Dodaj do ulubionych

Orlengate. Urban zeznawał w prokuraturze

22.04.04, 19:50
Urban odwieczny kłamca, zaczął mówić prawdę.
Jeśli jest to element walki buldogów pod dywanem, to można by było
powiedzieć, że zaczął "szczekać" prawdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: a psik Re: Orlengate. Urban zeznawał w prokuraturze IP: *.zrpa.com 22.04.04, 20:00
      rywingate - Urban w sadzie
      Orlengate - Urban w sadzie
      ten facet ma powiazania roznego stopnia w kazdej aferze..
      • Gość: chinczak Urban-matka kupowania Walesy i Solidarnosci IP: 218.14.113.* 23.04.04, 04:47
        zamieszany w Polska polityke po odstajace zydowskie uszy, doradca Kwacha i innych
    • Gość: Böser Onkel Re: Orlengate. Urban zeznawał w prokuraturze IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.04, 20:11
      Urban ostatnio mocno dobiera sie do skory swoim kolesiom, szczegolnie Millerowi
      a i pana Magistra Wszystkich Polakow tez nie oszczedza, chce znowu zaistniec ?
      wszystko co teraz wygaduje jest dosyc sensowne, w porownaniu z tym co
      prezentowal jako rzecznik stanu wojennego. W co gra Urban ? Jak myslicie ??
      • Gość: Rosso W co gra Urban? W "człowieku, irytuj się" IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.04, 20:16
        Poza tym postawił ostatnio publicznie genialny wniosek - zlikwidować zupełnie
        zbyteczny urząd prezydenta RP z całym fraucymerem.Popieram obiema ręcami!
        • tow1sekr ja też popieram 22.04.04, 22:00
          Szczerze i po komsomołsku spodobało mi się oficjalne ogłoszenie Urbana
          propozycji likwidacji instytucji rumianego nieroba. Myślę, że w pewnym stopniu
          Urban skopiował (nie uzgadniając praw autorkskich ze mną. Zapewniam, że
          licencji udzielę bezwarunkowo i bezpłatnie) mój pomysł likwidacji urzędu
          rumianego nieroba. Pomysł ten lobbuję na forum już od długiego czasu.
          Likwidacja urzędu tego darmozjada, to oszczędność dla budżetu w kwocie 190
          milionów zł rocznie oraz usprawnienie procesu legislacyjnego.
          Do propozycji likwidacji urzędu "Dirty Dancing DJ FatBoy'a" dodaję jeszcze
          postulat likwidacji Senatu, KRRTV oraz różnorakich złodziejskich agencji
          rządowych typu Agencja Rynku Rolnego lub Agencja Rozwoju Przemysłu. Po
          likwidacji tych biurokratycznych struktur budżet odetchnie z ulgą.
      • Gość: ESmeralda Re: Orlengate. Urban zeznawał w prokuraturze IP: *.onlink.net 22.04.04, 20:19
        w zielone :)
      • Gość: obserwator2 Re: Orlengate. Urban zeznawał w prokuraturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 00:01
        Gość portalu: Böser Onkel napisał(a):

> wszystko co teraz wygaduje jest dosyc sensowne
        > ....W co gra Urban ? Jak myslicie ??

Jako rzecznik stanu wojennego też był sensowny. Jeśli trochę naciągał prawdę w
        celach politycznych, to robił tylko to co robią wszyscy politycy na świecie.
        Tak jak mijał się z prawdą, np. Krzaklewski, Tomaszewski, Rokita, czy Ziobro.
        Wtedy wydawało mi się że była to walka Dobra (Solidarności) ze Złem ("komuną").
        A to była walka dwóch różnych opcji politycznych. Różnych, ale tak jak różny
        jest lew od tygrysa, albo maślak od podgrzybka. Ani lepszy, ani gorszy.
        On stał po jednej ze stron. I nie była to Twoja strona - stąd Twoja ocena że
        nie był wtedy sensowny.
        Całe życie był racjonalny, bystry. Nie brak mu cynizmu, ale nie jest hipokrytą.
        A gra o to o co wszyscy grają. O uznanie, o błyśnięcie, o powodzenie, o
        czytelników. Nie ma się czemu dziwić.
        • antykagan Obserwator 2, jestes wyjatkowy... 23.04.04, 01:58
          s.k.u.r.w.i.e.l i kanalia. No cóż, taki Himmler też był sensowny.. a że stał po
          innej stronie barykady niz np. Polacy i Żydzi..
          Skąd sie takie s.k.u.r.w.i.e.le jak ty smieciu biora?
          Porównujesz gnido czerwona, Ubeku Rokite do Urbana? Na co ty liczysz.. Ze juz
          nikt nie pamieta stanu wojennego i komunistycznych zbrodni? Masakr na Wybrzeżu
          w 1970 itd.. Ja akurat pamietam bardzo dobrze stan wojenny i tego
          twojego "sensownego" Urbnana.. Kanalia jakich malo.. ty pewnie byles wtedy na w
          ZOMO albo czerwonym trepem z Ludowego Wojska Polskiego? Takie smiecie i lgarzy
          jak ty trzeba zwalczac, bo liczycie teraz na totalne falszowanie historii..
          Owszem, cos tam bylo - ale po jednej stronie barykady stali Urban - a po
          drugiej inni, tacy jak Rokita i Ziobro..

Otoz, czerwona kanalio, po jednej stronie barykady staly czerwone mordercze
          swinie, pacholki ZSRR (nazwisk nie chce mi sie wymieniac, szkoda czasu) ktorzy
          strzelali z karabinow maszynowych do zdesperowanych robotnikow, jak na Wybrzezu
          w 1970 roku, w kopalni "Wujek", a takie scierwa jak Urban oprawialy to
          odpowiednio propagandowo. Pamietam gnido te czasy..
          A teraz takie smiecie jak ty probuja na forum falszowac historie Polski.. ze
          niby byly jakies dwie strony, w zasadzie na rownych prawach.. no Urban popelnil
          jakies bledy, ale taki Krzaklewski..
          Jestes godnym najwiekszej pogardy smieciem.. ciekawe, kim byles w stanie
          wojennym? Powiedz.. takie gnidy jak ty falszujace historie trzeba rozgniatac i
          tepic do ostatniego...

Gość portalu: obserwator2 napisał(a):

> Gość portalu: Böser Onkel napisał(a):
          >
          > > wszystko co teraz wygaduje jest dosyc sensowne
          > > ....W co gra Urban ? Jak myslicie ??
          >
          > Jako rzecznik stanu wojennego też był sensowny. Jeśli trochę naciągał prawdę
          w
          > celach politycznych, to robił tylko to co robią wszyscy politycy na świecie.
          > Tak jak mijał się z prawdą, np. Krzaklewski, Tomaszewski, Rokita, czy
          Ziobro.
          >
          > Wtedy wydawało mi się że była to walka Dobra (Solidarności) ze Złem
          ("komuną").
          >
          > A to była walka dwóch różnych opcji politycznych. Różnych, ale tak jak różny
          > jest lew od tygrysa, albo maślak od podgrzybka. Ani lepszy, ani gorszy.
          > On stał po jednej ze stron. I nie była to Twoja strona - stąd Twoja ocena że
          > nie był wtedy sensowny.
          > Całe życie był racjonalny, bystry. Nie brak mu cynizmu, ale nie jest
          hipokrytą.
          > A gra o to o co wszyscy grają. O uznanie, o błyśnięcie, o powodzenie, o
          > czytelników. Nie ma się czemu dziwić.
    • Gość: orlengator Najciekawszy cytat z Jerzego U, werset ostatni !!! IP: *.arcor-ip.net 22.04.04, 20:57
      """" - Premier w polityce gospodarczej jest wspólnikiem, a właściwie manekinem
      Kulczyka - argumentował Urban. """

O co poszlo , ze dzentelmeni okreslaja sie tak dosadnie.

• Gość: zibi Re: Najciekawszy cytat z Jerzego U, werset ostatn IP: *.TELE.NET 22.04.04, 22:00
        dobre, doobre ;-)
      • Gość: nowaeuropa:) Re: Najciekawszy cytat z Jerzego U, werset ostatn IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.04.04, 22:08
        Dzieci, szacuje ze:

1. Obecna generacja musi umrzec smiercia naturalna.
        2. Druga generacja musi sie uczyc Europy.
        3. Trzecia generacja stosowac jej normy w praktyce.

W innym przypadku nie widze miejsca dla Polski w STAREJ Europie.
        Marzcie dalej o NOWEJ! Nikt rozsadny tego powaznie nie potraktuje!
        W ciagu nastepnych 50 lat byc moze wzrosnie dochod narodowy butto 3-5-cio
        krotnie(warunek bez kryzysow w tym czasie!) O czym marzycie? Zabierzcie sie do
        roboty...politycy!
        Historia Polski jest pelna prywaty, megalomanow i tragicznej glupoty.

Pozdrawiam
    • Gość: jose goebbels stanu wojennego: mowi prawde? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.04.04, 01:43
      i kto ma urbanowi uwierzyc? chyba tylko te miliony czytelnikow "nie"
      szukajacych taniej sensacji. ja - np. - temu pacholkowi jaruzela w stanie
      wojennym - nie wíerze. nich sobie lepiej jezdzi tym swoim jaguarem, niech sie
      zamknie, i niech sie cieszy, ze ofiary stanu wojennego tego lotrzyka nie
      zlinczowaly. idz jurek do adasia, wojtka, czesia, i chlej ile wlezie. i sie w
      koncu zamknij
    • Gość: MAM tego dosyc Co wy pierdo....e IP: *.class146.petrotel.pl 23.04.04, 01:47
      Ja jush mam tego dosyc wszedzie uklady i ukladziki a mnie na nowy procek
      brakuje tego podkrecilem tak ze 2 wentyle ledwo go chlodza:)
      A ci na gorze niech sie oskarzaja i bija o wladze moj maly 4mies. szkrab
      dorosnie i zobaczy gdzies tam klepsyderke ze ktos tam cos tam (a to ten i taki
      polityk jush nic nie warty i chachmeciaz)+++++ na droge i wezmie w raczki te
      polityke Polska, -:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka