz się nudził
    • adams96 Re: Cyniczna i wredna mistyfikacja Tuska! 07.10.10, 15:17
      Uwazam ze polska obecnie to juz nie jest glupi kraj bo ludzie zaczynaja wyciagac wnioski jak po 4 latach kiepskich rzadow PO nadal jest winny PIS.Nawet glupcy i chlopaczkowie ze szkoly sredniej na ten Numerjuz sie nie dadza nabrac.Poparcie dla tego rzadu jest minimalne i podobnie dla PO ktora nabrala wyborcow ,ktorzy nania glosowali.Reszty dokona genialny minister finansow Pan Rostkowski ktory siegnie do kieszeni Polakow.
    • honeyr "Ten pan juz nigdy nikogo nie zabije!" 07.10.10, 17:12
      Wypisz wymaluj, powtórzenie tego cyrku - teraz w wykonaniu ryżego nt. Dawida jakiegośtam.
      POPISduły są genetycznie nie do odróżnienia.
      • 4cat Re: "Ten pan juz nigdy nikogo nie zabije!" 08.10.10, 08:53
        zwłaszcza rude niczym się nie różnią.
        • kucyk_trojanski Uchwalili!!!!! 08.10.10, 10:46
          Szeryf góra,strzelił z biodra!
          Histerii ulegli nawet,wydawałoby się,porzadni luszie:adw Kondracki i inni
          no bo jak byc przeciwko deprawacji dzieci,nawet jesli srodki proflaktyczne sąkońskie.
          Tusk,jest starym,głupim ćpunem.
          • 4cat Re: Uchwalili!!!!! 08.10.10, 13:18
            Straszne, przerażajace i porażające musieli ich "podsłuchiwać" bo na żywo ich nie mieli.
            • kucyk_trojanski Re: Uchwalili!!!!! 08.10.10, 13:32
              4cat napisał:

> Straszne, przerażajace i porażające musieli ich "podsłuchiwać" bo na żywo ich n
              > ie mieli.
              oczywista oczywistość -POPiS zwyciężył
              • kucyk_trojanski Wyszedł!!!! 09.10.10, 11:11
                Mamy sądy!
      • kucyk_trojanski Re: "Ten pan juz nigdy nikogo nie zabije!" 09.10.10, 13:07
        honeyr napisał:

> Wypisz wymaluj, powtórzenie tego cyrku - teraz w wykonaniu ryżego nt. Dawida ja
        > kiegośtam.> POPISduły są genetycznie nie do odróżnienia.

też jednojajowe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka