Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 06:54 Będzie padać, czy co? Truskawki się rozklapciają :( Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Chmury widzę! 06.06.03, 07:21 Duże te chury? Bo jak powiadają z małej chmury deszczu niema ;) Biedne ptaki z upałów padaja :((( Miłego dnia i mokrego w miarę dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Chmury widzę! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 07:28 Tu juz troszke popadalo ,ochlodzilo sie lekko i ptaszki spiewaja zadowolone od switu.Pewnie tluste dzdzowniczki wyszly z ziemi ku radosci glodnych dziobkow:) Milego dnia zycze w imieniu swoim i meza mego Czorta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chmury widzę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 07:52 Tu też właśnie przeszła burza grzmiąca, jeszcze trochę pada i pachnie deszczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Chmury widzę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 20:01 Ja idealnie w tę burzę trafiłam... i zlewe...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Re: Chmury widzę! 06.06.03, 07:35 Z małej chmury - duży deszcz, z dużej chmury - tylko strach :-) A truskawki będą soczyste, lekko twardawe i przygotowane do skosztowania z cukrem lub śmietanką :-) Dzieńdobry o poranku Maryjko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chmury widzę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 08:11 Właśnie dokładnie tak było. Duża chmura i już po deszczu. Za to przerażeni Warszawiacy, jak tylko poczuli pismo nosem (czyli mokrą kropelkę na nosie)- od razu zapakowali się w swoje automobile i zrobili mi tłok na Trasie. Znów sie będę telepać do pracy pół godziny zamiast 20 minut. Nie wiem co w tym jest, że niektórzy aż tak się boją deszczu! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 szkoda, ze tak malo tego deszczyku................ 06.06.03, 08:20 bo parowa straszna! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Deszczyk letni ... 06.06.03, 08:26 No cóż ... Nie ma to jak lekki deszczyk, chłodne kropelki spadające na rozgrzane upałem ciało ... :-) Deszcz to jak wyzwanie, trzeba mu stawić czoła, wrzucić coś na siebie, wziąść w dłoń parasol :-) A każdy chce być wygodny ... Staranie się wymaga działania, wytrawałości a w szczególności dozy dobrej woli :-) Słonecznego, lecz niezbyt skwarnego przedpołudnia Maryjko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivier Re: Chmury widzę! IP: NAT:* / 10.1.0.* 06.06.03, 08:39 nie wiem jak u Was ale u mnie juz padalo burza trwala 5 min a po 30 min juz znowu jest upal pozdrawiam O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Chmury widzę! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 19:54 No u nas to samo. Jeszcze potem po poludniu spadlo pare kropli, i znow....ufff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Chmury widzę! IP: *.za.digi.pl 06.06.03, 14:18 no- ja tez te chmury widze zbierajace sie nad czyjas pusta glowa. Jak za niedlugo pierd.... piorunem z jasnego nieba...! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Chmury widzę! 06.06.03, 19:28 Wedle praw fizyki, próżnia nie przewodzi prądu :-) Zatem pusta głowa nie ma co się bać burzy, a do tego z piorunami :-) A prawa fizyki są niepodważalne ... O czym przekonał się nawet sam Newton :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Widze ksiezyc... 06.06.03, 19:30 tak.... to na pewno ksiezyc... i gwiazdy jeszcze widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Widze ksiezyc... IP: 212.106.152.* 06.06.03, 19:31 czyzbys tez sie juz domyslala? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Chmury widzę! IP: 212.106.152.* 06.06.03, 19:31 prawa fizyki dadza sie na krotki moment oszukac! A wtedy biada temu, kto narazonym bedac, znajdzie sie w poblizu gromowladnego. Naznaczonemu radzilbym sie juz bac... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Re: Chmury widzę! 06.06.03, 19:33 Naznaczony jest raczej Tym Jedynym Wybranym :-) Choć są i rzeczy, które nie śniły sie nawet filozofom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Chmury widzę! IP: 212.106.152.* 06.06.03, 19:36 fizjologom i chirurgom plastycznynym, czy patologom tez nie. Bedzie to dla nich duze przezycie, kiedy samozwanczy wybraniec trafi, w obojetnie jakiej postaci w ich ramiona! Tylko technicy sekcyjni pozostana niewzruszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone do KA 06.06.03, 19:46 a co Tobie sie sni, KA? ka_27 napisał: > Naznaczony jest raczej Tym Jedynym Wybranym :-) > Choć są i rzeczy, które nie śniły sie nawet filozofom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do KA IP: 212.106.152.* 06.06.03, 19:47 wprawdzie nie do mnie, ale odpowiem: solidny wpierdol :) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: do mario 06.06.03, 19:57 Wiesz co mario... sa chwile, w ktorych zaluje, ze za takie teksty nie mozna tak po prostu podejsc i walnac w pysk. Sa zjawiska absolutnie niezmienne na tym swiecie - do jednych z nich nalezy Twoje zachowanie. I to tyle w temacie panie przyjemniaczku. Gość portalu: mario2 napisał(a): > wprawdzie nie do mnie, ale odpowiem: > solidny wpierdol :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do mario IP: 212.106.152.* 06.06.03, 19:59 owszem- tyle, ze ja po prostu w pysk tez mialbym ochote dac i mialbym za co! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: do mario 06.06.03, 20:06 Mysle, ze masz porzadne urojenia i wpieprzasz sie non stop kolor tam gdzie nie trzeba. Ty chyba nawet nie zdajesz sobie tego sprawy i to jest najbardziej zalosne. Milego wieczoru mario. Pomysl czasem zanim cos napiszesz. J. Gość portalu: mario2 napisał(a): > owszem- tyle, ze ja po prostu w pysk tez mialbym ochote dac i mialbym za co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do mario IP: 212.106.152.* 06.06.03, 20:10 Sorry- jak widze, to ja gadalem tu na tym watku, a Ty przyszlas do nas. Zreszta, czy ja sie wpieprzam? Nie! Urojen tez nie mam- potrafie czytac. Zreszta mam wrazenie, ze mowimy o innych motywacjach! Pomysl, zanim zaczniesz nastepnym razem wszystko brac do siebie. Ja mialem i mam ochote ale dlaczego? Wlasnie- pomysl o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: do mario 06.06.03, 20:16 ale mario! ty kazdemu masz ochote wpieprzyc! Wpieprzylbys nawet dziecku w piaskownicy gdyby mialo glupia ksywke. W takich sytuacjach obserwator naprawde nie zastanawia sie nad motywacja tylko odczuwa stany od bezsilnosci po poblazanie, co wlasnie odczuwam. W koncu widze to po raz n-ty i pewnie nie ostatni. To moj ostatni wpis w tym temacie. dobranoc. Gość portalu: mario2 napisał(a): > Sorry- jak widze, to ja gadalem tu na tym watku, a Ty przyszlas do nas. > Zreszta, czy ja sie wpieprzam? Nie! Urojen tez nie mam- potrafie czytac. > Zreszta mam wrazenie, ze mowimy o innych motywacjach! Pomysl, zanim zaczniesz > nastepnym razem wszystko brac do siebie. Ja mialem i mam ochote ale dlaczego? > Wlasnie- pomysl o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: do mario IP: 212.106.152.* 06.06.03, 20:21 Ja odczuwam rozczarowanie Twoja reakcja. Naprawde. Na co ja mam ochote i z jakich powodow, nie musze chyba Tobie wyjasniac. Sa to moje z pewnoscia subiektywne powody. Ja nie oceniam Twoich odruchow, dlaczego wiec Ty oceniasz moje? Bierzesz wszystko i natychmiast do siebie. Albo rozumiesz tak jak chcesz rozumiec. Jesli Cie urazilem- przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś