Gość: BB IP: *.acn.waw.pl 16.08.01, 09:35 Jakos nie szkoda mi tych niedouczonych dzieciakow.Swoja przyszla pozycje , beda zawdzieczaly bardzo katolickim i rozgarnietym rodzicom. Jakos mnie to przestalo dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzych Witamy w ciemnogrodzie Kąty IP: *.iservice.pl 16.08.01, 13:45 Brak słów. Ponoć kościół to nie jest budynek czy instytucja - to są wierni. W Polsce, w małych miejscowościach "katolicy" i ich "kapłanami" zatrzymali się w czasie. Oni nadal żyją w średniowieczu i dalej prowadzą wojny religijne i polują na czarownice. Swoim postępowaniu przynoszą wstyd Ojcu Świętemu i zarzeczają jego naukom o ekumeniźmie i miłości do bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., jasnobyl sie odezwał !!!!! hihi!!!!!!!! pomieszanie z poplataniem!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 14:06 ciekawe czy sami maja dzieci! czy przynajmniej wiedzą co to jest wychowanie. z poważaniem hihi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: jasnobyl sie odezwał !!!!! hihi!!!!!!!! pomieszanie z poplataniem IP: *.coh.org 17.08.01, 03:27 Gość portalu: ,., napisał(a): > ciekawe czy sami maja dzieci! czy przynajmniej wiedzą co to jest wychowanie. > z poważaniem > hihi!!!!!!!! A ty co sie hihasz jak glupi do sera ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewotka Re: jasnobyl sie odezwał !!!!! hihi!!!!!!!! pomieszanie z poplataniem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 21:16 Panie Krzych(siu)za bardzo się pan zagalpował. Kto będzie uczył moje dzieci, jest dla mnie bardzo ważne! Nie przeszkadzałoby mi aby uczył je wyznawca religi mojższowej, prawosławnej , protestanckiej ale sekciarz z hari kriszna, kościoła scjentologicznego , moona czy też świadek jehowy nie!! Nie muszę Panu chyba łumaczyć dlaczego? Kształtowanie światopoglądu u młodego człowieka jest rzeczą bardzo delikatną i ważną, rzutującą na jego dalsze życie. Znamy działania Świadków Jehowy i stąd stanowcze nie. Pani nauczycielka może wykazać się na innym polu działalności zawodowej np. być nauczycielem dorosłych w szkole wieczorowej, prowadzić kursy dokształcające z dziedziny nauk ścisłych - zastosowania matematyki w informatyce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś