Dodaj do ulubionych

Kim jest Grabarczyk, którego boi się Tusk

04.01.11, 10:59
kogo reprezentuje w tej podejrzanej grze półświatka mafijnego ?
Obserwuj wątek
    • czat_elnik Niedojdą. 04.01.11, 12:09
      • pan.kultura Re: Niedojdą. 04.01.11, 12:16
        pozornie

jego zachowanie, postawa wskazuje na osobę z którą trzeba niebywale się liczyć
        mimo wielokrotnie stawianych mu zarzutów niedojdy

dużo na siebie przyjął to i cena musi być wysoka

• czat_elnik Podstawiona niedojda. Tak jak Kopacz, Klich, 04.01.11, 12:20
          Drzewiecki, Chlebowski i inni. Ludzie podstawieni na niby ministrów, ludzie, którzy nie skalali się samodzielnym myśleniem i działaniem, ludzie, którzy są całkowicie podporzadkowani ferajnie Tuska.
          • pan.kultura Re: Podstawiona niedojda. Tak jak Kopacz, Klich, 04.01.11, 12:28
            on zawsze pokazuje że ruki ma swobodnyje
            taki z niego przodownik
          • wos9 Identycznie jest w 2-iej największej partii. Każdy 04.01.11, 12:33
            kto wystąpi przeciw Kaczorowi (a choćby nawet go lekko skrytykuje. Natychmiast idzie na out.

czat_elnik napisał:

> Drzewiecki, Chlebowski i inni. Ludzie podstawieni na niby ministrów, ludzie, kt
            > órzy nie skalali się samodzielnym myśleniem i działaniem, ludzie, którzy są cał
            > kowicie podporzadkowani ferajnie Tuska.
            • pan.kultura Re: Identycznie jest w 2-iej największej partii. 04.01.11, 12:43
              wos9 napisała:

> kto wystąpi przeciw Kaczorowi (a choćby nawet go lekko skrytykuje. Natyc
              > hmiast idzie na out.

wos9 to jest internet a nie robota szydełkiem czy na drutach, pozmywaj lepiej gary i dopiero zasiadaj ale jeszcze długo długo musisz w kącie siedzieć żeby coś wtrącić słowem,
              a swoje voodoo na Jarku poczynaj nie informując nas o tym, jak ktoś cie kupił do tej roboty to przepłacił, ale to jego sprawa , pewnie buduje wioski murzyńskie
    • 2alfa.alfa Z zawodu ministrem 04.01.11, 12:13
      pan_kultura napisała:

> kogo reprezentuje w tej podejrzanej grze półświatka mafijnego ?

Rzuconym akurat na odcinek infastruktury
    • warka_strong Ministrem w rządzie Tuska. 04.01.11, 12:16
      I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;)
      • pan.kultura Re: Ministrem w rządzie Tuska. 04.01.11, 12:24
        warka_strong napisał:

> I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;)

:)
        to dużo !

ciche niemowy i głusi niemi znaleźli tam swoje miejsce
        • wos9 Re: Ministrem w rządzie Tuska. 04.01.11, 12:36
          pan.kultura napisała:

> warka_strong napisał:
          >
          > > I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;)
          >
          > :)
          > to dużo !
          >
          > ciche niemowy i głusi niemi znaleźli tam swoje miejsce

Gorsi od Leppera i Giertycha?
      • normal.nyczlowiek1 Używa Infradźwięków niczym Trąba Jerychońska 04.01.11, 15:31
        warka_strong napisał: I z tego co wiem reprezentuje tajemniczą Infrastrukturę ;)

---> a wtedy nawet mury kruszeją i ... więźniowie wychodzą, by wspomóc realizacje proPOzycji ... nie do odrzucenia!
    • mondrala-z-po grabarczyk to zazwyczaj syn grabarza 04.01.11, 12:38

• haen2010 Najlepszy minister w jego rządzie. 04.01.11, 12:40
      Mnie ta nagonka śmieszy, bo facet płaci za dziadostwo PSL. Kolej przypadła Pawlakowi i Grabarczykowi nic do tego było. Jego wice od kolei był autonomiczny.

Ale wszyscy psy na Grabarczyku wieszają. Platfusy płacą rachunki za koalicję, sporo ich to nauczy, jeżeli w ogole jakąś wiedzę są w stanie jeszcze zaadoptować.
      • pan.kultura Re: Najlepszy minister w jego rządzie. 04.01.11, 13:04
        haen2010 napisał:

> Mnie ta nagonka śmieszy, bo facet płaci za dziadostwo PSL. Kolej przypadła Pawl
        > akowi i Grabarczykowi nic do tego było. Jego wice od kolei był autonomiczny.
        >
        > Ale wszyscy psy na Grabarczyku wieszają. Platfusy płacą rachunki za koalicję, s
        > poro ich to nauczy, jeżeli w ogole jakąś wiedzę są w stanie jeszcze zaadoptować
        > .
        Pawlak /w środowisku wiejskim ksywa Generał/ jest madry mądrościa swoich wyborców
        i nie pozwoli żeby go ktoś taki jak Tusk czy jego ręka Grabarczyk w doope jebał na przewałach do jakich dochodzi w infrastrukturze. Tu trzeba mu przyznać racje , ma czuja.
        Byłem widziałem w terenie, drogi asfaltowe doprowadzane do najmniejszego skrawka poletka, wodociągi... Ostatnio warte zwrócenia uwagi jest powstanie strefy ekonomicznej dzieki i Pawlakowi na północ od Warszawy, tam też szykują nadajniki najnowszej generacji internetu mobilnego. Straż ochotnicza pożarna jest co i raz nieustannie zasilana w nowoczesny sprzęt gasniczy - wszędzie.
        To dlaczego Tusk boi się Grabarczyka a nie Pawlaka ?
      • normal.nyczlowiek1 Największy postęp zaliczył w machaniu łapkami 04.01.11, 15:36
        haen2010 napisał: Najlepszy minister w jego rządzie.

---> podczas swoich kabaretowych występów w mediach i w Sejmie.
        Wcześniej, jak nie machał, nie był aż tak przekonywujący... Wcale przy tym nie przejmował się tym, że strona merytoryczna zawsze gdzieś mu ucieka ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka