Dodaj do ulubionych

Delegalizacja PO

25.05.11, 10:55
Likwidacja tej partii jest konieczna jeżeli chcemy oczyścić polską politykę. Nie może istnieć partia która była finansowana z nielegalnych, mafijnych pieniędzy.

"Zaskakujące oświadczenie Andrzeja Seremeta. Prokurator generalny mówi wprost, że zeznania świadka koronnego mogą doprowadzić polityka na ławę oskarżonych. Nazwisko nie padło, ale z kontekstu można wyczytać, że chodzi o byłego ministra PO."

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/337469,seremet-zeznania-swiadka-koronnego-moga-obciazyc-polityka.html
Obserwuj wątek
    • zoro_wieczorowo_poro Re: Delegalizacja PO 25.05.11, 10:57
      gdzie tam niedorozwoju pisze o finansowaniu partii przez mafię?
      • 2.andrzej.d poczytaj o zeznaniach gangstera 25.05.11, 11:00
        to będziesz wiedział wszystko... i nie szukaj tego w GW... bo tam z pewnością nie znajdziesz

• 2.andrzej.d czytaj... 25.05.11, 11:05
        fronda.pl/news/czytaj/tytul/swiadek_koronny:_platforme_finansowala_mafia_13388/
        • obraza.uczuc.religijnych Re: czytaj... 25.05.11, 11:24
          No i co wynika z tego linka kłamliwej Frondy?
    • tw_wielgus Re: Delegalizacja PO 25.05.11, 10:59
      A jeżeli Seremet ma na myśli kogoś z PIS", co wtedy?
      • 2.andrzej.d bredzisz jak zawsze... 25.05.11, 11:01
        dni PO są już policzone...
        • tw_wielgus Re: Chłopie! 25.05.11, 11:10
          Napisałem chłopie, bo po Twoim poście będącym odpowiedzią na moje wątpliwości doszedłem do wniosku, że musisz pochodzić z małej podkarpackiej wsi, w której nie skończył obiecanej w programie elektryfikacji. Zresztą, postąpili podobnie jak Ty ze swoją edukacją.
          Przeczytaj jeszcze raz pytanie, które postawiłem i postaraj się zrozumieć.
          Na wszelki wypadek powtórzę. Pytałem o to czy gdyby okazało się, że Seremet miał na myśli któregoś z prominentnych polityków partii Kaczyńskiego to będziesz omagał się delegalizacji PIS.
          • 2.andrzej.d obrażasz ludzi z podkarpackich wsi 25.05.11, 11:20
            jeżeli chcesz wiedzieć to pochodzę z dużego wojewódzkiego miasta... jednego z największych...

lecz się z nienawiści... bo po wyborach będziesz nienawidził sam siebie

• obraza.uczuc.religijnych Re: obrażasz ludzi z podkarpackich wsi 25.05.11, 11:26
              To prawda że przypisywanie ciebie do podkarpackiej wsi obraża tę wieś.
              • tw_wielgus Re: obrażasz ludzi z podkarpackich wsi 25.05.11, 11:34
                Tego nie wziąłem pod uwagę i niniejszym chciałbym przeprosić wszystkich mieszkańców podkarpackiej wsi ( w tym hodowców owiec) za to nieszczęśliwe porównanie.
            • mariner4 Ale gnojówka Ci w cholewkach jeszcze 25.05.11, 11:31
              chlupie.
              M.
            • tw_wielgus Re: Kurcze... 25.05.11, 11:32
              Czy ja prosiłem o analizę mojego stanu psychicznego, czy o odpowiedź na zdawałoby się stosunkowo proste pytanie? Odpowiesz, czy mam je napisać drukowanymi literami?

Prawdę powiedziawszy nie wierzę w Twoją deklarację, ale to Twoja sprawa w jaki sposób poprawiasz sobie samoocenę.

2.andrzej.d napisał:

> jeżeli chcesz wiedzieć to pochodzę z dużego wojewódzkiego miasta... jednego z n
              > ajwiększych...
              >
              > lecz się z nienawiści... bo po wyborach będziesz nienawidził sam siebie
              >
    • mariner4 A jak chcecie zlikwidować elektorat PO? 25.05.11, 11:17
      Remont i modernizacja poniemieckich obozów koncentracyjnych? To jest najtańsze wyjście.
      M.
      • 2.andrzej.d elektorat PO szybko zmądrzeje 25.05.11, 11:21
        gdy cała prawda o finansowaniu tej partii zostanie upubliczniona...
        • mariner4 Ja olę elektorat PO taki jaki jest 25.05.11, 11:30
          od elektoratu PiS takiego jak Ty.
          Mam w domu dobrze wyostrzona maczetę, na wypadek gdyby PiSiacy chcieli mnie siłą "zmądrzyć"
          Chcesz spróbować?
          M.
    • mietowe_loczki Re: Delegalizacja PO 25.05.11, 11:39
      No i jak zwykle, komusza mentalność wychodzi z PiS-owców na każdym kroku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka