Dodaj do ulubionych

Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezydenta

05.12.10, 11:02
Rosji pana Miedwiediewa. Ma czelność nazwać go w Kawie na ławę politykiem drugiego szeregu.
Widać w PiS ie nie tylko prezes specjalnej troskki ma odjazd i fiksuje!
Obserwuj wątek
    • man_sapiens Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:03
      Czy myślisz, że jakikolwiek poważny polityk przejmie się szczekaniem pinczerka?
      • zapijaczony_ryj Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:05
        man_sapiens napisał:

> Czy myślisz, że jakikolwiek poważny polityk przejmie się szczekaniem pinczerka?

Myślę, ze pan Miedwiediew i rosyjska opinia publiczna się o tym dowie , a to nie jest dla nas dobrze.
      • prawieemeryt Re:ważny polityk przejmie się szczekiem pinczerka? 05.12.10, 11:09
        szczególnie, że bydlątko to z reguły szczeka doo_pon!!!
    • henry.rollins Ja też mam pytanie do tego szkodnika 05.12.10, 11:04
      Czy stosunki polsko-rosyjskie były lepsze za rządów Kaczyńskiego czy lepsze są za Komorowskiego ?
      • wariant_b Re: Ja też mam pytanie do tego szkodnika 05.12.10, 11:25
        henry.rollins napisał:
        > Czy stosunki polsko-rosyjskie były lepsze za rządów Kaczyńskiego czy lepsze są
        > za Komorowskiego ?

Generalnie są podobne.

Ale teraz rozmawiamy, a nie tupiemy krótkimi nóżkami.
        A jak się rozmawia, to można się dogadać w różnych sprawach,
        w których wcześniej nie udawało się dotupać.
    • retronick Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:04
      Jezioro jest za słone.
      • 1tobi Re: Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:12
        To że w Polsce prezydentem mógł zostać kurdupel, nie zostało opatentowane.
      • henry.rollins olać oszołoma 05.12.10, 11:12
        o czym i z kim tu rozmawiać ? Czy ktoś normalny może sobie wyobrazić wizytę Miedwiediewa gdyby nie daj Boże oszuści z PJN wykreowali na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego ? Przecież ten człowiek nawet nie jest w stanie podać ręki Prezydentowi RP ? Banda idiotów nie wartych funta kłaków .
        • zapijaczony_ryj Re: olać oszołoma 05.12.10, 12:08
          henry.rollins napisał:

> o czym i z kim tu rozmawiać ? Czy ktoś normalny może sobie wyobrazić wizytę Mie
          > dwiediewa gdyby nie daj Boże oszuści z PJN wykreowali na prezydenta Jarosława K
          > aczyńskiego ? Przecież ten człowiek nawet nie jest w stanie podać ręki Prezyden
          > towi RP ? Banda idiotów nie wartych funta kłaków .

Całkowicie się z tym zgadzam, ale czy Rosjanie wiedzą, ze to banda idiotów? Wszak dzięki moherowym wyborcom ta banda idiotów zasiada w Sejmie , a ich naczelny inaczej omal nie został prezydentem!!!
          I terza by się wykłócał z rządem i ośmieszał nas w kraju i zagranicą jak jego zmarły brat.
        • wdajcz Re: olać oszołoma 06.12.10, 08:54
          • zapijaczony_ryj Re: olać oszołoma 14.12.10, 18:08
            Dlaczego takie nic ma publicznie obrażać prezydenta. Osobiście uważam, ze jako osoba publiczna Gizyński powinien być ścigany z urzedu
      • otrzepotka Re: Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:12
        ale mnie wku...ł. Wstyd dla Rymanowskiego że zaprosił tego dupka do studia.
        • szalll Re: Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:15
          co za wątek... a karawana idzie dalej!!!!!!
          :))))
          • zapijaczony_ryj Zrozumiała wreszcie? Dotarło? 05.12.10, 12:11
            szalll napisała:

> co za wątek... a karawana idzie dalej!!!!!!
            > :))))
            czy mam jaśniej napisać?

forum.gazeta.pl/forum/w,396,119518902,119519366,Re_masz_spier_telewizor.html
        • prawieemeryt Re: Wstyd dla Rymanowskiego że zaprosił tego .... 05.12.10, 11:25
          Dla Rymanowskiego wystarczającym powodem do morza wstydu jest samo w sobie bycie Rymanowskim. I rym cym cym!
          • zapijaczony_ryj link 05.12.10, 13:24
            www.tvn24.pl/-1,1684999,0,1,miedwiediew-niewazny-obama-sie-spotykal,wiadomosc.html
    • retronick Po raz kolejny Giżyński zasłużył na porządne baty. 05.12.10, 11:18
      • otrzepotka 25% polaków 05.12.10, 11:20
        retronick napisał:

popiera tego czuba i jego prezesa. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Nic.
        • 1tobi Re: 25% polaków 05.12.10, 11:39
          otrzepotka napisała:

> retronick napisał:
          >
          > popiera tego czuba i jego prezesa. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Nic.
          Nic w/g górali to pół litra znajdź nowe słowo.
          • ex.mila Re: 25% polaków 05.12.10, 11:51
            1tobi napisał:

> otrzepotka napisała:
            >
            > > retronick napisał:
            > >
            > > popiera tego czuba i jego prezesa. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Ni
            > c.
            > Nic w/g górali to pół litra znajdź nowe słowo.
            >

A co mnie górale obchodzą?
            --
            shit happens
        • camille_pissarro Re: 25% polaków 05.12.10, 11:56
          A ja z takimi kreaturami jak Ty ;-) też nie chcę mieć nic wspólnego ...
          • zapijaczony_ryj Re: 25% polaków 05.12.10, 12:13
            camille_pissarro napisał:

> A ja z takimi kreaturami jak Ty ;-) też nie chcę mieć nic wspólnego ...

ilu dziś podkablowałeś kapusiu?
          • ex.mila Re: 25% polaków 05.12.10, 12:26
            camille_pissarro napisał:

> A ja z takimi kreaturami jak Ty ;-) też nie chcę mieć nic wspólnego ...

No to cudnie. Ty nie zamierzasz mi wchodzić w parade, ja ci nie zamierzam wchodzić w paradę, i wszysscy w domu. Byleby cię nie traktowali jak eksperta i kazali na ciebie patrzeć.
      • zapijaczony_ryj Jakże inaczej brzmi rozsądna i wyważona wypowiedź 05.12.10, 11:24
        europosła Siwca z SLD, niby jest z niższej półki niż PiS_dogłowi, a jak wyższa klasę sobą reprezentuje.
        To wypowiedź człowieka światłego przy wypowiedzi tłumoka.
    • haen2010 Nie ma się czym przejmować. 05.12.10, 11:32
      Premiowanie polskiego oszołomstwa przez Rymanowskiego i Morozowskiego to takie specjalne danie na lunch i podwieczorek z TVN.
      • ex.mila Re: Nie ma się czym przejmować. 05.12.10, 11:34
        haen2010 napisał:

> Premiowanie polskiego oszołomstwa przez Rymanowskiego i Morozowskiego to takie
        > specjalne danie na lunch i podwieczorek z TVN.

Tobie to już nikt nie wierzy odkąd stałeś się pachołkiem Palikota. Warto było?
        • zapijaczony_ryj Re: Nie ma się czym przejmować. 06.12.10, 16:42
          ex.mila napisała:

> haen2010 napisał:
          >
          > > Premiowanie polskiego oszołomstwa przez Rymanowskiego i Morozowskiego to
          > takie
          > > specjalne danie na lunch i podwieczorek z TVN.
          >
          >
          > Tobie to już nikt nie wierzy odkąd stałeś się pachołkiem Palikota. Warto było?

No nie wiem, w końcu Rosjanie tez znają język polski i ogladają takie programy
    • mietek_z_pis Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:34
      A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrotu do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł Girzyński to mój serdeczny kolega i mogę gwarantować że on wie co mówi
      • retronick Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:45
        mietek_z_pis napisał:
        > A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrot
        > u do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł
        > Girzyński to mój serdeczny kolega i mogę gwarantować że on wie co mówi
        ====
        Nie ruskim polityku a rosyjskim prezydencie. Poza tym każdy ma takich kolegów na jakich zasługuje.
      • 1tobi Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:47
        mietek_z_pis napisał:

> A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrot
        > u do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł
        A konkretnie to ile to jest na złote?
      • horpyna4 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:50
        A znasz powiedzenie "mądry mówi, co chce - głupi mówi, co wie"?

Polityka polega właśnie na tym, że nie trzaska się dziobem publicznie na każdy temat i nie ujawnia wszystkiego, co się wie. Jeżeli nawet merytorycznie ma się rację, to nie należy pewnych rzeczy głośno mówić. Chyba, że jest się kolesiem spod budki z piwem; tam reguły dyplomacji nie obowiązują.
      • erg_samowzbudnik Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 14.12.10, 13:23
        mietek_z_pis napisał:

Chyba że jedzie na prochach jak jego szef.
    • piotr7777 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 12:33
      > Rosji pana Miedwiediewa. Ma czelność nazwać go w Kawie na ławę politykiem drugi
      > ego szeregu.

To chyba ogólnie znana prawda, że w Rosji numerem 1 jest dalej Putin.
    • wylogowany.pielegniarz Eeeee tam..... 05.12.10, 12:50
      Gdyby jakimś cudem ta wizyta miała miejsce podczas urzędowania Lecha Kaczyńskiego, to zaraz by się okazało, że Miedwiediew to polityk pierwszego szeregu, a nawet pierwszy wśród pierwszych, a sama wizyta byłaby historycznym sukcesem.
      :)

• na_sekunde Naszego prezydenta Kaczyńskiego pochowano 05.12.10, 12:55
      na terenie austriackich koszar.
    • marta.von.zpalacu Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 13:40
      Faktycznie ten facet jezs zenujacy.
      www.tvn24.pl/0,1684999,0,1,miedwiediew-niewazny-obama-sie-spotykal,wiadomosc.html
    • zbigniews1934 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 19:17
      RE:Lnie tak dawno sp.Lech Kaczynski byl stale obrazany przez roznej masci holote z PO i bylo dobrze a teraz posel PIS nie ma prawa powiedziec prawde o obecnym przezydenxcie z PO.
      • simera16 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 19:28
        zbigniews1934 napisał:

> RE:Lnie tak dawno sp.Lech Kaczynski byl stale obrazany przez roznej masci holo
        > te z PO i bylo dobrze a teraz posel PIS nie ma prawa powiedziec prawde o obecny
        > m przezydenxcie z PO.

Art. 135 par. 2 kk służy nie tylko do obrony Kaczyńskiego...No ale dulszczyzna, to sztandarowa przypadłość PiSolubnych....
    • mike.recz Dokładnie tak: " Nijaki Giżyński " 05.12.10, 19:23
      Kto by się tym przygłupem przejmował.
      • zapijaczony_ryj Re: Dokładnie tak: " Nijaki Giżyński " 14.12.10, 21:49
        mike.recz napisał:

> Kto by się tym przygłupem przejmował.

co wmłodości był bandytomi złodziejem!

newzar.files.wordpress.com/2010/06/jaroslaw_kaczynski.jpeg
    • mariner4 Ta gnida porównuje wizytę Miedwiediewa 05.12.10, 19:57
      do wizyty dygnitarzy hitlerowskich w II RP przed wojną.
      Te PiSowskie śmiecie chcą nas wpędzić w konflikt z Rosją.
      Obawiam się, że jutro dadzą czadu.
      PiS to zdrada narodowa i Targowica.
      M.
    • kecawa Re: Przyznaję okropni 05.12.10, 20:56
      Przyznaję okropnie!!Zamiast wchodzić temu prezydentowi w d... bez bydła on śmie mówić to co myśłi

STRASZNE
      • simera16 Re: Przyznaję okropni 05.12.10, 21:00
        kecawa napisał:

> Przyznaję okropnie!!Zamiast wchodzić temu prezydentowi w d... bez bydła on śmie
        > mówić to co myśłi
        >
        > STRASZNE

Nie może robić czegoś, co w jego przypadku jest usiłowaniem nieudolnym...
        • kecawa Re:E tam........ 05.12.10, 21:08
          E tam wchodzenie Rosji w d... chyba dobrze idzie dzisiejszemu reżimowi
          • simera16 Re:E tam........ 05.12.10, 21:11
            kecawa napisał:

> E tam wchodzenie Rosji w d... chyba dobrze idzie dzisiejszemu reżimowi

Widzisz to tak dobrze, bo w środku siedzisz...?
            EOT...
          • wilk_z_wolfow Ecekaw tam........ 05.12.10, 21:17

Na pogrzebie Pilsudskiego byl obecny Hermann Goering .
            Ciekaw jestem kto wtedy komu wchodzil w miejsce , gdzie rozane policzki dziela sie
            na prawy i lewy poldoooooopek .

kecawa napisał:

> E tam wchodzenie Rosji w d... chyba dobrze idzie dzisiejszemu reżimowi
      • pisubek Wacus! co ty taki oblesny dzisiaj? 06.12.10, 01:03
        A jak tam pracowity Szmit?
    • mguru22 mowa o Komorowskim ? 05.12.10, 21:31
      aha tylko o Miedwiediewie ...
      uff

nikt nie będzie nam obrażał Farmazona
    • kecawa [...] 05.12.10, 21:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kum.z.antalowki Kecawa, czy Giżyński jest glupszy od prezesa? 05.12.10, 23:02
        Taki sam?
        Czy przeciwnie - to prezes jest głupszy od Girzyńskiego?

Pytam cię, bośmy się tu założyli, a ty tam w PiS-ie jesteś bliżej tych tych dwóch szpeniów od polityki zagranicznej, to może przypadkiem wiesz..
    • vasilip Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 06.12.10, 08:03
      Dowiedziawszy sie o tym, "politycy" Gabonu rozluźnili swoje szeregi by zrobić miejsce Jarkowi.
    • mike.recz Re: Nijaki Giżyński:-))) 07.12.10, 10:18
      Zadeklarował jednak, że przeprosi Polaków za to określenie jeżeli prezydent Miedwiediew podczas wizyty w Polsce spełni jego oczekiwania.

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przeprosze-Polakow-za-nazwanie-ich-naiwnymi-jezeli,wid,12921593,wiadomosc_prasa.html
      :-)))
    • henry.rollins On mi się kojarzy z zarośniętą pachą 14.12.10, 13:26
      I stałym bywalcem baru Niebieska Ostryga

www.jezykelit.pl/wp-content/uploads/2010/08/girzy%C5%84ski-secret.jpg
    • retronick Za obrazę majestetu prezydenta ... 14.12.10, 14:18
      ... oraz antypolskie owłosienie pod sąd go.
    • ave.duce Girzyński > ciemny lud Pi$$owski TRWA ;) 14.12.10, 18:14
      ...Polacy są narodem dość naiwnym. Łatwo im coś wmówić, że coś się dzieje - dodał polityk PiS...
    • zoil44elwer Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 14.12.10, 18:35
      Przecież to polski patriotyzm obrażać rosyjskich przywódców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka