boblebowsky Ależ sensacja:)) 19.02.11, 11:50 Taki sam bełkot jaki serwuje codziennie paszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Nawet wielbiciele prezesa 19.02.11, 14:33 mają więcej rozumu niż Anwad i zaczynają wątpić w geniusz @autor A czym ten "blog" się różni od bilbordu? Ktoś (wątpię aby sam JK) założył konto i wkleił przemówienie. Nie sądzę aby JK czytał komentarze (pewno dostanie skrócone opracowanie), a jeszcze mniej prawdopodobne jest aby brał udział w dyskusji. Za jakiś czas wkleją inny materiał i tak to sie będzie telepać aż straci powab nowości, a co za tym idzie czytelników. Powstał mały ołtarzyk. Jedni składają hołdy, a inni na niego plują. Nuuudy :( CHWILOWY 0 504 | 19.02.2011 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jarosław Kaczyński! 19.02.11, 14:57 Wiedział, gdzie zacząć... Psychiatryk24, to idealne miejsce na Kaczyblog! No i, jako druga strona tego medalu, Janke dopilnuje, żeby same ochy i achy się pojawiały... na tym Kaczyblogu, jako komentarze... To ma zaś znaczyć, że wszyscy, którzy te ochy i achy wydają, doskonale rozumieją, głębie niepojęte Kaczyblogowego myślenia i wydalania... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus PeeS - 19.02.11, 15:09 dlaczego to świństwo nie chce się otworzyć??? *** Hurrrah!!! Otworzyło się i ... jak przewidziałem: samiutkie ochy i achy - wręcz: OCHY!! i ACHY!! Co tam jednak - niech mu ten psychiatryk24 lekkim będzie... :D (miałby odwagę - osobiście - wejść na FK?) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Jesteście ciekawi co będzie w kolejnej odsłonie? 19.02.11, 17:49 Pytanie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Nie. 19.02.11, 18:14 ps. od ilu pokoleń Twoja rodzina mieszka w wielkim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 to jest słaby tekst 20.02.11, 09:29 ...nienadający się do internetu. Jest przegadany, suchy, bez polotu. Nic więc dziwnego, że większe emocje wywołuje osoba autora aniżeli treść. Przykre, bo Jarkacz potrafi świetnie posługiwać się językiem, nawet przyznawali to jego oponenci. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Ponad 70 tys. odsłon, ponad 1,3 tys. komentarzy 20.02.11, 11:43 Ok. 150 osób, które po raz pierwszy się zalogowały na portalu, by skomentować na tym blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Bo Kaczyński w blogosferze 20.02.11, 14:29 to jak baba z brodą w cyrku. Całe wioski pędzą, żeby zobaczyć na własne oczy. Widziałaś film Freaks z 1930 roku? Tam Kaczyński też by zrobił furorę wśród obsady. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Ach! Ach! Och! 20.02.11, 14:38 To brzmi fantastycznie, szczególnie tych 150 nowych komentatorów na S24 to niebywały wprost sukces. Nawet migal z zazdrości zzieleniał (co mu słusznie wytknęłaś nie wnikając w szczegóły inyych skądinąd słusznych migalowych zarzutów bo i po co:D:D). Ale zanim odlecisz permanentnie proponuję przypomnij sobie jaki entuzjazm dwa lata temu wzbudzało jarkowe zakładanie videobloga i co z tego wyszło. PS. Z całego wpisu JK najbardziej podoba mi się fragment: "...I takich mechanizmów, jest proszę Państwa więcej, te mechanizmy muszą być kiedyś złożone w całość, to musi być okres nieodległy, złożone w całość i przedstawione jako nasz program gospodarczy dla rozwoju kraju." Może jak Prezes wprost mówi, że PiS programu gospodarczego nie ma to może ta oczywista prawda wreszcie do Ciebie dotrze i jakis pożytek z tego jarkowego blogowania jednak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 15:02 Poczekamy, zobaczymy, czy nie będzie kolejnego wpisu. Będzie, a Ty będziesz pod stołem odszczekiwał:) BTW - już TYSIĄC facebookowiczów poleca ten wpis! Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 15:50 Jeśli sukcesem i dowodem blogerskiej pasji JK ma być fakt , że kolejny wpis w ogóle się pojawi to wybacz:D. A generalnie to przypomnę Ci, że odszczekiwanie pod ławą było specyficznie polską karą za oszczerstwo lub rzucenie potwarzy. Więc co niby ja miałbym słonko odszczekiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 16:43 A Ty będziesz odszczekiwał insynuacje...:) Nie tylko będzie kolejny wpis, ale wcześniej także... odpowiedzi JK. Już jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 17:17 Jakie insynuacje! Czyż nieprawdą jest, że emocje towarzyszące uruchamianiu videobloga były równie wielkie prezesa a ten zakończył się na pierwszym odcinku? Podobnie jak słynne panele dyskusyjne na jednej dyskusji z p.Jadzią a Akademia Samorządności PiS na jej otwarciu. PS. To prezes odpowie też, jak to możliwe , że przez 10 z górą lat PiS nie dopracował się programu gospodarczego? Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 17:20 Miało być oczywiście: "emocje towarzyszące uruchamianiu videobloga prezesa były równie wielkie" Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 17:38 Jakie wielkie emocje, skoro ja nawet nic o tym wideoblogu nie wiem? Czy to miało miejsce za Kluzików? PiS ma program gospodarczy. W przeciwieństwie... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 18:06 To miało miejsce w 2007. Wykop.pl zaroił się od wpisów PiSfanów dzielących się tą szczęsną nowiną. Nie wiem co znaczy za kluzików. Ale wyczuwam jakąś intencję podziału na PiS skażony kluzikową zdradą i ten PiS czysty po ich odejściu:). Czysty i ubogacony Sobecką zapewne. No i to przekonanie ,że jak o czymś nie wiesz to nie istnieje:D. > PiS ma program gospodarczy. W przeciwieństwie... To gdzie móglbym o nim poczytać? No i dlaczego JK pisze na blogu , że musi wkrótce dopiero powstać? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 18:58 Jak czegoś nie wiesz, to zapytaj na blogu. Ale nie pisz ze złą wolą, bo niegrzeczne posty ignoruje się. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 19:22 Po pierwsze to Ty twierdzisz , że Pis ma program gospodarczy więc Ciebie się pytam skąd go znasz? A pytanie czemu JK pisze to co pisze było retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ach! Ach! Och! 21.02.11, 20:08 Miałeś mi opowiedzieć o swojej działalności i dlaczego tak radykalnie się zmieniłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Ach! Ach! Och! 22.02.11, 16:52 Nigdy nie obiecywałem, że będę o tym opowiadał. Nie wiem również, czemu uważasz, że zmieniłem się i to radykalnie. Przypuszczam, że u podstaw leży z gruntu fałszywe przekonanie iż aktywne poparcie ruchu 30 lat temu stoi w sprzeczności z brakiem poparcia i zaufania dla PiS i JK dziś. Rozejrzyj sie dookoła. Takich jak ja jest wielu jeśli nie większość wśród znanych i nieznanych uczestników tych wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 16:52 iq-ok napisał: > Jeśli sukcesem i dowodem blogerskiej pasji JK ma być fakt , że kolejny wpis w o > góle się pojawi to wybacz:D. Ogromnym sukcesem Prezesa jest już ten jeden wpis (a właściwie skopiowanie fragmentu przemówienia). Jest on dowodem, iż Prezes opanował operacje Ctrl C oraz Ctrl V. Należy docenić to wiekopomne osiągnięcie. Bardowie PiS pieśni o tym będą śpiewać. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ach! Ach! Och! 20.02.11, 16:49 anwad napisała: > Poczekamy, zobaczymy, czy nie będzie kolejnego wpisu. Będzie, a Ty będziesz pod > stołem odszczekiwał:) > > BTW - już TYSIĄC facebookowiczów poleca ten wpis! Jejku. A ilu jest zwolenników PiS? Chyba się trochę lenią. Popędzić bractwo do roboty, to będzie 2000. S.; Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Goryl lub szympans miałby więcej /nt 20.02.11, 16:47 anwad napisała: > Ok. 150 osób, które po raz pierwszy się zalogowały na portalu, by skomentować n > a tym blogu. > Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A jednak to Migalski najtrafniej podsumował to cóś 20.02.11, 16:59 "Ale wczorajszy „myk” Kaczyńskiego jest dowodem na coś o wiele bardziej poważnego – na imitacyjność jego polityki. Dzisiaj udaje blogera i wiele osób świadomie da się na to nabrać. Jutro będzie udawać narciarza, tak jak tydzień temu udawał kibica wyścigów formuły 1, wysyłając list do Roberta Kubicy. Kaczyński udaje antykomunistę, by po cichu dążyć do koalicji z SLD (tak mile przećwiczonej kiedyś w mediach publicznych). Udaje lustratora, ale w ostateczności to on podejmuje decyzje, który z byłych agentów w szeregach PiS lub w jego rządzie zasługuje na potępienie. Udaje twardziela w stosunkach z Niemcami czy Francją, ale jak przyjdzie co do czego, to nakłania do ustępstw i rezygnacji z propozycji dla Polski najkorzystniejszych. Udaje dobrego sługę Kościoła, ale potrafi instrumentalizować krzyż i zostawić na lodzie Marka Jurka. Udaje polityka prospołecznego, ale prowadził politykę o wiele bardziej liberalną, niż obecna ekipa rządowa. Udawanie blogera będzie tylko kolejną odsłoną mimikry uprawianej przez Jarosława Kaczyńskiego od wielu lat. Wiem, co mówię – sam brałem udział w jednej z takich operacji. Ale ja nie będę udawał, że tak nie było. Bo jestem prawdziwym blogerem, a nie jego żałosną podróbką." Jeszcze tylko Migalski nie napisał, że Kaczor udaje mądrego, ale przecież jak miał to napisać, skoro niedawno jeszcze pisał: "Ja wiem, że jest pan prezes mądrzejszy ode mnie - dużo mądrzejszy"! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 17:00 Zapomniałem o linku: migalski.blog.onet.pl/2,ID422095576,SL422100890,index.html :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 17:43 To sobie Migal fana przygruchał... Mówiłam, że to drugi Palikot:) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 18:19 Jasne.Migal nie może mieć racji bo zacytowano go na FK. I to wystarcza za wszelkie argumenty. PS. A w którym konkretnie punkcie dzisiejszego wpisu migal minął się z prawdą? Nie ma takiego więc pozostają inwektywy. Muszę przyznać, że z dużym rozbawieniem czytałem komentarze. Powszechne oburzenie (nawet paczula i kataryna raczyły) inwektywy i sofistyka, ale żadnego merytorycznego argumentu kontra. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 18:51 Analizować teksty jednokomórkowca o ego wieloryba? Chyba tylko biolog mógłby być tym zainteresowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 19:12 Sama widzisz znowu same inwektywy. Zero merytoryki. To mi wygląda na rozpaczliwy brak argumentów:). No i ta PiSowska gracja w traktowaniu byłych współpracowników i idoli:). Prezes tez tak lubi. PS. Ja też uważam migala za megalomana i egocentryka (w przeciwieństwie do Ciebie już od kilku lat) ale na tego typu określenia nie pozwlałem sobie nawet jak plótł jawne idiotyzmy , którymi się zachwycałaś:D. A dziś akurat ma po prostu rację (choć niewątpliwie jest przy tym małpio złośliwy). Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 18:44 Kiedy?? Kiedy jeszcze prezesa po doopie całował? Czy, kiedy zaczął prezesa w doopę kopać? Jak cię znam (a znam), to wtedy, kiedy marynarkę na drugą stronę obrócił... Aaaa?? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Anwad o Migalskim kiedyś 21.02.11, 01:28 anwad napisała: > To sobie Migal fana przygruchał... Mówiłam, że to drugi Palikot:) Anwad napisała: Marek Migalski - człowiek nadziei. Dał nadzieję, że jakość polityki i polityków może się w Polsce polepszyć. Dał nadzieję, że można próbować zmieniać (feudalne) stosunki panujące na uczelniach. Oby po wygranych wyborach do PE nie zniknął z polskiego życia publicznego. Tacy ludzie są nam potrzebni. forum.gazeta.pl/forum/w,28,92705324,92730081,Re_Gracz_Tygodnia_Marek_Migalski.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 I jeszcze 21.02.11, 01:38 anwad: Cieszę się, że Migalski wszedł do polskiej polityk Tacy ludzie w polityce to jak oaza na pustyni...:) forum.gazeta.pl/forum/w,902,94437050,94437434,Ciesze_sie_ze_Migalski_wszedl_do_polskiej_polityk.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Anwad o Migalskim kiedyś 27.05.11, 08:02 Przeczytałem Anwad o feudalnych stosunków. Dobre. To powtórzę sam siebie (wpis niżej): Pamiętam, jak pisał, że "kto jak nie brat, może kontynuować dzieło króla!" (tak to szło, sens zachowany). Do likwidacji stosunków feudalnych pasuje to świetnie, tak jak reszta wypowiedzi Anwad. Anwad, o rozpylaniu helu, plssss... bul. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 20.02.11, 17:55 Udawanie premiera też mu nie wyszło. Dobrze, że nie miał okazji aby poudawać prezydenta. Udawanie wygranego w wyborach też zresztą mu nie wychodzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: A jednak to Migalski najtrafniej podsumował t 26.05.11, 22:21 Pamiętam jeszcze, jak pisał, że "kto jak nie brat, może kontynuować dzieło króla!" (tak to szło, sens zachowany). Pamiętam, jak wkrótce po wstąpieniu do PiS zmienionym (wysokim, jak gdyby wykastrowanym) głosem mówił, że dopiero teraz traci samodzielność. I pamiętam, jak opowiadał, że nigdy się nikomu nie sprzeda, nie będzie na czyjś rozkaz kłamał. To wszystko do siebie pasuje. -- Łaska Prezesa na pstrym koniu jeździ. Ciekawe, co za jakiś czas będzie opowiadać Anwad. Pozdrowienia, bul. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Jarosław Kaczyńsk a moze teraz zajmiemy sie 20.02.11, 18:22 Donaldem Tuskiem bo ostatnio juz nie obiecuje dobrobytu? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jarosław Kaczyński piszący bloga 21.02.11, 01:24 Tak to wyglądało: fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/wmqb3LNoxKlbmYEC2X.jpg S. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarosław Kaczyński piszący bloga 21.02.11, 20:33 i.pinger.pl/pgr374/ea5fe7f70007c47949a900ad/Prezes+PiS.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
anwad SĄ odpowiedzi!!!:) 21.02.11, 21:09 jaroslawkaczynski.salon24.pl/280677,odpowiedzi-na-niektore-z-komentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SĄ odpowiedzi!!!:) 21.02.11, 21:22 forum.gazeta.pl/forum/w,28,122338965,122444180,Re_Jaroslaw_Kaczynski_piszacy_bloga.html Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SĄ odpowiedzi!!!:) 21.02.11, 21:22 i.pinger.pl/pgr374/ea5fe7f70007c47949a900ad/Prezes+PiS.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: SĄ odpowiedzi!!!:) 21.02.11, 21:25 Robi to w świetle jupiterów zatem to: www.lknap.cba.pl/inc/tak/kaczynski_i_komputer.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SĄ odpowiedzi!!!:) 20.03.11, 12:17 To nie uny ;) To ten śp. To on, figurant JAR ;) www.fakt.pl/Marcinkiewicz-Kaczynski-nie-umie-wlaczyc-komputera,artykuly,96617,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Zamach Putina i Tuska 26.05.11, 22:27 Anwad, naPiSz o rozpylaniu helu, plsss... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Jarosław Kaczyński! BlAgier-Epistolograf!!! 20.03.11, 12:53 Może wreszcie czas na niezałgane wspomnienia rodzinne? Odpowiedz Link Zgłoś