Dodaj do ulubionych

Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobronę

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.04, 12:15
Gejtych i jego partner Wrzodak ! Z głupoty też należy sie spowiadać, nie
tylko z lubieżnych czynów!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kopen Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:26
      Wrzodak obraził ostatnio w sejmie patriotów z AK ,WiN porównójąc ich do
      terorystów
      • Gość: max Komusze przeklamania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:39
        Wrzodak obraził ostatnio w sejmie patriotów z AK ,WiN porównójąc ich do
        > terorystów.

Bredzisz, przyjacielu mojej kozy. Albo klamiesz w zywe oczy - nauka zydokomuny widac nie poszla w las - albo nie potrafisz zrozumiec tresci przemowienia Wrzodaka. Akurat on sam nie jest moim idolem, ale tresc i kontekst jego wypowiedzi byl zupelnie inny
        • Gość: juice Re: Komusze przeklamania IP: 213.77.89.* 03.04.04, 15:40
          niestety ale Ty bredzisz. mówił dokładnie o tym, że terroryści broniący
          wolności w Iraku, są jak AK. dokładnie tak powiedział, jak nie wierzysz to
          poszukaj na www.sejm.gov.pl

wyrwało mu się - chodziło mu zapewne o to, że Amerykanie a w tym i Polacy są
          najeźdzcami i zagalopował się do porównywania broniących Iraku do AK itd. I
          niestety ale obraził AK. Nie ma to nic wspólnego z komuchami, komuchów
          nienawidzę i głosowałem na PiS. Oczywiście nie jetsem osobą która napisała
          poprzedni wątek, ale się z nim zgadzam. obraził i powinien przeprosić.

Z LPRu jest taka antykomuna i patriotyzm, jak z ZCHNu był katolicyzm.
          Chciałbym, żeby partie z lewa i z prawa nareszcie zaczęły wyrażać poglądy,
          którymi się posługują w kampaniach wyborczych. Chyba zagłosuję na partię, która
          najmniej obieca.
          • Gość: Niko P.,Indiana LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: 68.254.36.* 03.04.04, 16:04
            Cwiercinteligenci z LPR, aby obronic "nierozerwalnosc" malzenstwa jako zwiazku
            mezczyzny i kobiety, gotow sa ZABRONIC nawet mowienia publicznie o legalizacji
            malzenstw homoseksulanych (a gdzie wolnosc slowa?) Dokladnie tak samo
            postepowala wladza LUDOWA w PRL, zabraniajac mowienia zle o ZSRR i socjalizmie.
            • Gość: Ja Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: 207.239.14.* 03.04.04, 17:35
              Sluchaj caly inteligencie i europejczyku. Wolnosc slowa to nie wolnosc dupska.
              Ciekawy jestem jak bardzo bedziesz sobie chwalil ciagle sluchanie o pedalach i
              lesbijkach az twoje dzieci stwierdza ze to jest dobre i tez tak chca. To sie
              wlasnie nazywa demokracja i wolnosc slowa w wydaniu liberalow i europejczykow.
              Nie ma innych wazniejszych spraw na tym swiecie jak zydofilstwo i milosc do
              wszelkiej masci zboczencow.
              • Gość: bloodsucker Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.04, 18:51
                FUCK OFF od liberalow ksenofobie i cimnogrodzie!Lezec w kosciele krzyzem i
                zdrowaski odmawiac,a nie na forum ciemnote zenic!!!
                • Gość: Ja Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: 207.239.14.* 03.04.04, 19:56
                  Bloodsucker sie zdenerwowal. Na pewno jest pedalem i troche mowi po polsku a
                  malo po angielsku i to tylko wulgarnie jak to bywa u inteligentnej
                  amerykanskiej Polonii. Ciekawe czy wie co to ksenofob?
                  • Gość: WielkiDemokrata KONGRES LPR i ZERO info w MASS MEDIACH - DLACZEGO? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.04.04, 21:00
                    Jak ktoś kichnie w SLD lub Unii Pracy to się SPRYNDAĆ CHCĄ w TVN24 i TVP -
                    zapraszają KILKUNASTU POLITYKÓW z tej partii, ROZCZULAJĄ się nad nimi - MIMO ŻE
                    TE PARTIE MAJĄ NIŻSZE POPARCIE niż LPR!!!

Natomiast o tym, że dzisiaj się rozpoczął Nadzwyczjny Kongres Ligii Polskich
                    Rodzin - NAJSENSOWNIEJSZEJ OBECNIE moim zdaniem partii w Polsce - to
                    dowiedziałem sie dopiero tutaj - z Gazety Wyborczej online... (mimo, że
                    wcześniej oglądnąłem większość dzienników w TV)
                    • Gość: media Re: KONGRES LPR i ZERO info w MASS MEDIACH - DLAC IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:30
                      Gość portalu: WielkiDemokrata napisał(a):

> Jak ktoś kichnie w SLD lub Unii Pracy to się SPRYNDAĆ CHCĄ w TVN24 i TVP -
                      > zapraszają KILKUNASTU POLITYKÓW z tej partii, ROZCZULAJĄ się nad nimi - MIMO ŻE
                      >
                      > TE PARTIE MAJĄ NIŻSZE POPARCIE niż LPR!!!
                      >

to nie wiesz, ze urban, jaruzel i forhojgen
                      nie zycza sobie podawania wiadomosci o LPR
                      w publicznych mediach w POlsce ???

> Natomiast o tym, że dzisiaj się rozpoczął Nadzwyczjny Kongres Ligii Polskich
                      > Rodzin - NAJSENSOWNIEJSZEJ OBECNIE moim zdaniem partii w Polsce - to
                      > dowiedziałem sie dopiero tutaj - z Gazety Wyborczej online... (mimo, że
                      > wcześniej oglądnąłem większość dzienników w TV)
                    • Gość: albi Re: KONGRES LPR i ZERO info w MASS MEDIACH - DLAC IP: 62.233.231.* 03.04.04, 23:23
                      Tak jak Ty ogladasz i słuchasz dzienników,taka jest cała Liga.Słuchaja i
                      podniecają sie tylko swoimi wypowiedziami.Koszmar!
                  • Gość: Pro-rok Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.proxy.aol.com 05.04.04, 06:56
                    Do Ja.
                    Nie mam zamiaru bronic homoseksualistow. Uwazam ze ich nalezalo by poddac
                    przymusowemu leczeniu. Natomiast o ile chodzi o Polonie Amerykanska to wara Ci
                    od niej. Pamietaj ze Polacy z poza granic Polski, od zarania ich czesto
                    przymusowego wychodzctwa, zawsze wspomagali Polske materialnie i politycznie.
                    A ze niktorzy rodacy w polsce uwazaja ze Polonia za malo dla nich robi, to
                    niech sobie zadaja pytanie co oni robia dla Poloni.
              • Gość: ZZ Różaniec do łapy IP: *.top.net.pl 04.04.04, 14:12
                a od komputera i internetu wara i a kysz.
                To przecież lutersko-masońskie wynalazki, od których porządny katolik powinien
                się trzymać z daleka.
            • Gość: antyzoofil SLDUP TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:24
              Cwiercinteligenci z SLDUPcy, nie chca malzenstwa jako zwiazku mezczyzny i kobiety, gotowi sa NAKAZAC nawet mowienie publiczne o zboczonych
              malzenstwach homoseksulanych i zoofilicznych (a gdzie granice wolnosci slowa?) Dokladnie tak samo postepowaly wladze PRL, nakazujac mowienie tylko dobrze o ZSRR i socjalizmie.
              • Gość: antypedal Re: SLDUP TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:26
                Cwiercinteligenci z SLDUPcy, nie chca malzenstwa
                jako zwiazku mezczyzny i kobiety, gotowi sa NAKAZAC
                nawet mowienie publiczne o zboczonych malzenstwach
                homoseksulanych i zoofilicznych (a gdzie granice
                wolnosci slowa?) Dokladnie tak samo postepowaly
                wladze PRL, nakazujac mowienie tylko dobrze
                o ZSRR i socjalizmie.
            • Gość: Pro-rok Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.proxy.aol.com 05.04.04, 07:44
              Fakt ze homoseksualisci, miedzy innymi, chca wzorowac swoje wynaturzone
              zachowanie na heteroseksualnych zwiazkach malzenskich, daje do myslenia ze oni
              powinni poddac sie opiece lekarskiej.
              Tego ze homoseksualizm jest wybrykiem natury zaden zdrowo myslacy czlowiek nie
              bedzie kwestionowal.
              Homoseksualizm nalezy leczyc a nie propagowac.
          • Gość: dyzein Re: Komusze przeklamania IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 04.04.04, 00:37
            niestety ale Ty bredzisz. mówił dokładnie o tym, że terroryści broniący
            > wolności w Iraku, są jak AK. dokładnie tak powiedział, jak nie wierzysz to
            > poszukaj na www.sejm.gov.pl
            >
            > wyrwało mu się - chodziło mu zapewne o to, że Amerykanie a w tym i Polacy są
            > najeźdzcami i zagalopował się do porównywania broniących Iraku do AK itd. I
            > niestety ale obraził AK. Nie ma to nic wspólnego z komuchami, komuchów
            > nienawidzę i głosowałem na PiS. Oczywiście nie jetsem osobą która napisała
            > poprzedni wątek, ale się z nim zgadzam. obraził i powinien przeprosić.
            >
            > Z LPRu jest taka antykomuna i patriotyzm, jak z ZCHNu był katolicyzm.
            > Chciałbym, żeby partie z lewa i z prawa nareszcie zaczęły wyrażać poglądy,
            > którymi się posługują w kampaniach wyborczych. Chyba zagłosuję na partię,
            która
            >
            > najmniej obieca.

I kto w koncu BREDZI????????????????

A co w tym zlego ze tak wlasnie powiedzial, czy Niemcy nie nazywali AK
            terrorystami?
            Czy AK nie walczyla z okupantem??
            Czy Iraccy bojownicy nie walcza z okupantem?
            Czy obce wojska w Iraku to nie okupanci?????????
            Wiec czemu jest tak latwo wytknac komus ze bredzi , skoro sam bredzi?
          • Gość: polhouse Re: Komusze przeklamania IP: *.gci.net 04.04.04, 05:23
            Masz swieta racje, LPR i Samoobrona sa dobrzy w obiecankach . Do Uni nie
            chcieli, ale do uninego koryta chca sie na sile dostac. Jezeli LPR i Samoobrona
            dostanie sie do Uni,to napewno bedzie wesolo. Glupek Leper wraz Gierdychem beda
            chcieli blokowac trybune, ale tam pokaza im gdzie raki zimuja.Czy wrescie oni
            zrozumieja ze zawsze wygrywa wiekrzosc i tak zawsze bedzie. To nie jest ulomne
            Polskie prawo co bedzie sie cackalo jak z banda samoobrony. Czas zrozymiec
            wrescie sam siebie i innych. Nie moge sie wrescie doczekac kiedy wejdziemy do
            Uni , Wrescie ktos zrobi pozadek z warcholami na scenie politycznej w Polsce.
        • Gość: Sasza Re: Komusze przeklamania IP: *.wroclaw.mm.pl 03.04.04, 18:51
          Treść przemówień Wrzodaka jest tak wybitna, że aż nie przetłumaczalna.No,
          chyba że Twoja koza to potrafi.
        • Gość: Leszk MILLER Poprawka IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 04.04.04, 19:42
          "Posługiwałem się służbami specjalnymi niezgodnie z prawem jako premier i
          posługuja się służbami specjalnymi niezgodnie z prawem jako Leszk MILLER. Nie
          mam sobie nic do zarzucenia i Wiesław Kaczmarek bedzie siedzial. Jak służby
          specjalne szukaja to znajda. A szukaja dzien i noc".
      • Gość: 1szo_ligowiec DO LUBIEZNEGO SLDUPCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:22
        Gość portalu: Bóg napisał(a):

> Gejtych i jego partner Wrzodak ! Z głupoty też należy sie spowiadać, nie
        > tylko z lubieżnych czynów!!!

Glodnemu chleb na mysli !

widac ze jako fanatyczny sldupiec lubieznik
        masz blade pojecie o spowiadaniu,
        dlatego tez nie wiesz, ze twoje leki
        odnosnie lubieznosci sa tu nieuzasadnione.

z drugiej strony wyraznie widac
        ze to twoja oczywista glupota
        i jakies popelnione lubiezne czyny
        pchaja cie w kierunku liberalnej
        eu-stytucji !

• Gość: NIE JACKOWSKI Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:32
      Grupa Króla Lear LEAppeRa zdobędzie jeszcze większe poparcie w sondazach, wygra
      wybory ktore odbeda sie we wrzesniu a ON jak na KRÓLA przystalo bedzie dzierŻyŁ
      wladze w swietle reflektorow czyli bedzie PREMIEREM. PolsKę seK BEDZIE DLUUUUGO
      NAPRAWIAL ARGUMENTUJAC ŻE CHORA GOSPODARKA MUSI MIEC W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI
      UZDROWIONEGO BANKIERA. CIAG DALSZY PROROCTWA (NIE JACKOWSKIEGO) moglby byc
      PRZEDSTAWIONY ale czy WAS TO INTERESUJE ? A w kwesti maja , na połamanym tronie
      księstwa warszawskiego klapnie ZcIMNOsiewicz, i jak mi WIZJA niesie trzĘsienie
      ziemi bedzie w KALAFIORACH a LAS VEGAS TO GAS I SALVE, NO I POWODZIE JAK PISZE
      GAZETA W DRUGIEJ POLOWIE XXI wieku - też w maju.
    • Gość: Mote. Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobronę IP: *.acn.pl 03.04.04, 12:35
      Tak, Gietrych, ale chyba w krainie bajek.
      A myślałem, że jesteś pozbawiony poczucia humoru.
    • gandalv Ciekawe co jada??? Że wyraża się takie pogląd 03.04.04, 12:37
      y. Niech Pan powie Panie Giertych też uszczknę :)
      Pozdrawiam
      Gandalv
      www.twojamagia.republika.pl

• Gość: jac Głosuje na LPR IP: 213.17.204.* 03.04.04, 12:45
      To rzeczywiście jedyna alternatywa.
      Czy doskonała?? NIE, NIE, NIE.
      Ale kto???
      Malowańcy, złodzieje i kłamcy z PO??? (mosty, Lewandowki, Rokita, plan Hausnera
      nie, ale głosujemy za, zdradzony AWS i UW{wiem były złe, ale oni mi to zło
      czynili i uciekli jak szczury}).
      Czerwonka z SLD, albo farbowańcy z SDPL. Ich wyczyny codziennie opisuje prasa.
      UW - już byli i co??
      Samoobrona - może mają dużo racji, ale zbyt dużo tam ciemnoty. Kogo pozyskaja
      do rządzenia??? Przecież Pani Beger wkręcona jak blondynka w sprawie
      Kwaśniewskiego, to śmiech. Dlaczego nikt z partii nie odradził jej takiej
      sejmowej komedii????
      PSL- oni jacys tacy "obrotowi"

NO WIĘC KTO POZA LPR?????????????
      No może PiS po oczyszczeniu.
      • Gość: max Re: Głosuje na LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:50
        NO WIĘC KTO POZA LPR?????????????
        > No może PiS po oczyszczeniu.

To chyba musieliby zredukowc sie o 90%, wliczjac w to tandem kaczirow i demagoga Dorna.
        Zostaje tylko LPR. Wszystkie prognozy tej partii sprawdzaja sie - niestety.
        Inne partie, z ich dupolizusostwem UE, jest nieszczesciem dla Polski
        • Gość: killkamill A ja głosuję na SDPl IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:26
          Gdyby sprawdzić LPR to też nie wiadomo, co by się stało. Nie wiem, jak panowie,
          ale ja nie chcę mieć nic wspólnego np. z Gabrielem Janowskim, który ma
          skłonność do bardzo ciężkiego odchorowywania grypy, ani też z kolesiami, którzy
          obrzucają kobiety kamieniami tylko dlatego, że są (one) feministkami i
          popierają aborcję.
          A czemu SDPl? Bo uważam, że ciągłe malowanie polskiej lewicy (notabene
          najbardziej lewicową partią w Polsce jest obecnie Sianoobrona) jest już nudne.
          I że są tam nieźli ludzie. A jeśli Borowski i reszta ich stamtąd wyłuskają, to
          powstanie owiele lepsza "malowanka" niż POPiSkiwacze.
          • Gość: Ja Re: A ja głosuję na SDPl IP: *.net.autocom.pl 03.04.04, 15:19
            A ja popieram LPR i warunkowo PiS(jak zmieni postawe w sprawie okupcji Iraku).
            Inne partie i partyjki sa do d...
    • Gość: Bajki? GIERTYCH-ZAKLINACZ DESZCZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:47
    • goniacy.pielegniarz Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr 03.04.04, 12:47
      Co za wyobraźnia!!
      :)
    • tomziczek Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr 03.04.04, 12:48
      Czy wam Giertych sie czasem sufit na glowe nie zwalil?
    • Gość: Ojciec Roman Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:53
      Tylko LPR............... razem z ośrodkiem rtv z Rydzykowai jesteśmy w
      ŚREDNIOWIECZU!!!!
      • Gość: jac niemożliwe IP: 213.17.204.* 03.04.04, 12:55
        W średniowieczu nie było rtv
        • Gość: Adalbert Re: Wtedy to się nazywało "cudowne lusterko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:17
          W średniowieczu dużo też eksperymentowano z przekazem bezpośrednim za
          pomocą "objawień" i "wizji" oraz "głosów" - czyli fonii. Byli eksperymentatorzy
          oficjalni ("błogosławieni", "święci" i "nawiedzeni") oraz niezależni
          ("czarodzieje" i "czarownice", "wróżbici", "jasnowidze" itp). Działalność bez
          koscielnej koncesji była bardzo surowo karana.
          • Gość: zyga Re: Wtedy to się nazywało "cudowne lusterko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:55
            Obecnie, to co nie jest w Talmudzie, to ciemnogrod.
            Naprzod lesbijki, pedaly, pedofile, nekrofile.
            • Gość: killkamill O! IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:29
              O! To był właśnie Ciemnogród, Zyga.
      • Gość: sam Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:53
        Za to prounijne ugrupowanie z hasłem "caly narod prostuje banany zgodnie z interesem innych (Francji)", to faktycznie nowoczesny poglad.
      • Gość: Eryk A można IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 14:03
        a mozna sie wiecej pouczyć a nie pisac głupot o sredniowieczu
        z tym co piszesz widac ze niewiele sie z historii anuczyłes
        a prawda nie było ws rednoiowieczu rtv
        ale pokazcie mi filozofa dzisiejszego takiego pokroju jak byli ludzie
        sredniowiecza
        Niby ciemnoty
        A wiecie kto ustanowiłe pojecie ciemne średniowiecze mądzrzy filozofowie
        marksiści po wojnie w 45 na uzyetek komuchów abu ludziom lepiej ptrac mózgi
    • Gość: NOgA ROMAN SIE BARDZO POSTARZAŁ W TYM SEJMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:00
      • Gość: psiuk Nie wyrabiamy,hehehehe.,............... IP: 218.80.67.* 03.04.04, 21:54
        My, klub, wicie, 65-latkow, uwazamy, ze, wicie, drogi nasz lider nie
        wyrabia...!!!
        Poniewaz nasze 3 do 4 razow nocka nam jest OK, uwazamy, ze ograniczanie tylko
        dlatego, ze nasz lider nie wydoli - jest ograniczaniem praw czlowieka,
        obywatela i chrzescijanina...Oraz w Ksiegach nie ma nic o Viagrze!

Poniewaz WSZELKIE prawa(zapoznajcie sie, wicie lider,) nie limituja ilosci
        kopulacyjnosci(moja zona da wam, wicie po mordzie, ze uzywam naukowego jezyka),
        ze sie tak wyraze -wiec po polsku: Albo Wasc lider, albo nie.......!!!!!?????
        Prosimy wiec Was, wicie, o uczestnioctwo, oraz, zeby nasze staropolskie obrzedy
        wzbogacic, zapraszamy Wasza Dostojnosc na nasze skromne obchody ZYZNI POLSKIEJ.

Bedzie 5 panienek (sprawdzone pochodzenie) oraz 10 panow(sprawdzone
        pochodzenie).
        Jestesmy ZAWSZE po stronie Polskich Rodzin...............!

• Gość: araha Ciemnogrod do URN!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.04, 13:01
      tylko w was drzemie sila glupoty jaka reprezentuje 80% polskiego
      spoleczenstwa...
      • Gość: ojectiv Czerwony Ciemnogrod do URyN !!!! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:29
        tylko w was drzemie sila glupoty jaka reprezentuje 30%
        zmichniczonego zlewacko-libertynsko spoleczenstwa...
        • Gość: killkamill Arytmetyka IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:32
          80% +30% to jakieś 110%. A kto popiera POPiS?
          • Gość: pol_aryt Arytmetyka wg prawa michnika/soltyka !!!!! IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:16
            Gość portalu: killkamill napisał(a):

> 80% +30% to jakieś 110%. A kto popiera POPiS?

widac, ze w nauka polscislych jestes niedouczony ...

Pierwsze prawo wzglednosci
            statystycznej michnika mowi:

50 proc + 50 proc rowna sie ok. 150 proc

• Gość: Liberał Panie Giertych, co Pan brał?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:03
      Wszystko jest dla ludzi, ale nie można przesadzać, bo szkodzi zdrowiu! Niech
      Pan trochę głęboko pooddycha, to Panu przejdzie.
    • Gość: wyborca Panie Romek, Prima Aprilis był przedwczoraj IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.04.04, 13:10
    • Gość: 1sza_liga DO LUBIEZNEGO SLDUPCA !!!!!!!! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:19
      Gość portalu: Bóg napisał(a):

> Gejtych i jego partner Wrzodak ! Z głupoty też należy sie spowiadać, nie
      > tylko z lubieżnych czynów!!!

Glodnemu chleb na mysli !

widac ze jako fanatyczny sldupiec lubieznik
      masz blade pojecie o spowiadaniu,
      dlatego tez nie wiesz, ze twoje leki
      odnosnie lubieznosci sa tu nieuzasadnione.

z drugiej strony wyraznie widac
      ze to twoja oczywista glupota
      i jakies popelnione lubiezne czyny
      pchaja cie w kierunku liberalnej
      eu-stytucji !

• Gość: Jerzy Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 03.04.04, 13:28
      Każdy LPR-owiec w Parlamencie Europejskim to ośmieszanie Polski.
      Co to się porobiło że ludzie prezentujący tak skrajne i zacofane poglądy mają
      duże szanse reprezentować Polskę w PE
      Duży udział mają w tym proamerykańskie media podsycające megalomanie narodowa,
      niechęć czy wręcz nienawiść do Francji, Niemiec i całej Europy. Stajemy się
      coraz bardziej najmniej lubianym narodem Europy
      • Gość: nansen Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:58
        Ha, za to taki Reprezentant jak Geremek to chluba dla Polski. Wszak niewielu mamy specjalistow, ktorzy "napisali" doktorat o zyciu sredniowiecznych kurtyzan we Francji. Kurwolog do Parlamentu Jewropejskiego
        • Gość: killkamill Historycy wszystkich krajów łączcie się IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:36
          Geremek nie jest moim bożyszczem, ale chociaż zna się na historii. A tego
          bardzo brakuje wszystkim prawie politykom naszego kraju. Nie tylko nie uczą się
          historii średniowiecznej, ale nawet nie pamietają co się 5lat temu tu działo.
          • Gość: Doktor Re: Killkamill !!! - B.Geremek do PE ??? cz.1 IP: 158.75.216.* 05.04.04, 10:44
            Czy sądzisz, że zamiast osób desygnowanych z LPR-u, - lepiej o polskie interesy
            w UE zadba Bronisław Geremek?
            I nijak się tu ma znajomość historii (a szczególnie starożytnej) przez
            B. Geremka, albowiem tu chodzi zupełnie o coś innego. A w takim razie o co?

Niech Cię oświeci poniższy tekst i nie zrażaj się jego obszernością,
            albowiem o tej barwnej postaci nie sposób napisać w kilku zdaniach.

Jego ojciec był rabinem, pochodził z rodziny Lewartowów (Lewartowskich) –
            łódzkich chasydów . Zginął w Auschwitz. Syna uratowała polska rodzina Geremków,
            dając jemu także nazwisko. Jako syn „narodu wybranego” w powojennej Polsce,
            rządzonej przez komunistycznych pobratymców, ma ułatwioną drogę w kształceniu.
            Uczęszcza i kończy w Warszawie ekskluzywne gimnazjum. Deklaruje się jako
            komunista. Wstępuje do Związku Walki Młodych. Następnie jest aktywistą
            w Związku Młodzieży Polskiej. Ale dla tego żarliwego komunisty udzielanie się
            w młodzieżowej organizacji nie było na miarę jego komunistycznych przekonań
            i mając zaledwie 18 lat, wstępuje do PZPR. Ukończył studia na Uniwersytecie
            Warszawskim w 1954 roku. Przygotowany ideologicznie, pełni funkcję I sekretarza
            POP w Instytucie Historii w Polskiej Akademii Nauk, opanowanej całkowicie
            przez „mojżeszowych” komunistów.
            Udał się na podyplomowe studia do Paryża (stypendium w Ecole Pratique des Haute
            Etudes). Pomogła jemu diaspora żydowska, należąca do najbardziej znaczących
            w Europie, a także rodzina we Francji. W tym czasie w Polsce w roku 1956
            stalinowcy krwawo tłumią na ulicach Poznania bunt uciskanych Polaków, a Geremek
            udał, że nie wie, o co chodziło.
            W roku 1960 uzyskał doktorat i ponownie wyjechał do Francji. W Paryżu objął
            funkcję dyrektora Ośrodka Kultury Polskiej i jak należy przypuszczać, przeszedł
            tam inicjację masońską. Ośrodek był „oczkiem w głowie” dla tajnych służb SB
            i KGB. W czasie panowania totalitarnego komunizmu było rzeczą niemożliwą,
            by wyjechać na studia zagraniczne i nie podpisać zgody na współpracę z SB.
            Tym bardziej w przypadku kierowania taką placówką, jak Ośrodek Kultury Polskiej
            w Paryżu. W roku 1965 powraca do Polski.
            Zajmuje się publikowaniem artykułów o antykościelnych treściach. Był to między
            innymi wynik paryskiego masońskiego szkolenia.

Jak każdy niemalże „mojżeszowy”, nie grzeszył odwagą, a swoje działania
            przeprowadzał skrycie i za plecami innych. Nigdy nie atakował wprost,
            nigdy swojemu ideologicznemu przeciwnikowi nie „wygarnął” prosto w oczy.
            Architekt niemalże wszystkich intryg personalnych na szczytach władzy.
            Zawsze działał chytrze, podjazdowo, a potem stojąc z boku zwaśnionych
            przez niego stron, obserwował wyniki swoich intryg.
            Dlatego w żydowskim „Marcu’68” jawnie nie uczestniczył. Także dlatego,
            że realizował długofalowe zadania, nakreślone wcześniej w Paryżu przez
            francuską żydomasonerię.
            Zasłuchany w wykłady byłych stalinowskich „rewizjonistów” – Krzysztofa Pomiana
            i Włodzimierza Brusa, snuje dalekosiężne plany unicestwienia wszystkiego,
            co polskie. Po interwencji wojskowej w Czechosłowacji, Geremek występuje
            z szeregów PZPR. W roku 1970 uzyskuje habilitację.
            Po wybuchu strajków w Stoczni Gdańskiej, natychmiast przepoczwarza się
            w „doradcę-eksperta”, a niedouczony Wałęsa słucha jego „dorad”, jak głęboko
            wierzący katolik kazania Papieża. Nadarzyła się idealna okazja do prowadzenia
            intryg, mających doprowadzić do celu, jaki nakreśliła paryska masoneria,
            a wspomagali Geremka: A. Celiński, A. Wielowieyski, T. Mazowiecki.
            Jeden z inicjatorów strajku w stoczni – Andrzej Kołodziej,
            tak wspomina „dorady” pseudo-ekspertów: „Usiłowali nas przekonać, że żądanie
            wolnych związków zawodowych jest absurdalne i nierealne. Uważali, że władze
            nigdy nie zgodzą się na wolne związki i jeśli z tego postulatu nie
            zrezygnujemy, dojdzie do interwencji sowieckiej”. Ciekawy zbieg okoliczności,
            bowiem Jaruzelski i Kiszczak także straszyli strajkujących najazdem Sowietów.
            Wśród grupy „doradców-ekspertów” znalazła się Jadwiga Staniszkis,
            ale nie z ramienia PZPR. Ostrzegała Prezydium Międzyzakładowego Komitetu
            Strajkowego: „W postępowaniu pewnych osób, szczególnie Geremka widać usiłowania
            manipulowania strajkującymi i wykorzystania ich do jemu tylko znanych celów
            politycznych”. Ale „wszechwiedzący” Wałęsa, nie chciał słuchać opinii
            deklasujących jego doradcę.

c.d.n...
          • Gość: Doktor Re: KILLKAMILL !!! - B.Geremek do PE ??? cz.2 IP: 158.75.216.* 05.04.04, 10:52
            c.d....

Jaki był prawdziwy cel „doradztwa” Geremka, postaram się wyjaśnić
            na przykładzie treści wywiadu, jaki przeprowadziła Hanna Krall z Geremkiem.
            I wbrew pozorom, treść tego wywiadu nie była prowokacją SB.

H. Krall: -
            Panie profesorze. Wydaje mi się, że pan niezbyt lubi Polaków?

Geremek: -
            Niezbyt lubię? Takie określenie jest nieścisłe. Ja ich nienawidzę !
            No to teraz usłyszy pani znowu, ale opowiadać pani o tym nikomu i nigdzie
            nie będzie. To jest największa tajemnica. W najbliższym czasie nasi wrócą
            do handlu i produkcji w Polsce.

H. Krall: -
            Skąd pan weźmie tylu Żydów? Kto im da przedsiębiorstwa?

Geremek: -
            Kto? A o naszej „Solidarności” pani zapomniała? Jeszcze będą prosić, żeby nasi
            Żydzi te przedsiębiorstwa brali. Jest ustawa o samorządzie przedsiębiorstw?
            Jest. Mogła być dla nas jeszcze lepsza, ale i ta wystarczy. Przewiduje ona,
            że mogą być tworzone spółki prywatno-samorządowe i prywatno-państwowe?
            Przewiduje. Co jest potrzebne na rozruch takiej spółki? My wiemy dobrze.
            Pieniądze. A kto ma dziś pieniądze na takie interesy? Może Polacy?
            Nie, ja Polaków w tym interesie, jako udziałowców w zyskach nie widzę.
            Pieniądze dadzą Żydzi. Pytała pani, skąd wezmę tylu Żydów? Ano na szczęście
            ludu Izraela, już są. Przez 38 lat populacja się odrodziła w Izraelu, w Europie
            Zachodniej i w Związku Radzieckim także. Kiedy tylko uchwalimy ustawę
            o podwójnym obywatelstwie i prawie swobodnego wyboru miejsca zamieszkania
            oraz podróżowania do Polski tam i z powrotem w zależności wyłącznie od chęci
            takiego podwójnego obywatelstwa polskiego – z kadrami do zreprywatyzowania
            przemysłu, rzemiosła i handlu nie mamy najmniejszego kłopotu. A warsztaty pracy
            stoją otworem i prawie puste. Opłaciło się nam doprowadzić do takiej ruiny.
            W takim stanie będą je nam dawać darmo i jeszcze całować w rękę, aby była praca
            dla Polaków i trochę towarów na rynek.

I jak skomentujesz tę wypowiedź Geremka?

Dodam dalej. Po dojściu do władzy Geremków i jemu podobnych Balcerowiczów,
            za sprawą planu Sachsa-Sorosa-Balcerowicza, z całą premedytacją, krok po kroku,
            bez litości, doprowadzono gospodarkę państwa do stanu masy upadłościowej.
            Przypatrzmy się ludziom, którzy przejęli banki, przemysł i handel za darmo
            lub za 1/10 jego wartości. Kim oni są? Polakami?

Czyż Geremek w 1980 roku kłamał pani H. Krall, przedstawiając jej swoje plany?
            Wstąpił w szeregi Unii Demokratycznej, która później przybrała nazwę Unii
            Wolności. Partia ta jest międzynarodową organizacją, skupiającą w przeważającej
            większości Żydów. Pozostali, to goje, wyznający zasadę, iż będąc
            blisko „mojżeszowych”, też mogą skorzystać i pomnożyć swój majątek. UW wchodząc
            w koalicję z AWS-em, radykalnie stawiając swoje warunki, opanowała
            najważniejsze stanowiska w państwie.
            Geremek objął stanowisko ministra spraw zagranicznych, co dawało jemu pole do
            realizacji niecnych planów wobec Polski.

Jawnie przeciwstawiał się programowi dekomunizacji . Dlaczego?
            Dlatego, iż sam, jako były aparatczyk PZPR-u mógłby być zagrożony.
            Przypomnieć należy, iż w myśl projektu ustawy dekomunizacyjnej, byli członkowie
            aktywiści PZPR nie mogliby zajmować stanowisk poselskich, senatorskich,
            w rządzie i we władzach administracji państwowych przez okres 10 lat,
            z możliwością przedłużenia tego okresu na dalsze 5 lat. Oznaczałoby to
            pozbawienie Geremka funkcji, która była wprost idealna do prowadzenia
            destrukcyjnych działań w Polsce.
            Wyrażał głośny sprzeciw w kwestii karania kobiety i lekarza za dokonanie
            aborcji. Czyli opowiadał się za legalnością zabijania dziecka poczętego.
            Dlaczego? Otóż zgodnie z wytycznymi, które Geremek otrzymał od żydomasonów,
            powinien wpływać na regulację ilości urodzeń w Polsce, a w konsekwencji
            na obniżanie populacji Polaków, aż do osiągnięcia potężnego niżu
            demograficznego. Według tych wytycznych, nas Polaków powinno być tylko 15
            milionów ! Wszak musi się znaleźć miejsce na terytorium Polski dla fali
            emigrantów – pobratymców Geremka. I to wszystko na rozkaz wojującego judaizmu,
            liberalizmu, ateizmu, idei świata bez Boga.

c.d.n...
          • Gość: Doktor Re: KILLKAMILL !!! - B.Geremek do PE ??? cz.3 IP: 158.75.216.* 05.04.04, 11:05
            dokończenie....

Przy bardzo aktywnym udziale Geremka, szczególnie od roku 1990 „naród wybrany”
            rozpoczął zmasowaną wojnę z polskością na gruncie gospodarki, ekonomii,
            finansów i suwerenności politycznej. Prowadzi antypolską nagonkę w mediach,
            w której rzekomy polski antysemityzm, ksenofobia, nacjonalizm, nietolerancja,
            nakładają się na tożsame przywary Kościoła katolickiego w Polsce. Zarzuca
            nam „antysemityzm bez Żydów”. Sam zaś prowadzi tę łajdacką wojnę na zasadzie
            czegoś w rodzaju „antypolonizmu bez Żydów”. Według ich danych, w Polsce
            oficjalnie nie ma Żydów (?), a ich ilość deklarowana od pół wieku jest
            niezmienna i wynosi 12 tysięcy (!).

A tymczasem od czerwca 1989 roku doprowadzili do niesłychanego podboju
            wszystkich decyzyjnych struktur państwa, zwłaszcza gospodarki, finansów,
            administracji, a przede wszystkim II władzy – mediów, za pośrednictwem których
            wzmogli szturm na wszystko, co polskie i katolickie.
            Geremek jako przewodniczący sejmowej Komisji Spraw Zagranicznych, a następnie
            jako szef MSZ, skrupulatnie dobierał ludzi na placówki dyplomatyczne, co odbiło
            się negatywnie w środowiskach polonijnych na całym świecie, albowiem ludzie ci
            nie byli zainteresowani bronić interesów Polonii. Koronnym przykładem niech
            będą Niemcy, w których 2-milionowa Polonia nie jest uznana za mniejszość
            narodową, a więc nie ma żadnych praw. Ale Geremek, jako członek paramasońskiego
            Clubu Rotary, był gorliwym i zaangażowanym realizatorem długofalowego planu
            w unicestwianiu Polski, a także jak przystało na członka lub „konsultanta”
            głównych nieformalnych struktur Rządu Światowego. Najważniejsze z nich -
            to Komisja Trójlateralna, założona w roku 1973 przez masonów: polskiego Żyda-
            Zbigniewa Brzezińskiego , Henry Kissingera i Davida Rockefellera. To jedno
            z największych centrów wpływu na bieg wydarzeń światowych. Inną strukturą jest
            tzw. Rada Stosunków Międzynarodowych (Council Foreign Relations). Skupia całą
            elitę finansową USA i desygnowanych przez nią oficjalnych polityków,
            jak np. George’a Busha (seniora) – masona najwyższego 33 stopnia
            wtajemniczenia. W 1989 roku Geremek przedstawił Radzie Stosunków Zagranicznych
            swoją wizję „architektury politycznej Europy”, a w dn. 23.04.1990r. wespół
            z masonem Jacque Delorsem przed członkami Komisji Trójstronnej jako doradca
            omówił zagadnienia „bezpieczeństwa” europejskiego. Ciekawostką jest to,
            że przestrzegał wówczas przed rozpadem Związku Radzieckiego.
            Euroentuzjasta Bronisław Geremek byłby niepocieszony, gdyby zabrakło jego
            w ścisłym gronie decydentów w Klubie Europa, który ma wspierać proces wciskania
            Polski do Unii Europejskiej.

Zarząd Klubu Europejskiego tworzą: B. Geremek – prezes, ks. St. Opiela –
            wiceprezes, członkowie zarządu: Marek Edelman , Janusz Onyszkiewicz.
            Brak danych, odnośnie trzeciego członka zarządu,- w miejsce zmarłej Zofii
            Kuratowskiej.
            Członkowie: Jan Krzysztof Bielecki, Jan Błoński, Michał Boni, Józef Chajn,
            Kazimierz Dziewanowski, Władysław Frasyniuk, Aleksander Geysztor, Aleksander
            Hall, Jerzy Holzer, Zbigniew Janas, Jan Jankowski, Ryszard Kapuściński, Leszek
            Kołakowski, Marcin Król, Jan Józef Lipski, Tadeusz Mazowiecki, Antoni Mączak,
            Krzysztof Michalski, Adam Michnik, Artur Międzyrzecki, Czesław Miłosz, Karol
            Modzelewski, Ryszard Reiff, Janusz Reiter, Piotr Słonimski, Aleksander Smolar,
            Stanisław Stomma, Jan Józef Szczepański, Józef Ślisz, Witold Trzeciakowski,
            Andrzej Wajda, Andrzej Wielowieyski, Jacek Woźniakowski, Andrzej Kajetan
            Wróblewski, Henryk Wujec, Krystyna Zachwatowicz, Andrzej Ziabicki.
            Oto „gwardziści” Geremka, niemal w komplecie żydowskiego pochodzenia,
            których specjalnością jest walka z polskością i Kościołem. Tym towarzystwem
            można by zasiedlić ekskluzywny kibuc w Izraelu. Ale zmarliby z głodu,
            gdyż w kibucach trzeba pracować, a ci nie są zwyczajni pracować i są stworzeni
            tylko do rządzenia gojami!

Po okresie stanu wojennego, - sprytny B. Geremek w porozumieniu z Wałęsą
            obsadził główne stanowiska w KKW żydokomunistami z byłego KOR-u. Działanie KKW
            było niczym innym, jak umizgiwaniem się do władzy komunistycznej PRL-u,
            co spotkało się z ostrym sprzeciwem prawdziwych twórców „Solidarności”.
            Autentyczni działacze związkowi z lat 1980-1981 utworzyli Grupę Roboczą Komisji
            Krajowej NSZZ ‘Solidarność”, w skład której weszli: Lech Dymarski, Andrzej
            Gwiazda, Seweryn Jaworski, Marian Jurczyk, Stanisław Kocjan, Jerzy Kropiwnicki,
            Grzegorz Palka, Jan Rulewski, Andrzej Słowik, Antoni Tokarczuk, Anna
            Walentynowicz, Stanisław Wądołowski. Domagali się oni od Wałęsy przestrzegania
            statutu Związku i zwołania Komisji Krajowej w składzie sprzed stanu wojennego.
            Wałęsa sterowany przez KW PZPR w Gdańsku i byłych KOR-owców, odmawiał
            spełnienia tego żądania, a jako argument odmowy wymienił fakt, iż duża część
            działaczy wyemigrowała.

Geremek dał upust swojemu szyderstwu, łgarstwu i ironii, który wielu Polakom
            uważnie śledzącym scenę polityczną na długo pozostanie w pamięci.
            Otóż w roku 1997, kiedy to jako czołowy aktywista Unii Wolności, walczący
            o poparcie jak największego elektoratu, opublikował programowy artykuł UW,
            którego fragment cytuję :

„(...) Rząd Tadeusza Mazowieckiego, i później Jana Krzysztofa Bieleckiego oraz
            Hanny Suchockiej wydobyły Polskę z przepaści „gospodarki niedoboru”, postawiły
            na kartę wysokiego wzrostu gospodarczego i wysunęły nasz kraj na czołowe
            miejsce w całym regionie (...). Członkostwo w NATO i Unii Europejskiej
            jest gwarancją niepodległości i realizacji naszej szansy na pomyślność
            materialną (...). Unia Wolności odrzuca radykalizm: chce być partią centrum.
            Chce być wyrazista właśnie w odrzucaniu wszelkich ekstremizmów, fanatyzmu,
            nienawiści czy doktrynerstwa ideologicznego”.

Przez całe lata w mediach „częstowano” nas mitem o Niemczech
            jako rzekomym „najlepszym adwokacie Polski” w Unii Europejskiej.
            Bronisław Geremek jako ówczesny minister spraw zagranicznych - szumnie
            deklarował ex cathedra o rzekomym cudzie pojednania między Polską a Niemcami.
            W rzeczywistości zaś między obu krajami mamy nie cud, lecz „kicz pojednania”
            (określenie użyte przez najbardziej znanego niemieckiego korespondenta w Polsce
            Klausa Bachmanna). Nawet w znanej niemieckiej „Süddeutsche Zeitung” można było
            już wiosną 2001 roku przeczytać stwierdzenia podważające słuszność rzekomego
            mitu o dobrym niemieckim adwokacie spraw polskich.
            Pisano tam między innymi: „Polska miała adwokata. Nazywał się Niemcy,
            chciał wspierać Polskę na drodze do UE. Dziś Polska ma oskarżyciela.
            Nazywa się on również Niemcy i wciąż jeszcze chce przyjąć Polskę do UE –
            ale tylko na próbę. Od dawna wiadomo, że rząd federalny chce wpuścić
            pracowników z nowych państw UE do Niemiec zasadniczo dopiero po 7-letnim
            okresie przejściowym. Teraz i minister gospodarki Werner Müller ogłosił,
            że będzie domagał się też ograniczenia swobody świadczenia i usług. (...)
            Minister nie kieruje się (...) faktami ekonomicznymi, gdyż w takim wypadku
            musiałby wziąć pod uwagę kwitnące interesy niemieckich usługodawców w Polsce.
            (Cyt. za „gazetą wyborczą” z dn.30 maja 2001 r.).

Chciałoby się krzyknąć: już dosyć tego bełkotu, towarzyszu Lewartow!!!

I co Ty na to Killkamill ?
            Takiego chcesz mieć reprezentanta w PE ??? Bo ja z całą pewnością nie !!!

• Gość: JA Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.os.kn.pl 03.04.04, 14:10
      Hmm z tego co pamietam, to LPR byla przeciwko UE... Wiec wypieprzac do cholery
      i łapy precz od Parlamentu Europejskiego
    • Gość: op Panie Romanie - doskonaly, swietny dowcip... IP: *.laribsl.jussieu.fr 03.04.04, 14:20
      Panie Romku, alez to skad az tyle poczucia humoru z panskich ust bije? Prosze
      uwazac na przepukline i nie rozchorowac sie nam wyborcom. Bo coz my bez takiego
      przedniego dowcipu zrobimy? Pozostanie tylko kabaret "Leppper", ale czasem
      zmiana bohatera komedii wplywa stymujujaco na widza, wiedz uwazac prosimy na
      zdrowie waszmosci.

• Gość: cs Tylko nasza jest Racja,Święta Racja. I nikt inny IP: *.w-s.pl 03.04.04, 14:29
      nie może mieć Racji z tej racji że My tylko mamy Rację. Amen
    • Gość: jamnik Bezsensu! IP: *.k-raj.com.pl 03.04.04, 14:29
      Przecież PArlament Europejski nie ma żadnych prerogatyw ustawodawczych.
      ŻADNYCH! To jest taki listek figowy dla dyrektyw unijnych, które mają moc
      wiążącą, oraz po to aby ludzie nabrali sobie trochę kasy i pożyli na koszt
      podatników!
    • Gość: Jaro Czy "przypadkowe społeczeństwo"... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.04, 14:33
      Tylko czy "przypadkowe społeczeństwo" stanie na wysokości zadania i zagłosuje tak jak powinno...?
    • Gość: roman Giertych [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 14:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pablo Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 15:31
      A niech idzie Romek do PE razem z kabaretem Lepper.
      Wtedy będzie Polska obsrywana i ignorowana w Parlamencie i naród zobaczy jaki
      tego będzie finał!!!! Zgóry wiem, że będzie BARDZO ŻLE!!!!!!!!!

Pzdr pablo
    • Gość: August Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 03.04.04, 15:47
      Głupota nie boli...
    • Gość: POLAK [...] IP: *.unimedia.pl 03.04.04, 15:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: POLAK OD 6 POKOLEN Re: PRECZ Z UNIĄ EUROPEJSKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 18:44
        ŻYDY NA MADAGASKAR ALBO DO GAZU.LEJSBY I PEDAŁY RAZEM Z NIMI.NIE DLA UNII
        EUROPEJSKIEJ.TELEWIZJA KATOLICKA OD RANA(JUTRZNIA)DO WIECZORA(NBOŻEŃSTWO
        WIECZORNE)+RARATY ,GORZKIE ŻALE,KÓŁKO RÓŻAŃCOWE,ROZMOWY NIEDOKOŃCZONE(NP.O TYM
        ILU ŻYDÓW MAMY W POLSCE ?).PREZERWATYWY WON,ZA ABORCJĘ "KULA W JAJA DLA
        GINEKOLOGA A BABĘ DO GAZU.SPRAWDZANIE CECH NORDYCKICH (POLSKICH) W SPODNIACH I
        SPÓDNICACH NA SCHODACH(ONE MAJĄ W POPRZEK).HEIL GERTYCH.A TAK A
        PROPOS.POCHODZICIE GERTYCH Z DZIWNEJ RODZINY.OJCIEC BYŁY KOMUNISTA, NO DZIADEK
        ENEDEK ALE TEŻ NA KOMUNĘ NAWRÓCONY.A WASZE NAZWISKO ,COŚ MI CZOSNKIEM
        ZALATUJE.JAK ZWYCIĘŻYMY TO TRZEBA TO BĘDZIE SPRAWDZIĆ.
        • Gość: Doktor Re: POLAKU OD 6 POKOLEŃ !!!-Jak u Ciebie z głową? IP: 158.75.216.* 05.04.04, 11:50
          Zapytałem Cię o Twój stan zdrowia psychicznego, albowiem tylko człowiek
          mający "zwichniętą" psychikę pisze tak beznadziejny tekst.

1) Na klawiaturze jest taki klawisz - "Caps Lock" (podaję lokalizację,
          gdybyś nie mógł go znaleźć - wtórny analfabeto: po lewej stronie klawiatury,
          czwarty od góry), którym powinieneś się umiejętnie posługiwać, albowiem
          forma Twojego postu jest po prostu nie do przyjęcia.

2) Wyrażając się cyt.: "ŻYDY NA MADAGASKAR ALBO DO GAZU", dajesz świadectwo
          światu, że jesteś antysemitą !!! Głosisz hitlerowskie hasło.
          Oj, obyś nie miał kłopotu z tego tytułu.

3) Nie podjąłeś merytorycznej dyskusji dotyczącej tematu.

P.S.

Nie myśl, że występuję tu w obronie nacji żydowskiej!
          Ot, po prostu ja potępiam ich niecne czyny wobec narodu polskiego,
          ale NIE POTĘPIAM ŻYDÓW za to, że są Żydami. Naród jak każdy inny na tym
          świecie - także ma prawo do życia, jednakże na Miłość Boską - nie kosztem
          Polaków! Dlatego również potępiam w szczególności zastępy gojów (użytecznych
          durniów) będących na ich usługach, bo to dzięki nim mają ułatwione działanie
          w Polsce.

Osobiście nie jestem za tym, by Roman Giertych reprezentował Polskę w PE,
          ale z całą pewnością nie będę głosował na panów z SLD, UP, PO, i Samoobrony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka