29.10.10, 07:07
Policjanci z warszawskiego Żoliborza chcieli wlepić mandat posłance PiS Annie Sikorze, za to, że rozmawiała przez telefon prowadząc samochód. Według policjanta, który opowiedział o zajściu "Super Expressowi", posłanka zwymyślała funkcjonariuszy, zanim otworzyli usta zaczęła wymachiwać legitymacją poselską, krzyczała, że zwolni ich z pracy. - Możecie mnie w d... pocałować - stwierdziła. Odmówiła przyjęcia 200 złotowego mandatu.

O posłance Annie Sikorze było głośno przy okazji bitwy o KDT. W dniu eksmisji kupców pojawiła się tam około godziny 9.00. - Wy gnoje, buraki! Wstydźcie się, że jesteście Polakami. Pojedziecie na szparagi do Niemczech [sic]! - krzyczała do strażników miejskich.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8582318,Poslanka_do_policjantow__pocalujcie_mnie_w_d___.html

Jak Kaczuś chce prawić morały i pouczać wszystkich na temat agresji, to powinien najpierw zacząć od wyczyszczenia swojej partii z ludzi na poziomie kibola.
Obserwuj wątek
    • blind_as_a_bat Re: Buractwo 29.10.10, 07:21
      Pani posłanka Sikora 'opiekowała' się Elżbietą Kruk w czasie pamiętnych występów tej ostatniej w Sejmie RP. 'Pocałujcie mnie' z 'coś tam, coś tam'.
      • ayran Re: Buractwo 29.10.10, 07:32
        Innymi słowy - pani Sikora dobrze wie, jak należy się obchodzić z ludźmi z marginesu społecznego.
        • blind_as_a_bat Re: Buractwo 29.10.10, 07:36
          Nie bez kozery wstąpiła do PiS. Tam każdy członek wspierający.
        • ploniekocica Re: Buractwo 2 29.10.10, 07:39
          Zagłosuj na Stanię, to Ci nie stanie - SMS o takiej treści rozesłał ze swojego telefonu komórkowego Jarosław Wieszołek, kandydat PiS na prezydenta Rudy Śląskiej. Wieszołek rywalizuje m.in. z obecnym prezydentem Andrzejem Stanią.
          • ayran Re: Buractwo 2 29.10.10, 07:41
            Kandydat Wieszołek rozesłał wierszołek.
          • witek.bis Re: Buractwo 2 29.10.10, 11:09
            :-)))
            Ci z wyższej półki zachwycają nie tylko prozą, ale i mową w kij związaną.
      • wylogowany.pielegniarz Re: Buractwo 30.10.10, 13:43
        blind_as_a_bat napisał:

> Pani posłanka Sikora 'opiekowała' się Elżbietą Kruk w czasie pamiętnych występó
        > w tej ostatniej w Sejmie RP. 'Pocałujcie mnie' z 'coś tam, coś tam'.

A o tym to nie wiedziałem. Eh, te Damy z "wyższej półki" kulturowej:)
    • karfioza No. POlicja to zawsze prawdę mówi. 29.10.10, 08:35
      • ayran Re: No. POlicja to zawsze prawdę mówi. 29.10.10, 08:41
        Traf chciał, że wcześniejsze bluzgi p. Sikory pod adresem strażników miejskich się nagrały, a więc przynajmniej wiadomo, na co ją stać.
      • wylogowany.pielegniarz Fakt, znęcali się nad nią 30.10.10, 13:38
        A ona biedna, jak na przyzwoitą kobietę przystało, uważała, że jest ponad prawem i mandaty jej nie obowiązują.
    • cookies9 Re: Buractwo 29.10.10, 08:37
      Jaka partia,jaki prezes,tacy i posłowie.
      • mus-zek0 Re: Buractwo 29.10.10, 09:39
        cookies9 napisała:

> Jaka partia,jaki prezes,tacy i posłowie.
        Jest różnica, Jarek nie rozmawia przez telefon, kierując samochodem :D
        • witek.bis Re: Buractwo 29.10.10, 11:11
          Jarek jest bardziej niebezpieczny - rozmawia przez telefon z tymi, którzy kierują samolotami.
    • haen2010 Nic jej nie zrobią 29.10.10, 09:23
      Bo to była policja platfusów, która zezwala na przypalanie żywcem krzyżowców.
      • mus-zek0 Re: Nic jej nie zrobią 29.10.10, 09:43
        haen2010 napisał:

> Bo to była policja platfusów, która zezwala na przypalanie żywcem krzyżowców.
        A co, powinna pozwalać na przypalanie, ze znieczuleniem? ::)
    • wos9 Kolejny raz "sławna" się robi. A to KDT, a to cie- 29.10.10, 10:44
      pła opieka nad pijaną Krukówną...

wylogowany.pielegniarz napisał:

> Policjanci z warszawskiego Żoliborza chcieli wlepić mandat posłance PiS Anni
      > e Sikorze, za to, że rozmawiała przez telefon prowadząc samochód. Według policj
      > anta, który opowiedział o zajściu "Super Expressowi", posłanka zwymyślała funkc
      > jonariuszy, zanim otworzyli usta zaczęła wymachiwać legitymacją poselską, krzyc
      > zała, że zwolni ich z pracy. - Możecie mnie w d... pocałować - stwierdziła. Odm
      > ówiła przyjęcia 200 złotowego mandatu.

>
      >
      > O posłance Annie Sikorze było głośno przy okazji bitwy o KDT. W dniu eksmisj
      > i kupców pojawiła się tam około godziny 9.00. - Wy gnoje, buraki! Wstydźcie się
      > , że jesteście Polakami. Pojedziecie na szparagi do Niemczech [sic]! - krzyczał
      > a do strażników miejskich.

>
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8582318,Poslanka_do_policjantow__pocalujcie_mnie_w_d___.html
      >
      > Jak Kaczuś chce prawić morały i pouczać wszystkich na temat agresji, to powinie
      > n najpierw zacząć od wyczyszczenia swojej partii z ludzi na poziomie kibola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka