Dodaj do ulubionych

Młócka impotentów.

19.04.11, 06:44
Politycznych. Chyba nikt oprócz mnie nie orientuje się, że od Smoleńska PiS i opozycja są politycznymi impotentami, nic, literalnie zero mogą w polityce. Tylko pokrzyczeć z rozpaczy nad swoim stanem mogą.

Tymczasem powszechne wrażenie jest takie, że opozycja blokuje wszystko, co tylko platfusy wymyślą do zastosowania. Ale platfusy wymyślili tylko, jak obłupić z nadziei przyszłych emerytów i jak urządzić parędziesią tysięcy etatów dla swoich w sprywatyzowanych szpitalach. Wcale nie żartuję, pięćset szpitali pomnożone przez nowe zarządy i rady nadzorcze to kasa dla partyjnych działaczy nie do pogardzenia. Podobno rzucili się na nowe posady jak sępy i prywatyzują z prędkością światła. Taka jest prawda o uzdrowieniu zdrowia.

Ukladają platfusy nowy program wyborczy. Ja się pytam po co, skoro ze starego zostało z dziewięćdziesiąt procent? Kto to kupi, po czterech latach bajeru non-stop?
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: Młócka impotentów. 19.04.11, 07:34
      haen2010 napisał:

> Politycznych. Chyba nikt oprócz mnie nie orientuje się, że od Smoleńska PiS i o
      > pozycja są politycznymi impotentami, nic, literalnie zero mogą w polityce. Tylko pokrzyczeć
      > z rozpaczy nad swoim stanem mogą.
      /.../

Też mam wrażenie, że poza Smoleńskiem, godnością i zdradą w obozie wroga, PiS nie ma nam niczego do zaproponowania. Gorzej, bo nie widzę też co by nam chciało zaproponować SLD. Propozycja PO zaś sprowadza się do głosowania na PO, bo brak alternatywy.
      Z tego całego towarzystwa tylko PSL nie udaje - chcą do koryta i już.
      • haen2010 Re: Młócka impotentów. 19.04.11, 07:57
        Jasne, że do PSL dziwnie nikt pretensji nie ma. Nawet za spekulację na rynku żywności, gdzie ich ludzie są głównymi macherami. Wszystko zwala się na platfusów, oni firmują rząd i koalicję.

Bo Pawlaki nigdy swego programu i prawdziwych intencji nie ubierali w klamstwa i bajery dla ciemnego ludu.
        • dirloff Re: Młócka impotentów. 19.04.11, 18:37

Tu masz wykładnie koalicyjnego ministra rolnictwa z PSL, Sawickiego, odnośnie cukrowej spekulacji;-) To nie my, to oni, hehe:
          www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,9460876,Sawicki_w_TOK_FM__Byla_zmowa_cenowa_ws__cukru_i_UOKiK.html
          • haen2010 Re: Młócka impotentów. 19.04.11, 18:54
            Jasne, że była. Bardzo umiejętnie wywołali panikę. Dwie spółki kontrolują 70% tego rynku, jedna państwowa. Ale platfusy myślą, że to wina giełdy w Hawanie.

Sawicki sobie jaja z Tuska robi, bo tam wszystko ich ludzie tam siedzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka