Dodaj do ulubionych

Odmienne stany świadomości Środy

10.02.11, 11:58
Gdy ja - jako kierowca - pozwalam sobie na przekraczanie granic prawa, a zwłaszcza zdrowego rozsądku, jestem okrutnie karana przez drogówkę mandatem, utratą punktów i ogólnym pohańbieniem. Gdy to robi Kubica, mówi się mi w TVN 24, że ma taką pasję, a pasja to wszak piękna rzecz (Kubica walnął w barierkę nie w ramach przewidzianych kontraktem czynności zawodowych, ale jako pasjonat szybkiej jazdy, w czasie wolnym).

Rozumiem jednak, że w naszym kraju rajdowcy cieszą się znacznie większym poważaniem niż profesorowie czy zwykli praworządni obywatele bez pasji.

Więcej... wyborcza.pl/1,80322,9083981,Kubica_u_laureatki.html#ixzz1DYJBdcPG

Jo, joł. To jest lepsze niż Męska energia jądrowa
Obserwuj wątek
    • 4_oddech_kaczuchy Re: Odmienne stany świadomości Środy 10.02.11, 12:17
      Ze słów tej [...] można wywnioskować, że Kubica gdzieś sobie na wycieczkę do wód pojechał i w ramach urlopu prywatnie uderzył w bandę.
      Albo co gorsze, po cichu wkręcił się do cudzego rajdu, nic nikomu o tym nie mówiąc.

Co do poważania, jakim cieszą się w naszym kraju (czytaj: w Polsce) profesorowie, warto nowy wątek otwarzyć.
      • kontestatorbg Re: Odmienne stany świadomości Środy 10.02.11, 12:18
        Pani Środa nieraz już udowodniła, że bycie skrajną feministką mocno szkodzi na zdrowy osąd rzeczywistości
    • bodo.2 Re: Odmienne stany świadomości Środy 10.02.11, 14:04
      a Napieralski chce ją przygarnąć pod swój sztandar,nie wie chłopina w co się pakuje
    • remez2 Mnie zaiteresował poniższy fragment. 10.02.11, 14:12
      Gdy Kubica - paskudnie łamie sobie kości, minister Kopacz oświadcza, że w Polsce czeka na niego profesjonalna, darmowa - jak się można domyślać - rehabilitacja. Gdy dajmy na to, profesor taki jak ja lub jakikolwiek inny człowiek o temperamencie mniejszym niż nasz sportowiec łamie sobie kości, nikt, a zwłaszcza minister, niczego mu nie proponuje, choć Kubica żyje za granicą, składek ZUS zapewne nie płaci, do biednych nie należy, a profesor (czy to przed czy po reformie min. Kudryckiej) należy do społecznych pariasów, choć mieszka w kraju i składkę opłaca.

------------------------
      W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna.
    • marouder.eu Ta kobieta ma pasje! 10.02.11, 14:36
      Jej pasja jest rozwieranie dzioba na kazdy mozliwy i niemozliwy temat:)
      • bodo.2 Re: Ta kobieta ma pasje! 10.02.11, 14:42
        i jaja
    • mr.sajgon Tak to bywa jak ludzie uwazaja ze musza wypowiadac 10.02.11, 14:43
      p.heniu napisał:

> Gdy ja - jako kierowca - pozwalam sobie na przekraczanie granic prawa, a zwł
      > aszcza zdrowego rozsądku, jestem okrutnie karana przez drogówkę mandatem, utrat
      > ą punktów i ogólnym pohańbieniem. Gdy to robi Kubica, mówi się mi w TVN 24, że
      > ma taką pasję, a pasja to wszak piękna rzecz (Kubica walnął w barierkę nie w ra
      > mach przewidzianych kontraktem czynności zawodowych, ale jako pasjonat szybkiej
      > jazdy, w czasie wolnym).
      >
      > Rozumiem jednak, że w naszym kraju rajdowcy cieszą się znacznie większym poważa
      > niem niż profesorowie czy zwykli praworządni obywatele bez pasji.

>
      > Więcej... wyborcza.pl/1,80322,9083981,Kubica_u_laureatki.html#ixzz1DYJBdcPG
      >
      > Jo, joł. To jest lepsze niż Męska energia jądrowa
      >
      >

staja sie posmiewiskiem i to tyle.
      • baabeczka Re: Tak to bywa jak ludzie uwazaja ze musza wypow 10.02.11, 14:46
        Ma cos do powiedzenia,czego nie mozna powiedziec o Napieralskim,
        ot,taki szczegol
        • marouder.eu A w jakim aspekcie jej wypowiedzi sa wazne?/nt 10.02.11, 14:48

• remez2 Re: Tak to bywa jak ludzie uwazaja ze musza wypow 10.02.11, 14:54
          baabeczka napisała:

> Ma cos do powiedzenia,czego nie mozna powiedziec o Napieralskim,
          > ot,taki szczegol
          A słuchałaś kiedyś wywiadu z nim? Nie zmiksowanych fragmentów?

------------------------
          W życiu zawsze trzeba mieć jakiś cel - powiedział snajper do syna.
    • sclavus Re: Odmienne stany świadomości Środy 10.02.11, 16:15
      Czytając to wszystko, co tu dotąd napisano... i gdyby nie padło nazwisko Środa... głowę bym dał, że pisze się tu o Staniszkis...:D
      PeeS - Kubica ma kontrakt z Lotus-Renault...
      W rajdzie jechał Skodą...
      Miałże-by w kontrakcie z Lotus-Renault jazd e Skodą w jakimś rajdzie????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka