Dodaj do ulubionych

Szafa Tuska

27.01.11, 18:56

Jeszcze nie wyjaśniono dokładnie ja to było z szafa Lesiaka i szpiegowaniem Kaczyńskich na podstawie instrukcji UOP 08/15 ( czy jakoś tak ) pojawiła się nowa szafa - Tuska tym razem, który szpiegował L. Kaczyńskiego po próbie wywołania wojny Rosja/NATO w Gruzji.
Nie znamy jest na razie numer instrukcji.
Obserwuj wątek
    • martusia_krolowa_wolski ... acha!. 27.01.11, 18:58
      martusia_krolowa_wolski napisał:

>
      > Jeszcze nie wyjaśniono dokładnie ja to było z szafa Lesiaka i szpiegowaniem Kac
      > zyńskich na podstawie instrukcji UOP 08/15 ( czy jakoś tak ) pojawiła się nowa
      > szafa - Tuska tym razem, który szpiegował L. Kaczyńskiego po próbie wywołania w
      > ojny Rosja/NATO w Gruzji.
      > Nie znamy jest na razie numer instrukcji.

wiadomosci.onet.pl/kraj/inwigilowano-l-kaczynskiego-to-obciaza-premiera-tu,1,4157189,wiadomosc.html
      • martusia_krolowa_wolski Re: ... acha!. 28.01.11, 00:55
        martusia_krolowa_wolski napisał:

> martusia_krolowa_wolski napisał:
        >
        > >
        > > Jeszcze nie wyjaśniono dokładnie ja to było z szafa Lesiaka i szpiegowani
        > em Kac
        > > zyńskich na podstawie instrukcji UOP 08/15 ( czy jakoś tak ) pojawiła się
        > nowa
        > > szafa - Tuska tym razem, który szpiegował L. Kaczyńskiego po próbie wywoł
        > ania w
        > > ojny Rosja/NATO w Gruzji.
        > > Nie znamy jest na razie numer instrukcji.
        >
        > wiadomosci.onet.pl/kraj/inwigilowano-l-kaczynskiego-to-obciaza-premiera-tu,1,4157189,wiadomosc.html

Numer instrukcji ciagle nieznany
        • chateau 007 28.01.11, 02:59
          Każden inny byłby dodatkową obrazą dla prezydenta.
    • kecawa Re: Szafa Tuska 4 miliardy Euro 28.01.11, 07:48
      waluty.onet.pl/4-miliardy-euro-niepotrzebne-wydane-przez-rzad,18893,4157411,1,prasa-detal
      • zgred-zisko Re: Szafa Tuska 4 miliardy Euro 28.01.11, 10:15
        Jeżeli ND tak pisze, to znaczy, że tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka