Gość: Bóg IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.04.04, 12:15 Gejtych i jego partner Wrzodak ! Z głupoty też należy sie spowiadać, nie tylko z lubieżnych czynów!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kopen Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:26 Wrzodak obraził ostatnio w sejmie patriotów z AK ,WiN porównójąc ich do terorystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Komusze przeklamania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:39 Wrzodak obraził ostatnio w sejmie patriotów z AK ,WiN porównójąc ich do > terorystów. Bredzisz, przyjacielu mojej kozy. Albo klamiesz w zywe oczy - nauka zydokomuny widac nie poszla w las - albo nie potrafisz zrozumiec tresci przemowienia Wrzodaka. Akurat on sam nie jest moim idolem, ale tresc i kontekst jego wypowiedzi byl zupelnie inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice Re: Komusze przeklamania IP: 213.77.89.* 03.04.04, 15:40 niestety ale Ty bredzisz. mówił dokładnie o tym, że terroryści broniący wolności w Iraku, są jak AK. dokładnie tak powiedział, jak nie wierzysz to poszukaj na www.sejm.gov.pl wyrwało mu się - chodziło mu zapewne o to, że Amerykanie a w tym i Polacy są najeźdzcami i zagalopował się do porównywania broniących Iraku do AK itd. I niestety ale obraził AK. Nie ma to nic wspólnego z komuchami, komuchów nienawidzę i głosowałem na PiS. Oczywiście nie jetsem osobą która napisała poprzedni wątek, ale się z nim zgadzam. obraził i powinien przeprosić. Z LPRu jest taka antykomuna i patriotyzm, jak z ZCHNu był katolicyzm. Chciałbym, żeby partie z lewa i z prawa nareszcie zaczęły wyrażać poglądy, którymi się posługują w kampaniach wyborczych. Chyba zagłosuję na partię, która najmniej obieca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niko P.,Indiana LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: 68.254.36.* 03.04.04, 16:04 Cwiercinteligenci z LPR, aby obronic "nierozerwalnosc" malzenstwa jako zwiazku mezczyzny i kobiety, gotow sa ZABRONIC nawet mowienia publicznie o legalizacji malzenstw homoseksulanych (a gdzie wolnosc slowa?) Dokladnie tak samo postepowala wladza LUDOWA w PRL, zabraniajac mowienia zle o ZSRR i socjalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: 207.239.14.* 03.04.04, 17:35 Sluchaj caly inteligencie i europejczyku. Wolnosc slowa to nie wolnosc dupska. Ciekawy jestem jak bardzo bedziesz sobie chwalil ciagle sluchanie o pedalach i lesbijkach az twoje dzieci stwierdza ze to jest dobre i tez tak chca. To sie wlasnie nazywa demokracja i wolnosc slowa w wydaniu liberalow i europejczykow. Nie ma innych wazniejszych spraw na tym swiecie jak zydofilstwo i milosc do wszelkiej masci zboczencow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloodsucker Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.04, 18:51 FUCK OFF od liberalow ksenofobie i cimnogrodzie!Lezec w kosciele krzyzem i zdrowaski odmawiac,a nie na forum ciemnote zenic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: 207.239.14.* 03.04.04, 19:56 Bloodsucker sie zdenerwowal. Na pewno jest pedalem i troche mowi po polsku a malo po angielsku i to tylko wulgarnie jak to bywa u inteligentnej amerykanskiej Polonii. Ciekawe czy wie co to ksenofob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WielkiDemokrata KONGRES LPR i ZERO info w MASS MEDIACH - DLACZEGO? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.04.04, 21:00 Jak ktoś kichnie w SLD lub Unii Pracy to się SPRYNDAĆ CHCĄ w TVN24 i TVP - zapraszają KILKUNASTU POLITYKÓW z tej partii, ROZCZULAJĄ się nad nimi - MIMO ŻE TE PARTIE MAJĄ NIŻSZE POPARCIE niż LPR!!! Natomiast o tym, że dzisiaj się rozpoczął Nadzwyczjny Kongres Ligii Polskich Rodzin - NAJSENSOWNIEJSZEJ OBECNIE moim zdaniem partii w Polsce - to dowiedziałem sie dopiero tutaj - z Gazety Wyborczej online... (mimo, że wcześniej oglądnąłem większość dzienników w TV) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: media Re: KONGRES LPR i ZERO info w MASS MEDIACH - DLAC IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:30 Gość portalu: WielkiDemokrata napisał(a): > Jak ktoś kichnie w SLD lub Unii Pracy to się SPRYNDAĆ CHCĄ w TVN24 i TVP - > zapraszają KILKUNASTU POLITYKÓW z tej partii, ROZCZULAJĄ się nad nimi - MIMO ŻE > > TE PARTIE MAJĄ NIŻSZE POPARCIE niż LPR!!! > to nie wiesz, ze urban, jaruzel i forhojgen nie zycza sobie podawania wiadomosci o LPR w publicznych mediach w POlsce ??? > Natomiast o tym, że dzisiaj się rozpoczął Nadzwyczjny Kongres Ligii Polskich > Rodzin - NAJSENSOWNIEJSZEJ OBECNIE moim zdaniem partii w Polsce - to > dowiedziałem sie dopiero tutaj - z Gazety Wyborczej online... (mimo, że > wcześniej oglądnąłem większość dzienników w TV) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: KONGRES LPR i ZERO info w MASS MEDIACH - DLAC IP: 62.233.231.* 03.04.04, 23:23 Tak jak Ty ogladasz i słuchasz dzienników,taka jest cała Liga.Słuchaja i podniecają sie tylko swoimi wypowiedziami.Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro-rok Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.proxy.aol.com 05.04.04, 06:56 Do Ja. Nie mam zamiaru bronic homoseksualistow. Uwazam ze ich nalezalo by poddac przymusowemu leczeniu. Natomiast o ile chodzi o Polonie Amerykanska to wara Ci od niej. Pamietaj ze Polacy z poza granic Polski, od zarania ich czesto przymusowego wychodzctwa, zawsze wspomagali Polske materialnie i politycznie. A ze niktorzy rodacy w polsce uwazaja ze Polonia za malo dla nich robi, to niech sobie zadaja pytanie co oni robia dla Poloni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Różaniec do łapy IP: *.top.net.pl 04.04.04, 14:12 a od komputera i internetu wara i a kysz. To przecież lutersko-masońskie wynalazki, od których porządny katolik powinien się trzymać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzoofil SLDUP TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:24 Cwiercinteligenci z SLDUPcy, nie chca malzenstwa jako zwiazku mezczyzny i kobiety, gotowi sa NAKAZAC nawet mowienie publiczne o zboczonych malzenstwach homoseksulanych i zoofilicznych (a gdzie granice wolnosci slowa?) Dokladnie tak samo postepowaly wladze PRL, nakazujac mowienie tylko dobrze o ZSRR i socjalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedal Re: SLDUP TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:26 Cwiercinteligenci z SLDUPcy, nie chca malzenstwa jako zwiazku mezczyzny i kobiety, gotowi sa NAKAZAC nawet mowienie publiczne o zboczonych malzenstwach homoseksulanych i zoofilicznych (a gdzie granice wolnosci slowa?) Dokladnie tak samo postepowaly wladze PRL, nakazujac mowienie tylko dobrze o ZSRR i socjalizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pro-rok Re: LPR TO IDIOCI spod znaku Ciemnogrodu IP: *.proxy.aol.com 05.04.04, 07:44 Fakt ze homoseksualisci, miedzy innymi, chca wzorowac swoje wynaturzone zachowanie na heteroseksualnych zwiazkach malzenskich, daje do myslenia ze oni powinni poddac sie opiece lekarskiej. Tego ze homoseksualizm jest wybrykiem natury zaden zdrowo myslacy czlowiek nie bedzie kwestionowal. Homoseksualizm nalezy leczyc a nie propagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzein Re: Komusze przeklamania IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 04.04.04, 00:37 niestety ale Ty bredzisz. mówił dokładnie o tym, że terroryści broniący > wolności w Iraku, są jak AK. dokładnie tak powiedział, jak nie wierzysz to > poszukaj na www.sejm.gov.pl > > wyrwało mu się - chodziło mu zapewne o to, że Amerykanie a w tym i Polacy są > najeźdzcami i zagalopował się do porównywania broniących Iraku do AK itd. I > niestety ale obraził AK. Nie ma to nic wspólnego z komuchami, komuchów > nienawidzę i głosowałem na PiS. Oczywiście nie jetsem osobą która napisała > poprzedni wątek, ale się z nim zgadzam. obraził i powinien przeprosić. > > Z LPRu jest taka antykomuna i patriotyzm, jak z ZCHNu był katolicyzm. > Chciałbym, żeby partie z lewa i z prawa nareszcie zaczęły wyrażać poglądy, > którymi się posługują w kampaniach wyborczych. Chyba zagłosuję na partię, która > > najmniej obieca. I kto w koncu BREDZI???????????????? A co w tym zlego ze tak wlasnie powiedzial, czy Niemcy nie nazywali AK terrorystami? Czy AK nie walczyla z okupantem?? Czy Iraccy bojownicy nie walcza z okupantem? Czy obce wojska w Iraku to nie okupanci????????? Wiec czemu jest tak latwo wytknac komus ze bredzi , skoro sam bredzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polhouse Re: Komusze przeklamania IP: *.gci.net 04.04.04, 05:23 Masz swieta racje, LPR i Samoobrona sa dobrzy w obiecankach . Do Uni nie chcieli, ale do uninego koryta chca sie na sile dostac. Jezeli LPR i Samoobrona dostanie sie do Uni,to napewno bedzie wesolo. Glupek Leper wraz Gierdychem beda chcieli blokowac trybune, ale tam pokaza im gdzie raki zimuja.Czy wrescie oni zrozumieja ze zawsze wygrywa wiekrzosc i tak zawsze bedzie. To nie jest ulomne Polskie prawo co bedzie sie cackalo jak z banda samoobrony. Czas zrozymiec wrescie sam siebie i innych. Nie moge sie wrescie doczekac kiedy wejdziemy do Uni , Wrescie ktos zrobi pozadek z warcholami na scenie politycznej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Komusze przeklamania IP: *.wroclaw.mm.pl 03.04.04, 18:51 Treść przemówień Wrzodaka jest tak wybitna, że aż nie przetłumaczalna.No, chyba że Twoja koza to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszk MILLER Poprawka IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 04.04.04, 19:42 "Posługiwałem się służbami specjalnymi niezgodnie z prawem jako premier i posługuja się służbami specjalnymi niezgodnie z prawem jako Leszk MILLER. Nie mam sobie nic do zarzucenia i Wiesław Kaczmarek bedzie siedzial. Jak służby specjalne szukaja to znajda. A szukaja dzien i noc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1szo_ligowiec DO LUBIEZNEGO SLDUPCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:22 Gość portalu: Bóg napisał(a): > Gejtych i jego partner Wrzodak ! Z głupoty też należy sie spowiadać, nie > tylko z lubieżnych czynów!!! Glodnemu chleb na mysli ! widac ze jako fanatyczny sldupiec lubieznik masz blade pojecie o spowiadaniu, dlatego tez nie wiesz, ze twoje leki odnosnie lubieznosci sa tu nieuzasadnione. z drugiej strony wyraznie widac ze to twoja oczywista glupota i jakies popelnione lubiezne czyny pchaja cie w kierunku liberalnej eu-stytucji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE JACKOWSKI Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:32 Grupa Króla Lear LEAppeRa zdobędzie jeszcze większe poparcie w sondazach, wygra wybory ktore odbeda sie we wrzesniu a ON jak na KRÓLA przystalo bedzie dzierŻyŁ wladze w swietle reflektorow czyli bedzie PREMIEREM. PolsKę seK BEDZIE DLUUUUGO NAPRAWIAL ARGUMENTUJAC ŻE CHORA GOSPODARKA MUSI MIEC W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI UZDROWIONEGO BANKIERA. CIAG DALSZY PROROCTWA (NIE JACKOWSKIEGO) moglby byc PRZEDSTAWIONY ale czy WAS TO INTERESUJE ? A w kwesti maja , na połamanym tronie księstwa warszawskiego klapnie ZcIMNOsiewicz, i jak mi WIZJA niesie trzĘsienie ziemi bedzie w KALAFIORACH a LAS VEGAS TO GAS I SALVE, NO I POWODZIE JAK PISZE GAZETA W DRUGIEJ POLOWIE XXI wieku - też w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mote. Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobronę IP: *.acn.pl 03.04.04, 12:35 Tak, Gietrych, ale chyba w krainie bajek. A myślałem, że jesteś pozbawiony poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Ciekawe co jada??? Że wyraża się takie pogląd 03.04.04, 12:37 y. Niech Pan powie Panie Giertych też uszczknę :) Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Głosuje na LPR IP: 213.17.204.* 03.04.04, 12:45 To rzeczywiście jedyna alternatywa. Czy doskonała?? NIE, NIE, NIE. Ale kto??? Malowańcy, złodzieje i kłamcy z PO??? (mosty, Lewandowki, Rokita, plan Hausnera nie, ale głosujemy za, zdradzony AWS i UW{wiem były złe, ale oni mi to zło czynili i uciekli jak szczury}). Czerwonka z SLD, albo farbowańcy z SDPL. Ich wyczyny codziennie opisuje prasa. UW - już byli i co?? Samoobrona - może mają dużo racji, ale zbyt dużo tam ciemnoty. Kogo pozyskaja do rządzenia??? Przecież Pani Beger wkręcona jak blondynka w sprawie Kwaśniewskiego, to śmiech. Dlaczego nikt z partii nie odradził jej takiej sejmowej komedii???? PSL- oni jacys tacy "obrotowi" NO WIĘC KTO POZA LPR????????????? No może PiS po oczyszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Głosuje na LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:50 NO WIĘC KTO POZA LPR????????????? > No może PiS po oczyszczeniu. To chyba musieliby zredukowc sie o 90%, wliczjac w to tandem kaczirow i demagoga Dorna. Zostaje tylko LPR. Wszystkie prognozy tej partii sprawdzaja sie - niestety. Inne partie, z ich dupolizusostwem UE, jest nieszczesciem dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killkamill A ja głosuję na SDPl IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:26 Gdyby sprawdzić LPR to też nie wiadomo, co by się stało. Nie wiem, jak panowie, ale ja nie chcę mieć nic wspólnego np. z Gabrielem Janowskim, który ma skłonność do bardzo ciężkiego odchorowywania grypy, ani też z kolesiami, którzy obrzucają kobiety kamieniami tylko dlatego, że są (one) feministkami i popierają aborcję. A czemu SDPl? Bo uważam, że ciągłe malowanie polskiej lewicy (notabene najbardziej lewicową partią w Polsce jest obecnie Sianoobrona) jest już nudne. I że są tam nieźli ludzie. A jeśli Borowski i reszta ich stamtąd wyłuskają, to powstanie owiele lepsza "malowanka" niż POPiSkiwacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: A ja głosuję na SDPl IP: *.net.autocom.pl 03.04.04, 15:19 A ja popieram LPR i warunkowo PiS(jak zmieni postawe w sprawie okupcji Iraku). Inne partie i partyjki sa do d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki? GIERTYCH-ZAKLINACZ DESZCZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 12:47 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr 03.04.04, 12:47 Co za wyobraźnia!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomziczek Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr 03.04.04, 12:48 Czy wam Giertych sie czasem sufit na glowe nie zwalil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Roman Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:53 Tylko LPR............... razem z ośrodkiem rtv z Rydzykowai jesteśmy w ŚREDNIOWIECZU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac niemożliwe IP: 213.17.204.* 03.04.04, 12:55 W średniowieczu nie było rtv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adalbert Re: Wtedy to się nazywało "cudowne lusterko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:17 W średniowieczu dużo też eksperymentowano z przekazem bezpośrednim za pomocą "objawień" i "wizji" oraz "głosów" - czyli fonii. Byli eksperymentatorzy oficjalni ("błogosławieni", "święci" i "nawiedzeni") oraz niezależni ("czarodzieje" i "czarownice", "wróżbici", "jasnowidze" itp). Działalność bez koscielnej koncesji była bardzo surowo karana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Wtedy to się nazywało "cudowne lusterko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:55 Obecnie, to co nie jest w Talmudzie, to ciemnogrod. Naprzod lesbijki, pedaly, pedofile, nekrofile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killkamill O! IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:29 O! To był właśnie Ciemnogród, Zyga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:53 Za to prounijne ugrupowanie z hasłem "caly narod prostuje banany zgodnie z interesem innych (Francji)", to faktycznie nowoczesny poglad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk A można IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 14:03 a mozna sie wiecej pouczyć a nie pisac głupot o sredniowieczu z tym co piszesz widac ze niewiele sie z historii anuczyłes a prawda nie było ws rednoiowieczu rtv ale pokazcie mi filozofa dzisiejszego takiego pokroju jak byli ludzie sredniowiecza Niby ciemnoty A wiecie kto ustanowiłe pojecie ciemne średniowiecze mądzrzy filozofowie marksiści po wojnie w 45 na uzyetek komuchów abu ludziom lepiej ptrac mózgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOgA ROMAN SIE BARDZO POSTARZAŁ W TYM SEJMNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiuk Nie wyrabiamy,hehehehe.,............... IP: 218.80.67.* 03.04.04, 21:54 My, klub, wicie, 65-latkow, uwazamy, ze, wicie, drogi nasz lider nie wyrabia...!!! Poniewaz nasze 3 do 4 razow nocka nam jest OK, uwazamy, ze ograniczanie tylko dlatego, ze nasz lider nie wydoli - jest ograniczaniem praw czlowieka, obywatela i chrzescijanina...Oraz w Ksiegach nie ma nic o Viagrze! Poniewaz WSZELKIE prawa(zapoznajcie sie, wicie lider,) nie limituja ilosci kopulacyjnosci(moja zona da wam, wicie po mordzie, ze uzywam naukowego jezyka), ze sie tak wyraze -wiec po polsku: Albo Wasc lider, albo nie.......!!!!!????? Prosimy wiec Was, wicie, o uczestnioctwo, oraz, zeby nasze staropolskie obrzedy wzbogacic, zapraszamy Wasza Dostojnosc na nasze skromne obchody ZYZNI POLSKIEJ. Bedzie 5 panienek (sprawdzone pochodzenie) oraz 10 panow(sprawdzone pochodzenie). Jestesmy ZAWSZE po stronie Polskich Rodzin...............! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: araha Ciemnogrod do URN!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.04, 13:01 tylko w was drzemie sila glupoty jaka reprezentuje 80% polskiego spoleczenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojectiv Czerwony Ciemnogrod do URyN !!!! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:29 tylko w was drzemie sila glupoty jaka reprezentuje 30% zmichniczonego zlewacko-libertynsko spoleczenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killkamill Arytmetyka IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:32 80% +30% to jakieś 110%. A kto popiera POPiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol_aryt Arytmetyka wg prawa michnika/soltyka !!!!! IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 03.04.04, 22:16 Gość portalu: killkamill napisał(a): > 80% +30% to jakieś 110%. A kto popiera POPiS? widac, ze w nauka polscislych jestes niedouczony ... Pierwsze prawo wzglednosci statystycznej michnika mowi: 50 proc + 50 proc rowna sie ok. 150 proc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał Panie Giertych, co Pan brał?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:03 Wszystko jest dla ludzi, ale nie można przesadzać, bo szkodzi zdrowiu! Niech Pan trochę głęboko pooddycha, to Panu przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Panie Romek, Prima Aprilis był przedwczoraj IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 03.04.04, 13:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1sza_liga DO LUBIEZNEGO SLDUPCA !!!!!!!! IP: 141.158.65.* 03.04.04, 13:19 Gość portalu: Bóg napisał(a): > Gejtych i jego partner Wrzodak ! Z głupoty też należy sie spowiadać, nie > tylko z lubieżnych czynów!!! Glodnemu chleb na mysli ! widac ze jako fanatyczny sldupiec lubieznik masz blade pojecie o spowiadaniu, dlatego tez nie wiesz, ze twoje leki odnosnie lubieznosci sa tu nieuzasadnione. z drugiej strony wyraznie widac ze to twoja oczywista glupota i jakies popelnione lubiezne czyny pchaja cie w kierunku liberalnej eu-stytucji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 03.04.04, 13:28 Każdy LPR-owiec w Parlamencie Europejskim to ośmieszanie Polski. Co to się porobiło że ludzie prezentujący tak skrajne i zacofane poglądy mają duże szanse reprezentować Polskę w PE Duży udział mają w tym proamerykańskie media podsycające megalomanie narodowa, niechęć czy wręcz nienawiść do Francji, Niemiec i całej Europy. Stajemy się coraz bardziej najmniej lubianym narodem Europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nansen Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 13:58 Ha, za to taki Reprezentant jak Geremek to chluba dla Polski. Wszak niewielu mamy specjalistow, ktorzy "napisali" doktorat o zyciu sredniowiecznych kurtyzan we Francji. Kurwolog do Parlamentu Jewropejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killkamill Historycy wszystkich krajów łączcie się IP: *.krakow.pl 03.04.04, 14:36 Geremek nie jest moim bożyszczem, ale chociaż zna się na historii. A tego bardzo brakuje wszystkim prawie politykom naszego kraju. Nie tylko nie uczą się historii średniowiecznej, ale nawet nie pamietają co się 5lat temu tu działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: Killkamill !!! - B.Geremek do PE ??? cz.1 IP: 158.75.216.* 05.04.04, 10:44 Czy sądzisz, że zamiast osób desygnowanych z LPR-u, - lepiej o polskie interesy w UE zadba Bronisław Geremek? I nijak się tu ma znajomość historii (a szczególnie starożytnej) przez B. Geremka, albowiem tu chodzi zupełnie o coś innego. A w takim razie o co? Niech Cię oświeci poniższy tekst i nie zrażaj się jego obszernością, albowiem o tej barwnej postaci nie sposób napisać w kilku zdaniach. Jego ojciec był rabinem, pochodził z rodziny Lewartowów (Lewartowskich) – łódzkich chasydów . Zginął w Auschwitz. Syna uratowała polska rodzina Geremków, dając jemu także nazwisko. Jako syn „narodu wybranego” w powojennej Polsce, rządzonej przez komunistycznych pobratymców, ma ułatwioną drogę w kształceniu. Uczęszcza i kończy w Warszawie ekskluzywne gimnazjum. Deklaruje się jako komunista. Wstępuje do Związku Walki Młodych. Następnie jest aktywistą w Związku Młodzieży Polskiej. Ale dla tego żarliwego komunisty udzielanie się w młodzieżowej organizacji nie było na miarę jego komunistycznych przekonań i mając zaledwie 18 lat, wstępuje do PZPR. Ukończył studia na Uniwersytecie Warszawskim w 1954 roku. Przygotowany ideologicznie, pełni funkcję I sekretarza POP w Instytucie Historii w Polskiej Akademii Nauk, opanowanej całkowicie przez „mojżeszowych” komunistów. Udał się na podyplomowe studia do Paryża (stypendium w Ecole Pratique des Haute Etudes). Pomogła jemu diaspora żydowska, należąca do najbardziej znaczących w Europie, a także rodzina we Francji. W tym czasie w Polsce w roku 1956 stalinowcy krwawo tłumią na ulicach Poznania bunt uciskanych Polaków, a Geremek udał, że nie wie, o co chodziło. W roku 1960 uzyskał doktorat i ponownie wyjechał do Francji. W Paryżu objął funkcję dyrektora Ośrodka Kultury Polskiej i jak należy przypuszczać, przeszedł tam inicjację masońską. Ośrodek był „oczkiem w głowie” dla tajnych służb SB i KGB. W czasie panowania totalitarnego komunizmu było rzeczą niemożliwą, by wyjechać na studia zagraniczne i nie podpisać zgody na współpracę z SB. Tym bardziej w przypadku kierowania taką placówką, jak Ośrodek Kultury Polskiej w Paryżu. W roku 1965 powraca do Polski. Zajmuje się publikowaniem artykułów o antykościelnych treściach. Był to między innymi wynik paryskiego masońskiego szkolenia. Jak każdy niemalże „mojżeszowy”, nie grzeszył odwagą, a swoje działania przeprowadzał skrycie i za plecami innych. Nigdy nie atakował wprost, nigdy swojemu ideologicznemu przeciwnikowi nie „wygarnął” prosto w oczy. Architekt niemalże wszystkich intryg personalnych na szczytach władzy. Zawsze działał chytrze, podjazdowo, a potem stojąc z boku zwaśnionych przez niego stron, obserwował wyniki swoich intryg. Dlatego w żydowskim „Marcu’68” jawnie nie uczestniczył. Także dlatego, że realizował długofalowe zadania, nakreślone wcześniej w Paryżu przez francuską żydomasonerię. Zasłuchany w wykłady byłych stalinowskich „rewizjonistów” – Krzysztofa Pomiana i Włodzimierza Brusa, snuje dalekosiężne plany unicestwienia wszystkiego, co polskie. Po interwencji wojskowej w Czechosłowacji, Geremek występuje z szeregów PZPR. W roku 1970 uzyskuje habilitację. Po wybuchu strajków w Stoczni Gdańskiej, natychmiast przepoczwarza się w „doradcę-eksperta”, a niedouczony Wałęsa słucha jego „dorad”, jak głęboko wierzący katolik kazania Papieża. Nadarzyła się idealna okazja do prowadzenia intryg, mających doprowadzić do celu, jaki nakreśliła paryska masoneria, a wspomagali Geremka: A. Celiński, A. Wielowieyski, T. Mazowiecki. Jeden z inicjatorów strajku w stoczni – Andrzej Kołodziej, tak wspomina „dorady” pseudo-ekspertów: „Usiłowali nas przekonać, że żądanie wolnych związków zawodowych jest absurdalne i nierealne. Uważali, że władze nigdy nie zgodzą się na wolne związki i jeśli z tego postulatu nie zrezygnujemy, dojdzie do interwencji sowieckiej”. Ciekawy zbieg okoliczności, bowiem Jaruzelski i Kiszczak także straszyli strajkujących najazdem Sowietów. Wśród grupy „doradców-ekspertów” znalazła się Jadwiga Staniszkis, ale nie z ramienia PZPR. Ostrzegała Prezydium Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego: „W postępowaniu pewnych osób, szczególnie Geremka widać usiłowania manipulowania strajkującymi i wykorzystania ich do jemu tylko znanych celów politycznych”. Ale „wszechwiedzący” Wałęsa, nie chciał słuchać opinii deklasujących jego doradcę. c.d.n... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: KILLKAMILL !!! - B.Geremek do PE ??? cz.2 IP: 158.75.216.* 05.04.04, 10:52 c.d.... Jaki był prawdziwy cel „doradztwa” Geremka, postaram się wyjaśnić na przykładzie treści wywiadu, jaki przeprowadziła Hanna Krall z Geremkiem. I wbrew pozorom, treść tego wywiadu nie była prowokacją SB. H. Krall: - Panie profesorze. Wydaje mi się, że pan niezbyt lubi Polaków? Geremek: - Niezbyt lubię? Takie określenie jest nieścisłe. Ja ich nienawidzę ! No to teraz usłyszy pani znowu, ale opowiadać pani o tym nikomu i nigdzie nie będzie. To jest największa tajemnica. W najbliższym czasie nasi wrócą do handlu i produkcji w Polsce. H. Krall: - Skąd pan weźmie tylu Żydów? Kto im da przedsiębiorstwa? Geremek: - Kto? A o naszej „Solidarności” pani zapomniała? Jeszcze będą prosić, żeby nasi Żydzi te przedsiębiorstwa brali. Jest ustawa o samorządzie przedsiębiorstw? Jest. Mogła być dla nas jeszcze lepsza, ale i ta wystarczy. Przewiduje ona, że mogą być tworzone spółki prywatno-samorządowe i prywatno-państwowe? Przewiduje. Co jest potrzebne na rozruch takiej spółki? My wiemy dobrze. Pieniądze. A kto ma dziś pieniądze na takie interesy? Może Polacy? Nie, ja Polaków w tym interesie, jako udziałowców w zyskach nie widzę. Pieniądze dadzą Żydzi. Pytała pani, skąd wezmę tylu Żydów? Ano na szczęście ludu Izraela, już są. Przez 38 lat populacja się odrodziła w Izraelu, w Europie Zachodniej i w Związku Radzieckim także. Kiedy tylko uchwalimy ustawę o podwójnym obywatelstwie i prawie swobodnego wyboru miejsca zamieszkania oraz podróżowania do Polski tam i z powrotem w zależności wyłącznie od chęci takiego podwójnego obywatelstwa polskiego – z kadrami do zreprywatyzowania przemysłu, rzemiosła i handlu nie mamy najmniejszego kłopotu. A warsztaty pracy stoją otworem i prawie puste. Opłaciło się nam doprowadzić do takiej ruiny. W takim stanie będą je nam dawać darmo i jeszcze całować w rękę, aby była praca dla Polaków i trochę towarów na rynek. I jak skomentujesz tę wypowiedź Geremka? Dodam dalej. Po dojściu do władzy Geremków i jemu podobnych Balcerowiczów, za sprawą planu Sachsa-Sorosa-Balcerowicza, z całą premedytacją, krok po kroku, bez litości, doprowadzono gospodarkę państwa do stanu masy upadłościowej. Przypatrzmy się ludziom, którzy przejęli banki, przemysł i handel za darmo lub za 1/10 jego wartości. Kim oni są? Polakami? Czyż Geremek w 1980 roku kłamał pani H. Krall, przedstawiając jej swoje plany? Wstąpił w szeregi Unii Demokratycznej, która później przybrała nazwę Unii Wolności. Partia ta jest międzynarodową organizacją, skupiającą w przeważającej większości Żydów. Pozostali, to goje, wyznający zasadę, iż będąc blisko „mojżeszowych”, też mogą skorzystać i pomnożyć swój majątek. UW wchodząc w koalicję z AWS-em, radykalnie stawiając swoje warunki, opanowała najważniejsze stanowiska w państwie. Geremek objął stanowisko ministra spraw zagranicznych, co dawało jemu pole do realizacji niecnych planów wobec Polski. Jawnie przeciwstawiał się programowi dekomunizacji . Dlaczego? Dlatego, iż sam, jako były aparatczyk PZPR-u mógłby być zagrożony. Przypomnieć należy, iż w myśl projektu ustawy dekomunizacyjnej, byli członkowie aktywiści PZPR nie mogliby zajmować stanowisk poselskich, senatorskich, w rządzie i we władzach administracji państwowych przez okres 10 lat, z możliwością przedłużenia tego okresu na dalsze 5 lat. Oznaczałoby to pozbawienie Geremka funkcji, która była wprost idealna do prowadzenia destrukcyjnych działań w Polsce. Wyrażał głośny sprzeciw w kwestii karania kobiety i lekarza za dokonanie aborcji. Czyli opowiadał się za legalnością zabijania dziecka poczętego. Dlaczego? Otóż zgodnie z wytycznymi, które Geremek otrzymał od żydomasonów, powinien wpływać na regulację ilości urodzeń w Polsce, a w konsekwencji na obniżanie populacji Polaków, aż do osiągnięcia potężnego niżu demograficznego. Według tych wytycznych, nas Polaków powinno być tylko 15 milionów ! Wszak musi się znaleźć miejsce na terytorium Polski dla fali emigrantów – pobratymców Geremka. I to wszystko na rozkaz wojującego judaizmu, liberalizmu, ateizmu, idei świata bez Boga. c.d.n... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: KILLKAMILL !!! - B.Geremek do PE ??? cz.3 IP: 158.75.216.* 05.04.04, 11:05 dokończenie.... Przy bardzo aktywnym udziale Geremka, szczególnie od roku 1990 „naród wybrany” rozpoczął zmasowaną wojnę z polskością na gruncie gospodarki, ekonomii, finansów i suwerenności politycznej. Prowadzi antypolską nagonkę w mediach, w której rzekomy polski antysemityzm, ksenofobia, nacjonalizm, nietolerancja, nakładają się na tożsame przywary Kościoła katolickiego w Polsce. Zarzuca nam „antysemityzm bez Żydów”. Sam zaś prowadzi tę łajdacką wojnę na zasadzie czegoś w rodzaju „antypolonizmu bez Żydów”. Według ich danych, w Polsce oficjalnie nie ma Żydów (?), a ich ilość deklarowana od pół wieku jest niezmienna i wynosi 12 tysięcy (!). A tymczasem od czerwca 1989 roku doprowadzili do niesłychanego podboju wszystkich decyzyjnych struktur państwa, zwłaszcza gospodarki, finansów, administracji, a przede wszystkim II władzy – mediów, za pośrednictwem których wzmogli szturm na wszystko, co polskie i katolickie. Geremek jako przewodniczący sejmowej Komisji Spraw Zagranicznych, a następnie jako szef MSZ, skrupulatnie dobierał ludzi na placówki dyplomatyczne, co odbiło się negatywnie w środowiskach polonijnych na całym świecie, albowiem ludzie ci nie byli zainteresowani bronić interesów Polonii. Koronnym przykładem niech będą Niemcy, w których 2-milionowa Polonia nie jest uznana za mniejszość narodową, a więc nie ma żadnych praw. Ale Geremek, jako członek paramasońskiego Clubu Rotary, był gorliwym i zaangażowanym realizatorem długofalowego planu w unicestwianiu Polski, a także jak przystało na członka lub „konsultanta” głównych nieformalnych struktur Rządu Światowego. Najważniejsze z nich - to Komisja Trójlateralna, założona w roku 1973 przez masonów: polskiego Żyda- Zbigniewa Brzezińskiego , Henry Kissingera i Davida Rockefellera. To jedno z największych centrów wpływu na bieg wydarzeń światowych. Inną strukturą jest tzw. Rada Stosunków Międzynarodowych (Council Foreign Relations). Skupia całą elitę finansową USA i desygnowanych przez nią oficjalnych polityków, jak np. George’a Busha (seniora) – masona najwyższego 33 stopnia wtajemniczenia. W 1989 roku Geremek przedstawił Radzie Stosunków Zagranicznych swoją wizję „architektury politycznej Europy”, a w dn. 23.04.1990r. wespół z masonem Jacque Delorsem przed członkami Komisji Trójstronnej jako doradca omówił zagadnienia „bezpieczeństwa” europejskiego. Ciekawostką jest to, że przestrzegał wówczas przed rozpadem Związku Radzieckiego. Euroentuzjasta Bronisław Geremek byłby niepocieszony, gdyby zabrakło jego w ścisłym gronie decydentów w Klubie Europa, który ma wspierać proces wciskania Polski do Unii Europejskiej. Zarząd Klubu Europejskiego tworzą: B. Geremek – prezes, ks. St. Opiela – wiceprezes, członkowie zarządu: Marek Edelman , Janusz Onyszkiewicz. Brak danych, odnośnie trzeciego członka zarządu,- w miejsce zmarłej Zofii Kuratowskiej. Członkowie: Jan Krzysztof Bielecki, Jan Błoński, Michał Boni, Józef Chajn, Kazimierz Dziewanowski, Władysław Frasyniuk, Aleksander Geysztor, Aleksander Hall, Jerzy Holzer, Zbigniew Janas, Jan Jankowski, Ryszard Kapuściński, Leszek Kołakowski, Marcin Król, Jan Józef Lipski, Tadeusz Mazowiecki, Antoni Mączak, Krzysztof Michalski, Adam Michnik, Artur Międzyrzecki, Czesław Miłosz, Karol Modzelewski, Ryszard Reiff, Janusz Reiter, Piotr Słonimski, Aleksander Smolar, Stanisław Stomma, Jan Józef Szczepański, Józef Ślisz, Witold Trzeciakowski, Andrzej Wajda, Andrzej Wielowieyski, Jacek Woźniakowski, Andrzej Kajetan Wróblewski, Henryk Wujec, Krystyna Zachwatowicz, Andrzej Ziabicki. Oto „gwardziści” Geremka, niemal w komplecie żydowskiego pochodzenia, których specjalnością jest walka z polskością i Kościołem. Tym towarzystwem można by zasiedlić ekskluzywny kibuc w Izraelu. Ale zmarliby z głodu, gdyż w kibucach trzeba pracować, a ci nie są zwyczajni pracować i są stworzeni tylko do rządzenia gojami! Po okresie stanu wojennego, - sprytny B. Geremek w porozumieniu z Wałęsą obsadził główne stanowiska w KKW żydokomunistami z byłego KOR-u. Działanie KKW było niczym innym, jak umizgiwaniem się do władzy komunistycznej PRL-u, co spotkało się z ostrym sprzeciwem prawdziwych twórców „Solidarności”. Autentyczni działacze związkowi z lat 1980-1981 utworzyli Grupę Roboczą Komisji Krajowej NSZZ ‘Solidarność”, w skład której weszli: Lech Dymarski, Andrzej Gwiazda, Seweryn Jaworski, Marian Jurczyk, Stanisław Kocjan, Jerzy Kropiwnicki, Grzegorz Palka, Jan Rulewski, Andrzej Słowik, Antoni Tokarczuk, Anna Walentynowicz, Stanisław Wądołowski. Domagali się oni od Wałęsy przestrzegania statutu Związku i zwołania Komisji Krajowej w składzie sprzed stanu wojennego. Wałęsa sterowany przez KW PZPR w Gdańsku i byłych KOR-owców, odmawiał spełnienia tego żądania, a jako argument odmowy wymienił fakt, iż duża część działaczy wyemigrowała. Geremek dał upust swojemu szyderstwu, łgarstwu i ironii, który wielu Polakom uważnie śledzącym scenę polityczną na długo pozostanie w pamięci. Otóż w roku 1997, kiedy to jako czołowy aktywista Unii Wolności, walczący o poparcie jak największego elektoratu, opublikował programowy artykuł UW, którego fragment cytuję : „(...) Rząd Tadeusza Mazowieckiego, i później Jana Krzysztofa Bieleckiego oraz Hanny Suchockiej wydobyły Polskę z przepaści „gospodarki niedoboru”, postawiły na kartę wysokiego wzrostu gospodarczego i wysunęły nasz kraj na czołowe miejsce w całym regionie (...). Członkostwo w NATO i Unii Europejskiej jest gwarancją niepodległości i realizacji naszej szansy na pomyślność materialną (...). Unia Wolności odrzuca radykalizm: chce być partią centrum. Chce być wyrazista właśnie w odrzucaniu wszelkich ekstremizmów, fanatyzmu, nienawiści czy doktrynerstwa ideologicznego”. Przez całe lata w mediach „częstowano” nas mitem o Niemczech jako rzekomym „najlepszym adwokacie Polski” w Unii Europejskiej. Bronisław Geremek jako ówczesny minister spraw zagranicznych - szumnie deklarował ex cathedra o rzekomym cudzie pojednania między Polską a Niemcami. W rzeczywistości zaś między obu krajami mamy nie cud, lecz „kicz pojednania” (określenie użyte przez najbardziej znanego niemieckiego korespondenta w Polsce Klausa Bachmanna). Nawet w znanej niemieckiej „Süddeutsche Zeitung” można było już wiosną 2001 roku przeczytać stwierdzenia podważające słuszność rzekomego mitu o dobrym niemieckim adwokacie spraw polskich. Pisano tam między innymi: „Polska miała adwokata. Nazywał się Niemcy, chciał wspierać Polskę na drodze do UE. Dziś Polska ma oskarżyciela. Nazywa się on również Niemcy i wciąż jeszcze chce przyjąć Polskę do UE – ale tylko na próbę. Od dawna wiadomo, że rząd federalny chce wpuścić pracowników z nowych państw UE do Niemiec zasadniczo dopiero po 7-letnim okresie przejściowym. Teraz i minister gospodarki Werner Müller ogłosił, że będzie domagał się też ograniczenia swobody świadczenia i usług. (...) Minister nie kieruje się (...) faktami ekonomicznymi, gdyż w takim wypadku musiałby wziąć pod uwagę kwitnące interesy niemieckich usługodawców w Polsce. (Cyt. za „gazetą wyborczą” z dn.30 maja 2001 r.). Chciałoby się krzyknąć: już dosyć tego bełkotu, towarzyszu Lewartow!!! I co Ty na to Killkamill ? Takiego chcesz mieć reprezentanta w PE ??? Bo ja z całą pewnością nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.os.kn.pl 03.04.04, 14:10 Hmm z tego co pamietam, to LPR byla przeciwko UE... Wiec wypieprzac do cholery i łapy precz od Parlamentu Europejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Panie Romanie - doskonaly, swietny dowcip... IP: *.laribsl.jussieu.fr 03.04.04, 14:20 Panie Romku, alez to skad az tyle poczucia humoru z panskich ust bije? Prosze uwazac na przepukline i nie rozchorowac sie nam wyborcom. Bo coz my bez takiego przedniego dowcipu zrobimy? Pozostanie tylko kabaret "Leppper", ale czasem zmiana bohatera komedii wplywa stymujujaco na widza, wiedz uwazac prosimy na zdrowie waszmosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Tylko nasza jest Racja,Święta Racja. I nikt inny IP: *.w-s.pl 03.04.04, 14:29 nie może mieć Racji z tej racji że My tylko mamy Rację. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Bezsensu! IP: *.k-raj.com.pl 03.04.04, 14:29 Przecież PArlament Europejski nie ma żadnych prerogatyw ustawodawczych. ŻADNYCH! To jest taki listek figowy dla dyrektyw unijnych, które mają moc wiążącą, oraz po to aby ludzie nabrali sobie trochę kasy i pożyli na koszt podatników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Czy "przypadkowe społeczeństwo"... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.04, 14:33 Tylko czy "przypadkowe społeczeństwo" stanie na wysokości zadania i zagłosuje tak jak powinno...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Giertych [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 14:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 15:31 A niech idzie Romek do PE razem z kabaretem Lepper. Wtedy będzie Polska obsrywana i ignorowana w Parlamencie i naród zobaczy jaki tego będzie finał!!!! Zgóry wiem, że będzie BARDZO ŻLE!!!!!!!!! Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: Giertych: tylko LPR może pokonać PO i Samoobr IP: *.nest.gliwice.pl / *.nest.gliwice.pl 03.04.04, 15:47 Głupota nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK [...] IP: *.unimedia.pl 03.04.04, 15:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK OD 6 POKOLEN Re: PRECZ Z UNIĄ EUROPEJSKĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 18:44 ŻYDY NA MADAGASKAR ALBO DO GAZU.LEJSBY I PEDAŁY RAZEM Z NIMI.NIE DLA UNII EUROPEJSKIEJ.TELEWIZJA KATOLICKA OD RANA(JUTRZNIA)DO WIECZORA(NBOŻEŃSTWO WIECZORNE)+RARATY ,GORZKIE ŻALE,KÓŁKO RÓŻAŃCOWE,ROZMOWY NIEDOKOŃCZONE(NP.O TYM ILU ŻYDÓW MAMY W POLSCE ?).PREZERWATYWY WON,ZA ABORCJĘ "KULA W JAJA DLA GINEKOLOGA A BABĘ DO GAZU.SPRAWDZANIE CECH NORDYCKICH (POLSKICH) W SPODNIACH I SPÓDNICACH NA SCHODACH(ONE MAJĄ W POPRZEK).HEIL GERTYCH.A TAK A PROPOS.POCHODZICIE GERTYCH Z DZIWNEJ RODZINY.OJCIEC BYŁY KOMUNISTA, NO DZIADEK ENEDEK ALE TEŻ NA KOMUNĘ NAWRÓCONY.A WASZE NAZWISKO ,COŚ MI CZOSNKIEM ZALATUJE.JAK ZWYCIĘŻYMY TO TRZEBA TO BĘDZIE SPRAWDZIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Re: POLAKU OD 6 POKOLEŃ !!!-Jak u Ciebie z głową? IP: 158.75.216.* 05.04.04, 11:50 Zapytałem Cię o Twój stan zdrowia psychicznego, albowiem tylko człowiek mający "zwichniętą" psychikę pisze tak beznadziejny tekst. 1) Na klawiaturze jest taki klawisz - "Caps Lock" (podaję lokalizację, gdybyś nie mógł go znaleźć - wtórny analfabeto: po lewej stronie klawiatury, czwarty od góry), którym powinieneś się umiejętnie posługiwać, albowiem forma Twojego postu jest po prostu nie do przyjęcia. 2) Wyrażając się cyt.: "ŻYDY NA MADAGASKAR ALBO DO GAZU", dajesz świadectwo światu, że jesteś antysemitą !!! Głosisz hitlerowskie hasło. Oj, obyś nie miał kłopotu z tego tytułu. 3) Nie podjąłeś merytorycznej dyskusji dotyczącej tematu. P.S. Nie myśl, że występuję tu w obronie nacji żydowskiej! Ot, po prostu ja potępiam ich niecne czyny wobec narodu polskiego, ale NIE POTĘPIAM ŻYDÓW za to, że są Żydami. Naród jak każdy inny na tym świecie - także ma prawo do życia, jednakże na Miłość Boską - nie kosztem Polaków! Dlatego również potępiam w szczególności zastępy gojów (użytecznych durniów) będących na ich usługach, bo to dzięki nim mają ułatwione działanie w Polsce. Osobiście nie jestem za tym, by Roman Giertych reprezentował Polskę w PE, ale z całą pewnością nie będę głosował na panów z SLD, UP, PO, i Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś