Gość: EDYTA Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.05.04, 21:25 PO PRZECZYTANIU POSTOW OGARNIA MNIE PRZERAZENIE ILE W LUDZIACH GLUPOTY I ZWYKLEGO CHAMSTWA, DAJCIE LUDZIOM ZYC I KOCHAC SIE JAK KTO CHCE, CO KOGO TO INTERESUJE CO KTO ROBI W SYPIALNI( TO NIE SA PEDOFILE CZY GWALCIECIELE). DAJCIE IM SPOKOJ. JESTEM KATOLICZKA ALE TO CO WYPRAWIAJA LUDZIE POD PRZYKRYWKA KOSCIOLA TO JEST PARANOIA I SZERZENIE NIENAWISCI, A GDZIE MILOSC I TOLERANCJA??? A PARTIE POLITYCZNE TYLKO NA TYM UZYWAJA. PARE LAT TEMU WYJECHALAM Z POLSKI I DOPIERO TERAZ WIDZE JAKIM JESTESMY NIETOLERANCYJNYM, ZAWISTNYM I PELNYM KOMPLEKSOW NARODEM. JESLI JEST KTOS INNY (KOLOR SKORY, PREFERENCJE SEKSUALNE) TO JUZ GORSZY..I TRZEBA GO ZWYZYWAC I OPLUC. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH LUDZI.EDYTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaahl Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.chello.pl 04.05.04, 21:27 I my pozdrawiamy Cię Edyto, bo jesteś dobrym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana Mniejszos Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.chcgilgm.covad.net 04.05.04, 21:27 No tak - w tym watku jest poruszona wazna sprawa tolerancji. Postempowa czesc spoleczenstwa uznaje prawo do milosci. Cusz komu przeszkadza to ze dwoje doroslych ludzi sie kocha? My z Mamusia bardzo sie kochamy i co komu do tego? Poki Tatus byl z nami to jednak bylo niezabardzo. A teraz gdy Tatus odszedł to przeciesz nikogo nie krzywdzimy. Nasza milosc nazywana jest brzytko - kaziroctwo - ale wierzymy, ze tak jak kiedys homoseksualisci byli karani smiercia tak i nasza milosc bedzie zalegalizowana i nawet popierana przez postempowa czesc spoleczenstwa. Pewnie czesc spoleczenstwa zacofana bedzie sie temu opierala ale kropla drazy skaly i tak jak homoseksualisci z francuska nazywanymi geje tak i nasza milosc bedzie popierana i tolerowana - nawet przez politykow. Moze kiedys w Poznaniu ktorys z urzednikow miasta da pieniadze na nasza parade? Tylko trzeba obserwowac jak to homoseksualisci zalatwili i wraz z postempowa, niepruderyjna czescia spoleczenstwa doprowadzili to dzisiejszej lepszej homoseksualistow pozycji. A ich pozycja bedzie lepsza to i nasza - kazirotcza sie poprawi i bedzie miala szanse na zgode prawa. Kropla drazy skaly - to jest nasza wielka nadzieja. Dziekujemy tym co nas popieraja - nie mozna sie opierac wielkiej milosci osob doroslych i nie krzywdzacych nikogo. Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula INNA UCISKANA MNIEJSZOŚĆ IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 04.05.04, 21:39 a ja kocham mojego bernardyna Rogera, a właściwie to on kocha mnie (ja jestem stroną bierną) i też sobie chcemy taki marsz w Krakowie zorganizować za pieniądze z podatków, ja bym sobie przy tym kawiorku podjadła, a mój Rogerek jakiegoś kabanoska wyborczego, bo lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana Mniejszos Bernardyni to przeciez sa zakonnicy! IP: *.chcgilgm.covad.net 04.05.04, 21:57 Widze ze zartujesz sobie z powaznej sprawy. Jak to moze byc ze Bernardyn Roger ciebie kocha? Bernardyni to przeciez zakonnicy i slubowali celibat! Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.G. Re: INNA UCISKANA MNIEJSZOŚĆ IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 04.05.04, 22:24 Za pieniądze podatników - czyli również Pani. Nic mi to nie przeszkadza, ja co prawda jestem hetero, ale społeczeństwo składa się zróżnych ludzi, więc jesli Pani tylko nie krzywdzi swojego Berncia, jeśli nie jest on zmuszany do aktywności erotycznej, to niech sobie Pani paraduje do woli! Graba (tj. Łapa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk [...] IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 05.05.04, 00:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek [...] IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 05.05.04, 03:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X SORRY ALE JESTES PSEUDO-INTELEKTUALISTKA IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:30 MASZ RACJE. ALE PO CO Z TYM WYCHODZA NA ULICE. NIECH ROBIA CO UWAZAJA ZA SLUSZNE JA ZE SWOIM ZYCIEM SEKSUALNYM NIE OBNOSZE SIE PO MIESCIE I NIE PROPAGUJE MOJEGO POGLADU NA ZYCIE PLCIOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaahl Re: SORRY ALE JESTES PSEUDO-INTELEKTUALISTKA IP: *.chello.pl 04.05.04, 21:44 Wychodzisz na ulicę, jak ci z czymś źle. A jak dostajesz w ryj za niestosowny kolczyk, albo trzymanie kogoś za rękę w parku, to nie jest najlepiej. Wyychodzisz na ulicę, jak jest ci dobrze, albo chcesz zademonstrować przynależność do wspólnoty. Zdaje się, że tak się robi w Boże Ciało. A teraz wyobraźmy sobie członka Stowarzyszenia "Grunwald" - pamietasz co to, misiu? - który się obrusza, że on "nie obnosi sie po mieście i nie propaguje swojego poglądu na demokrację, prawa człowieka, sojusze międzynarodowe" Członek Towarzystwa Krzewienia Kultury Swieckiej - wiesz, co to takiego, misiu? - mógłby przecież się oburzać na wspomniane Boże Ciało, "nie obnoszę się po mieście i nie propaguję swoich poglądów na życie wieczne..." itd. itp. Gejostwo nie ogranicza się do życia płciowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawas Re: SORRY ALE JESTES PSEUDO-INTELEKTUALISTKA IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 04.05.04, 22:51 Gość portalu: X napisał(a): > MASZ RACJE. ALE PO CO Z TYM WYCHODZA NA ULICE. NIECH ROBIA CO UWAZAJA ZA SLUSZN > E > JA ZE SWOIM ZYCIEM SEKSUALNYM NIE OBNOSZE SIE PO MIESCIE I NIE PROPAGUJE MOJEGO > POGLADU NA ZYCIE PLCIOWE. A Zdarzyło Ci się w miejscu publicznym trzymać swoją dziewczynę/chłopaka za rękę, publicznie ją/ jego pocałować, mieszkać z nią/ z nim pod wspólnym dachem, i czy jeśli tak to twoi znajomi, koledzy z pracy rodzina o tym wiedzieli, nawet pomimo tego , że się z tym NIE OBNOSIŁEŚ, i czy zdecydowana większość z nich traktowała ten fakt jako rzecz zupełnie normalną (ot ma kogoś, kochają się, jest mu dobrze) i czy w końcu nie przyszło Ci do głowy, że być może homoseksualiści chcą tylko i wyłącznie tego samego, ani mniej ani więcej, i że tylko po to aby właśnie wywalczyć sobie to prawo do PRYWATNOŚCI „obnoszą się po mieście ze swoim życiem seksualnym”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_blond demokracja IP: *.chello.pl 04.05.04, 23:28 ...no pomyśl... przecież demokracja na tym wlasnie polega. "nieskrępowana możliwość publicznej demonstracji swoich poglądow". co w tym zlego? "granicą mojej wolności jest wolność innych", dlaczego chcesz, zeby żyli "ukradkiem", dlaczego pozwalasz katolom na ich - celebrowane jak najbardziej publicznie - obrzędy, a uczciwy pedał, czy lesba nie są - według Ciebie - tego godni? przemyśl to. albo jestes z mlawy, albo jestes europejczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: SORRY ALE JESTES PSEUDO-INTELEKTUALISTKA IP: 195.94.213.* 05.05.04, 00:23 bo nie musisz walczyć o prawo do głosu, widzialności - bez strachu, prawo do jawnego bycia razem z drugą osobą i możliwosci budowania wspólnego życia na prawach gwarantowanych przez państwowe ustawodastwo parom heteroseksualnym.. w mieście "obnosiły sie" i cały czas "obnoszą" feministki domagające sie praw dla kobiet - i to już na całe szczęście nie wywołuje aż tak gwałtownego odrzucenia społecznego - zdziwienie budziłyby raczej próby wprowadzenia ograniczeń jakich doświadczały kobiety sprzed wieku - ale historia ruchu feministycznego jest znacznie dłuższa niż ruchu gejowskiego - jest więc szansa, że czas i działania - zmienią świadomość społeczną i w tym obszarze :) "obnoszenie" jest celowe, wręcz konieczne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GWB ZADNYCH PRAW RODZINNYCH DLA PAR HOMO!!! IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 00:47 Czlowieku czy nie mozesz zrozumiec tego, ze panstwo otacza ochrona prawna rodzicow dlatego by pomoc im zyc, by potem miec z tego korzysc czyli dzicko, czyli obywatela ktory bedzie placil podatki i skladki na emerytow. Taka jest geneza prawnie zagwarantowanej opieki panstwa nad rodzina.Natomist panstwo, nie ma zadnej korzysci z par homoseksualnych i domaganie sie przez nie praw takich samych jak rodzina heteroseksualna jest po prostu pasozytnictwem spolecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x -- ZADNYCH PRAW RODZINNYCH DLA PAR HOMO!-- IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.05.04, 01:10 Czlowieku czy nie mozesz zrozumiec tego, ze panstwo otacza ochrona prawna rodzicow dlatego by pomoc im zyc, by potem miec z tego korzysc czyli dzicko, czyli obywatela ktory bedzie placil podatki i skladki na emerytow. Taka jest geneza prawnie zagwarantowanej opieki panstwa nad rodzina.Natomist panstwo, nie ma zadnej korzysci z par homoseksualnych i domaganie sie przez nie praw takich samych jak rodzina heteroseksualna jest po prostu pasozytnictwem spolecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: -- ZADNYCH PRAW RODZINNYCH DLA PAR HOMO!-- IP: *.atlsfl.adelphia.net 05.05.04, 04:44 A co powiesz na rodziny bezdzietne ???? czy panstwo powinno je wylaczyc spod prawa ??? Homoseksualisci walcza o rowne a nie jakies specjalne prawa do zycia wg wlasnych potrzeb i przekonan i podobnie jak wszystkie mniejszosci przesladowane musza sobie te prawa wywalczyc. Jest to oczywiscie tylko sprawa czasu nawet w takim kraju jak Polska, poniewaz cywilizacji nie da sie ominac zwlaszcza w samym srodku Europy.Gdyby im nie odmawiano praw naleznych kazdemu czlowiekowi nie mieliby powodow urzadzania marszow . Szymborska i Milosz to ludzie swiatli i swiatowi nic wiec dziwnego ze udzielaja poparcia ludziom walczacym o swoje prawo do zycia w spokoju bez przesladowan i homofobicznych obelg. Dla jasnosci nie jestem lezbijka, ale tez nie jestem Dulska. Poziom tej dyskusji , jest wrecz zenujacy , jak mi nie odpowiadaja czyjes poglady to najlepiej go opluje , moze jednak juz czas dorosnac ?? Niechlubne czasy inkwizycji mamy na szczescie za soba. Pozdrawiam Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: -- ZADNYCH PRAW RODZINNYCH DLA PAR HOMO!-- IP: *.crowley.pl 05.05.04, 10:32 Odpowiadam: 1. pary bezdzietne moga adoptowac dzieci. 2. Milosz i Szymborska maja lewackie poglady (Milosz byl juz za to przed wojna zwolniony z pracy, a Szymborska coz- wszyscy pamietamy jej okres stalinowskiego "zapalu" - zauwaz ze Lem nie podpisal choc tez z Krakowa 3. Nie wiem gdzie w moim posice doszukalas sie "homofobicznych obelg". 4. Nikt homoseksualistow nie przesladuje. natomisat nie mozna nadac im praw rodzicielskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HERERO Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.czajen.pl 04.05.04, 21:36 Gość portalu: EDYTA napisał(a): > PO PRZECZYTANIU POSTOW OGARNIA MNIE PRZERAZENIE ILE W LUDZIACH GLUPOTY I > ZWYKLEGO CHAMSTWA, DAJCIE LUDZIOM ZYC I KOCHAC SIE JAK KTO CHCE, CO KOGO TO > INTERESUJE CO KTO ROBI W SYPIALNI( TO NIE SA PEDOFILE CZY GWALCIECIELE). DAJCIE > > IM SPOKOJ. JESTEM KATOLICZKA ALE TO CO WYPRAWIAJA LUDZIE POD PRZYKRYWKA > KOSCIOLA TO JEST PARANOIA I SZERZENIE NIENAWISCI, A GDZIE MILOSC I > TOLERANCJA??? A PARTIE POLITYCZNE TYLKO NA TYM UZYWAJA. PARE LAT TEMU > WYJECHALAM Z POLSKI I DOPIERO TERAZ WIDZE JAKIM JESTESMY NIETOLERANCYJNYM, > ZAWISTNYM I PELNYM KOMPLEKSOW NARODEM. JESLI JEST KTOS INNY (KOLOR SKORY, > PREFERENCJE SEKSUALNE) TO JUZ GORSZY..I TRZEBA GO ZWYZYWAC I OPLUC. POZDRAWIAM > > WSZYSTKICH NORMALNYCH LUDZI.EDYTA TOWARZYSZKO EDYT JESTEM HETEROSEKSUALNYM CZŁONKIEM SLD-UP d.PZPR I OGARNIA MNIE PRZERAŻENIE, ŻE NIE MOGĘ SIĘ KOCHAĆ JAK CHCĘ NA ULICACH MOJEJ WSI, A TAKŻE OKOLICZNYCH MIASTECZEK. MAM NIEZŁOMNĄ NADZIEJĘ, ZE PO TZW. AKCESJI BĘDZIEMY KOPULOWAĆ KAŻDY Z KAŻDYM GDZIE TYLKO DUSZA ZAPRAGNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:07 I tego Ci HERERO serdecznie życzymy! Bo musi być Ci ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus z Lyonu Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.adsl.proxad.net 04.05.04, 22:15 Gość portalu: EDYTA napisał(a): > PO PRZECZYTANIU POSTOW OGARNIA MNIE PRZERAZENIE ILE W LUDZIACH GLUPOTY I > ZWYKLEGO CHAMSTWA, DAJCIE LUDZIOM ZYC I KOCHAC SIE JAK KTO CHCE, CO KOGO TO > INTERESUJE CO KTO ROBI W SYPIALNI( TO NIE SA PEDOFILE CZY GWALCIECIELE). DAJCIE > > IM SPOKOJ. JESTEM KATOLICZKA ALE TO CO WYPRAWIAJA LUDZIE POD PRZYKRYWKA > KOSCIOLA TO JEST PARANOIA I SZERZENIE NIENAWISCI, A GDZIE MILOSC I > TOLERANCJA??? A PARTIE POLITYCZNE TYLKO NA TYM UZYWAJA. PARE LAT TEMU > WYJECHALAM Z POLSKI I DOPIERO TERAZ WIDZE JAKIM JESTESMY NIETOLERANCYJNYM, > ZAWISTNYM I PELNYM KOMPLEKSOW NARODEM. JESLI JEST KTOS INNY (KOLOR SKORY, > PREFERENCJE SEKSUALNE) TO JUZ GORSZY..I TRZEBA GO ZWYZYWAC I OPLUC. POZDRAWIAM > > WSZYSTKICH NORMALNYCH LUDZI.EDYTA > Szanowna Pani Edyto Wyjechalem z Polski 24 lata temu,a nie jak Pani zaledwie kilka lat,mam wiec duzo szersza perspektywe porownawcza.Wyjezdzajac nie mialem zadnych uprzedzen rasowych,bo w tamtych czasach nie mielismy zadnych kontaktow z murzynami czy arabami w Polsce.To co przezylem i czego bylem swiadkiem na codzien przebywajac z koniecznosci w sasiedstwie tej dziczy wyleczylo mnie na zawsze z iluzji jakie ma Pani.Kraj, w ktorym mieszkam mozna porownac do ogrodu zoologicznego,gdzie dozorca zwariowal i pootwieral wszyskie klatki z dzikimi zwierzetami wywolujac tym samym panike wsrod normalnych ludzi. Co do drugiego tematu to zboczency seksualni majacy pociag do tej samej plci byli nazywani pederastami tak jak to bylo okreslane w encyklopedii.Jak mozna dac spokoj jawnej propagandzie zboczenia i godzic sie na publiczny ekshibicjonizm. Jak Pani wytlumaczy swoim dzieciom,ze wpychani penisa z tylu gdzie gromadzi sie gowno i wszelkie zarazki ,z ktorych wywodzi sie najstraszniejsza z chorob AIDS,to cos wspanialego i wznioslego jak milosc miedzy kobieta a mezczyzna.O estetyce i zapachu nie wspomne.W pogoni za nowoscia i oryginalnoscia ludzie upodobnili sie do zwierzat.Ale sa rzeczy,ktore nigdy nie beda akceptowane przez normalnych ludzi,to jest babranie sie w gownie przy pomocy penisa i wmawianie wszystkim,ze to jest normalne i nalezy byc tolerancyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.G. Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 04.05.04, 22:31 No tak, wszystko ładnie, ale co tymi hetero co to dziłają analnie. Pręgierzyk? Czy kastracja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIa- do Edyty Re: Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 23:07 W sypialni, ale nie na ulicy. Tolerancja jest -niech sobie zyją z kim chcą i jak chcą, ale po co ta ostentacja, jak w Londynie, gdy zaatakowali arcybiskupa w czasie procesji. I kto tu nie jest tolerancyjny? Kościół nie mówi, że homo należy zamykać lub wieszać, ale, że nie można być katolikiem i czynnym, tj. praktykującym geyem, zresztą hetero też nie, chyba, że w małżeństwie. Jak ktioś tego nie akceptuje to jego sprawa i włos mu z głowy nie spadnie, ale nie karzcie nam drodzy i mili homo et consortes zmieniać przykazań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwb ALE CO DO TEGO MAJA LEWACCY POECI!!!!???? IP: *.crowley.pl 04.05.04, 21:27 CZY TO BEDZIE MARSZ POETOW???? Zawsze bawi gdy np. profesor literatury starozytnej podpisuje list przeciwko budowie elektrowni atomowej. Typowy pesudowintelektualny zabobon: autorytet w jednej dziedzinie przenoszony jest na wszyskie dziedziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: jestesmy swiatowi IP: 216.223.64.* 04.05.04, 21:37 Jak te czasy sie zmieniaja, nie tak dawno podobne marsze szly na Oswiecim a teraz na Wawel.Czy to znaczy ze jestesmy normalni czy tez wiatr historii zmienil kierunek? A moze powinnismy zrobic wielki marsz normalnych ( dla mnie ciagle tylko chlop i baba to normalna kombinacja)na Warszawe, Krakow,Poznan.... ,na wszystkie miasta , miasteczka, wsie,..... Nie rozumiem dlaczego jak ktos ma inna tzw orientacje seksualna to zaraz musi sie z tym obnosic po ulicy. P.S.Z chlopem nie probowalem i niech nikt mnie probuje przekonac , ze powinienem? Juz na sama mysl,wheeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:37 Że te ćwoki z LPR to rozumiem, ale PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Marsz homoseksualistów na WAWEL IP: *.telia.com 04.05.04, 21:42 Macie przeciez D E M O K R A C J E !!! - Teraz sie sprawdzi ile jest warta owa DUPOKRACJA.. Owszem.. niby macie "demokracje", ale okazuje sie iz sprowadza sie owa "dupokracja" do prawa pojscia lub nie pojscia na glosowanie do urn wyborczych.. Nooo.. mozecie jeszcze sobie zmienic nazwe trawnika lub placyku.. ale juz w sprawach zasadniczych, ogolnonarodowych, ta oslawiona "demokracja" albo przestaje dzialac albo dziala wybiorczo.. Czyli.. jest DLA WYBRANYCH.. I to ci WYBRANI, kiedy chca cos przeprowadzic i osiagnac W SWOIM interesie, mordy dra pod niebiosa o "demokracji" i o tym ze w zwiazku z owa "dupokracja" - IM SIE NALEZY.. Tak jest i z pedalstwem ktore TERAZ WLASNIE zwietrzylo swoja szanse, by WBREW WOLI spoleczenstwa zalegalizowac w Polsce zboczenia i pedalstwo, z poparciem Jarugi-Nowackiej, Szyszkowskiej, dwojga noblistow - bylej komunistki(czemu bylej?) i Litwina - tez lewicowca, ale zdecydowanie jakby mniej Polaka - i oczywiscie przy poparciu lewackich lachudr z SLD i ich mlodszych dewiantow z Federacji Młodych Socjaldemokratów.. - Dobrym objawem jest to, iz ujawniaja swoje oblicze i pograzaja sie tzw. "ZIELONI" - to jest jedyny pozytyw.. Przy okazji zas wychodzi na jaw, gdzie mozna wlozyc twierdzenia i bajdurzenia o kseno i homo fobii, o nietolerancji, o faszysmie.. etcetc.. Akurat jak na dloni widac iz ci ktorzy glosza te pokretne hasla, sami uciekaja sie do TERRORU - gdyz jest to wyrazny TERROR MNIEJSZOSCI.. Mniejszosci , ktorej wystarczy poparcie zdychajacej formacji politycznej, ktora JESZCZE jest u wladzy.. Wystarczy tez kilkudziesiecioletnie pranie mozgow spoleczenstwu i przeswiadczenie iz teraz to ich ochroni i obroni Kolchoz Jewropejski.. PO TO W KONCU WCHODZILI do tego Kolchozu by moc spokojnie maszerowac ulicami miast polskich i krzyczec: - "Bojcie sie! - To my! - dewianci i zboczency!" - "Macie nas kochac i dawac nam prawa!".. Wawel juz ma byc nie POLSKI i POLAKOW, tylko ma byc SYMBOLEM zawlaszczenia Polski przez wszystko co wynaturzone - z Jaruga-Nowacka i Szyszkowska na czele.. NIECH ZYJE DEMOKRACJA DLA PEDALOW!! lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Marsz homoseksualistów na WAWEL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 22:52 Czego sie boisz? Omammy masz, czlowieku, czy jak? Spać nie dają? Może warto rozejrzeć się za telefonem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet ODDAJCIE PEDALOM WAWEL!! IP: *.telia.com 05.05.04, 12:38 Gość portalu: aaa napisał(a): > Czego sie boisz? Omammy masz, czlowieku, czy jak? Spać nie dają? Może warto > rozejrzeć się za telefonem? ----------------------------- Moze warto.. Moze tez warto np. deski albo kija, - jako narzedzia kultury uzyc by ci rozumu do glowy wlozyc.. - To NIE JA "sie boje".. To nie ja latam , organizuje marsze i wrzeszcze pedalom prosto w twarz: - "PATRZCIE KU..WA! - TO JAAAA.. HETREOSEKSUALISTA.. MACIE MNIE KOCHAC I PRZYZNAWAC MI PRAWA!".. Jest synu DEMOKRACJA podobno.. i w tej "DU..POKRACJI", jednostka ma(podobno) prawo do swobod obywatelskich i wypowiadania sie i istnienia.. Wiec jesli pedal ma prawo do istnienia, i Jaruga -Nowacka tez.. I ty tez synu istniejesz i glupio "dziamgasz".. - To NIECH SOBIE ISTNIEJA.. ale kiedy WYBITNIE PROWOKACYJNIE, zmuszaja mnie do ogladania siebie, uwielbiania ich i AKCEPTOWANIA, lub uznawania iz oni.. jako pedalstwo powinni miec specjalne prawa, przywileje i NIE PODLEGAC KRYTYCE (bo bedzie to ksenofobia i homofobia) etcetc.. - to ja ci powiem synu.. Moze ty.. (i tobie podobni) faktycznie poszukaj odpowiedniego numeru telefonu.. Ja zyje (podobno??) w DEMOKRACJI. i to JA.. rozumiesz?? - JA!! - decyduje o tym kogo bede lubil kogo nie cierpial i Z KIM SIE BEDE ZADAWAL i z utrzymywal kontakty juz nie tylko towarzyskie, a jakiekolwiek.. I zaden mnie pedal czy lesbijka, a ni taki duren jak ty.. nie zmusi bym zaczal kochac wynaturzencow i dewiantow.. Wawel jest SWIETYM MIEJSCEM POLAKOW, a nie miejscem zbiorek i demonstracji pedalstwa i degeneratow, ktorym zamarzylo sie ustawianie spoleczenstwa na swoj, pedalski sposob.. Tam jest nasza przeszlosc, nasi Krolowie.. nasi Wielcy.. I jesli tam pedalstwo ma rzadzic, to nic nie bedzie przeszkadzac bys ty synu, i tacy jak ty, poszli sobie zrobic kupe na grob ktoregos z tam pochowanych krolow.. - "A co!! moze pedalstwo, to mozemy i my miec prawo osrac to co nam sie podoba".. - Prawda glupawe dziecko?? - Tak myslicie?? - A kto inaczej mysli to "ma omamy" i powinien "telefonu poszukac"?? lancet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał Brawa dla PO !!! Będę na was głosować !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lover Sonii [...] IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 04.05.04, 21:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana Mniejszos Nie pisz tak brzydko o kochaniu! IP: *.chcgilgm.covad.net 04.05.04, 22:01 Nie pisz tak brzydko o swojej Soni! Jezeli nie krzywdzicie nikogo i sie bardzo kochacie to co komu do tego co w sypialni dwoje doroslych kochajacych sie ludzi robi. Tylko nie pisz o tym tak otwarcie. Baki tez sie puszcza ale nie pisze sie raczej o tym Uciskana mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polus [...] IP: *.adsl.proxad.net 04.05.04, 22:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.G. Re: a ja kocham moją sunię Sonię IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 04.05.04, 22:33 śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Marsz homoseksualistów dzieli Kraków IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 04.05.04, 21:46 czy wszyscy juz zapomnieli o tolerancji? wrocmy do zaklamania i placmy w kosciele za oczyszczenie z grzechow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HERERO [...] IP: 212.244.182.* 04.05.04, 21:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaahl SZATAN NA WAS OSTRZY KŁY IP: *.chello.pl 04.05.04, 22:01 Za taką dawkę nienawiści i tępoty będziecie wszyscy (oprócz Edyty i może kogoś jeszcze)gwałceni przez sękate nosorożce w kiszce stolcowej Pana Otchłani. Samo to forum jest dostatecznym powodem, by organizować marsz na rzecz tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uciskana Mniejszos Gajstwo i lezbijstwo i kaziroctwo juz niedlugo IP: *.chcgilgm.covad.net 04.05.04, 22:08 Zgadzam sie z tym w zupelnosci. Mamusia moja takze! Na forum jest pelno glosow niepostempowej czesci spoleczenstwa. Jak oni moga wogole zyc z takom dulszczyzna? Kazda milosc jest wielka i szlachetna jezeli laczy dwoje doroslych i nie krzywdzi nikogo. Co komu do tego co my robimy z moja Mamusiom w naszej sypialni. Zadamy rownouprawnienia i to bedzie takze dowodem ze jestescie postempowi gdy i dla nas tam sie miejce znajdzie na takiej paradzie. Dzis jeszcze taka milosc jak nasza - Mamusi mojej i moja jest tempiona przez prawo. Ale kropla drazy skaly i niedlugo za poparciem takich jak Ty i gajstwo i lezbijstwo i nasze kazirtoctwo to bedzie normalnosc. Dziekujemy za poparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaahl nie jesteś dobrym człowiekiem IP: *.chello.pl 04.05.04, 22:15 Mądrali trzymających się jednego żałosnego konceptu, bo uważają, że to śmieszne nosorożec smaruje kwasem zanim zabierze się do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BM Re: nie jesteś dobrym człowiekiem IP: 216.116.59.* 04.05.04, 23:50 Vivat nosorożec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Prosze o jasna i precyzyjna denicje Tolerancji. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.04, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus z Lyonu [...] IP: *.adsl.proxad.net 05.05.04, 21:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: Towarzyszu "ac" dupy możecie dawać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:01 Możemy i dajemy. Dlatego jesteśmy zdrowi psychicznie, co możemy autorytatywnie stwierdzic bo jesteśmy psychiatrą. Ja i moja dupa. A w czasach Towarzyszów byłam niemowlęciem rumianym, tak że sorry... Ty też sie wyluzuj, bo skoro tylko dawanie dupy Ci we łbie to może wreszczie powinienieś/powinnaś (sądzę raczej że powinienieś...) to zrobić. Dasz sobie rade! Gość portalu: HERERO napisał(a): > Ale po co z tm latać po ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil kultura tolerancji dla bezczelnosci i prowokacji? IP: 140.247.126.* 04.05.04, 22:09 PO jest partia powazna i nie bedzie przeciez popierac prowokacyjnych imprez dewiantow. A do naszych noblistow mialem nieco wiecej szacunku. Mieliby po prostu wiecej poczucia taktu wobec spolecznosci miasta Krakowa. Szymoborskiej sie nie dziwie bo ona juz w czasach mlodosci byla "taka bard postepowa", ale ty Czeslawie...Wstydz sie stary koniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świstak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Samobrona jak zwykle przeciw wiekszosci IP: *.dial.allstream.net 04.05.04, 22:20 Samobrona do boju!!! Jestescie organizacja homosesualistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Niech zaproszą abp Petza i będą swoi. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.05.04, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Tylko Tolerancja jest dobra droga IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.04, 22:36 niektorzy z dyskutantow maja przerazajaco niski poziom itelektualny. Co to komu przeszkadza ze sobie jacys ludzie przejda ulica. Jesli do tego nie maja prawa to panstwo nie ma prawa od nich pobierac podatkow. Ciekawe swoja strona ilu ludzi by podalo ze sa homo jesli mogliby uzyskac zwolnienie z podatkow( jako ci ktorzy tak czy innaczej praw zadnych nie maja nawet tego elementarnego do demonstracji) Dulskich w K-wie jest tylu ze zaraz co drugi okazalby sie homo Odpowiedz Link Zgłoś
yolcka wstyd mi 04.05.04, 22:39 Wstyd mi. Boze, jak mi wstyd. Wstyd mi za moj narod i za jego przywodcow. Wstyd mi, ze tak wielu ludzi, zyje w paranoidalnym strachu innosci, ze tak wielu ludzi jawnie kpi sobie z Konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej, a najbardziej mi wstyd, ze slowo "homoseksualista" wciaz dla wielu brzmi gorzej niz klamca, zlodziej, czy zdrajca. Bo jak inaczej nazwac obsesjyjne proby niedopuszczenia do marszu niz strachem i jak inaczej nazwac przekreslanie wolnosci zgromadzen, slowa, mysli i religii niz drwieniem z najwazniejszego dokumentu w naszym Panstwie? Wole nawet nie myslec, co swiadczy o nas, ze wolimy ludzi nieuczciwych, niz ludzi innych od nas. Jesli nawet ktos nie lubi gejow, albo chce trzymac swoje dzieci z dala od wolnosci mysli, jest to w koncu jego wolnym wyborem, to wciaz nie rozumiem dlaczego przeszkadza mu marsz. Ja na przyklad nie lubie LPR i nie chcialabym widziec ich na ulicach, a moze ktos z mniejszosci religijnej w Polsce nie lubi procesji Bozego Ciala i derewuje go jej widok. To nie sa w najmniejszym stopniu powody, zeby zabraniac komus organizowania marszu! Przeciez oni nie beda isc nago!!! A ochrona dzieci? Przeciez nikt z uczestnikow marszu nie bedzie porywal dzieci, ani do niczego ich nie naklanial. Wolalabym, prawde mowiac, zeby moje dziecko bylo tolerancyjne i otwarte na swiat takim jakim jest, niz zeby krytykowalo wszystko, czego rodzice nie lubia. A moralnosc? Nawet jesli homoseksualizm mialby byc niemoralny (wciaz nie rozumiem dzlaczego), czym jest moralnosc bez wolnosci i wiedzy? Czym jest moralnosc, jesli sie nie ma wyboru? Jest pustym slowem. Ja nie chce, zeby moralnosc byla tylko slowem. I dlatego mi wstyd. Potwornie mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: wstyd mi IP: *.client.comcast.net 05.05.04, 03:20 Dziekuje yolcka, jestes madra osoba. Podbudowalas moja wiare w czlowieka. Ja wyjechalem z Polski bo bylo mi wstyd tam zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
yolcka Re: wstyd mi 05.05.04, 14:42 Dzieki, powoli zaczynalam sie martwic, ze moze jestem juz jedyna osoba, ktora nie ma nic przeciwko homoseksualistom i nie boi sie tego powiedziec. Ja tez wyjechalam, moze nie ze wstydu, ale teraz wracam i troche sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_coyote ORAL, ANAL I WOLNOSC IP: *.freedom2surf.net 04.05.04, 22:40 Kochani Geje i Lesbijki - trzymajcie sie w tym ciemnym, kipiacym z nienawisci kraju ludzi myslacych na "nie". Smiejcie sie tylko, jak mowia "tolerancja", bo nie wiedza, co mowia. Srajcie ogromnym, rozwolnionym strumieniem na ich obrazek boga - bo co to niby za bog, ktoremu nie podobaja sie wlasne kreacje? Ludzie latwo kretynieja od biedy, stresu, braku wrazen, i innych egipskich plag. Nie dajcie sie zwariowac, i niech przypadkiem nie przychodzi Wam do glowy rezygnowanie z tej parady. Poczatki sa zawsze trudne, pamietajcie ze robicie cos wielkiego. heteroseksualista PS. Od jakiegos czasu mialem zamiar glosowac na platforme, ale teraz z duma zaglosuje przeciwko nim. Co wiecej, bede przekonywal przyjaciol, zeby zrobili tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madhatter ?? IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 04.05.04, 22:41 Miszkancy Krakowa zyja zgodnie z chrzescijanskimi zasadami??Codziennie wieczorem wracajac z zajęć z gardłem w przełyku uświadamiam sobie ze... wcale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Skąd się bierze kulturowe zacofanie Polaków ? IP: *.eu.org / 80.55.183.* 04.05.04, 22:47 Żaden człowiek nie może być dyskryminowany ze wzgledu na swoją orientację seksualną. Każdy ma prawo domagać się swoich praw, uznawanych w całym cywilizowanym świecie, a których w Polsce są pozbawieni. To smutne że w Polsce jest tyle nienawiści do gejów i lesbijek. I to teoretycznie wśród czytelników Gazety. Ktoś wychowuje tych homofobów w takiej nienawiści do mniejszości seksualnych. Gdzie szukać winnych ? Pozostaje mieć nadzieję że w dalszej perspektywie integracji społecznej z Unią i polskie społeczeństwo zmieni przekonania na bardziej cywilizowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbarzynca A to jest zacofanie? To chyba żart... "europejczy IP: *.nas16.vienna1.va.us.da.qwest.net 04.05.04, 23:08 ku". Masz swoje poglądy i masz do nich prawo, ale nie narzucaj tonu dyskusji - my cywilizowani, a ci co mają inne zdanie to od razu barbarzyńcy. Nie nadymaj się tak bo pękniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt Re: A to jest zacofanie? To chyba żart... "europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:11 I kto tu narzuca swoje zdanie? Powiedz cos w obronie prawa do zgromadzeń, które przysługuje także tym homo a zostaniesz okrzyknięty pedofilem, zoofilem, zbokiem, nie mówiąc juz o Żydach i ubekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa dziady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 22:56 Dziady platforma, i zwykłe zagrania pod publiczkę.. i tak będę głosował, bo nie ma na kogo, ale dziady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt Re: dziady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:57 No własnie - jak nie na nich to na kogo? Marny wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
create DUMNY Z FORUM 04.05.04, 23:04 Oszołom z Poznania się wyłączył, a Ci którzy pozostali na forum z różnymi fobiami, głównie piszą zza oceanu. Społeczności forum jestem z Was dumny. ps. A mówią że to najzdolniejsi emigrują z PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe gorzej niz zascianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:06 weszlismy do UE a zabobony i niczym nieuzasadniony strach jest niczym w kraju zasciankowym. LPR proponowalbym wyslac na ksiezyc razem ze stowarzyszeniem, ktore rozdaje ulotki reklamujace dyskryminacje. Ludzie zyjcie i dajcie zyc innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: israel A CO WY CHCECIE OD GEJÓW I LESBIJEK???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:16 SKORO TACY Z WAS KATOLICY, TO SKAD TYLE ZLODZIEJSTWA, PIJANSTWA I CHAMSTWA W TYM KRAJU? DO KOSCIOLA CHODZA, A WSZYSCY GOWNO JESTESCIE WARCI. MOWIL JEZUS "NIECH TEN PIERWSZY RZUCI KAMIEN, KTORY JEST BEZ WINY"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAMEL [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 23:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt Większość nie może także terroryzować mniejszości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 23:51 Spokojnie Kamel. Homo nie kradną (nie częsciej niz hetero), nie są pedofilami (nie częsciej niż hetero), nie narzucaja innym swoich preferencji sksualnych jak faszyści narzucali swoje poglądy. Co do antysemityzmu - poczytaj sobie jeszcze raz to forum, znajdziesz całą paradę naszego antysemityzmu. Jeśli na ulicy całuje się chłopak z dziewczyną - nikogo to nie dziwi. Ale dwóch całujących się facetów - zgroza (no chyba, że jest to Breżniew i Honecker). Ich parada nie będzie większym zgorszeniem niż niektóre programy w tv typu reality show. A swoje prawa też mają. I tylko w jednym zgadzam się z Kościołem (choć jestem agnostykiem) - sprzeciwiałbym sie legalizacji związków homo. A urządzac paradę - myślę, że maja do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Mniejszość nie będzie terroryzować większość! IP: *.client.comcast.net 05.05.04, 03:28 Jak smiesz chamie! Jak smiesz porownywac homoseksualizm do antysemityzmu i faszyzmu?! Czy ty w ogole myslisz? Czy tylko tak sobie wegetujesz umyslowo? Gej jest wedlug ciebie rowny moralnie zlodziejowi? Zioniesz zaslepiona nienawiscia, smutna istoto. I w tej nienawisci umrzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanec A kto zgoczeńcy chce ogladać wasze mordy? IP: *.acn.waw.pl 04.05.04, 23:19 Nie pokazujcie ich bo normalnym ludziom robi się mdło na wasz widok. Żadnego wstydu nie macie. Na dodatek jesteście zwykłymi prowokatorami. Czym wiecej takich imprez tym większą nienawiść rozbudzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Platforma obywatelska to kundle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.04, 23:26 ktore ze starchu podwinely ogony i siedza pod kosciolem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Platforma obywatelska to kundle IP: *.do.pl / *.generacja.pl 04.05.04, 23:39 Jestem heteroseksualstą i uważam, że: nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Wszystko, co jest udziałem człowieka jest również częścią całego człowieczeństwa - ludzkiej kondyncji. czemu akurat ten temat wywołuje w was taką psią, ślepą mściwość i chęć przypieprzenia? bo "moralni" mają okazję by zabawić się w sędziów i karających "gorszych od siebie"? każdy ma prawo demonstrować, o ile nie łamie prawa. Prawo w Polsce, o ile wiem, nie zakazuje seksu homoseksualnego. Nikt z demonstrujących nie ma zamiaru też uprawiać go podczas przemarszu na trawnikach Krakowa. Demonstarcję tę uzasadnia to, że w naszym społeczeństwie panuje duch nietolerancji. homoseksualizm w odróżnieniu od pedofilii nie jest karalny. Wolność ludzka, to również wolność wyboru orientacji seksualnej. To, jak się bzyka dwoje dorosłych ludzi nie powinno innych zajmować. Demonstarcja ta zaś dotyczy praw! Nie istnieje nic takiego jak "moralna", "dobra", "słuszna" natura. Homoseksualizm jest jak najbardziej naturalny, ponieważ właśnie to natura go wyłania. Pewna diagnoza psychologiczna dobrze wyjaśnia ten mechanizm agresji wobec innych postaw. Wobec homoseksualizmu stoi za nią lęk przed własnymi, nieujawnionymi, nieprzerobionymi skłonnościami homoseksualnymi. Słowem wasza agresja jest rewersem waszego strachu. Nie zastanawia was głos polskich noblistów. Ma większą wagę od wycia tłumów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Nie, rzadzi urban z sld IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.04, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Kosciol rzadzi przez SLD IP: 80.111.118.* 05.05.04, 08:44 Kosciol tak woli. Lepiej sie rzadzi przez skorumpowanych politykow bo unika sie wtedy ponoszenia odpowiedzialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Abp Zycinski w SLD? Pierwszy raz slysze IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.04, 12:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj O, to Abp Zycinski rzadzi? Domyslalem sie IP: 80.111.118.* 05.05.04, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeellow paranoja IP: *.acn.waw.pl 04.05.04, 23:34 Jeju, co za zascianek :-(. Wstyd, chyba nie cala Polska weszla do Europy. Moze ten marsz nalezy urzadzic w Warszawie. Wychodzi na to, ze to bardziej normalne miasto. Mam nadzieje, ze tutaj mniej jest obludnych oszolomow, ktorzy az zieja miloscia blizniego... Ten prezydent Krakowa to zdaje sie ktos z lewicy. Mozna by sie spodziewac otwartego umyslu, a nie takiego koltunstwa. Wstyd. I jeszcze to PO. Liberalowie od siedmiu bolesci. Co przeszkadza marsz ludzi, ktorzy roznia sie od wiekszosci jedynie preferencjami seksualnymi? Czy to sa jacys tredowaci? Paranoja. W procesji im przeszkodzi, Pan Bog sie obrazi, rozaniec trzeba odmawiac. Boze, chron przed takimi ksiezmi. Ech, szkoda pisac. Nienawisc, obluda i niskie instynkty. Pozostaje miec nadzieje, ze kiedys przyjdzie jakas normalnosc. Jacys "inteligenci" na tym forum twierdza, ze przemarsz przez miasto to terror, narzucanie innym... no wlasnie czego? Uwazam, ze taki marsz bardzo by sie przydal. Moze paru matolow zobaczyloby, ze gejami sa zwykli ludzie. Moze nawet rozpoznaliby swoich znajomych, Krakow to w koncu male miasto. Ale boje sie bardziej, ze katolicka mlodziez w swietym oburzeniu powodowana niezmierna miloscia blizniego i idea powszechnego braterstwa w imie swojego Boga zacznie rzucac kamieniami i wszystko skonczy sie jakims pogromem. Jak w Niemczech hitlerowskich. Pozdrawiam niezaslepionych nienawiscia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś