pan_ryj_zapijaczony_banow_26 05.12.10, 11:02 Rosji pana Miedwiediewa. Ma czelność nazwać go w Kawie na ławę politykiem drugiego szeregu. Widać w PiS ie nie tylko prezes specjalnej troskki ma odjazd i fiksuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
man_sapiens Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:03 Czy myślisz, że jakikolwiek poważny polityk przejmie się szczekaniem pinczerka? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:05 man_sapiens napisał: > Czy myślisz, że jakikolwiek poważny polityk przejmie się szczekaniem pinczerka? Myślę, ze pan Miedwiediew i rosyjska opinia publiczna się o tym dowie , a to nie jest dla nas dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re:ważny polityk przejmie się szczekiem pinczerka? 05.12.10, 11:09 szczególnie, że bydlątko to z reguły szczeka doo_pon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins Ja też mam pytanie do tego szkodnika 05.12.10, 11:04 Czy stosunki polsko-rosyjskie były lepsze za rządów Kaczyńskiego czy lepsze są za Komorowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ja też mam pytanie do tego szkodnika 05.12.10, 11:25 henry.rollins napisał: > Czy stosunki polsko-rosyjskie były lepsze za rządów Kaczyńskiego czy lepsze są > za Komorowskiego ? Generalnie są podobne. Ale teraz rozmawiamy, a nie tupiemy krótkimi nóżkami. A jak się rozmawia, to można się dogadać w różnych sprawach, w których wcześniej nie udawało się dotupać. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:12 To że w Polsce prezydentem mógł zostać kurdupel, nie zostało opatentowane. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins olać oszołoma 05.12.10, 11:12 o czym i z kim tu rozmawiać ? Czy ktoś normalny może sobie wyobrazić wizytę Miedwiediewa gdyby nie daj Boże oszuści z PJN wykreowali na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego ? Przecież ten człowiek nawet nie jest w stanie podać ręki Prezydentowi RP ? Banda idiotów nie wartych funta kłaków . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: olać oszołoma 05.12.10, 12:08 henry.rollins napisał: > o czym i z kim tu rozmawiać ? Czy ktoś normalny może sobie wyobrazić wizytę Mie > dwiediewa gdyby nie daj Boże oszuści z PJN wykreowali na prezydenta Jarosława K > aczyńskiego ? Przecież ten człowiek nawet nie jest w stanie podać ręki Prezyden > towi RP ? Banda idiotów nie wartych funta kłaków . Całkowicie się z tym zgadzam, ale czy Rosjanie wiedzą, ze to banda idiotów? Wszak dzięki moherowym wyborcom ta banda idiotów zasiada w Sejmie , a ich naczelny inaczej omal nie został prezydentem!!! I terza by się wykłócał z rządem i ośmieszał nas w kraju i zagranicą jak jego zmarły brat. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: olać oszołoma 14.12.10, 18:08 Dlaczego takie nic ma publicznie obrażać prezydenta. Osobiście uważam, ze jako osoba publiczna Gizyński powinien być ścigany z urzedu Odpowiedz Link Zgłoś
otrzepotka Re: Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:12 ale mnie wku...ł. Wstyd dla Rymanowskiego że zaprosił tego dupka do studia. Odpowiedz Link Zgłoś
szalll Re: Pod sąd PiSdaka. 05.12.10, 11:15 co za wątek... a karawana idzie dalej!!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zrozumiała wreszcie? Dotarło? 05.12.10, 12:11 szalll napisała: > co za wątek... a karawana idzie dalej!!!!!! > :)))) czy mam jaśniej napisać? forum.gazeta.pl/forum/w,396,119518902,119519366,Re_masz_spier_telewizor.html Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Wstyd dla Rymanowskiego że zaprosił tego .... 05.12.10, 11:25 Dla Rymanowskiego wystarczającym powodem do morza wstydu jest samo w sobie bycie Rymanowskim. I rym cym cym! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj link 05.12.10, 13:24 www.tvn24.pl/-1,1684999,0,1,miedwiediew-niewazny-obama-sie-spotykal,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
otrzepotka 25% polaków 05.12.10, 11:20 retronick napisał: popiera tego czuba i jego prezesa. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: 25% polaków 05.12.10, 11:39 otrzepotka napisała: > retronick napisał: > > popiera tego czuba i jego prezesa. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Nic. Nic w/g górali to pół litra znajdź nowe słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: 25% polaków 05.12.10, 11:51 1tobi napisał: > otrzepotka napisała: > > > retronick napisał: > > > > popiera tego czuba i jego prezesa. nie chcę mieć z nimi nic wspólnego. Ni > c. > Nic w/g górali to pół litra znajdź nowe słowo. > A co mnie górale obchodzą? -- shit happens Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: 25% polaków 05.12.10, 11:56 A ja z takimi kreaturami jak Ty ;-) też nie chcę mieć nic wspólnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: 25% polaków 05.12.10, 12:13 camille_pissarro napisał: > A ja z takimi kreaturami jak Ty ;-) też nie chcę mieć nic wspólnego ... ilu dziś podkablowałeś kapusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: 25% polaków 05.12.10, 12:26 camille_pissarro napisał: > A ja z takimi kreaturami jak Ty ;-) też nie chcę mieć nic wspólnego ... No to cudnie. Ty nie zamierzasz mi wchodzić w parade, ja ci nie zamierzam wchodzić w paradę, i wszysscy w domu. Byleby cię nie traktowali jak eksperta i kazali na ciebie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jakże inaczej brzmi rozsądna i wyważona wypowiedź 05.12.10, 11:24 europosła Siwca z SLD, niby jest z niższej półki niż PiS_dogłowi, a jak wyższa klasę sobą reprezentuje. To wypowiedź człowieka światłego przy wypowiedzi tłumoka. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Nie ma się czym przejmować. 05.12.10, 11:32 Premiowanie polskiego oszołomstwa przez Rymanowskiego i Morozowskiego to takie specjalne danie na lunch i podwieczorek z TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Nie ma się czym przejmować. 05.12.10, 11:34 haen2010 napisał: > Premiowanie polskiego oszołomstwa przez Rymanowskiego i Morozowskiego to takie > specjalne danie na lunch i podwieczorek z TVN. Tobie to już nikt nie wierzy odkąd stałeś się pachołkiem Palikota. Warto było? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Nie ma się czym przejmować. 06.12.10, 16:42 ex.mila napisała: > haen2010 napisał: > > > Premiowanie polskiego oszołomstwa przez Rymanowskiego i Morozowskiego to > takie > > specjalne danie na lunch i podwieczorek z TVN. > > > Tobie to już nikt nie wierzy odkąd stałeś się pachołkiem Palikota. Warto było? No nie wiem, w końcu Rosjanie tez znają język polski i ogladają takie programy Odpowiedz Link Zgłoś
mietek_z_pis Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:34 A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrotu do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł Girzyński to mój serdeczny kolega i mogę gwarantować że on wie co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:45 mietek_z_pis napisał: > A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrot > u do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł > Girzyński to mój serdeczny kolega i mogę gwarantować że on wie co mówi ==== Nie ruskim polityku a rosyjskim prezydencie. Poza tym każdy ma takich kolegów na jakich zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:47 mietek_z_pis napisał: > A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrot > u do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł > Girzyński to mój serdeczny kolega i mogę gwarantować że on wie co mówi A konkretnie to ile to jest na złote? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 11:50 A znasz powiedzenie "mądry mówi, co chce - głupi mówi, co wie"? Polityka polega właśnie na tym, że nie trzaska się dziobem publicznie na każdy temat i nie ujawnia wszystkiego, co się wie. Jeżeli nawet merytorycznie ma się rację, to nie należy pewnych rzeczy głośno mówić. Chyba, że jest się kolesiem spod budki z piwem; tam reguły dyplomacji nie obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 14.12.10, 13:23 mietek_z_pis napisał: > A to w Polsce nie wolno mówić prawdy o ruskim polityku? Wy chcecie widzę powrot > u do PRL gdy o ruskich okupantach gadało się tylko dobrze albo wcale. Pan Poseł > Girzyński to mój serdeczny kolega i mogę gwarantować że on wie co mówi Chyba że jedzie na prochach jak jego szef. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 12:33 > Rosji pana Miedwiediewa. Ma czelność nazwać go w Kawie na ławę politykiem drugi > ego szeregu. To chyba ogólnie znana prawda, że w Rosji numerem 1 jest dalej Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Eeeee tam..... 05.12.10, 12:50 Gdyby jakimś cudem ta wizyta miała miejsce podczas urzędowania Lecha Kaczyńskiego, to zaraz by się okazało, że Miedwiediew to polityk pierwszego szeregu, a nawet pierwszy wśród pierwszych, a sama wizyta byłaby historycznym sukcesem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
na_sekunde Naszego prezydenta Kaczyńskiego pochowano 05.12.10, 12:55 na terenie austriackich koszar. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 13:40 Faktycznie ten facet jezs zenujacy. www.tvn24.pl/0,1684999,0,1,miedwiediew-niewazny-obama-sie-spotykal,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 19:17 RE:Lnie tak dawno sp.Lech Kaczynski byl stale obrazany przez roznej masci holote z PO i bylo dobrze a teraz posel PIS nie ma prawa powiedziec prawde o obecnym przezydenxcie z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 05.12.10, 19:28 zbigniews1934 napisał: > RE:Lnie tak dawno sp.Lech Kaczynski byl stale obrazany przez roznej masci holo > te z PO i bylo dobrze a teraz posel PIS nie ma prawa powiedziec prawde o obecny > m przezydenxcie z PO. Art. 135 par. 2 kk służy nie tylko do obrony Kaczyńskiego...No ale dulszczyzna, to sztandarowa przypadłość PiSolubnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Dokładnie tak: " Nijaki Giżyński " 05.12.10, 19:23 Kto by się tym przygłupem przejmował. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Dokładnie tak: " Nijaki Giżyński " 14.12.10, 21:49 mike.recz napisał: > Kto by się tym przygłupem przejmował. co wmłodości był bandytomi złodziejem! newzar.files.wordpress.com/2010/06/jaroslaw_kaczynski.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ta gnida porównuje wizytę Miedwiediewa 05.12.10, 19:57 do wizyty dygnitarzy hitlerowskich w II RP przed wojną. Te PiSowskie śmiecie chcą nas wpędzić w konflikt z Rosją. Obawiam się, że jutro dadzą czadu. PiS to zdrada narodowa i Targowica. M. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Przyznaję okropni 05.12.10, 20:56 Przyznaję okropnie!!Zamiast wchodzić temu prezydentowi w d... bez bydła on śmie mówić to co myśłi STRASZNE Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Przyznaję okropni 05.12.10, 21:00 kecawa napisał: > Przyznaję okropnie!!Zamiast wchodzić temu prezydentowi w d... bez bydła on śmie > mówić to co myśłi > > STRASZNE Nie może robić czegoś, co w jego przypadku jest usiłowaniem nieudolnym... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re:E tam........ 05.12.10, 21:08 E tam wchodzenie Rosji w d... chyba dobrze idzie dzisiejszemu reżimowi Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re:E tam........ 05.12.10, 21:11 kecawa napisał: > E tam wchodzenie Rosji w d... chyba dobrze idzie dzisiejszemu reżimowi Widzisz to tak dobrze, bo w środku siedzisz...? EOT... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Ecekaw tam........ 05.12.10, 21:17 Na pogrzebie Pilsudskiego byl obecny Hermann Goering . Ciekaw jestem kto wtedy komu wchodzil w miejsce , gdzie rozane policzki dziela sie na prawy i lewy poldoooooopek . kecawa napisał: > E tam wchodzenie Rosji w d... chyba dobrze idzie dzisiejszemu reżimowi Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Wacus! co ty taki oblesny dzisiaj? 06.12.10, 01:03 A jak tam pracowity Szmit? Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 mowa o Komorowskim ? 05.12.10, 21:31 aha tylko o Miedwiediewie ... uff nikt nie będzie nam obrażał Farmazona Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa [...] 05.12.10, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Kecawa, czy Giżyński jest glupszy od prezesa? 05.12.10, 23:02 Taki sam? Czy przeciwnie - to prezes jest głupszy od Girzyńskiego? Pytam cię, bośmy się tu założyli, a ty tam w PiS-ie jesteś bliżej tych tych dwóch szpeniów od polityki zagranicznej, to może przypadkiem wiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 06.12.10, 08:03 Dowiedziawszy sie o tym, "politycy" Gabonu rozluźnili swoje szeregi by zrobić miejsce Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nijaki Giżyński:-))) 07.12.10, 10:18 Zadeklarował jednak, że przeprosi Polaków za to określenie jeżeli prezydent Miedwiediew podczas wizyty w Polsce spełni jego oczekiwania. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Przeprosze-Polakow-za-nazwanie-ich-naiwnymi-jezeli,wid,12921593,wiadomosc_prasa.html :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.rollins On mi się kojarzy z zarośniętą pachą 14.12.10, 13:26 I stałym bywalcem baru Niebieska Ostryga www.jezykelit.pl/wp-content/uploads/2010/08/girzy%C5%84ski-secret.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Za obrazę majestetu prezydenta ... 14.12.10, 14:18 ... oraz antypolskie owłosienie pod sąd go. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Girzyński > ciemny lud Pi$$owski TRWA ;) 14.12.10, 18:14 ...Polacy są narodem dość naiwnym. Łatwo im coś wmówić, że coś się dzieje - dodał polityk PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nijaki Giżyński z PiS publicznie obraża prezy 14.12.10, 18:35 Przecież to polski patriotyzm obrażać rosyjskich przywódców. Odpowiedz Link Zgłoś