Dodaj do ulubionych

I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający

15.10.10, 19:07
Komendant Główny Policji i szef aBW - obydwaj z nadania PiSu.

Wierzę i jednemu i drugiemu. Wierzę w to, że Święczkowski chcial wsadzić Blidę na trzy miesiące to areszty wydobywczego, i w to, ze Kornatowski nigdy nie trzeźwiał (dzisiaj też nie wyglądał na trzeźwego).

I na szczęście juz teraz możemy patrzeć na tych pajaców z obojętnością, bo wiemy, że tak jak oni tak i prezes nigdy nie wrócą do władzy.

Tylko Blidów żal.
Obserwuj wątek
    • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:09
      No i oczywiście afera węglowa już się przedawniła, Nareszcie można odetchnąć z ulgą...
      • vuvuzetka Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:11
        .Ja o zupie ty o dupie, po raz drugi w ciągu godziny.

To był twój ostatni post na który zareagowałam.
        • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:21
          > .Ja o zupie ty o dupie

Nie napisałem niczego o dupie. Głodnemu chleb na myśli?
    • krystian10 Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:10
      Przez tych panów już nikt nie zginie jak mówił mniej niż zero :)
      • vuvuzetka Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:14
        krystian10 napisał:

> Przez tych panów już nikt nie zginie jak mówił mniej niż zero :)

Przez tych panów już nikt pozbawiony życia nie będzie..

to lepsza wiadomość niż udana akcja w Chile
    • zoil44elwer Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:11
      Kaczmarek,Netzel,Kornatowski,Święczkowski to nominaci Kaczyńskich.A tylko Godzilla dalej broni jarkacza!!
      • vuvuzetka Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:12
        zoil44elwer napisał:

> Kaczmarek,Netzel,Kornatowski,Święczkowski to nominaci Kaczyńskich.A tylko Godzi
        > lla dalej broni jarkacza!!

Widocznie jarkacz na na niego najgrubszą (nomen omen) teczkę.

Przecież to już nawet nie jest tajemnicą Poliszynela, ze nawet swoim zakładał.
        • ayran Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:51
          Święczkowski to człowiek Ziobry. Kolega ze studiów, zwany przez Zbysia Bogusiem. Dopóki Ziobro nie powie złego słowa o prezesie, dopóty i Boguś będzie stał za nim murem.
          Przerażające, swoją drogą, jak wygląda ten młody przecież człowiek.
          • vuvuzetka Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:56
            ayran napisał:

> Święczkowski to człowiek Ziobry. Kolega ze studiów, zwany przez Zbysia Bogusiem
            > . Dopóki Ziobro nie powie złego słowa o prezesie, dopóty i Boguś będzie stał za
            > nim murem.
            > Przerażające, swoją drogą, jak wygląda ten młody przecież człowiek.

Już zaczynam powoli rozumieć o co chodzi w tym konflikcie propisowskich buldogów.. dzięki
            • chateau Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 20:05
              A ja pozwolę sobie na wrzutkę w stylu Radziszewskiej.
              Że nie jest tajemnicą męska przyjaźń między Zbyniem a Bohdanem. A nawet więcej niż przyjaźń.
              • vuvuzetka o matulu.... 15.10.10, 20:15
                chateau napisał:

> A ja pozwolę sobie na wrzutkę w stylu Radziszewskiej.
                > Że nie jest tajemnicą męska przyjaźń między Zbyniem a Bohdanem. A nawet więcej
                > niż przyjaźń.
                >

jeśli to prawda, to to lepszy scenariusz na film, niż górnik, żona i jego dwie kochanki

ziobro złodziej i jego kochanek
            • zoil44elwer Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 20:07
              Święczkowski ma w nosie swoich krytykantów.Będąc prokuratorem prokuratury krajowej w stanie spoczynku ma 10 kafli na miesiąc tzw "pensji".
              • vuvuzetka Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 20:43
                zoil44elwer napisał:

> Święczkowski ma w nosie swoich krytykantów.Będąc prokuratorem prokuratury krajo
                > wej w stanie spoczynku ma 10 kafli na miesiąc tzw "pensji".

10 kafli plus narzeczony Ziobro - pełnia szczęścia.
    • purchawkapuknieta Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:26
      przerażajacy są, bo z nadania PiSu?
      • vuvuzetka Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 19:46
        purchawkapuknieta napisała:

> przerażajacy są, bo z nadania PiSu?

O tym, że Kornatowski był z nadania PiSu dowiedziałam się w o 19.00. Nie miałam o tym pojęcia.

to że jest przerażający dowiedziałam się kilka chwil po tym jak otworzył usta.
    • henry.rollins Re: I Kornatowski i Święczkowski sa przerażający 15.10.10, 20:02
      obaj nadani z ramienia partii mętów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka