Gość: ramzes:) IP: *.online-now.de 25.02.02, 11:49 Gdy jestes Kaganem i boli cie pupa, nie lekarz potrzebny lecz laska biskupa.. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan KLERYK I BISKUP IP: *.vic.bigpond.net.au 25.02.02, 11:56 1. Dupy biskupom NIE daje i NIE mam zamiaru dawac! 2. Oryginalny tekst byl taki: Gdy jestes klerykiem, i spotkasz biskupa, to dnia nastepnego zaboli cie dupa. Pan Biskup kutasa do dupy ci wlozy, i forsy ci nie da, wiec cie upokorzy! Pan Prymas Biskupa ochroni przed tluszcza, i jeszcze te tluszcze na ciebie napuszcza! Pan Papiez Prymasa pochwali nad Tybrem, wiedz bowiem, iz z Kuria na pewno NIE wygrasz! Posadka koscielna dla ciebie niepewna, pod kosciol twa droga, na schodach masz zebrac! Bo kosciol ten rzymski to kupa gangsterow, z rodakiem-Polakiem (niestety) u steru... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: KLERYK I BISKUP IP: *.online-now.de 25.02.02, 12:01 > 1. Dupy biskupom NIE daje i NIE mam zamiaru dawac! Tak, tak, biskup tez byl obronca moralnosci....a tu takie paf! Raz Kagan, z wlasnej, na lasce, woli usiadl biskupa i pupa go boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: KLERYK I BISKUP IP: *.vic.bigpond.net.au 25.02.02, 12:29 Gość portalu: ramzes:) napisał(a): > > 1. Dupy biskupom NIE daje i NIE mam zamiaru dawac! > > Tak, tak, biskup tez byl obronca moralnosci....a tu takie paf! > > Raz Kagan, z wlasnej, na lasce, woli > usiadl biskupa i pupa go boli. > Rymy marne, pomysly zerzniete na chama od Kagana. Nieudolne nasladownictwo Kagana, dam ci najwyzej 3 z minusem, na zachete... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: KLERYK I BISKUP IP: *.online-now.de 25.02.02, 12:38 > Rymy marne, pomysly zerzniete na chama od Kagana. > Nieudolne nasladownictwo Kagana, dam ci najwyzej 3 z minusem, > na zachete... oo!! czy powinienem sie cieszyc..a moze lepiej powinienem wzaic korepetycje u jakiegos profesjonalisty. oczywiscie nie mam na mysli cibie kagi, bo to co wypisujesz to zwykle wierszoklectwo. ramzes > Kagan > Odpowiedz Link Zgłoś