czan-dra 02.12.10, 16:17 No i popatrzcie, burak, ale z odrobiną godności i honoru... wyborcza.pl/1,75248,8754969,Wulgarny_senator_rezygnuje_z_czlonkostwa_PO.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anwad Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 16:18 Według Schetyny on nic złego nie zrobił. Złe było nagranie Pana Senatora... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 16:28 Pozwolisz Dorotko, że odniosę się do Twojej sygnaturki, piszesz brawo dla tego Casanovy, z Pcimia (przepraszam Pcim), a tego że przez niego skarb państwa stracił kilka mln złotych, piszę o kupnie w Kazimierzu domu, nawet nie wspomnisz, robisz się dwulicowa, jak rodzona siostra Kempy... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:13 Sprawa korupcji w tej sprawie, o której piszesz, jest przedmiotem postępowania prokuratury. Nie jest zakończona. To, kim jest w życiu prywatnym, nie powinno Cię obchodzić. W życiu zawodowym był profesjonalistą. Biorąc pod uwagę, że w sprawach, które prowadził, zostały postawione zarzuty prokuratorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:34 Profesjonalista, no jasne, jak wygląda sprawa z Marczuk, czy nie jest przedmiotem postępowania prokuratury? Fakt, nie powinno, o ile mnie to nic nie kosztuje, a tu z moich podatków ten Belmondo z bożej łaski, próbuje z ogłupionych kobiet zrobić przestępców... Ale masz idola... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:39 Ogłupione kobiety żądają łapówki od młodego, bogatego biznesmena? Dobre sobie:) PS Sprawa Marczuk i Sawickiej jest już zakończona zarzutami prokuratorskimi. Sprawa sprzedaży domu Kwaśniewskim jest w trakcie postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:43 Masz dowody na to że Marczuk i Sawicka żądały łapówki od "młodego, bogatego biznesmena"? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:45 A nie słuchałeś nagrań z rozmów z B. Sawicką? Zarzuty prokuratorskie chyba dotyczą czegoś konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:55 Między zarzutami a wyrokiem jest ogromna przepaść... Słyszałem, i skoro to takie dla Ciebie oczywiste, dlaczego sąd nie zastosował "aresztu wydobywczego"? Proszę oszczędź mi tekstów o niezlustrowanych sędziach, i wiadomo kto za tym stoi, wg mnie jesteś zbyt inteligentna na takie chwyty... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 18:01 Zarzuty nie stawia się bezpodstawnie. A tu zwróćmy uwagę, że zarzuty zostały postawione, mimo że agent Tomek był antyulubieńcem mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 18:05 Oj, nie rzucałbym tak słów na wiatr, popatrz na casus dr. Garlickiego, też miał zarzuty i w sądzie posypały się, jak marzenia Kaczyńskiego o rządzeniu, mimo że dr. Garlicki był antyulubieńcem mediów, niektóre już zostały zmuszone do przeprosin, i wypłacenia odszkodowania... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 18:09 Dr Garlicki był bohaterem mediów mainstreamowych i stąd niesprawiedliwy wyrok. Sawickiej i Marczuk zarzuty zostały postawione, mimo że media nie zaprotestowałyby, gdyby nie były postawione, dzięki czemu mogłyby dalej krytykować agenta CBA. Dowody były jednak zbyt mocne i jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 18:17 A więc, jeśli któraś z tych kobiet zostania skazana,, to będzie niesprawiedliwy wyrok, bo każda z zatrzymanych była newsem chyba w każdej gazecie w kraju, a być może i po za granicami... > A. Dowody były jednak zbyt mocne i jednoznaczne. W której sprawie, bo trochę się pogubiłem, dr Garlickiego, czy tych kochliwych kobiet? Jego nie trzeba krytykować, on to doskonale sam robi... Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 16:30 Według Schetyny on nic złego nie zrobił. Do odpowiedzialności karnej chyba nie można byłoby go pociągnąć. Ale politycznej jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 16:32 anwad napisała: > Według Schetyny on nic złego nie zrobił. Złe było nagranie Pana Senatora... > O wlasnie to to to :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 16:28 No i popatrzcie, burak, ale z odrobiną godności i honoru... Dostał propozycję, której nie mógł odrzucić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Teraz świętym zostanie. Obok Sawickiej i Misiaka 02.12.10, 17:03 :-) Życiński pobłogosławi. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Teraz świętym zostanie. Obok Sawickiej i Misi 02.12.10, 17:07 Zapytam z grzeczności, dlaczemu świętym? O Życińskiego nie będę pytał, bo jeszcze się dowiem... Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Re: Teraz świętym zostanie. Obok Sawickiej i Misi 02.12.10, 17:19 Jak to dlaczemu? Bo niewdzięczny za wczasy i pracę dla żony Rosiak podstępnie nagrał jego "prywatną" inicjatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Teraz świętym zostanie. Obok Sawickiej i Misi 02.12.10, 17:29 I za to zostaje się świętym? To Ziobro powinien wniebowstąpić za życia, słuchając łysego Kamińskiego, to w PiSie każdy każdego podsłuchuje i nagrywa, toż to partia świętych, z wodzusiem na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:11 I bardzo dobrze, a z mandatu tez?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Senator PO rezygnuje... 02.12.10, 17:15 cookies9 napisała: > I bardzo dobrze, a z mandatu tez?:-) Aż taki honorowy to on nie jest, przecież napisałem, że ma odrobinę...:( Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik No i patrzcie, nie ma człowieka, nie ma problema 02.12.10, 17:20 :-) Jak u towarzysza Jóżefa Wisarionowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Mam nadzieję, że słowa "godność" i "honor" 02.12.10, 17:27 napisałeś tą swoją specjalną czcionką do sarkazmu ? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Mam nadzieję, że słowa "godność" i "honor" 02.12.10, 17:38 Dlaczego moją? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Mam nadzieję, że słowa "godność" i "honor" 02.12.10, 17:48 A to nie Ty miałeś sygnaturkę o wielkim zapotrzebowaniu na czcionkę wyrażającą sarkazm ? Bardzo mi się podobała. Jeżeli się pomyliłam, to przepraszam. A temu właściwemu sygnaturki gratuluję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Mam nadzieję, że słowa "godność" i "honor" 02.12.10, 17:51 Ale ta czcionka nie jest moja...Ja jej po prostu potrzebuję, bo wielu na tych forum nie zna pojęcia sarkazmu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran teoretycznie powinien złożyć mandat 02.12.10, 18:09 ale to by oznaczało wybory uzupełniające kilka miesięcy przed wyborami parlamentarnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Taka to i partia k... 02.12.10, 18:30 Już chyba czas by koledzy z PO odpoczęli sobie- niestety dopiero jesień 201 roku da im ową możliwość. Jeśli już PiS nie ma ich odsunąć to niech już lepiej rządzi SLD z PSL niż ci z PO kecaw kaczysta stawiający tezę, że lepiej już rządzili by ci z SLD niż Ci z PO Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Taka to i partia k... 02.12.10, 18:46 Dla takich jak ty oszczerców i kłamców lepiej żeby rządziło sld, bo pis by się z nim łatwiutko dogadał. Chwaliłbyś Millera i Oleksego tak jak wychwalałeś pod niebiosa Leppera i Łyżwińskiego, łgarzu i potwarco. Odpowiedz Link Zgłoś