IP: *.ssnet.pl / *.ssnet.pl 06.05.04, 11:49
właśnie wróciłam z egzaminu i moge powiedzieć tylko tyle - dla mnie był
prosty nie wiem jak dla innych ten wczorajszy powiedziałabym że był
trudniejszy no ale każdy uważa po swojemu :P
Obserwuj wątek
    • Gość: suomalainen Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:51
      wg. mnie zadania otwarte były o wiele prostrze niż zamknięte.. O_o
      • Gość: karolazeslaska Re: egzamin IP: *.ssnet.pl / *.ssnet.pl 06.05.04, 12:02
        no tak szczerze to też tak myśle ale ogólnie te zamniete były takie głupie a
        masz moze wyniki z otwartych??
        • Gość: suomalainen Re: egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:14
          odpowiedz nie mam tzreba czekac do 20.. ee co ci wszyszło z tym mostem? to było
          chyba najtrudniejsze zadanie otwarte (oczywiście pomijam to co trzeba było
          napisac jakąś reakcje CO2 i nie wiadomo czego jeszcze- na tematy chemi sie nie
          wypowiadam raczej ;P )a to zadanie z tymi babkami piasku i tym dzieckiem było
          banalne, licze na 5p z niego :>
    • Gość: Monika Re: egzamin IP: *.telkab.pl 06.05.04, 12:03
      Karolka! Ja test pisałam w zeszłym roku. Miałam w sumie 81 punktów. Dziś jestem
      licealistką. Chciałam się dowiedzieć o pytania z biologii i z chemii, bo jestem
      w klasie o tym właśnie profilu. Odpowiedz mi.
      • Gość: karolkazeslaska Re: egzamin IP: *.ssnet.pl / *.ssnet.pl 06.05.04, 12:09
        siema monia :P:P hehe z biologi w otwartych było takiecoś że były narysowane
        żaby w różnym jak by to powiedzieć rozwoju i było szczałkązazaczone skrzek i
        kijanka i to własnie trzeba było podpisać i do tego było jeszcze coś ale już
        nie pamiętam z chemi trzeba było napisaćrównanie reakcji coś tam ze dwutlenek
        wegla z odrobiną wody tworzy kwas weglowy i do tego tzreba było napisać
        równanie i jeszcze tam kilka zadań zamnięktych ale już nie pamiętam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka