basia.basia 24.04.04, 22:29 Przykro mi ale mnie wkurzyłeś! To jest nieznośne, co drugi wątek to Ty i Twoja krucjata. To jest nudne! Dlatego właśnie znikasz mi z ekranu mojego kompa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość który wyszedł Re: Dość Oszoła!? IP: *.chello.pl 24.04.04, 22:40 Basiu! Daj mu spokój - chłopak jest na akordzie u Rydzyka. Przed świętami się obijał, to teraz musi nadrobić. I nie wywołuj wilka z lasu - tego np. wczorajszego. Dla poprawy humoru przeczytaj sobie to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12197177&a=12198548 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dość Oszoła!? 24.04.04, 22:47 Gość portalu: Gość który wyszedł napisał(a): > Basiu! Daj mu spokój - chłopak jest na akordzie u Rydzyka. Przed świętami się > obijał, to teraz musi nadrobić. I nie wywołuj wilka z lasu - tego np. > wczorajszego. > Dla poprawy humoru przeczytaj sobie to: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12197177&a=12198548 Czytałam, bardzo mi się podoba:) Dziwna rzecz, dopisałam się w tym wątku i mój post się nie pojawił! A napisałam, że za tydzień będzie ostatnia dobranocka w wykonaniu tego aktorzyny i należy zaopatrzyć się w dużą ilość chusteczek hig.:( Pozdrawiam:) ps A ten wczorajszy czuje mores, bo nie używał słów powszechnie ... :) Wie, że giwi czuwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza P.S. Dość Oszoła!? 24.04.04, 22:47 Chyba pochpnie go osądziłaś ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12198291 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: P.S. Dość Oszoła!? 24.04.04, 22:53 iza.bella.iza napisała: > Chyba pochpnie go osądziłaś ;) > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12198291 "święte oficjum" też ma dość i wypunktowało Oszoła - 24 wątki:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Dość Oszoła!? 25.04.04, 00:26 Gość portalu: Gość który wyszedł napisał(a): > I nie wywołuj wilka z lasu - tego np. > wczorajszego. No i wywołałam:( Postaram się poprawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus-minus Re: Do Oszoła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 22:47 Basieńko!Jak ty to załatwiłas? Naucz, proszę, tez by chętnie zlikwidowałam Oszołoma z ekranu komputera, ale nie wiem jak to zrobic . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Do Oszoła! 24.04.04, 22:55 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > Basieńko!Jak ty to załatwiłas? Naucz, proszę, tez by chętnie zlikwidowałam > Oszołoma z ekranu komputera, ale nie wiem jak to zrobic . -ale to działa tylko wtedy gdy się loguję...jak przestanę się logować znów się pojawię Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Do Oszoła! 24.04.04, 22:55 Gość portalu: plus-minus napisał(a): > Basieńko!Jak ty to załatwiłas? Naucz, proszę, tez by chętnie zlikwidowałam > Oszołoma z ekranu komputera, ale nie wiem jak to zrobic . To można zrobić tylko wtedy jak się jest zalogowanym. Ustawia się różne rzeczy w Moim forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz W obronie Oszoła! 24.04.04, 23:32 Zdaje się, że ktoś powyciągał stare wątki Oszołoma. To powinno być już jakieś wytłumaczenie. Poza tym nie zapominajmy, że Oszoł przeżywa ciężkie chwile, bo R. Giertych odrzucił możliwość koalicji z Samoobroną. Nie ziszczą się więc marzenia Oszoła :) A poza tym nie krzycz na Oszoła, bo chłop jest w porządku jak na kogoś kto prezentuje klimaty parasektowe. Zresztą i tak leci sam jeden na trzy zmiany, w odróżnieniu od swoich adwersarzy, którzy się tu mogą wymieniać. Może więc czasami tracić kontakt z rzeczywistością :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: W obronie Oszoła! 25.04.04, 00:07 goniacy.pielegniarz napisał: > A poza tym nie krzycz na Oszoła, bo chłop jest w porządku jak na kogoś kto > prezentuje klimaty parasektowe. Zresztą i tak leci sam jeden na trzy zmiany, w > odróżnieniu od swoich adwersarzy, którzy się tu mogą wymieniać. Może więc > czasami tracić kontakt z rzeczywistością :) No dobra:) Znowu go widzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszolom [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: W obronie Oszoła! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 00:26 ale to ty się musisz leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: W obronie Oszoła! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 08:50 no widzisz, jak sie nie mysli to sie pozniej wychodzi na nieuka z tym wycinaniem watkow, a to sa sztucznie podbite stare wypowiedzi wariata z radyja Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c [...] 25.04.04, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbiter Oszołom wart basi.basi ! IP: *.chello.pl 25.04.04, 10:06 Jedno ... warte drugiego ... . Odpowiedz Link Zgłoś
create oszołom, wesoły3, homosoviticus 25.04.04, 10:20 oto moja lista do wyłączenia, co wy nato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Oszołom wart basi.basi ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 08:52 alez skad! oszolom to inteligentny chlopak, szkoda ze poglady ma nie-za-halo Odpowiedz Link Zgłoś
create oszołom, wesoły3, homosovieticus 25.04.04, 10:21 oto moja lista do wyłączenia, co Wy nato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 13:50 w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum.Najostrzejsza alergie mam na homosovieticusa. On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic innego w zyciu nie robi,bo niby kiedy? Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,bo nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus 25.04.04, 14:11 Gość portalu: eva napisał(a): > w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum. Całe szczęście, że każde twoje pojawienie się sprawia, że forum rozkwita na nowo. > Najostrzejsza alergie mam > na homosovieticusa. Bo najmądrzej pisze z tej trójki? > On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic innego w > zyciu nie robi,bo niby kiedy? Skupił się na tym, aby zniszczyć twój piękny świat i sadzi wszędzie chwasty. > Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,bo > nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. Fakt, kreatury trzeba ignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eVa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: dodaję evę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 18:21 a moglabym wiedziec czym zasluzylam sobie na takie wyroznienie? Mam nadzieje,ze zauwazyle(a)s, ze eva i eVa to dwie rozne osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do Create IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 12:17 nie ma sprawy,po prostu nie zwrocila(e)s uwagi na IP pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: dodaję evę 26.04.04, 08:32 Gość portalu: eva napisał(a): > a moglabym wiedziec czym zasluzylam sobie na takie wyroznienie? Mam nadzieje,ze zauwazyle(a)s, ze eva i eVa to dwie rozne osoby I ta druga eVa pisze z neoplus. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz [...] 25.04.04, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna [...] 25.04.04, 15:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 18:39 pojawiam sie na tym forum incydentalnie, ale za kazdym razem z zapartym tchem sledze poczynania forumowej elity. Homosovieticus(ktorego do niej rzecz jasna nie zaliczam) pisze tylko pozornie madrze.Moim zdaniem jest wielkim manipulatorem, co niestety nie wszyscy sa w stanie zauwazyc. Jak dla mnie ubek na emeryturze, albo cos w tym stylu. A moj piekny swiat, Pielegniarzu, zlokalizowany jest w bezpiecznej odleglosci od tego forum. Homo sadzi chwasty,ktore staram sie omijac, ale tez ani roz ani orchidei zbyt wielu tu nie dostrzegam. Dlatego bardziej sluzy mi real,zapewniam Cie, swiat poza forum kraj jest naprawde calkiem ciekawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus 25.04.04, 21:02 Gość portalu: eva napisał(a): > pojawiam sie na tym forum incydentalnie, ale za kazdym razem z zapartym tchem > sledze poczynania forumowej elity. Homosovieticus(ktorego do niej rzecz jasna > nie zaliczam) pisze tylko pozornie madrze.Moim zdaniem jest wielkim > manipulatorem, co niestety nie wszyscy sa w stanie zauwazyc. Jak dla mnie ubek > na emeryturze, albo cos w tym stylu. > A moj piekny swiat, Pielegniarzu, zlokalizowany jest w bezpiecznej odleglosci > od tego forum. Homo sadzi chwasty,ktore staram sie omijac, ale tez ani roz ani > orchidei zbyt wielu tu nie dostrzegam. Dlatego bardziej sluzy mi real, Uważaj tylko na to, żebyś się na jakichś emerytowanych ubeków nie natknęła, a na pewno wszystko będzie w jak najlepszym porządku. > zapewniam > Cie, swiat poza forum kraj jest naprawde calkiem ciekawy. > pozdrawiam ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do GP IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 12:28 Szanowny Pielegniarzu, z tego co wiem, najpopularniejszym azylem emerytowanych ubekow sa agencje ochroniarskie i detektywistyczne.Zeby sie na nich nie natknac staram sie m.in. nie krasc w supermarketach.Z tego samego powodu nie zatrudniam nikogo do sledzenia byc moze wiarolomnego malzonka. Zastanowilo mnie Twoje koncowe ha ha ha. Czyzby powodem Twojej czestej obecnosci na forum byla niewiara w atrakcyjnosc realu? a jednak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP 26.04.04, 13:16 Gość portalu: eva napisał(a): > Szanowny Pielegniarzu, > z tego co wiem, najpopularniejszym azylem emerytowanych ubekow sa agencje > ochroniarskie i detektywistyczne.Zeby sie na nich nie natknac staram sie m.in. > nie krasc w supermarketach.Z tego samego powodu nie zatrudniam nikogo do > sledzenia byc moze wiarolomnego malzonka. Co nadal nie tłumaczy, dlaczego Homo miałby być ubekiem. > Zastanowilo mnie Twoje koncowe ha ha ha. Czyzby powodem Twojej czestej > obecnosci na forum byla niewiara w atrakcyjnosc realu? > a jednak pozdrawiam Po prostu śmieję się z Twoich małych złośliwości. Ale może w celu ich ulepszenia trzeba było napisać coś o ubekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: do GP IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 13:34 myslalam,ze nie musze Ci tego tlumaczyc.Moja supozycja w temacie ubeckosci homo byla raczej metafora, tzn. nie wiedzac nic o jego rzeczywistej profesji tak scharakteryzowalam jego mentalnosc tudziez nieograniczone mozliwosci czasowe. Dajmy juz jednak sobie spokoj z tym homo,naprawde szkoda czasu. Tym razem nie pozdrawiam, jako ze nie zostalam przez Ciebie pozdrowiona. PS.ja sie z Twoich zlosliwosci niestety jakos szczegolnie nie usmialam Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP 26.04.04, 14:07 Nie pozdrowiłem, bo nie zwykłem pozdrawiać ludzi, którzy nazywają osoby w jakiś sposób lubiane i cenione przeze mnie, ubekami na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do GP NIE CZYTALES WYSTEPOW HOMO W "TYLKO ."? 26.04.04, 14:44 goniacy.pielegniarz napisał: > Nie pozdrowiłem, bo nie zwykłem pozdrawiać ludzi, którzy nazywają osoby w >jakiś sposób lubiane i cenione przeze mnie, ubekami na emeryturze. Rzeczywiscie nie czytales wystepow homo w "TYLKO ...." ? Przeciez on tam sie prezentowal jak typowy ubek i to po kilkuletnim przeszkoleniu w ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus oszalała z zawisci "dziennikarska" pchełko 26.04.04, 14:54 maksimum napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > Nie pozdrowiłem, bo nie zwykłem pozdrawiać ludzi, którzy nazywają osoby w > >jakiś sposób lubiane i cenione przeze mnie, ubekami na emeryturze. > > Rzeczywiscie nie czytales wystepow homo w "TYLKO ...." ? > Przeciez on tam sie prezentowal jak typowy ubek i to po kilkuletnim > przeszkoleniu w ZSRR. Tylko nie kilkuletnim, bawole piszacy. Na specjalnym szkoleniu w ZSRR - Niech żyjeeeeeee - spedziłem 11lat i mam dyplom ze złotymi literami i podpisem samego Sierowa - bo specjalizację "intrygi w necie" jako jedyny z demoludów, dzieki z resztą wsparciu samego Breżniewa, ukończyłem z mksimalną ilością punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszalała z zawisci "dziennikarska" pchełko 26.04.04, 15:13 homosovieticus napisał: > maksimum napisał: > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > Nie pozdrowiłem, bo nie zwykłem pozdrawiać ludzi, którzy nazywają oso > by w > > >jakiś sposób lubiane i cenione przeze mnie, ubekami na emeryturze. > > > > Rzeczywiscie nie czytales wystepow homo w "TYLKO ...." ? > > Przeciez on tam sie prezentowal jak typowy ubek i to po kilkuletnim > > przeszkoleniu w ZSRR. > > > Tylko nie kilkuletnim, bawole piszacy. Na specjalnym szkoleniu w ZSRR - Niech > żyjeeeeeee - spedziłem 11lat i mam dyplom ze złotymi literami i podpisem samego > Sierowa - bo specjalizację "intrygi w necie" jako jedyny z demoludów, dzieki >z resztą wsparciu samego Breżniewa, ukończyłem z mksimalną ilością punktów Jak zaprezentujesz dyplom na forum,to polowe grzechow ci odpuszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: oszalała z zawisci "dziennikarska" pchełko 26.04.04, 15:29 maksimum napisał: > homosovieticus napisał: > > > maksimum napisał: > > > > > goniacy.pielegniarz napisał: > > > > > > > Nie pozdrowiłem, bo nie zwykłem pozdrawiać ludzi, którzy nazywaj > ą oso > > by w > > > >jakiś sposób lubiane i cenione przeze mnie, ubekami na emeryturze > . > > > > > > Rzeczywiscie nie czytales wystepow homo w "TYLKO ...." ? > > > Przeciez on tam sie prezentowal jak typowy ubek i to po kilkuletnim > > > przeszkoleniu w ZSRR. > > > > > > Tylko nie kilkuletnim, bawole piszacy. Na specjalnym szkoleniu w ZSRR - Ni > ech > > żyjeeeeeee - spedziłem 11lat i mam dyplom ze złotymi literami i podpisem > samego > > Sierowa - bo specjalizację "intrygi w necie" jako jedyny z demoludów, dzie > ki > >z resztą wsparciu samego Breżniewa, ukończyłem z mksimalną ilością punktów > > Jak zaprezentujesz dyplom na forum,to polowe grzechow ci odpuszcze! wymagałoby to uruchomienia procedur odtajnienia dyplomu.To sa bardzo drogie prace.A dodatkowo, jak Ci powinno być o tym wiadomym, obaj Panowie, którym dyplom zawdzięczam, nie moga mi w tym pomóc, ponieważ już nie żyją. I jeszcze jedno, wcale nie przebywam na emeryturze, jestem nadal czynnym młodym ubekiem, ale w przebraniu zakonnika z poświeceniem wykonujacym swoja tajną misje ,kumasz już... koniu Boży. Jesli chodzi o odpuszczenie grzechów, to powinieneś wiedzieć ,że my ubowcy w tylko w grzech głupoty wierzymy, a on najbardziej Ciebie obciąża i Twoich forumowych popleczników. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP NIE CZYTALES WYSTEPOW HOMO W "TYLKO ."? 26.04.04, 15:18 maksimum napisał: > Rzeczywiscie nie czytales wystepow homo w "TYLKO ...." ? > Przeciez on tam sie prezentowal jak typowy ubek i to po kilkuletnim > przeszkoleniu w ZSRR. Nie czytam regularnie TYLKO, bo mi się znudziło. Poza tym gdybym miał tam wszystko czytać, to nie miałbym czasu na pisanie gdzie indziej. Czytam wybiórczo, ale i to coraz rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do GP NIE CZYTALES WYSTEPOW HOMO W "TYLKO ."? 26.04.04, 15:44 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > > Rzeczywiscie nie czytales wystepow homo w "TYLKO ...." ? > > Przeciez on tam sie prezentowal jak typowy ubek i to po kilkuletnim > > przeszkoleniu w ZSRR. > > Nie czytam regularnie TYLKO, bo mi się znudziło. Poza tym gdybym miał tam > wszystko czytać, to nie miałbym czasu na pisanie gdzie indziej. Czytam > wybiórczo, ale i to coraz rzadziej. Oczywiscie,ze ja tez nie czytam wszystkiego,ale skoro go bronisz,to moglbys byc zainteresowany jak sie tam popisywal,bo ja odnioslem wrazenie ze on podobnie jak Lowka byl wyslannikiem GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do GP NIE CZYTALES WYSTEPOW HOMO W "TYLKO ."? 26.04.04, 16:05 maksimum napisał: > Oczywiscie,ze ja tez nie czytam wszystkiego,ale skoro go bronisz,to moglbys byc > zainteresowany jak sie tam popisywal,bo ja odnioslem wrazenie ze on podobnie > jak Lowka byl wyslannikiem GTW. Czy Ty jesteś całkowicie normalny??? Pytam poważnie. Teraz zajrzałem i zobaczyłem, że Ty rzeczywiście wyskrobałeś, że Homo był tam wysłany. Lecz się, naprawdę się lecz. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do GP NIE CZYTALES WYSTEPOW HOMO W "TYLKO ."? 26.04.04, 17:07 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > > Oczywiscie,ze ja tez nie czytam wszystkiego,ale skoro go bronisz,to moglby > s byc > > zainteresowany jak sie tam popisywal,bo ja odnioslem wrazenie ze on podobn > ie jak Lowka byl wyslannikiem GTW. > > Czy Ty jesteś całkowicie normalny??? Pytam poważnie. > Teraz zajrzałem i > zobaczyłem, że Ty rzeczywiście wyskrobałeś, że Homo był tam wysłany. Lecz >się, naprawdę się lecz. Widac wyraznie,ze masz calkiem pokrecony obraz swiata,jak sie spodziewasz,ze ktos diagnozy polskiego pielegniarza wezmie na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: do GP NIE CZYTALES WYSTEPOW HOMO W "TYLKO ."? 26.04.04, 17:12 Tak to niestety wygląda Maćku. Ja również na początku brałem to za specyficzne "końskie zalety" wobec Kataryny. Z czasem było to coraz mniej zabawne, a to na co pozwalasz sobie od pewnego czasu przechodzi wszelkie granice. Mam olbrzymi żal do siebie, że zbyt długo to tolerowałem. Daj jej święty spokój człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski homosovieticus i nie tylko... 25.04.04, 22:26 Gość portalu: eva napisał(a): > Homosovieticus(...) pisze tylko pozornie madrze.Moim zdaniem jest wielkim > manipulatorem, co niestety nie wszyscy sa w stanie zauwazyc. Jak dla mnie > ubek na emeryturze, albo cos w tym stylu. Zwykle staram się unikać wątków personalnych. Jeśli odstępuję od tej zasady, to zawsze z ważnych powodów. Jak tym razem... Nie zgadzam się z Twoją oceną tego, co robi homosovieticus. Abstrahując już od tego, że nazwanie kogoś ubekiem jest ciężką obrazą, chciałbym zauważyć, że ubek piszący tak, jak homosovieticus, nie mógłby liczyć na absolutnie żaden efekt manipulatorski. Po prostu dlatego, że ci, których zajmuje to, co i jak homosovieticus pisuje, są ludźmi niepodatnymi na jakiekolwiek manipulacje. Mają natomiast zdolność myślenia na tyle niezależnego, aby nie pogubić się w jego prowokacjach (intelektualnych!)... Ci natomiast, którzy ewentualnie mogliby poddać się jakiejś manipulacji, wątpię, aby w ogóle czytali homosovieticusa. A co do ubeckości to dodam, że kampania przeciwko homosovieticusowi, która czas jakiś jest prowadzona na forum, jako żywo przypomina metody ubeckie właśnie. Jest mi przykro patrzeć, gdy przyłączają się do niej osoby cenione przeze mnie. Choć zdaję sobie sprawę, że homosovieticus sam sobie poniekąd jest winien. Ostatnio po prostu przesadza, inspirując nas do nieulegania stereotypom w myśleniu o sytuacji społecznej i o roli Samoobrony w jej kształtowaniu i ewentualnym przekształcaniu... I jeszcze o ubeckości... Ja mam dobrą pamięć. I nie zapomniałem ani tego, KTO pierwszy na forum zaczął atakować homosovieticusa (na sposób ubecki właśnie), ani tego, jak TA SAMA osoba odniosła się do mnie, gdy broniłem na tym forum dziennikarza, który stał się obiektem obrzydliwej prowokacji o charakterze EWIDENTNIE ubeckim... charakterze zresztą nawet niespecjalnie skrywanym... Zanim kliknę "wyślij", chciałbym jeszcze zachęcić do lektury wątku Kataryny o raporcie Kopczyńskiego. Czy nie sądzicie, że raport ten rzuca pewne światło i na to, co dzieje się tu na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do Wieslawa R. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 12:41 doceniam szlachetne intencje,ale polemizowac z Toba nie zamierzam. Najbardziej w Twoim poscie zasmucilo mnie zdanie,ze bronisz homo w imieniu tych,ktorych on INSPIRUJE.Jesli jest on dla Was (tworzycie jakas grupe?) zrodlem inspiracji, to jest jeszcze bardziej szkodliwy niz myslalam. Jego posty to nie sa zadne prowokacje intelektualne, juz raczej moralne, a scislej rzecz biorac niemoralne. A w ogole uwazam,ze zycie jest za krotkie,zeby dyskutowac o tym osobniku.Tym bardziej, ze kazda taka wymiana zdan w jakis sposob go nobilituje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do Wieslawa R. CZY JESTES TAM NA WAKACJACH? 26.04.04, 15:55 Gość portalu: eva napisał(a): > doceniam szlachetne intencje,ale polemizowac z Toba nie zamierzam. > Najbardziej w Twoim poscie zasmucilo mnie zdanie,ze bronisz homo w imieniu > tych,ktorych on INSPIRUJE.Jesli jest on dla Was (tworzycie jakas grupe?) > zrodlem inspiracji, to jest jeszcze bardziej szkodliwy niz myslalam. Sama widzisz ,ze to jest dobrze zorganizowana grupa i walcza o przeforsowanie swoich szkodliwych pomyslow jak lwy. > Jego posty to nie sa zadne prowokacje intelektualne, juz raczej moralne, a > scislej rzecz biorac niemoralne. > A w ogole uwazam,ze zycie jest za krotkie,zeby dyskutowac o tym osobniku.Tym > bardziej, ze kazda taka wymiana zdan w jakis sposob go nobilituje. > pozdrawiam I ta wlasnie GTW nadaje ton "myslenia" na forum kraj. P.S. Az sie dziwie,ze Ty z Polski piszesz! Czy nie jestes tam na wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Zwróćcie uwagę, proszę... 26.04.04, 16:42 maksimum napisał: > Az sie dziwie,ze Ty z Polski piszesz! Rzeczywiście piszę z Polski. Jednak nie wynika to w żaden sposób z mojego tekstu, który w cytowany sposób skomentowała osoba o pseudonimie "maksimum". Ponieważ zaś pisałem po zalogowaniu się, to nie jest ujawniona część IP mojego komputera, która dałaby tej osobie wiedzę o miejscu mojego pobytu. Skąd więc je zna? Niech to pytanie będzie przyczynkiem do zastanowienia się nad charakterem metod działania przezentowanych tu przez tę osobę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gen Re: Zwróćcie uwagę, proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 09:58 Ale ty tępy chyba jesteś. Maks dziwił się evie a nie tobie, że taka inteligentna a jeszcze w Polsce. Odniosłeś to do siebie z powodu samouwielbienia? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Do "evy" od Wiesława Rewerskiego 26.04.04, 16:34 Gość portalu: eva napisał(a): > Najbardziej w Twoim poscie zasmucilo mnie zdanie,ze bronisz homo w imieniu > tych,ktorych on INSPIRUJE.Jesli jest on dla Was (tworzycie jakas grupe?) > zrodlem inspiracji, to jest jeszcze bardziej szkodliwy niz myslalam. Nie napisałem niczego takiego, ale - rzecz następującą: "Ostatnio po prostu przesadza, inspirując nas do nieulegania stereotypom w myśleniu o sytuacji społecznej i o roli Samoobrony w jej kształtowaniu i ewentualnym przekształcaniu...". Używając wyrazu "nas", miałem na myśli nas wszystkich, czytelników postów umieszczanych na tym forum, a nie jakąkolwiek grupę spośród tworzących się wśród nas. W szczególności zaś nie miałem na myśli żadnej GTW, co sugeruje ktoś używający pseudonimu "maksimum". Powstrzymam się od określenia jego zabiegu. Poza tym pisałem to - jak zawsze - we własnym wyłącznie imieniu. Nie jestem niczyim rzecznikiem i nikt nie upoważniał mnie do wyrażania jego opinii. Jeśli są one zbieżne z moimi, to cieszę się, ale jest to zbieżność, która nie wynika z istnienia jakichkolwiek wzajemnych uzgodnień. I jeszcze jedno... Inspirowania ludzi do myślenia nie uważam za nic złego. Choć zdaję sobie sprawę, że są tacy, którzy uznają to za działanie szkodliwe. Dla nich oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus 25.04.04, 15:13 Gość portalu: eva napisał(a): > w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum.Najostrzejsza alergie mam > > na homosovieticusa. On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic innego w > zyciu nie robi,bo niby kiedy? Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,bo > nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. > pozdrawiam Cześć Eva, wrzuć jakieś linki do swoich postów, nauczymy się jak pisać niebanalnie i nie zachwaszczać forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.04.04, 15:21 no wreszcie kaska piszesz z sensem !!! dobrze ze nie posuwasz sie jak babcia basia do pietnowania roznych oszolomow cos sie z Baska dzieje ostatnio! moze za Mein Kampf wzorem Krawaciarzy sie wziela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 18:51 Kataryno, mam wrazenie ze kazdy z Was z forumowej elity jest wystarczajaco inteligentny, zeby nie musial byc wspierany kolejnym postem kolegi czy kolezanki. No chyba ze po prostu lubicie dokopywac stadnie...Tyle cennej energii na taka plotke jak ja,wybacz ale dosc to zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus 25.04.04, 19:10 Gość portalu: eva napisał(a): > Kataryno, mam wrazenie ze kazdy z Was z forumowej elity jest wystarczajaco > inteligentny, zeby nie musial byc wspierany kolejnym postem kolegi czy > kolezanki. > No chyba ze po prostu lubicie dokopywac stadnie...Tyle cennej energii na taka > plotke jak ja,wybacz ale dosc to zalosne. Dokopywać stadnie? Dokopywanie? Stadnie? Czy Ty nie przesadzasz i z jednym, i z drugim sformułowaniem? Czujesz się skopana? Wybacz, ale to Ty się dołączyłaś do napadania na ludzi z którymi się nie zgadzasz, przeczytaj sobie co napisałaś o innych. Ja Cię tylko grzecznie poprosiłam o wskazanie jak należy pisać, bo jeśli ktoś ma tyle złego do powiedzenia o innych to zapewne dlatego, że sam robi to lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do Kataryny IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 20:15 byc moze dokopywanie to za duze slowo. Nie,nie czuje sie skopana,raczej zaskoczona,nie liczylam na taka reakcje na moj post. Create wymienil(a) te trzy nicki, zadajac pytanie, co na to inni. Pierwszy z tych nickow kojarzy mi sie z ciemnogrodem, drugi z wulgarnoscia, a trzeci z manipulacja i obrazaniem innych.Oczywiscie forum jest dla wszystkich,rzecz w tym,ze dwie z tych trzech osob (oszolom, a bardziej jeszcze homo) sa po prostu nadaktywne z ewidentna szkoda dla tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do Kataryny 25.04.04, 21:14 Gość portalu: eva napisał(a): > byc moze dokopywanie to za duze slowo. Nie,nie czuje sie skopana,raczej > zaskoczona,nie liczylam na taka reakcje na moj post. Create wymienil(a) te trzy > > nicki, zadajac pytanie, co na to inni. Pierwszy z tych nickow kojarzy mi sie z > ciemnogrodem, drugi z wulgarnoscia, a trzeci z manipulacja i obrazaniem > innych.Oczywiscie forum jest dla wszystkich,rzecz w tym,ze dwie z tych trzech > osob (oszolom, a bardziej jeszcze homo) sa po prostu nadaktywne z ewidentna > szkoda dla tego forum. Problem w tym, że na nadaktywność innych najczęściej narzekają osoby które same są na forum dość bierne (nie piję do Ciebie), różni ludzie, których aktywność sprowadza się do czytania i pisania od czasu do czasu kto według nich pisze za dużo lub nie tak. I to mnie drażni, bo gdyby postulaty narzekaczy się spełniły, na forum zostaliby sami czytający. Tyle, że nie byłoby co czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśl złota Re: do Kataryny IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 25.04.04, 21:20 Brzmi rozsądnie, ale brak sloganów oszołoma nie sprawiłby, że nie byłoby czego tutaj czytać. Pewnie, że nieładnie wskazywać palcem, kogo nie warto czytać, ale mi już się bardziej eva podoba z kilkoma swoimi wpisami niż homcio czy oszołom ze swoją nadprodukcją. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do Kataryny 25.04.04, 21:27 Gość portalu: myśl złota napisał(a): > Brzmi rozsądnie, ale brak sloganów oszołoma nie sprawiłby, że nie byłoby czego > tutaj czytać. Pewnie, że nieładnie wskazywać palcem, kogo nie warto czytać, ale > > mi już się bardziej eva podoba z kilkoma swoimi wpisami niż homcio czy oszołom > ze swoją nadprodukcją. Nie widzę żadnego problemu, żeby oboje pisali co i ile chcą, miejsca na forum dosyć dla wszystkich, dopóki wulgarnie nie obrażają adwersarzy. Chyba, że uzgodnimy, że każdy ma prawo do iluś tam wpisów a i to pod warunkiem, że co czwarty wpis zmienia temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek do Kataryny IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.04.04, 14:54 > > Nie widzę żadnego problemu, żeby oboje pisali co i ile chcą, miejsca na forum > dosyć dla wszystkich, dopóki wulgarnie nie obrażają adwersarzy. Chyba, że > uzgodnimy, że każdy ma prawo do iluś tam wpisów a i to pod warunkiem, że co > czwarty wpis zmienia temat. Kataryna, jakoś mi wczoraj umknął Twój post. Ja też nie widzę problemu, żeby każdy pisał to, co chce. Toteż - zauważ - nie nawoływałem do usunięcia postów oszołoma czy homcia. Co nie znaczy, że mam prawo uważać, że oceny evy jakości ich wpisów są trafne. Każdy może pisać co chce i każdy może czytać, na co ma ochotę. p.s. Parę dni temu nawoływałaś, żeby przemilczeć waldemansa czy kogoś takiego. Nie wiem, w czym jego posty były gorsze od postów wesołego, oszołoma czy homcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do Mysli Zlotej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.04.04, 12:43 dzieki za dobre slowo masz nick rzadkiej urody pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: do Mysli Zlotej 26.04.04, 14:05 Gość portalu: eva napisał(a): > dzieki za dobre slowo > masz nick rzadkiej urody > pozdrawiam Wart Pac pałaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek do evy IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.04.04, 14:50 "bratek" to mój pierwszy nick, ale czasem mi się nudzi, więc dorywczo wymyslam sobie inne. Podzielam zupełnie Twoją ocenę wartości wpisów wesołego, oszołoma i homcia. Ale do ich blokowania nie nawołuję, po prostu staram się omijać, tak jak i tego oszołoma, co się podpisał pod Twoim postem. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do evy 26.04.04, 15:10 Gość portalu: bratek napisał(a): > "bratek" to mój pierwszy nick, ale czasem mi się nudzi, więc dorywczo wymyslam > sobie inne. Podzielam zupełnie Twoją ocenę wartości wpisów wesołego, oszołoma i homcia. Ale do ich blokowania nie nawołuję, po prostu staram się omijać, tak > jak i tego oszołoma, co się podpisał pod Twoim postem. Eva nie nawoluje do blokowania kogokolwiek,ani ja tego nie robie. Ja tych dwoch pierwszych w ogole nie czytam,a tego trzeciego TYLKO jak mnie sie rzuci pod nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 08:54 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: eva napisał(a): > > > w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum.Najostrzejsza alergie > mam na homosovieticusa. On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic inneg > o w zyciu nie robi,bo niby kiedy? Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,b > o nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. > > pozdrawiam > > > Cześć Eva, wrzuć jakieś linki do swoich postów, nauczymy się jak pisać > niebanalnie i nie zachwaszczać forum. Kasiu,nie udawaj slodkiej idiotki,ze sie chcesz od kogos nauczyc jak pisac interesujace posty. Mialas kupe czasu zeby sie ode mnie nauczyc,a Ty zajelas sie zwalczaniem mnie. Wniosek z tego dosc prosty,ze nie masz na tyle talentu zeby mnie dorownac,to ZAJMUJESZ SIE ZWALCZANIEM WSZYSTKICH TYCH KTORZY SA MADRZEJSI OD CIEBIE. Cos w rodzaju lokalnego ,polskiego Taliba. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 13:33 maksimum napisał: > Kasiu,nie udawaj slodkiej idiotki,ze sie chcesz od kogos nauczyc jak pisac > interesujace posty. > Mialas kupe czasu zeby sie ode mnie nauczyc,a Ty zajelas sie zwalczaniem mnie. > Wniosek z tego dosc prosty,ze nie masz na tyle talentu zeby mnie dorownac,to > ZAJMUJESZ SIE ZWALCZANIEM WSZYSTKICH TYCH KTORZY SA MADRZEJSI OD CIEBIE. > Cos w rodzaju lokalnego ,polskiego Taliba. Żałosne Maćku, po prostu żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 14:56 lupus.lupus napisał: > maksimum napisał: > > > Kasiu,nie udawaj slodkiej idiotki,ze sie chcesz od kogos nauczyc jak pisac > > > interesujace posty. > > Mialas kupe czasu zeby sie ode mnie nauczyc,a Ty zajelas sie zwalczaniem m > nie. > > Wniosek z tego dosc prosty,ze nie masz na tyle talentu zeby mnie dorownac, > to ZAJMUJESZ SIE ZWALCZANIEM WSZYSTKICH TYCH KTORZY SA MADRZEJSI OD CIEBIE. > > Cos w rodzaju lokalnego ,polskiego Taliba. > > Żałosne Maćku, po prostu żałosne... Widzisz,ja tez probowalem wplynac na jej zachowanie,ale Kasia jest odporna na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 13:37 maksimum napisał: > Kasiu,nie udawaj slodkiej idiotki,ze sie chcesz od kogos nauczyc jak pisac > interesujace posty. > Mialas kupe czasu zeby sie ode mnie nauczyc,a Ty zajelas sie zwalczaniem mnie. > Wniosek z tego dosc prosty,ze nie masz na tyle talentu zeby mnie dorownac,to > ZAJMUJESZ SIE ZWALCZANIEM WSZYSTKICH TYCH KTORZY SA MADRZEJSI OD CIEBIE. > Cos w rodzaju lokalnego ,polskiego Taliba. Aż tak Ci dopiekła tym, że Cię olała? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 14:53 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > > Kasiu,nie udawaj slodkiej idiotki,ze sie chcesz od kogos nauczyc jak pisac > > > interesujace posty. > > Mialas kupe czasu zeby sie ode mnie nauczyc,a Ty zajelas sie zwalczaniem m > nie. > > Wniosek z tego dosc prosty,ze nie masz na tyle talentu zeby mnie dorownac, > to > > ZAJMUJESZ SIE ZWALCZANIEM WSZYSTKICH TYCH KTORZY SA MADRZEJSI OD CIEBIE. > > Cos w rodzaju lokalnego ,polskiego Taliba. > > Aż tak Ci dopiekła tym, że Cię olała? Z tym pieczeniem i dopiekaniem to jest tak,ze boli TYLKO wtedy kiedy olewa osoba z ktora mam duzo wspolnego. Jak wszyscy dobrze wiedza,ja z Kasia nie mam i nie mialem nigdy nic wspolnego a to glownie dlatego,ze mamy calkiem rozne zdania na te same tematy. Ja mam bardzo podobne zdanie jak eva,czy tez Kolezanka i gdybysmy sie znali dluzej to moglyby one mnie dopiec czy podpiec czy jak to chcesz nazwac. Kasia jest po prostu irytujaca swoim zachowaniem i wypowiedziami i balbym sie spedzic jakis czas z nia na osobnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 15:10 Szczerze mówiąc, to ja myślałem, że ta obsesja, jaką prezentujesz na punkcie Kataryny, jest spowodowana tym, że nie zauroczyłeś jej swoimi końskimi zalotami oraz faktem, że mieszkasz w Ameryce. Myślałem po postu, że to Twoja urażona męska ambicja. Teraz to już naprawdę nie wiem, co jest powodem tej obsesji. Tamto by przynajmniej w jakiś sposób to tłumaczyło, ale w takim wypadku jest jeszcze gorzej, niż się spodziewałem. Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z tym, co Cię gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 15:22 goniacy.pielegniarz napisał: > Szczerze mówiąc, to ja myślałem, że ta obsesja, jaką prezentujesz na punkcie > Kataryny, jest spowodowana tym, że nie zauroczyłeś jej swoimi końskimi zalotami > oraz faktem, że mieszkasz w Ameryce. Myślałem po postu, że to Twoja urażona > męska ambicja. Teraz to już naprawdę nie wiem, co jest powodem tej obsesji. > Tamto by przynajmniej w jakiś sposób to tłumaczyło, ale w takim wypadku jest > jeszcze gorzej, niż się spodziewałem. Moze wrocmy do poczatkow znajomosci. Marcepanna poruszyla temat kataryny,wiec przeczytalem jej kilka postow i rozmawialismy na jej temat na forum gospodarka. I przyszla tam kataryna i wtracila sie do dyskusji. Kataryna czytala moje posty na forum gospodarka i byla mna zauroczona od dawna. Pozniej ja przenosilem sie czesciowo na forum kraj i Kataryna w rozny sposob zwracala na siebie moja uwage. Probowala z nia rozsadnie dyskutowac,ale niestety z nia mnie sie nie udalo. Ona jest przyzwyczajona do popularnosci i panicznie boi sie osob popularniejszych i madrzejszych niz sama jest. > Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z tym, co Cię gryzie. Zla diagnoze wystawiles pielegniarzu,bo mnie nic nie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 16:03 maksimum napisał: > Moze wrocmy do poczatkow znajomosci. > Marcepanna poruszyla temat kataryny,wiec przeczytalem jej kilka postow i > rozmawialismy na jej temat na forum gospodarka. > I przyszla tam kataryna i wtracila sie do dyskusji. > Kataryna czytala moje posty na forum gospodarka i byla mna zauroczona od dawna. > Pozniej ja przenosilem sie czesciowo na forum kraj i Kataryna w rozny sposob > zwracala na siebie moja uwage. > Probowala z nia rozsadnie dyskutowac,ale niestety z nia mnie sie nie udalo. > Ona jest przyzwyczajona do popularnosci i panicznie boi sie osob > popularniejszych i madrzejszych niz sama jest. > > > Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z tym, co Cię gryzie. > > Zla diagnoze wystawiles pielegniarzu,bo mnie nic nie gryzie. Ale o co chodzi? Nie napisałeś nic, co rzucałoby jakieś nowe światło na Twoje zachowanie i ciągłe zaczepki w stosunku do Kataryny. Jednym słowem - obsesja. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 16:14 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > > Moze wrocmy do poczatkow znajomosci. > > Marcepanna poruszyla temat kataryny,wiec przeczytalem jej kilka postow i > > rozmawialismy na jej temat na forum gospodarka. > > I przyszla tam kataryna i wtracila sie do dyskusji. > > Kataryna czytala moje posty na forum gospodarka i byla mna zauroczona od > dawna. > > Pozniej ja przenosilem sie czesciowo na forum kraj i Kataryna w rozny spos > ob zwracala na siebie moja uwage. > > Probowala z nia rozsadnie dyskutowac,ale niestety z nia mnie sie nie udalo > . > > Ona jest przyzwyczajona do popularnosci i panicznie boi sie osob > > popularniejszych i madrzejszych niz sama jest. > > > > > Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z tym, co Cię gryzie. > > > > Zla diagnoze wystawiles pielegniarzu,bo mnie nic nie gryzie. > > Ale o co chodzi? Nie napisałeś nic, co rzucałoby jakieś nowe światło na Twoje > zachowanie i ciągłe zaczepki w stosunku do Kataryny. Widze,ze czytasz i nic nie rozumiesz. Jakie zaczepki w stosunku do kataryny? To przeciez kataryna zaczepila eve i zaczela sie czepiac ile ona postow i na jaki temat napisala. Nie widzisz tego? Jesli ktos ma inne zdanie niz kataryna,ona zaczyna sie czepiac i obrazac,jak dziecko w piaskownicy. Czy moge miec zdanie takie jak eva,czyli odmienne od zdania kataryny i nie bedziesz tego nazywal obsesja? > Jednym słowem - obsesja. Moze powinienes do slownika zajrzec,bo wystepujesz tutaj obsesyjnie w obronie kataryny mimo ze jej tu nie widac? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus maksimum zaniża poziom pieknej forumowej awanturki 26.04.04, 16:28 Czuję się upokorzyny, że muszę - służba - w tej nieciekawej i dziecinnej wymianie pogladów uczestniczyć.Optymizmem napawa fakt,ze do rozmowy właczył się, pod jednym z zalogowanych nicków, pewien dochtur od rabatek.Jego spokój i opanowanie wrózą ,że wymiana uzasadnionych pogladów pomiedzy zwolennikami i przeciwnikami wypie....enia z forum mojej karykaturalnej kreatury z zachwaszczonym bzdurami miejscem po rozumku, osiagnie ton własciwy i będzie doskonałą ilustracją możliwości intelektualnych spierajacych się stron. Gdyby ktos chciał informacji z , ze tak powiem , pierwszej reki , to proszę sie nie krepować. pozdrawiam serdecznie "matkę wszystkich" - EVę - i dziennikarza, pracującego od rana na maksimalnych obrotach. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: maksimum zaniża poziom pieknej forumowej awan 26.04.04, 16:46 homosovieticus napisał: > Czuję się upokorzyny, że muszę - służba - w tej nieciekawej i dziecinnej > wymianie pogladów uczestniczyć.Optymizmem napawa fakt,ze do rozmowy właczył > się, pod jednym z zalogowanych nicków, pewien dochtur od rabatek.Jego spokój i > opanowanie wrózą ,że wymiana uzasadnionych pogladów pomiedzy zwolennikami i > przeciwnikami wypie....enia z forum mojej karykaturalnej kreatury z > zachwaszczonym bzdurami miejscem po rozumku, osiagnie ton własciwy i będzie > doskonałą ilustracją możliwości intelektualnych spierajacych się stron. > Gdyby ktos chciał informacji z , ze tak powiem , pierwszej reki , to proszę sie nie krepować. > pozdrawiam serdecznie "matkę wszystkich" - EVę - i dziennikarza, pracującego > od rana na maksimalnych obrotach. Jesli chodzi o wyrzucanie kogokolwiek z forum,to ja jestem temu przeciwny i zawsze bylem. Jesli chodzi o robienie awantur,to przyznaje ,ze zanizam poziom,bo to co sie dzialo w "Ciemno juz" jest nie do przebicia! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 16:44 maksimum napisał: > Widze,ze czytasz i nic nie rozumiesz. > Jakie zaczepki w stosunku do kataryny? > To przeciez kataryna zaczepila eve i zaczela sie czepiac ile ona postow i na > jaki temat napisala. > Nie widzisz tego? > Jesli ktos ma inne zdanie niz kataryna,ona zaczyna sie czepiac i obrazac,jak > dziecko w piaskownicy. > Czy moge miec zdanie takie jak eva,czyli odmienne od zdania kataryny i nie > bedziesz tego nazywal obsesja? Nie bądź śmieszny, bo to ten cały spór już i tak jest strasznie żałosny. Udajesz znowu niewinną ofiarę, a dobrze wiesz, że mówiąc o obsesji, nie mam na myśli tylko tego wątku, a Twoją ogólną działalnośc na tym forum. Przecież tutaj nie trzeba być jakimś szczególnym obserwatorem. Wystarczy poczytać ten Twój wątek. Pieprzysz cały czas, że albo Cię Kataryna izoluje albo buntuje innych przeciwko Tobie, itd. A przecież ona nawet o Tobie nie wspomina i wbij to sobie w końcu do głowy. No biedny Maciuś uciśniony przez wredną Katarynę. Już nie pamiętasz jakie bzdury wypisywałeś? Nie mieliście dobrej zabawy w TYLKO razem z Marcee z Kataryny i jak ciągle się jej czepiałeś, bo nie chciała tam pisać? Ale jak zwykle musisz na koniec zrobić z siebie niewinną ofiarę. I Evę na przykład, która nie ma dobrego rozeznania na forum, możesz sobie nabierać. W tym jesteś naprawdę dobry. > > Jednym słowem - obsesja. > > Moze powinienes do slownika zajrzec,bo wystepujesz tutaj obsesyjnie w obronie > kataryny mimo ze jej tu nie widac? Bo już nie mogę czytać tych Twoich idiotyzmów, które wypisujesz od kilku miesięcy. I zakończmy już może ten temat, bo zaraz wejdzie Marcee i znowu Cię zbluzga za... No właśnie, za co to ona Cię bluzgała? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 17:02 goniacy.pielegniarz napisał: > maksimum napisał: > > > > Widze,ze czytasz i nic nie rozumiesz. > > Jakie zaczepki w stosunku do kataryny? > > To przeciez kataryna zaczepila eve i zaczela sie czepiac ile ona postow i > na jaki temat napisala. > > Nie widzisz tego? > > Jesli ktos ma inne zdanie niz kataryna,ona zaczyna sie czepiac i obrazac,j > ak dziecko w piaskownicy. > > Czy moge miec zdanie takie jak eva,czyli odmienne od zdania kataryny i nie > > > bedziesz tego nazywal obsesja? > > Nie bądź śmieszny, bo to ten cały spór już i tak jest strasznie żałosny. Rzeczywiscie ten spor jest zalosny,tak jak wszystkie spory wywolane przez kataryne. > Udajesz znowu niewinną ofiarę, a dobrze wiesz, że mówiąc o obsesji, nie mam na myśli tylko tego wątku, a Twoją ogólną działalnośc na tym forum. Przecież tutaj nie trzeba być jakimś szczególnym obserwatorem. Wystarczy poczytać ten Twój wątek. Pieprzysz cały czas, że albo Cię Kataryna izoluje albo buntuje >innych przeciwko Tobie, itd. Bo tak rzeczywiscie jest i identycznie to samo pisze eva! Masz problemy ze zrozumieniem slowa pisanego? > A przecież ona nawet o Tobie nie wspomina i wbij to sobie > w końcu do głowy. No biedny Maciuś uciśniony przez wredną Katarynę. Już nie > pamiętasz jakie bzdury wypisywałeś? Nie mieliście dobrej zabawy w TYLKO razem >z Marcee z Kataryny i jak ciągle się jej czepiałeś, bo nie chciała tam pisać? Kataryna ma tendencje lekcewazenia osob madrzejszych od niej samej,bo przy nich jej "wielkosc" karlowacieje. Z toba rozmawia dlatego,ze ty nie dorastasz umyslowo do jej poziomu. Ona musi byc przewodnikiem grupy i dlatego reszta z nia piszaca jest na dole piramidy. > Ale jak zwykle musisz na koniec zrobić z siebie niewinną ofiarę. I Evę na przykład, która nie ma dobrego rozeznania na forum, możesz sobie nabierać. W >tym jesteś naprawdę dobry. Nie rozumiesz prostej rzeczy,ze tu nie chodzi o jakiekolwiek rozeznanie na forum,lecz TYLKO i wylacznie o inteligencje. Eva jest osoba inteligentna i bezsprzecznie madrzejsza od Kataryny i dlatego Kataryna ja zwalcza i ma takich giermkow jak ty ,zeby jej w tym pomagali. > > > Jednym słowem - obsesja. > > Moze powinienes do slownika zajrzec,bo wystepujesz tutaj obsesyjnie w obro > nie kataryny mimo ze jej tu nie widac? > > Bo już nie mogę czytać tych Twoich idiotyzmów, które wypisujesz od kilku > miesięcy. Ciekawe,ze eva nic takiego jak ty nie napisala. Nie zastanawia cie dlaczego madrzejsi ludzie trafniej oceniaja dyskutanta. > I zakończmy już może ten temat, bo zaraz wejdzie Marcee i znowu Cię zbluzga > za... No właśnie, za co to ona Cię bluzgała? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 17:24 maksimum napisał: > Kataryna ma tendencje lekcewazenia osob madrzejszych od niej samej,bo przy nich > > jej "wielkosc" karlowacieje. > Z toba rozmawia dlatego,ze ty nie dorastasz umyslowo do jej poziomu. > Ona musi byc przewodnikiem grupy i dlatego reszta z nia piszaca jest na dole > piramidy. > > > Ale jak zwykle musisz na koniec zrobić z siebie niewinną ofiarę. I Evę na > przykład, która nie ma dobrego rozeznania na forum, możesz sobie nabierać. W > >tym jesteś naprawdę dobry. > > Nie rozumiesz prostej rzeczy,ze tu nie chodzi o jakiekolwiek rozeznanie na > forum,lecz TYLKO i wylacznie o inteligencje. > Eva jest osoba inteligentna i bezsprzecznie madrzejsza od Kataryny i dlatego > Kataryna ja zwalcza i ma takich giermkow jak ty ,zeby jej w tym pomagali. Maciek to obsesja, prawdziwa obsesja. Daj jej spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus- KASIA 26.04.04, 17:08 I jeszcze jedno. Wtrąciłem się do postu Evy, bo nazwała kreaturą i ubekiem Homo. I tylko o to chodziło. Może trochę zbyt złośliwie. Nie było żadnego zmasowanego ataku na Evę. Czy ja mam się nie wypowiadać w obronie kogoś, bo to samo może zrobić Kataryna? Mi chodziło tylko o te wyzwiska w stosunku do Homo. Tematu Kataryny w ogóle nie było. No i jak myślisz, bystry człowieku, kto wrzucił tutaj temat Kataryny? A Eva podjęła te idiotyzmy na temat jakiejś rzekomej forumowej elity. I to mnie tylko zabolało, bo mi chodziło o wyzwiska w kierunku Homo, na którego ostatnio można zaobserwować ataki z wielu stron. Ale Ciebie to oczywiście ucieszyło i od razu mogłeś stanąć w obronie Evy i podpinać natychmiast swoje idiotyczne teorie. Nie wiem, czy Eva da się nabrać na te Twoje gierki, ale teraz już mało mnie to interesuje. Ty się za to ciesz. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia do Evy 25.04.04, 22:04 Gość portalu: eva napisał(a): > w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum.Najostrzejsza alergie mam > > na homosovieticusa. On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic innego w > zyciu nie robi,bo niby kiedy? Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,bo > nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. > pozdrawiam Ja się zachowałam trochę nerwowo i tego żałuję. Wystarczyło zupełnie, że ktoś wyciągnął 21 wątków Oszoła, żeby mu uprzytomnić co wyprawia. Sprowokowałam ataki na Oszoła i Homo, także Twój. Głupio mi się zrobiło jak przeczytałam, że obydwu uważasz za kreatury. Grubo się mylisz:( Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: do Evy 26.04.04, 08:20 basia.basia napisała: > Gość portalu: eva napisał(a): > > > w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum.Najostrzejsza alergie > mam na homosovieticusa. On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic inneg > o w zyciu nie robi,bo niby kiedy? Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,b > o nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. > > pozdrawiam > > Ja się zachowałam trochę nerwowo i tego żałuję. Wystarczyło zupełnie, że ktoś > wyciągnął 21 wątków Oszoła, żeby mu uprzytomnić co wyprawia. Sprowokowałam > ataki na Oszoła i Homo, także Twój. Głupio mi się zrobiło jak przeczytałam, > że obydwu uważasz za kreatury. Grubo się mylisz:( Niestety nie masz racji. Ja Oszoma nie czytam,bo to strata czasu,a homos ma mocne zaburzenia psychiczne. Eva dobrze napisala,ze to jakis emerytowany ubek. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: do Evy 26.04.04, 13:29 maksimum napisał: > Niestety nie masz racji. > Ja Oszoma nie czytam,bo to strata czasu,a homos ma mocne zaburzenia >psychiczne. Myślisz, że jako człowiek z tak wielką obsesją, którą tu zaprezentowałeś wiele razy, powinieneś być bardziej wiarygodny w sprawie zaburzeń psychicznych? Warto się nad tym zastanowić. > Eva dobrze napisala,ze to jakis emerytowany ubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva do Basi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 12:49 Basiu, zupelnie nie rozumiem dlaczego zrobilo Ci sie glupio.Przeciez to moj problem, a nie Twoj, jezeli nie doceniam walorow serc i umyslow tych osob. Powiadasz ze grubo sie myle. Coz, pozwol innym bladzic, nie wszyscy maja rownie przenikliwe umysly i czyste serca jak Ty i oni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: do Basi 26.04.04, 13:27 Gość portalu: eva napisał(a): > Basiu, > zupelnie nie rozumiem dlaczego zrobilo Ci sie glupio. Dlatego, że ja sprowokowałam tę dyskusję czego żałuję. Łatwo Ci przychodzi ocenianie innych i używasz określeń o dużym ciężarze gatunkowym. Dołączyli do Ciebie inni i trwa obrażanie różnych osób. Powinnam była się 2 razy zastanowić zanim wylałam żółć na Oszoła, bo na zasadzie "nie rób drugiemu co tobie niemiłe" mogłam się była spodziewać, że będzie to zaproszenie do ataków, a mnie samej wiele razy się coś takiego przytrafiło. Pozdrawiam ps Co do Homosovieticusa, to on występuje w sieci pod różnymi nickami i tylki ten służy mu do zachowań "niekonwencjonalnych" aczkolwiek to jest właśnie konwencj, którą wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus 26.04.04, 08:31 Gość portalu: eva napisał(a): > w pelni popieram, to sa najwieksze chwasty tego forum.Najostrzejsza alergie mam na homosovieticusa. On chyba poza zasmiecaniem swoimi postami fk nic innego w zyciu nie robi,bo niby kiedy? Takie kreatury nalezy calkowicie ignorowac,bo > nawet obsmiewanie ich sprawia im radosc. > pozdrawiam Masz racje eva i popieram Cie w pelni. Dla mnie homos jest nieuleczalny. Dwoch pozostalych nie czytam,bo to szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
create eva i eVa to dwie rozne osoby 25.04.04, 21:38 niewiem czy wszyscy zauwazyli Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum MOJE GRATULACJE EVA ! 26.04.04, 08:38 • Re: oszołom, wesoły3, homosovieticus IP: *.aster.pl / *.aster.pl Gość: eva 25.04.2004 18:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując pojawiam sie na tym forum incydentalnie, ale za kazdym razem z zapartym tchem sledze poczynania forumowej elity. Homosovieticus(ktorego do niej rzecz jasna nie zaliczam) pisze tylko pozornie madrze.Moim zdaniem jest wielkim manipulatorem, co niestety nie wszyscy sa w stanie zauwazyc. Jak dla mnie ubek na emeryturze, albo cos w tym stylu. A moj piekny swiat, Pielegniarzu, zlokalizowany jest w bezpiecznej odleglosci od tego forum. Homo sadzi chwasty,ktore staram sie omijac, ale tez ani roz ani orchidei zbyt wielu tu nie dostrzegam. Dlatego bardziej sluzy mi real,zapewniam Cie, swiat poza forum kraj jest naprawde calkiem ciekawy." pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------- Ja mam identyczne zdanie na temat homos. Czlowiek jest niezrownowazony psychicznie i na dodatek popiera GTW na forum kraj,a ta GTW mu sie odwdziecza przychylnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: MOJE GRATULACJE EVA ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 12:54 dzieki za wsparcie.Ciesze sie,ze sie ze mna zgadzasz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Smutne 26.04.04, 13:54 W wyszukiwarce postów evy jest mniej niż 50, nietrudno policzyć, że ponad 20% całego swojego forumowania w tym roku poświęciła właśnie w tym wątku kilku ledwie osobom, której obecność jej tak wadzi. Naprawdę warto? Czy te osoby są rzeczywiście aż tak odrażające, że trzeba im poświęcać 1/5 swoich postów? Gdyby grupa osób mogła przegłosować wyrzucanie kogoś z forum to nikogo by już tu nie było, bo każdy z nas ma jakichś wrogów, jedni mniej, drudzy więcej. Gdyby forumowicze mogli wykurzać nielubianych nikt by się nie ostał. Chyba nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Smutne IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 26.04.04, 14:58 Nie o to chodzi, ale może dać już spokój evie? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Smutne , BO BRAK CI TOLERANCJI 26.04.04, 15:06 kataryna.kataryna napisała: > W wyszukiwarce postów evy jest mniej niż 50, nietrudno policzyć, że ponad 20% > całego swojego forumowania w tym roku poświęciła właśnie w tym wątku kilku > ledwie osobom, której obecność jej tak wadzi. Naprawdę warto? Czy te osoby są > rzeczywiście aż tak odrażające, że trzeba im poświęcać 1/5 swoich postów? To nie o ilosc chodzi,ale o jakosc. Eva tu wstapila i wyrazila swoje zdanie,a Ty sie na nia obrazilas jak to masz w zwyczaju. Nie licz na to,ze inteligentna osoba z zewnatrz bedzie poswiecala Ci tyle czasu ile Ty sobie zazyczysz,skoro Ty niemal od pierwszego postu zaczynasz ja krytykowac personalnie. Jesli ktos madrzejszy od Ciebie ma inne zdanie niz Ty,to sprobuj porozmawiac,a moze nauczysz sie czegos. Jak bylo z Kolezanka,ktora miala inne zdanie niz Ty? Identycznie jak z eva. Zanegowalas jej zdanie i odstawilas od jakiejkolwiek dyskusji. Nie mozesz wziac przykladu np z Leszka.sopot ,ktory rozmawia ze wszystkimi i ja tez z nim rozmawiam mimo ze czesto mamy bardzo rozne opinie na ten sam temat. Brak Ci tolerancji. > Gdyby grupa osób mogła przegłosować wyrzucanie kogoś z forum to nikogo by już tu nie > było, bo każdy z nas ma jakichś wrogów, jedni mniej, drudzy więcej. Gdyby > forumowicze mogli wykurzać nielubianych nikt by się nie ostał. Chyba nie o to > chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Smutniejszym jeszcze jest brak u kol. dziennikarza 26.04.04, 15:12 rozumku , choćby takiego jaki miał uroczy miś Puchatek.Pchełki maja mniejsze główki od misów i mniej oleju się w nich mieści.Innego wytłumaczenia nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Smutne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 15:20 czuje sie zaszczycona,ze poswiecilas swoj cenny czas na wrzucenie mnie do wyszukiwarki.Myslalam ze tych moich postow bylo mniej, istotnie do zasluzonych budowniczych tego forum nie naleze. Ale jak juz wspomnialam nie wczytuje sie tez w posty innych zbyt zachlannie, nie jest wiec tak,ze czerpie pelnymi garsciami niewiele z siebie dajac.Tak sobie czasem wpadam. W tym watku odpowiadalam glownie na zlosliwosci osob,ktore na moj post zareagowaly.A ze zareagowal nie byle kto, mozna powiedziec,ze wykorzystalam swoje 5 minut, aby otrzec sie o kwiat forum kraj. A generalnie sie z Toba zgadzam,mnie sie to tez wydaje dosc smutne,mysle wiec, ze juz sie wiecej nie mam po co odzywac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Basiu i GP 26.04.04, 13:59 Dostaliście "nowe stanowisko rządu w UE"? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Basiu i GP 26.04.04, 14:10 kataryna.kataryna napisała: > Dostaliście "nowe stanowisko rządu w UE"? TAk, dzięki :) Już to kiedyś widziałem. Ale widok świetny i chciałoby się powiedzieć - oby się ziścił :) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 A może by tak zakończyć sprawę? 26.04.04, 15:51 Gromy sypią sie na głowę Evy, a to nie ona zaczęła sprawę. Nie pierwszy raz ktoś nie ma ochoty z kimś rozmawiać na tym forum. Dwa poniższe linki to pokazują. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12204914 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12183792&a=12185791 Ja nie mam pretencji o to, że Create i Eva nie chcą rozmawiać z trzema ww. osobnikami ani że Kataryna nie chce gadać z Waldemansem, Basia z Oszołomem, a taki Lupus na przykład – ze mną (za to wręcz dziękuję Panu Bogu). Notabene parę tygodni temu Lupus w wyjątkowo chamski sposób oznajmił wszystkim, którzy ze mną rozmawiają, że im brak kultury i że są amoralni, a mnie wyzwał od najgorszych. Wtedy ani Kataryna ani Goniący Pielęgniarz nie protestowali. Również wrażliwej Basi obecność na forum takiego chama wcale nie przeszkadza. Z tego wynika, że każdy ma prawo do własnych wyborów. Ale to nie znaczy, że inni nie mogą mieć zdania odrębnego; Lupus może sobie gadać sobie z Wesołym i Oszołomem – to jego osobisty problem. Proponuję więc zakończyć sprawę. Niech każdy robi, co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: A może by tak zakończyć sprawę? 26.04.04, 16:27 Kilka spraw do Bratka. 1)Nie odezwałem się do Waldemasia, bo szkoda na niego słów. Przecież to jest ten stały prowokator, któremu największą radość sprawia zbluzganie i dokopanie Basi lub Katarynie. Na post Evy zareagowałem, bo wyskoczyła od razu z "kreaturami". Wesołego nie będę bronił. To oczywiste. Oszołom mnie bawi, a jeszcze bardziej mnie bawią nerwowe i wulgarne reakcje na jego niektóre ewidentne prowokacje. Ale go lubię, bo w odróżnieniu od swoich stałych adwersarzy, nie prezentuje zoolobicznego chamstwa. Rozmowa z Oszołomem to jest w dużej części pewna gra, a także zabawa i ja tak to odbieram. Natomiast najbardziej nie podobały mi się te uwagi na temat Homo. 2) Nie myślisz chyba, że mam zamiar wchodzić w spór pomiędzy Tobą a Lupusem? Wszystkich ponosiło w tamtym wątku wtedy i nie wiem, dlaczego akurat to Ty masz sie czuć obrażony, skoro sam zwykle nie przebierasz w słowach, gdy się kłócisz z Lupusem. Obaj się nie znosicie i chyba już wszyscy zdążyli się do tego przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Mea culpa 26.04.04, 17:46 Bardzo słusznie awantura zeszła na mnie bo to wszystko moja wina. Każdy kto prześledzi ten wątek nie będzie miał wątpliwości, że wraz z Pielęgniarzem przypuściliśmy wściekły atak na Bogu ducha winne osoby, które wcale nie atakowały innych wyzywając je od chwastów, kreatur i ubeków. To było z mojej strony wyjątkowo agresywne zachowanie, trzeba przyznać. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko swoją bezgraniczną głupotę, słusznie wytkniętą mi przez Maćka, którego też krzywdzę i niszczę, jak wszystkich lepszych i mądrzejszych od siebie, także w tym wątku. Bo to oczywiście ja zaczęłam, trzeba się było przyłączyć do wyśmiewania i obrażania Oszołoma, wtedy byłabym cool i trendy. Ale jak tu kopać kogoś kto na takie zaczepki odpowiedział tylko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12200418 Jaka przyjemność z walki gdy zaatakowany nawet oddać nie potrafi (albo nie chce)? Kto tu zbiorowo kopał? Na pewno ja z Pielęgniarzem? Na pewno Evę? Rozumiem, że grupowy i mało elegancki atak na Oszołoma jest OK ale zareagowanie na to (bez wyzywania) już nie. Ciekawe jak byście się czuli nazwani chwastami forum. Potraficie sobie wyobrazić? Bo ja sobie wyobrażać nie muszę, ja to wiem, obrywałam tak jak Oszołom. Być może więc przemawia przeze mnie solidarność wypychanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva A taki mial byc przyjemny nastroj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.04, 18:48 Post Kataryny zmusil mnie do zabrania glosu,tym razem mam nadzieje,ze naprawde po raz ostatni. Owszem, to ja nazwalam homosovieticusa (a nie Oszoloma,Kataryno) chwastem,kreatura, a i domniemanym emerytowanym ubekiem. A Ty wcale nie musialas go bronic,bo on swietnie umie obronic sie sam.Obrazil on juz na tym forum niejedna osobe, a mnie, choc wlaczyl sie do tego watku, w ogole nie zaczepil.Z jego postow wynika,ze cala ta pozalowania godna zadyma dostarcza mu sporo przyjemnosci,co skadinad w ogole mnie nie zaskoczylo. Ten typ tak ma. Zaskoczyla mnie natomiast nieopisana drazliwiosc roznych dyskutujacych tu osob z Kataryna na czele.I te niesamowite emocje... Create zaproponowala zabawe godna odrebnego watku.Chciala, aby osoby chetne do tej zabawy wymienily nicki,ktorych wolalyby nie ogladac na ekranie wlasnego komputera.Podkreslam wlasnego komputera,gdyz oskarzenia,ze chodzilo o jakies chore zapedy do usuwania ludzi z forum sa po prostu bzdurne. Kto i niby jak mialby tego dokonac, poza tym z jakiej racji? To mialy byc takie wybory "gwiazd" socjometrycznych forum kraj, oczywiscie gwiazd a' rebours. Tymczasem tylko ja odpowiedzialam na te propozycje. Szkoda,moglo byc ciekawie. A taki mial byc przyjemny nastroj po podwieczorku w malym zacisznym ukrytym w drzewach dworku (Witkacy) Ps. uwazam,ze nie byloby od rzeczy gdyby moj post zamknal ten nieszczesny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A taki mial byc przyjemny nastroj 26.04.04, 19:57 Gość portalu: eva napisał(a): > Post Kataryny zmusil mnie do zabrania glosu,tym razem mam nadzieje,ze naprawde > po raz ostatni. > Owszem, to ja nazwalam homosovieticusa (a nie Oszoloma,Kataryno) > chwastem,kreatura, a i domniemanym emerytowanym ubekiem. A Ty wcale nie > musialas go bronic,bo on swietnie umie obronic sie sam.Obrazil on juz na tym > forum niejedna osobe, a mnie, choc wlaczyl sie do tego watku, w ogole nie > zaczepil.Z jego postow wynika,ze cala ta pozalowania godna zadyma dostarcza mu > sporo przyjemnosci,co skadinad w ogole mnie nie zaskoczylo. Ten typ tak ma. > Zaskoczyla mnie natomiast nieopisana drazliwiosc roznych dyskutujacych tu osob > z Kataryna na czele.I te niesamowite emocje... > Create zaproponowala zabawe godna odrebnego watku.Chciala, aby osoby chetne do > tej zabawy wymienily nicki,ktorych wolalyby nie ogladac na ekranie wlasnego > komputera.Podkreslam wlasnego komputera,gdyz oskarzenia,ze chodzilo o jakies > chore zapedy do usuwania ludzi z forum sa po prostu bzdurne. Kto i niby jak > mialby tego dokonac, poza tym z jakiej racji? To mialy byc takie > wybory "gwiazd" socjometrycznych forum kraj, oczywiscie gwiazd a' rebours. > Tymczasem tylko ja odpowiedzialam na te propozycje. Szkoda,moglo byc ciekawie. > A taki mial byc > przyjemny nastroj > po podwieczorku > w malym zacisznym > ukrytym w drzewach > dworku (Witkacy) > > Ps. uwazam,ze nie byloby od rzeczy gdyby moj post zamknal ten nieszczesny watek > . Wcale się nie dziwię, że byś chciała ale może jeszcze słowo. Propozycja robienia listy najbardziej nielubianych nie jest nowa, było już wiele prób. I nawet rozumiem dlaczego uważasz, że byłaby to świetna zabawa - bo swojego nicka byś na tej liście nie zobaczyła, zbyt mało osób Cię kojarzy, zważywszy, że jak wspomniałam blisko 1/4 swoich postów napisałaś w tym wątku. Więc ta lista osób najbardziej nielubianych, czyli to czym chciałaś budować przyjemny nastrój (mogę tylko pogratulować form rozrywki cudzym kosztem) zamknęłaby się tymi samymi nickami co zawsze, tymi które wyzwiska gorsze niż owe "chwasty" i "kreatury" czytują tu pod swoim adresem od miesięcy. A Ty siedziałabyś sobie czytając laudacje a rebours i miałabyś zabawę. Cudzym kosztem, oczywiście. Więc może wpisz sobie dla ćwiczenia swojego nicka tam gdzie mówisz o chwastach, przeczytaj i pomyśl jak byś się czuła. Też byłaby dobra zabawa? Więc jak już chcesz zawody na antygwiazdę to najpierw daj się poznać, żebyś i Ty mogła w nich wystartować bo obśmiewać zza węgła potrafi każdy. A jeśli zaś chodzi o poziom forum, to obniżają go takie "zabawy" bo normalni ludzie raczej nie będą ciągnąć do forum gdzie co któryś wątek jest o tym, że Oszołom głupi a Kataryna qrwa. I nie będą chcieli debiutować wiedząc, że i o nich jakaś Eva czy Waldemas tak napiszą, nie mająć ciekawszych tematów. Więc jeśli Oszołom zachwaszcza, to tacy jak Ty są jak herbicydy, tyle, że zamiast chwastów trujecie też inne rośliny. Stąd moje emocje. I stąd, że o mnie były już dziesiątki takich wątków, wiem, że się człowiekowi odechciewa i taka zabawa czyimś kosztem może obiekt rozrywki wypłoszyć z forum na dobre. Sama po którymś takim wątku założonym dla rozrywki zapewne przez kogoś o podobnej do Twojej wizji dobrej zabawy miałam ochotę nigdy już tu nie przyjść. Więc baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: A taki mial byc przyjemny nastroj 26.04.04, 21:06 Kasiu, odbierasz ludziom prawo głosu z powodu ich niedoświadczenia na forum. Konsekwencją tego, że ktoś się wypowiada na tym forum, ma nato czas i się w to bawi, jest to że zyskuje lub traci popularność wśród czytających. To jest jak wśród polityków, im bardziej jesteś aktywny/a tym bardziej możesz być lubiany/a, ale też znienawidzony/a. A oceniającymi są wszyscy czytający. I chwała zato Forum że i oni mogą się wypowiadać. W Twoich wypowiedziach kryje się chęć zawłaszeczenia forum tylko dla tylko Tobie wiadomej kategorii zasłużonych. Piszę zawłaszczenia, bo odmawiasz innym prawa oceny innych forumowiczów, którzy mają bujniejszą historię postowania. Nie sądze aby w wątkach ocennych czaiła się zgnilizna tego forum , to jest raczej jego nieodrodna część. Popatrz sobie na którykolwiek wątkek, i zobacz ile tam się kryje opini oceniających osobę piszącego, a nie siłe jego argumentów. Taki wątek jak powyższy daje możliwość skanalizowania uczuć które wzajemnie do siebie czujemy, i może oczyści sytuację na forach "głównych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: A taki mial byc przyjemny nastroj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 13:00 create napisał: > Kasiu, > odbierasz ludziom prawo głosu z powodu ich niedoświadczenia na forum. > Konsekwencją tego, że ktoś się wypowiada na tym forum, ma nato czas i się w to > bawi, jest to że zyskuje lub traci popularność wśród czytających. To jest jak > wśród polityków, im bardziej jesteś aktywny/a tym bardziej możesz być lubiany/a > , > ale też znienawidzony/a. A oceniającymi są wszyscy czytający. I chwała zato > Forum że i oni mogą się wypowiadać. W Twoich wypowiedziach kryje się chęć > zawłaszeczenia forum tylko dla tylko Tobie wiadomej kategorii zasłużonych. Pisz > ę > zawłaszczenia, bo odmawiasz innym prawa oceny innych forumowiczów, którzy mają > bujniejszą historię postowania. A może zechciałbś łaskawco, żebym to na przykład ja Ciebie pooceniał. Kwalifikacje mam-i kląć bez powtórzenia potrafię przez pół godziny, i historię postowania mógłbym sobie wyczścić, bo i nicki zmieniać umiem. > Nie sądze aby w wątkach ocennych czaiła się zgnilizna tego forum , to jest > raczej jego nieodrodna część. Popatrz sobie na którykolwiek wątkek, i zobacz il > e > tam się kryje opini oceniających osobę piszącego, a nie siłe jego argumentów. > Taki wątek jak powyższy daje możliwość skanalizowania uczuć które wzajemnie do > siebie czujemy, i może oczyści sytuację na forach "głównych". Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: A taki mial byc przyjemny nastroj 29.04.04, 04:57 create napisał: > Kasiu, > odbierasz ludziom prawo głosu z powodu ich niedoświadczenia na forum. > Konsekwencją tego, że ktoś się wypowiada na tym forum, ma nato czas i się w to > bawi, jest to że zyskuje lub traci popularność wśród czytających. To jest jak > wśród polityków, im bardziej jesteś aktywny/a tym bardziej możesz być lubiany/a > , > ale też znienawidzony/a. A oceniającymi są wszyscy czytający. I chwała zato > Forum że i oni mogą się wypowiadać. W Twoich wypowiedziach kryje się chęć > zawłaszeczenia forum tylko dla tylko Tobie wiadomej kategorii zasłużonych. Pisz > ę > zawłaszczenia, bo odmawiasz innym prawa oceny innych forumowiczów, którzy mają > bujniejszą historię postowania. > > Nie sądze aby w wątkach ocennych czaiła się zgnilizna tego forum , to jest > raczej jego nieodrodna część. Popatrz sobie na którykolwiek wątkek, i zobacz ile > tam się kryje opini oceniających osobę piszącego, a nie siłe jego argumentów. > Taki wątek jak powyższy daje możliwość skanalizowania uczuć które wzajemnie do > siebie czujemy, i może oczyści sytuację na forach "głównych". To jest bardzo ciekawa wypowiedz. Wszystkim tez zycze oczyszczenia sytuacji z nadmiernych emocji na watkach glownych. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Mea culpa 28.04.04, 04:38 kataryna.kataryna napisała: > Bardzo słusznie awantura zeszła na mnie bo to wszystko moja wina. Pozno wszystko do Ciebie dociera,ale dobrze ze zaczynasz troche z zycia kontaktowac. > Każdy kto > prześledzi ten wątek nie będzie miał wątpliwości, że wraz z Pielęgniarzem > przypuściliśmy wściekły atak na Bogu ducha winne osoby, które wcale nie > atakowały innych wyzywając je od chwastów, kreatur i ubeków. To było z mojej > strony wyjątkowo agresywne zachowanie, trzeba przyznać. Wiele osob Ci to wytyka,ze mna na czele,ze jestes agresywna,a Ty jeszcze jakbys miala watpliwosci. > Na swoje > usprawiedliwienie mam tylko swoją bezgraniczną głupotę, słusznie wytkniętą mi > przez Maćka, którego też krzywdzę i niszczę, jak wszystkich lepszych i > mądrzejszych od siebie, także w tym wątku. To sie w 100% zgadza od poczatku do konca i lepiej byloby dla Ciebie,zebym tu ironii nie widzial. > Bo to oczywiście ja zaczęłam, trzeba > się było przyłączyć do wyśmiewania i obrażania Oszołoma, wtedy byłabym cool i > trendy. To jest wlasnie typowe Twoje i twojego towarzystwa stadne zachowanie,ktore ja wiele razy pietnowalem i wytyka Ci to rowniez eva,bronek44 i kazdy inny rozgarniety czlowiek,ktory czyta twoje watki. > Ale jak tu kopać kogoś kto na takie zaczepki odpowiedział tylko: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12200418 > Jaka przyjemność z walki gdy zaatakowany nawet oddać nie potrafi (albo nie > chce)? Nagle litosc Cie wziela za oszolomem,wesolym i homo jakby oni nie umieli sie sami bronic! Kogo ty chcesz rozsmieszyc? Oni bardzo dobrze atakuja i to najczesciej bardzo glupio i znienacka. > Kto tu zbiorowo kopał? Na pewno ja z Pielęgniarzem? Na pewno Evę? > Rozumiem, że grupowy i mało elegancki atak na Oszołoma jest OK ale >zareagowanie na to (bez wyzywania) już nie. To moze pojedz do Iraku,bo to twoje Mea Culpa to moze mialo byc Matka Calcuta. Tam chwyc za bron i pomagaj "powstancom" terrorystom,bo Amerykanie ich w szybkim tempie wybijaja. > Ciekawe jak byście się czuli nazwani chwastami forum. Potraficie sobie > wyobrazić? Bo ja sobie wyobrażać nie muszę, ja to wiem, obrywałam tak jak > Oszołom. Być może więc przemawia przeze mnie solidarność wypychanych. A moze pamiec cie zawodzi co sie z Solidarnoscia stalo i jej wodzem? Bo ty jestes bezsprzecznie wodzem GTW na forum kraj i bronek cie dosc ciekawie opisal. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=12163834&v=2&s=0 A jak juz stadnie dokopiecie tym madrzejszym od was,to idziedzie sie stadnie uchlac do tej obory "Ciemno juz" z satysfakcji dobrze spelnionego obowiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Mea culpa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 12:48 maksimum napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Bardzo słusznie awantura zeszła na mnie bo to wszystko moja wina. > > Pozno wszystko do Ciebie dociera,ale dobrze ze zaczynasz troche z zycia > kontaktowac. Przesadzasz, zdecydowanie przesadzasz z tymi pochlebstwami. > > Każdy kto > > prześledzi ten wątek nie będzie miał wątpliwości, że wraz z Pielęgniarzem > > przypuściliśmy wściekły atak na Bogu ducha winne osoby, które wcale nie > > atakowały innych wyzywając je od chwastów, kreatur i ubeków. To było z moj > ej > > strony wyjątkowo agresywne zachowanie, trzeba przyznać. > > Wiele osob Ci to wytyka,ze mna na czele,ze jestes agresywna,a Ty jeszcze jakbys > > miala watpliwosci. Ja też pojąć tego nie potrafię, wytka Jej to sam Maciej, a ona ośmiela się z tym nie zgodzić. Coż za bezczelne babsko z tej Kataryny, to się po prostu w pale nie mieści! > > Na swoje > > usprawiedliwienie mam tylko swoją bezgraniczną głupotę, słusznie wytkniętą > mi > > przez Maćka, którego też krzywdzę i niszczę, jak wszystkich lepszych i > > mądrzejszych od siebie, także w tym wątku. > > To sie w 100% zgadza od poczatku do konca i lepiej byloby dla Ciebie,zebym tu > ironii nie widzial. To się zgadza tylko w 50%. Nie napisała jak dużo lepszych i mądrzejszych. A to przecież przepaść jest. > > Bo to oczywiście ja zaczęłam, trzeba > > się było przyłączyć do wyśmiewania i obrażania Oszołoma, wtedy byłabym coo > l i > > trendy. > > To jest wlasnie typowe Twoje i twojego towarzystwa stadne zachowanie,ktore ja > wiele razy pietnowalem i wytyka Ci to rowniez eva,bronek44 i kazdy inny > rozgarniety czlowiek,ktory czyta twoje watki. Niestety niewielu jest rozgarniętych. Tylko Ty, eva, bronek, obiektywny, waldemas, flisak. Chyba nie pominąłem nikogo rozgarniętego? A jeśli-przepraszam najmocniej. > > Ale jak tu kopać kogoś kto na takie zaczepki odpowiedział tylko: > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12200418 > > Jaka przyjemność z walki gdy zaatakowany nawet oddać nie potrafi (albo nie > > > chce)? > > Nagle litosc Cie wziela za oszolomem,wesolym i homo jakby oni nie umieli sie > sami bronic! > Kogo ty chcesz rozsmieszyc? Na szczęście Ty się nigdy nie dajesz rozśmieszyć. > Oni bardzo dobrze atakuja i to najczesciej bardzo glupio i znienacka. > > > > Kto tu zbiorowo kopał? Na pewno ja z Pielęgniarzem? Na pewno Evę? > > Rozumiem, że grupowy i mało elegancki atak na Oszołoma jest OK ale > >zareagowanie na to (bez wyzywania) już nie. > > To moze pojedz do Iraku,bo to twoje Mea Culpa to moze mialo byc Matka Calcuta. > Tam chwyc za bron i pomagaj "powstancom" terrorystom,bo Amerykanie ich w > szybkim tempie wybijaja. Dobrze, że o Iraku wspomniałeś, bo już się nudno robiło. > > Ciekawe jak byście się czuli nazwani chwastami forum. Potraficie sobie > > wyobrazić? Bo ja sobie wyobrażać nie muszę, ja to wiem, obrywałam tak jak > > Oszołom. Być może więc przemawia przeze mnie solidarność wypychanych. > > A moze pamiec cie zawodzi co sie z Solidarnoscia stalo i jej wodzem? > Bo ty jestes bezsprzecznie wodzem GTW na forum kraj i bronek cie dosc ciekawie > opisal. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=12163834&v=2&s=0 > > A jak juz stadnie dokopiecie tym madrzejszym od was, Tak właśnie jest. Najlepszm dowodem wątek "tylko szczerze Maciej" z ponad 10 tys. wpisów. to idziedzie sie stadnie > uchlac do tej obory "Ciemno juz" z satysfakcji dobrze spelnionego obowiazku. To Ty na trzeźwo to pisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Mea culpa 28.04.04, 12:57 Gość portalu: t1s napisał(a): > maksimum napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Bardzo słusznie awantura zeszła na mnie bo to wszystko moja wina. > > > > Pozno wszystko do Ciebie dociera,ale dobrze ze zaczynasz troche z zycia > > kontaktowac. > > > Przesadzasz, zdecydowanie przesadzasz z tymi pochlebstwami. > > > > > Każdy kto > > > prześledzi ten wątek nie będzie miał wątpliwości, że wraz z Pielęgnia > rzem > > > przypuściliśmy wściekły atak na Bogu ducha winne osoby, które wcale n > ie > > > atakowały innych wyzywając je od chwastów, kreatur i ubeków. To było > z moj > > ej > > > strony wyjątkowo agresywne zachowanie, trzeba przyznać. > > > > Wiele osob Ci to wytyka,ze mna na czele,ze jestes agresywna,a Ty jeszcze > jakbys > > > > miala watpliwosci. > > Ja też pojąć tego nie potrafię, wytka Jej to sam Maciej, a ona ośmiela się z > tym nie zgodzić. Coż za bezczelne babsko z tej Kataryny, to się po prostu w > pale nie mieści! > > > > Na swoje > > > usprawiedliwienie mam tylko swoją bezgraniczną głupotę, słusznie wytk > niętą > > mi > > > przez Maćka, którego też krzywdzę i niszczę, jak wszystkich lepszych > i > > > mądrzejszych od siebie, także w tym wątku. > > > > To sie w 100% zgadza od poczatku do konca i lepiej byloby dla Ciebie,zebym > tu > > ironii nie widzial. > > To się zgadza tylko w 50%. Nie napisała jak dużo lepszych i mądrzejszych. A to > przecież przepaść jest. > > > > > Bo to oczywiście ja zaczęłam, trzeba > > > się było przyłączyć do wyśmiewania i obrażania Oszołoma, wtedy byłaby > m coo > > l i > > > trendy. > > > > To jest wlasnie typowe Twoje i twojego towarzystwa stadne zachowanie,ktore > ja > > wiele razy pietnowalem i wytyka Ci to rowniez eva,bronek44 i kazdy inny > > rozgarniety czlowiek,ktory czyta twoje watki. > > Niestety niewielu jest rozgarniętych. Tylko Ty, eva, bronek, obiektywny, > waldemas, flisak. > Chyba nie pominąłem nikogo rozgarniętego? A jeśli-przepraszam najmocniej. > > > > > Ale jak tu kopać kogoś kto na takie zaczepki odpowiedział tylko: > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12200418 > > > Jaka przyjemność z walki gdy zaatakowany nawet oddać nie potrafi (alb > o nie > > > > > chce)? > > > > Nagle litosc Cie wziela za oszolomem,wesolym i homo jakby oni nie umieli s > ie > > sami bronic! > > Kogo ty chcesz rozsmieszyc? > > Na szczęście Ty się nigdy nie dajesz rozśmieszyć. Najlepiej to mnie rozsmieszacie ,jak sie uchlewacie w tym swoim chlewiku pt "Ciemno juz" obojetnie czy to z prosiaczkiem czy bez. To jest rzeczywiscie szczyt kultury w wykonaniu GTW i to nawet lepszy niz sam Lowka czynil ze swoja GTW na Mazurach. > > Oni bardzo dobrze atakuja i to najczesciej bardzo glupio i znienacka. > > > > > > > Kto tu zbiorowo kopał? Na pewno ja z Pielęgniarzem? Na pewno Evę? > > > Rozumiem, że grupowy i mało elegancki atak na Oszołoma jest OK ale > > >zareagowanie na to (bez wyzywania) już nie. > > > > To moze pojedz do Iraku,bo to twoje Mea Culpa to moze mialo byc Matka Calc > uta. > > Tam chwyc za bron i pomagaj "powstancom" terrorystom,bo Amerykanie ich w > > szybkim tempie wybijaja. > > > Dobrze, że o Iraku wspomniałeś, bo już się nudno robiło. Bo wasze zrozumienie zycia jest podobne do tego jakie Taliby prezentuja. Przede wszystkim byc anty amerykanskim i uchlac sie po polsku,po odparciu ataku na GTW. > > > Ciekawe jak byście się czuli nazwani chwastami forum. Potraficie sobi > e > > > wyobrazić? Bo ja sobie wyobrażać nie muszę, ja to wiem, obrywałam tak > jak > > > Oszołom. Być może więc przemawia przeze mnie solidarność wypychanych. > > > > A moze pamiec cie zawodzi co sie z Solidarnoscia stalo i jej wodzem? > > Bo ty jestes bezsprzecznie wodzem GTW na forum kraj i bronek cie dosc > ciekawie > > opisal. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=12163834&v=2&s=0 > > > > A jak juz stadnie dokopiecie tym madrzejszym od was, > > Tak właśnie jest. Najlepszm dowodem wątek "tylko szczerze Maciej" z ponad 10 > tys. wpisów. > > > to idziedzie sie stadnie > > uchlac do tej obory "Ciemno juz" z satysfakcji dobrze spelnionego obowiazk > u. > > To Ty na trzeźwo to pisałeś? Jak najbardziej. Komunia mojej corki jest w sobote,na ktora was serdecznie zapraszam,ale mozecie odmowic,bo tam sie bardzo umiarkowanie pije,a ja lubie swiat na trzezwo ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Mea culpa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.04.04, 13:11 maksimum napisał: > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > maksimum napisał: > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Bardzo słusznie awantura zeszła na mnie bo to wszystko moja wina > . > > > > > > Pozno wszystko do Ciebie dociera,ale dobrze ze zaczynasz troche z zyc > ia > > > kontaktowac. > > > > > > Przesadzasz, zdecydowanie przesadzasz z tymi pochlebstwami. > > > > > > > > Każdy kto > > > > prześledzi ten wątek nie będzie miał wątpliwości, że wraz z Piel > ęgnia > > rzem > > > > przypuściliśmy wściekły atak na Bogu ducha winne osoby, które wc > ale n > > ie > > > > atakowały innych wyzywając je od chwastów, kreatur i ubeków. To > było > > z moj > > > ej > > > > strony wyjątkowo agresywne zachowanie, trzeba przyznać. > > > > > > Wiele osob Ci to wytyka,ze mna na czele,ze jestes agresywna,a Ty jesz > cze > > jakbys > > > > > > miala watpliwosci. > > > > Ja też pojąć tego nie potrafię, wytka Jej to sam Maciej, a ona ośmiela się > z > > tym nie zgodzić. Coż za bezczelne babsko z tej Kataryny, to się po prostu > w > > pale nie mieści! > > > > > > Na swoje > > > > usprawiedliwienie mam tylko swoją bezgraniczną głupotę, słusznie > wytk > > niętą > > > mi > > > > przez Maćka, którego też krzywdzę i niszczę, jak wszystkich leps > zych > > i > > > > mądrzejszych od siebie, także w tym wątku. > > > > > > To sie w 100% zgadza od poczatku do konca i lepiej byloby dla Ciebie, > zebym > > tu > > > ironii nie widzial. > > > > To się zgadza tylko w 50%. Nie napisała jak dużo lepszych i mądrzejszych. > A > to > > przecież przepaść jest. > > > > > > > > Bo to oczywiście ja zaczęłam, trzeba > > > > się było przyłączyć do wyśmiewania i obrażania Oszołoma, wtedy b > yłaby > > m coo > > > l i > > > > trendy. > > > > > > To jest wlasnie typowe Twoje i twojego towarzystwa stadne zachowanie, > ktore > > ja > > > wiele razy pietnowalem i wytyka Ci to rowniez eva,bronek44 i kazdy in > ny > > > rozgarniety czlowiek,ktory czyta twoje watki. > > > > Niestety niewielu jest rozgarniętych. Tylko Ty, eva, bronek, obiektywny, > > waldemas, flisak. > > Chyba nie pominąłem nikogo rozgarniętego? A jeśli-przepraszam najmocniej. > > > > > > > > Ale jak tu kopać kogoś kto na takie zaczepki odpowiedział tylko: > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12200418 > > > > Jaka przyjemność z walki gdy zaatakowany nawet oddać nie potrafi > (alb > > o nie > > > > > > > chce)? > > > > > > Nagle litosc Cie wziela za oszolomem,wesolym i homo jakby oni nie umi > eli s > > ie > > > sami bronic! > > > Kogo ty chcesz rozsmieszyc? > > > > Na szczęście Ty się nigdy nie dajesz rozśmieszyć. > > Najlepiej to mnie rozsmieszacie ,jak sie uchlewacie w tym swoim chlewiku > pt "Ciemno juz" obojetnie czy to z prosiaczkiem czy bez. > To jest rzeczywiscie szczyt kultury w wykonaniu GTW i to nawet lepszy niz sam > Lowka czynil ze swoja GTW na Mazurach. Cieszę sie z Twojej radości. > > > Oni bardzo dobrze atakuja i to najczesciej bardzo glupio i znienacka. > > > > > > > > > > Kto tu zbiorowo kopał? Na pewno ja z Pielęgniarzem? Na pewno Evę > ? > > > > Rozumiem, że grupowy i mało elegancki atak na Oszołoma jest OK a > le > > > >zareagowanie na to (bez wyzywania) już nie. > > > > > > To moze pojedz do Iraku,bo to twoje Mea Culpa to moze mialo byc Matka > Calc > > uta. > > > Tam chwyc za bron i pomagaj "powstancom" terrorystom,bo Amerykanie ic > h w > > > szybkim tempie wybijaja. > > > > > > Dobrze, że o Iraku wspomniałeś, bo już się nudno robiło. > > Bo wasze zrozumienie zycia jest podobne do tego jakie Taliby prezentuja. > Przede wszystkim byc anty amerykanskim i uchlac sie po polsku, Bo Polacy uchlywają się po Polasku, Czesi po czesku a Talibowie po afgańsku. po odparciu ataku > > na GTW. Nie po odparciu ataku, a po ataku przecież. > > > > Ciekawe jak byście się czuli nazwani chwastami forum. Potraficie > sobi > > e > > > > wyobrazić? Bo ja sobie wyobrażać nie muszę, ja to wiem, obrywała > m tak > > jak > > > > Oszołom. Być może więc przemawia przeze mnie solidarność wypycha > nych. > > > > > > A moze pamiec cie zawodzi co sie z Solidarnoscia stalo i jej wodzem? > > > Bo ty jestes bezsprzecznie wodzem GTW na forum kraj i bronek cie dosc > > > ciekawie > > > opisal. > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=12163834&v=2&s=0 > > > > > > A jak juz stadnie dokopiecie tym madrzejszym od was, > > > > Tak właśnie jest. Najlepszm dowodem wątek "tylko szczerze Maciej" z ponad > 10 > > tys. wpisów. > > > > > > to idziedzie sie stadnie > > > uchlac do tej obory "Ciemno juz" z satysfakcji dobrze spelnionego obo > wiazk > > u. > > > > To Ty na trzeźwo to pisałeś? > > Jak najbardziej. > Komunia mojej corki jest w sobote,na ktora was serdecznie zapraszam, Najlepsze zyczenia dla córki. ale mozecie > > odmowic,bo tam sie bardzo umiarkowanie pije,a ja lubie swiat na trzezwo ogladac > . Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Mea culpa 28.04.04, 13:32 Gość portalu: t1s napisał(a): > maksimum napisał: > > > Gość portalu: t1s napisał(a): > > > > > maksimum napisał: > > > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > > Bardzo słusznie awantura zeszła na mnie bo to wszystko moja > wina > > . > > > > > > > > Pozno wszystko do Ciebie dociera,ale dobrze ze zaczynasz troche > z zyc > > ia > > > > kontaktowac. > > > > > > > > > Przesadzasz, zdecydowanie przesadzasz z tymi pochlebstwami. > > > > > > > > > > > Każdy kto > > > > > prześledzi ten wątek nie będzie miał wątpliwości, że wraz z > Piel > > ęgnia > > > rzem > > > > > przypuściliśmy wściekły atak na Bogu ducha winne osoby, któ > re wc > > ale n > > > ie > > > > > atakowały innych wyzywając je od chwastów, kreatur i ubeków > . To > > było > > > z moj > > > > ej > > > > > strony wyjątkowo agresywne zachowanie, trzeba przyznać. > > > > > > > > Wiele osob Ci to wytyka,ze mna na czele,ze jestes agresywna,a Ty > jesz > > cze > > > jakbys > > > > > > > > miala watpliwosci. > > > > > > Ja też pojąć tego nie potrafię, wytka Jej to sam Maciej, a ona ośmiel > a się > > z > > > tym nie zgodzić. Coż za bezczelne babsko z tej Kataryny, to się po pr > ostu > > w > > > pale nie mieści! > > > > > > > > Na swoje > > > > > usprawiedliwienie mam tylko swoją bezgraniczną głupotę, słu > sznie > > wytk > > > niętą > > > > mi > > > > > przez Maćka, którego też krzywdzę i niszczę, jak wszystkich > leps > > zych > > > i > > > > > mądrzejszych od siebie, także w tym wątku. > > > > > > > > To sie w 100% zgadza od poczatku do konca i lepiej byloby dla Ci > ebie, > > zebym > > > tu > > > > ironii nie widzial. > > > > > > To się zgadza tylko w 50%. Nie napisała jak dużo lepszych i mądrzejsz > ych. > > A > > to > > > przecież przepaść jest. > > > > > > > > > > > Bo to oczywiście ja zaczęłam, trzeba > > > > > się było przyłączyć do wyśmiewania i obrażania Oszołoma, wt > edy b > > yłaby > > > m coo > > > > l i > > > > > trendy. > > > > > > > > To jest wlasnie typowe Twoje i twojego towarzystwa stadne zachow > anie, > > ktore > > > ja > > > > wiele razy pietnowalem i wytyka Ci to rowniez eva,bronek44 i kaz > dy in > > ny > > > > rozgarniety czlowiek,ktory czyta twoje watki. > > > > > > Niestety niewielu jest rozgarniętych. Tylko Ty, eva, bronek, obiektyw > ny, > > > waldemas, flisak. > > > Chyba nie pominąłem nikogo rozgarniętego? A jeśli-przepraszam najmocn > iej. > > > > > > > > > > > Ale jak tu kopać kogoś kto na takie zaczepki odpowiedział t > ylko: > > > > > > > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12199831&a=12200418 > > > > > Jaka przyjemność z walki gdy zaatakowany nawet oddać nie po > trafi > > (alb > > > o nie > > > > > > > > > chce)? > > > > > > > > Nagle litosc Cie wziela za oszolomem,wesolym i homo jakby oni ni > e umi > > eli s > > > ie > > > > sami bronic! > > > > Kogo ty chcesz rozsmieszyc? > > > > > > Na szczęście Ty się nigdy nie dajesz rozśmieszyć. > > > > Najlepiej to mnie rozsmieszacie ,jak sie uchlewacie w tym swoim chlewiku > > pt "Ciemno juz" obojetnie czy to z prosiaczkiem czy bez. > > To jest rzeczywiscie szczyt kultury w wykonaniu GTW i to nawet lepszy niz > sam > > Lowka czynil ze swoja GTW na Mazurach. > > Cieszę sie z Twojej radości. > > > > > > > Oni bardzo dobrze atakuja i to najczesciej bardzo glupio i znien > acka. > > > > > > > > > > > > > Kto tu zbiorowo kopał? Na pewno ja z Pielęgniarzem? Na pewn > o Evę > > ? > > > > > Rozumiem, że grupowy i mało elegancki atak na Oszołoma jest > OK a > > le > > > > >zareagowanie na to (bez wyzywania) już nie. > > > > > > > > To moze pojedz do Iraku,bo to twoje Mea Culpa to moze mialo byc > Matka > > Calc > > > uta. > > > > Tam chwyc za bron i pomagaj "powstancom" terrorystom,bo Amerykan > ie ic > > h w > > > > szybkim tempie wybijaja. > > > > > > > > > Dobrze, że o Iraku wspomniałeś, bo już się nudno robiło. > > > > Bo wasze zrozumienie zycia jest podobne do tego jakie Taliby prezentuja. > > Przede wszystkim byc anty amerykanskim > i uchlac sie po polsku, > > Bo Polacy uchlywają się po Polasku, Czesi po czesku a Talibowie po afgańsku. > > > po odparciu ataku > > > > na GTW. > > Nie po odparciu ataku, a po ataku przecież. > > > > > > > Ciekawe jak byście się czuli nazwani chwastami forum. Potra > ficie > > sobi > > > e > > > > > wyobrazić? Bo ja sobie wyobrażać nie muszę, ja to wiem, obr > ywała > > m tak > > > jak > > > > > Oszołom. Być może więc przemawia przeze mnie solidarność wy > pycha > > nych. > > > > > > > > A moze pamiec cie zawodzi co sie z Solidarnoscia stalo i jej wod > zem? > > > > Bo ty jestes bezsprzecznie wodzem GTW na forum kraj i bronek cie > dosc > > > > > ciekawie > > > > opisal. > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=12163834&v=2&s=0 > > > > > > > > A jak juz stadnie dokopiecie tym madrzejszym od was, > > > > > > Tak właśnie jest. Najlepszm dowodem wątek "tylko szczerze Maciej" z p > onad > > 10 > > > tys. wpisów. > > > > > > > > > to idziedzie sie stadnie > > > > uchlac do tej obory "Ciemno juz" z satysfakcji dobrze spelnionego obo > > wiazku. > > > > > > To Ty na trzeźwo to pisałeś? > > > > Jak najbardziej. > > Komunia mojej corki jest w sobote,na ktora was serdecznie zapraszam, > > Najlepsze zyczenia dla córki. Dziekuje bardzo. Jest najwyzsza w klasie i najlepiej sie uczy. > ale mozecie > > odmowic,bo tam sie bardzo umiarkowanie pije,a ja lubie swiat na trzezwo > ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: Mea culpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 08:57 i znow ten slodki patos i znow te okragle zdanka i znow mozna to samo wyrazic w 4 zdaniach i znow diva dala popis swoich grafomanskich zdolnosci kiedys byla tu gabryska casey, to tez byla taka katarynka naj naj naj wracam do bicia poklonow forumowej naj naj naj kasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzzzzzz KATARYNA JEST GUPIA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: KATARYNA JEST GUPIA!!? eva <<na pewno nie 27.04.04, 21:48 Przekazuję moje pełne uznanie dla sprawiedliwej Lonely Cowboy dziewczyny :) ^^po czasie, ale liczy się. + koment n.t. sprzed miesięcy paru: " Marny człowiek , jako pasażer na gapę, w porę wyłuskany przez mnie z tłumu na forum, obrany do wstydnej golizny łgarza zakonnego, powinien wyrywać stąd co tchu i nie pokazywać się, Aż ludzie go zapomną i kłamstwa jego A nie do samego końca, do ściany zapierać się i udawać że to kto inny , i wyzywać, i pluć, i mendzić.. Nie ma kręgosłupa. Ideowego fundamentu i niczym śledczy UBek, który ma wpojone,że dla osiągnięcia zamierzonego celu= wykorzystania naiwności otumanionych owieczek, łże, bo ‘ cel uświęca środki’ . No i właśnie> Dajemy radę, bo miarka się przebrała= przelała. Trochę to potrwa i będzie Lud bolało, ale namierzony już jest, a wyrzucenie gapowicza= cwaniaczka za burtę statku płynącego do portu przeznaczenia pozostawiam zwykłej załodze, Ja tu robię za pilota wycieczki. " ;koniec cytatu. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jeszcze tylko dwa a będzie sto :)) 26.04.04, 20:13 up! bratek coś zaniemówł .Dochtorze do boju, larum grają a Ty różom, trawie i chwastom się przyglądasz! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot CZY JUŻ SKOŃCZYLIŚCIE? - freedom fighter 26.04.04, 21:56 Może następna sesja terapeutyczna za miesiąc? Ludziom, którzy na forum tylko sobie czasem zaglądają, zapewne niezbyt może się ta dyskusja spodobać. Może ktoś miał ochotę, jak ja przed 2 miesiącami, zacząć tu rozmawiać, przedstawiać swoje opinie... Czy czytając to wszystko ma podstwę do tego by machnąć ręką? Co kilka dni mamy na forum jakieś napady różnych nawiedzonych maniaków chcących rozwalić wszystko. Myślę, że nie chodzi im o uczestników forum lecz o Gazetę Wyborczą, że kojarzą ataki na dyskutantów forum z atakami na Michnika. I to jest chyba problem tego forum... Do Postępowej Ludzkości Niniejszym oświadczam, że jestem ostro przeciw A. Hitlerowi i jego klice. Uważam, że A. Hitler był zły i potępiam kategorycznie. Również jestem przeciwko cesarzowi Neronowi, przeciwko chińskiemu cesarzowi Ming, oraz przeciwko uciskowi warstwy chłopskiej w starożytnym Egipcie przez Faraona. podkreślam z naciskiem, że te moje poglądy głoszę z podniesioną przyłbicą i wcale się nie boję reakcyjnych głosów. Za to proszę Sz. Postępową Ludzkość o przesłanie mi Nagrody Pokoju im. Nobla. Jak nie może być w Dolarach, to może być w Markach Zachodnich. Z postępowym pozdrowieniem Sławomir Mrożek - freedom fighter Odpowiedz Link Zgłoś
marekpfef Do Basi i Evy 27.04.04, 23:05 Całkowicie się z Wami zgadzam. Nie ma sensu dyskutować z osobami, które żyją w zupełnie innej rzeczywistości. Jest to rzeczywistość, wywrócona do góry nogami. Ludzie w niej zamieszkujący są psychicznie okaleczeni na skutek nienawiści do świata w którym żyją. Ten świat jest wrogi i nienawistny. Rządzą nim kreatury, złodzieje i spiskowcy. To jest ilustracja wpływu paranoicznego myślenia na ludzki umysł. Wszystko co nas otacza, co się nam przytrafia, dobrego lub złego jest wynikiem knowań, spisków i manipulacji wrogich sił i uosabiających te siły osobników. Na tym forum są to Gazeta Wyborcza, Tygodnik Powszechny, Sejm, Rząd i Prezydent wraz z innymi instytucjami życia publicznego, Żydzi Szymborska, Miłosz,Kuroń, Mazowiecki, Geremek aby ograniczyć się tylko do tych, którzy ogniskują na sobie największą nienawiść. Takie myślenie prezentują u nas ortodoksi wszelkiej maści od prawa do lewa, funkcjonariusze służb specjalnych i niestety większość dziennikarzy. Są oni przeświadczeni, iż ci, których nienawidzą /lista powyżej/: - zawsze spiskują - są wszędzie - kryją się zakulisami każdej instytucji - podporządkowani są jakiejś centralnej władzy - są bliscy odniesienia sukcesu Daniel Pipes w swojej książce "Potęga spisku" określa ten sposób myślenia jako "styl paranoidalny lub mentalność niwidzialnej ręki". Są to raczej luźne przyporządkowania zjawisku czoroby umysłowej. Idzie o manię prześladowczą, o fobie, o życie wśród męczących koszmarów zagrożenia. Ta ich osesja tropienia spisków i afer, ten swoisty konspiracjonizm opiera się bardziej na irracjonalnej nienawiści niż na osobistym doświadczeniu lub stereotypowej niechęci. Niestety te irracjonalne stany wrogości mogą prowadzić do irracjonalnych działań. Możnaby się dłuzej tym nie zajmować gdyby było to w Polsce zjawisko marginalne, niestety stało się niemal powszechne, czego przykładem jest m.in to forum. Pisałem już o tym, choć w nieco innym kontekście w liście do Leszka, przy okazji dyskusji o Okrągłym Stole. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Do Oszoła! 26.02.18, 20:24 "homosovieticusie" vel "homo-sovieticusie" ! ależ ten twój kumpel po fachu i jednocześnie twój ziomal z Gdyni nawywijał : trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23072495,ksiadz-z-gdyni-oskarzony-o-molestowanie-seksualne-na-obozie.html#Z_Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Do Oszoła! 26.02.18, 21:05 homoś ma całą masę wcieleń, pamiętam jeszcze mazala1 i scarhart. oszołom to chyba nie on. oszolom jest ściśle radiomaryjny, a homoś, choć radiomaryjny też, jak najbardziej, to skrajnie proprezesowski i propispaństwowy. 10 lat temu co rusz nawijał o pisowskich Zespolach Pracy Państwowej, pewnie już wtedy projektował te promy, hajperlupy i rewolucję moralną pis w stadninach koni i zoologach. Odpowiedz Link Zgłoś