wilk.podhalanski 20.10.10, 17:18 To on rozwieszał plakaty nawołujące do strajku w Stoczni w sierpniu 1980. Głupek bez wyobraźni. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk.podhalanski O proszę :) Niespodzianka :) 20.10.10, 22:30 Mojego superpostu nie było w internecie przez parę godzin, znikł z FK bez śladu i bach! Nagle się znalazł! :) Dzięki ci Billu Gatesie :) Nie wpisujcie nic na siłę ani z litości, jeśli post ma zdechnąć, niech se zdechnie. Ale nikt mi nie powie, że myśl w nim zawarta nie jest trafna i ślad najwłaściwszy. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: O proszę :) Niespodzianka :) 20.10.10, 22:37 wilk.podhalanski napisał: > Dzięki ci Billu Gatesie :) Raczej sir Timothy Berners-Lee w tym maczał palce :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Winien jest Jerzy Borowczak. 20.10.10, 22:31 eeee tam. Ewa jest winna. Jabłka jej się zachciało. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Winien jest Jerzy Borowczak. 20.10.10, 22:38 Adam. Ewa z jego żebra. tylko Adama Ktoś stworzył. boję się powiedzieć kto zatem winien. Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Re: Winien jest Jerzy Borowczak. 20.10.10, 22:41 to żebro to knowania wiadomych sił i pałacu namiestnikowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Winien jest Jerzy Borowczak. 20.10.10, 22:47 to prawdopodobne. ale nie zapominajmy też o prządce, która wymyśliła wełnę moherową. gdyby nie postać ta podła, premier Tusk nie powiedziałby o moherach i wtedy pan Kaczyński nie rozłościłby się na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Wielki Wybuch. 20.10.10, 22:43 To on był na początku. A jego teorii dowodzi Stephen Hawking, aktualny twórca różnych teorii. Może to on? Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Wielki Wybuch. 20.10.10, 22:47 wilk.podhalanski napisał: > To on był na początku. Na początku była chuć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Winien jest Jerzy Borowczak-gdie tam 20.10.10, 22:45 olga_w_ogrodzie napisała: > boję się powiedzieć kto zatem winien Ja powiem: Wielki Wybuch! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski "Raz-dwa-trzy moje szczęście!" 20.10.10, 22:48 Tuż nad tobą. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only łatwe skojarzenia 20.10.10, 22:52 No prosze, odpowiedz była oczywista:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Winien jest Jerzy Borowczak-gdie tam 20.10.10, 22:48 aniechto.only napisała: > olga_w_ogrodzie napisała: > > > boję się powiedzieć kto zatem winien > > Ja powiem: Wielki Wybuch! Ja bym tak prezesa nie nazwał. Raczej Wielki Niewybuch. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Winien jest Jerzy Borowczak-gdie tam 20.10.10, 22:56 remez2 napisał: Ja bym tak prezesa nie nazwał. Raczej Wielki Niewybuch Niewybuch? On już ma ładna ksywkę- Bulgot , czasami zwany pieszczotliwie Bulgotkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Winien jest Jerzy Borowczak-gdie tam 20.10.10, 23:11 aniechto.only napisała: > remez2 napisał: > Ja bym tak prezesa nie nazwał. Raczej Wielki Niewybuch > > Niewybuch? On już ma ładna ksywkę- Bulgot , czasami zwany pieszczotliwie Bulgot > kiem:) Bulgot to z serii jajnik i dupelek. Tyz piknie. Odpowiedz Link Zgłoś