Dodaj do ulubionych

Radni PiS szaleją w necie

09.11.10, 14:42
pełne nienawiści wpisy na forum "Gazety" wysłano z komputera stojącego w biurze radomskiego posła PiS Krzysztofa Sońty

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,8635367,Internetowy_troll_z_biura_posla_Prawa_i_Sprawiedliwosci.html#ixzz14nBCJqcn

Rafał Momot z Żoliborza (dzielnicy prezesa) na Facebooku:
kontakt24.tvn.pl/artykul,maniery-rafala-momota-z-pis-u,36019.html
Obserwuj wątek
    • marchefka9 Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 14:48
      Pełne miłości wpisy z biura poselskiego posła PiS Krzysztofa Sońty :

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=zbforjude&s.sm.forumXx=68&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
      • marta.von.zpalacu Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 14:52
        Dziwne, ze pisim sposobem nie ukradziono tego kompa. :p
        • henry.rollins Ciekawe, czy jest na FK 09.11.10, 15:18
          Ładna świnia. A jaka głupia !
          • marta.von.zpalacu Re: Ciekawe, czy jest na FK 09.11.10, 15:29
            henry.rollins napisał:

> Ładna świnia. A jaka głupia !

Uzywajac tylko tych kryteriow trudno bedzie go tu znalezc. Oni wszyscy pasuja :(
            • henry.rollins Re: Ciekawe, czy jest na FK 09.11.10, 15:38
              podobny do junkier, prawdziwy moher, albo może 2dandrzejd czy jakoś tak
    • prawieemeryt Re: Kto nie wiedział 09.11.10, 15:06
      czym jest partia PiS i z „czego“ się składa to już teraz wie. Goowny składnik został odkryty.
      • marchefka9 Re: Kto nie wiedział 09.11.10, 15:11
        prawieemeryt napisał:

> czym jest partia PiS i z „czego“ się składa to już teraz wie. Goown
        > y składnik został odkryty.

Obawiam się, że arogancja i chamstwo to typowe cechy polskich polityków. U pisiaków dochodzi do tego głupota i zacietrzewienie.
        • marchefka9 Re: Kto nie wiedział 09.11.10, 15:13
          Przykład poselskiej samokrytyki?

"Polskie świnio - bydło trzeba wytępić za wywalanie worów śmieci do lasu i przydrożnych rowów. Za miastem jest totalny chlew. Wasze zasrane akcje i pikniki z muzyczką? Ryży wałkoń się pudruje, a dzieci wysyła na wysypiska - niech sobie nazbierają na kolację. Do roboty lenie z ulicy Wiejskiej".
    • indeed4 U - lala, prawdziwy patriota .... 09.11.10, 15:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,68,116921475,116921475,_Cyganski_Swiat_przyciagnal_tlumy_radomian.html
    • henry.rollins Żoliborska "intligencja" 09.11.10, 15:16
      Ja rozumiem starych ramoli, ale nie rozumiem, co młodzi ludzie widzą w pis ?
      • yoma Re: Żoliborska "intligencja" 09.11.10, 15:19
        NAprawdę rozumiesz starych ramoli? :)
        • henry.rollins tak 09.11.10, 15:27
          żyli w komunie, może niektórym się to spodobało. Bo Przyjaciel Rosjan to taki antykomunistyczny bolszewik
      • wariant_b Re: Żoliborska "intligencja" 09.11.10, 15:51
        henry.rollins napisał:
        > Ja rozumiem starych ramoli, ale nie rozumiem, co młodzi ludzie widzą w pis ?

Alternatywę dla wolnej konkurencji.
        Na przykład otwartych konkursów.
      • agnostic5 Re: Żoliborska "intligencja" 09.11.10, 16:06
        henry.rollins napisał:

> Ja rozumiem starych ramoli, ale nie rozumiem, co młodzi ludzie widzą w pis ?

Dzięki PiSowi pracował w Ministerstwie Skarbu, to pewnie niejedno zobaczył.

www.youtube.com/watch?v=hIJUO_hvq-s&feature=related
    • agnostic5 Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 15:18
      Znajomy działacz PiS-u o prezydencie nie mówi inaczej jak KomoRuski, o premierze - KonDonek, a od niedawna Kluzik-Rostkowska - głupia baba, która może wędliny w mięsnym sprzedawać.
      Taka u nich kultura.
      • indeed4 Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 15:28
        Ja mam znajomych pisowców chyba trochę lepszej klasy ( jeden z nich to b. szef " S" w jednym z największych gdańskich zakładów ), tak czy tak generalnie łączy ich jedno - ostre psioczenie na Kaczora i jego .... ( biiiiip! ) ; przy czym " tuman" i " tłumok" to naprawdę jedne z bardziej łagodnych określeń ;-)
        • agnostic5 Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 15:34
          indeed4 napisał:

> Ja mam znajomych pisowców chyba trochę lepszej klasy ( jeden z nich to b. szef
          > " S" w jednym z największych gdańskich zakładów ), tak czy tak generalnie łączy
          > ich jedno - ostre psioczenie na Kaczora i jego .... ( biiiiip! ) ; przy czym "
          > tuman" i " tłumok" to naprawdę jedne z bardziej łagodnych określeń ;-)

To chyba ich już niedługo w PiSie nie będzie...
          Ja znam jeszcze jednego, którego prezes wykluczył i działacz przeszedł do PO, ale poglądów nie zmienił.
          • indeed4 Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 16:02
            W 1993 r. na początku kadencji klub PC liczył 43 członków - pod koniec 21 ; tyle lat i NIC w tej materii się nie zmieniło - nonszalancja i głupota tego rzekomego " geniusza" jest niezatapialna
    • agnostic5 Re: Radni PiS szaleją w necie 09.11.10, 15:48
      Ten Momot pochodzi z Chełmna, teraz warszawiak i żoliborzanin pełną gębą. Jakie to wszystko żałosne.

Rafał MOMOT jest jedynym kandydatem do SEJMIKU z naszego CHEŁMNA! Głosujmy na
      niego! To młody człowiek, posiada wiele atutów - wykształcenie wyższe
      (stosunki międzynarodowe na Uniwersytecie Warszawskim), działał w samorządzie
      studenckim, pracował m.in. w Ministerstwie Skarbu Państwa. Członek Prawa i
      Sprawiedliwości. We władzach chełmińskiego PiS jest skarbnikiem. NAPRAWDĘ
      WARTO NA NIEGO ODDAĆ GŁOS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka