Dodaj do ulubionych

No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięki PiS

08.12.10, 21:17
" PO wygrała tylko tam, gdzie miała wyraźnego rywala z innej partii. Tak było choćby w Lublinie.
Elektorat reagował na znaczek PO, gdy kontrkandydatem był PiS. "

www.rp.pl/artykul/15,574945_Sila-Platformy-tkwi-w-PiS.html
Obserwuj wątek
    • 4_oddech_kaczuchy Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 21:24
      I jaki stąd wniosek?
      Dla dobra ojczyzny należy doprowadzić do samozagłady PiS, a wtedy padnie PEŁO.
      Do głosu dojdą nowe, prężne i nieumoczone partie.
      Nastanie radość i dobrobyt a ludziom się w doopach poprzewraca.
    • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 21:33
      POPiS czyli awers i rewers. :-)
      ----------------
    • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 21:42
      A może raczej dzięki głupocie swoich wyborców?
      • indeed4 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 21:50
        Nie. To strach - przed powrotem do władzy PiS.
        • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 21:53
          No irracjonalny, głupi strach, owszem:)
          • indeed4 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 22:10
            Oczywiście, bo przecież Prezes to Samo Dobro - jak można się go bać, prawda ?
            • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 22:21
              A Ty się boisz Kaczyńskiego?:)
            • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 22:28
              indeed4 napisał:

> Oczywiście, bo przecież Prezes to Samo Dobro - jak można się go bać, prawda ?
              Spróbuję odpowiedzieć za niego.
              Jak patrzę i słucham Brata to odnoszę wrażenie, że nienawidzi właśnie mnie.
              Nie jestem w tym wrażeniu odosobniony.
              Każdy odrobinę niezależnie myślący polski obywatel ma takie wrażenie.
              To się wylewa z każdego kranu. Z każdego zdania wypowiadanego autorytarnie
              przez Brata i rezonujący, tchórzliwy "Dwór".
              Człowiek z "taką charyzmą" powinien trzymać się z dala od polityki ponieważ
              gromadzi wokół siebie klakierów i nieudaczników, którzy zawiścią zatruwają
              wszystko wokół.

---------------
              • indeed4 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 22:58
                www.tvn24.pl/-1,1677522,0,1,najbardziej-klotliwi-palikot-i-kaczynski,wiadomosc.html

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/306879,oto-najbardziej-agresywne-partie.html

www.se.pl/wydarzenia/kraj/kaczynski-szkodzi-pis_149810.html

Ja nie wiem, pięć przegranych z rzędu i nawet te liczby mówią same za siebie, ale wyzmawców JK chyba nic nie przekona - zaraz pewnie znów uslyszymy, że te sondaże są dziełem KGB/WSI/SB/ Michnika.
                • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 23:43
                  Nie napisałeś, czy też lękasz się rządów JK. A jeśli tak, to dlaczego?
              • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 23:40
                Nie wydaje Ci się, że jak na faceta za bardzo jesteś przesiąknięty emocjami?
                • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 08.12.10, 23:52
                  anwad napisała:

> Nie wydaje Ci się, że jak na faceta za bardzo jesteś przesiąknięty emocjami?
                  Nie. Mało tego, nigdy nie przypuszczałem, że emocje są wyłącznym przywilejem kobiet. Po prostu cenie sobie spokój ale nie święty.

--------
                  • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:03
                    Owszem, ale nie jest dobrze, gdy facetowi emocje utrudniają racjonalne myślenie.
                    • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:09
                      anwad napisała:

> Owszem, ale nie jest dobrze, gdy facetowi emocje utrudniają racjonalne myślenie.
                      Nie popełniaj elementarnego błędu - kto nie podziela Twojego punktu widzenia, myśli nieracjonalnie. Ja nie napisałem, że mam rację. Napisałem jak to odbieram.
                      • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:14
                        Albo zostałeś zaprogramowany do takiego odbioru przez socjotechników. Pomyśl o tym.
                        • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:15
                          anwad napisała:

> Albo zostałeś zaprogramowany do takiego odbioru przez socjotechników. Pomyśl o tym.
                          Dopuszczasz wersje, że to Ciebie zaprogramowano?
                          • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:24
                            Zostałam zaprogramowana do pozytywnych odczuć względem Kaczyńskiego, choć to w rzeczywistości straaaszny potwór?:)...
                            • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:32
                              anwad napisała:

> Zostałam zaprogramowana do pozytywnych odczuć względem Kaczyńskiego,
                              Nie mam pojęcia. Ale jest kilka innych możliwości. W tym i taka.
                              > choć to w rzeczywistości straaaszny potwór?:)...
                              Nie ironizuj. Mój odbiór opisałem. Twój jest inny - szanuję to.

--------------
                              • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:42
                                Lęk zwykłego człowieka przed rzekomą jakąś nienawiścią JK jest irracjonalny. Wmówiony przez tych, którzy mają rzeczywiste powody do obaw (dość wąska grupa).
                                • remez2 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:47
                                  anwad napisała:

> Lęk zwykłego człowieka przed rzekomą jakąś nienawiścią JK jest irracjonalny. Wm
                                  > ówiony przez tych, którzy mają rzeczywiste powody do obaw (dość wąska grupa).
                                  Poddaję się. Mogę dyskutować z ludźmi, z programem komputerowym - nie. Przepraszam.
                                  • anwad Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 09.12.10, 00:54
                                    Postaraj się jednak racjonalnie odnieść do swoich odczuć. Dobranoc.
          • mietowe_loczki Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięk 14.12.10, 11:12
            anwad napisała:

> No irracjonalny, głupi strach, owszem:)

Oczywiście, że głupi i irracjonalny, ponieważ PiS ma bardzo małe szanse na powrót do władzy.
    • indeed4 Anwad :-) 09.12.10, 18:53
      Wygląda na to, że musicie podjąć męską, odważną decyzję - i rozwiązać PiS, a wtedy bez nich PO przestanie istnieć ; innego wyjścia z tej sytuacji po prostu nie widzę.

Czy zdobędziecie się na ten patriotyczny gest i odejdziecie z polityki aby uchronić Polskę przed władzą PO ?
      • anwad Re: Anwad :-) 14.12.10, 10:59
        Że co?:)
    • zbysio45 Re: No i macie czarno na białym-PO istnieje dzięki 14.12.10, 19:55
      sluzbom specjalnym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka