pan_kultura 04.01.11, 10:59 kogo reprezentuje w tej podejrzanej grze półświatka mafijnego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.kultura Re: Niedojdą. 04.01.11, 12:16 pozornie jego zachowanie, postawa wskazuje na osobę z którą trzeba niebywale się liczyć mimo wielokrotnie stawianych mu zarzutów niedojdy dużo na siebie przyjął to i cena musi być wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Podstawiona niedojda. Tak jak Kopacz, Klich, 04.01.11, 12:20 Drzewiecki, Chlebowski i inni. Ludzie podstawieni na niby ministrów, ludzie, którzy nie skalali się samodzielnym myśleniem i działaniem, ludzie, którzy są całkowicie podporzadkowani ferajnie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Podstawiona niedojda. Tak jak Kopacz, Klich, 04.01.11, 12:28 on zawsze pokazuje że ruki ma swobodnyje taki z niego przodownik Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Identycznie jest w 2-iej największej partii. Każdy 04.01.11, 12:33 kto wystąpi przeciw Kaczorowi (a choćby nawet go lekko skrytykuje. Natychmiast idzie na out. czat_elnik napisał: > Drzewiecki, Chlebowski i inni. Ludzie podstawieni na niby ministrów, ludzie, kt > órzy nie skalali się samodzielnym myśleniem i działaniem, ludzie, którzy są cał > kowicie podporzadkowani ferajnie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Identycznie jest w 2-iej największej partii. 04.01.11, 12:43 wos9 napisała: > kto wystąpi przeciw Kaczorowi (a choćby nawet go lekko skrytykuje. Natyc > hmiast idzie na out. wos9 to jest internet a nie robota szydełkiem czy na drutach, pozmywaj lepiej gary i dopiero zasiadaj ale jeszcze długo długo musisz w kącie siedzieć żeby coś wtrącić słowem, a swoje voodoo na Jarku poczynaj nie informując nas o tym, jak ktoś cie kupił do tej roboty to przepłacił, ale to jego sprawa , pewnie buduje wioski murzyńskie Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Z zawodu ministrem 04.01.11, 12:13 pan_kultura napisała: > kogo reprezentuje w tej podejrzanej grze półświatka mafijnego ? Rzuconym akurat na odcinek infastruktury Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Ministrem w rządzie Tuska. 04.01.11, 12:16 I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Ministrem w rządzie Tuska. 04.01.11, 12:24 warka_strong napisał: > I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;) :) to dużo ! ciche niemowy i głusi niemi znaleźli tam swoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ministrem w rządzie Tuska. 04.01.11, 12:36 pan.kultura napisała: > warka_strong napisał: > > > I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;) > > :) > to dużo ! > > ciche niemowy i głusi niemi znaleźli tam swoje miejsce Gorsi od Leppera i Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
normal.nyczlowiek1 Używa Infradźwięków niczym Trąba Jerychońska 04.01.11, 15:31 warka_strong napisał: I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;) ---> a wtedy nawet mury kruszeją i ... więźniowie wychodzą, by wspomóc realizacje proPOzycji ... nie do odrzucenia! Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Najlepszy minister w jego rządzie. 04.01.11, 12:40 Mnie ta nagonka śmieszy, bo facet płaci za dziadostwo PSL. Kolej przypadła Pawlakowi i Grabarczykowi nic do tego było. Jego wice od kolei był autonomiczny. Ale wszyscy psy na Grabarczyku wieszają. Platfusy płacą rachunki za koalicję, sporo ich to nauczy, jeżeli w ogole jakąś wiedzę są w stanie jeszcze zaadoptować. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.kultura Re: Najlepszy minister w jego rządzie. 04.01.11, 13:04 haen2010 napisał: > Mnie ta nagonka śmieszy, bo facet płaci za dziadostwo PSL. Kolej przypadła Pawl > akowi i Grabarczykowi nic do tego było. Jego wice od kolei był autonomiczny. > > Ale wszyscy psy na Grabarczyku wieszają. Platfusy płacą rachunki za koalicję, s > poro ich to nauczy, jeżeli w ogole jakąś wiedzę są w stanie jeszcze zaadoptować > . Pawlak /w środowisku wiejskim ksywa Generał/ jest madry mądrościa swoich wyborców i nie pozwoli żeby go ktoś taki jak Tusk czy jego ręka Grabarczyk w doope jebał na przewałach do jakich dochodzi w infrastrukturze. Tu trzeba mu przyznać racje , ma czuja. Byłem widziałem w terenie, drogi asfaltowe doprowadzane do najmniejszego skrawka poletka, wodociągi... Ostatnio warte zwrócenia uwagi jest powstanie strefy ekonomicznej dzieki i Pawlakowi na północ od Warszawy, tam też szykują nadajniki najnowszej generacji internetu mobilnego. Straż ochotnicza pożarna jest co i raz nieustannie zasilana w nowoczesny sprzęt gasniczy - wszędzie. To dlaczego Tusk boi się Grabarczyka a nie Pawlaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
normal.nyczlowiek1 Największy postęp zaliczył w machaniu łapkami 04.01.11, 15:36 haen2010 napisał: Najlepszy minister w jego rządzie. ---> podczas swoich kabaretowych występów w mediach i w Sejmie. Wcześniej, jak nie machał, nie był aż tak przekonywujący... Wcale przy tym nie przejmował się tym, że strona merytoryczna zawsze gdzieś mu ucieka ... Odpowiedz Link Zgłoś