tw_wielgus 03.06.11, 19:41 Gdyby tak się stało byłaby to duża strata dla SLD. Podobno rozmowy na finiszu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchomor-sromotnikowy Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 19:47 tw_wielgus napisał: > Gdyby tak się stało byłaby to duża strata dla SLD. > Podobno rozmowy na finiszu. Hmmm,wcale mnie to nie dziwi,przykłady Hibnerowej ,i największego krytyka platformy i Tuska,czyli Arłukowicza są potwierdzeniem starej rzymskiej maksymy,że pieniądz nie śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 19:50 Arłukowicz, to nie ta liga nie jest właściwe zestawianie go z min. Rosatim. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:21 Niektórzy twierdzą że pieniądze ŚMIERDZĄ,ja tak nie twierdzę bo groszem nie śmierdzę więc pozostawię siebie po lewej stronie.No cóż,serce mam po lewej stronie,lewą nerkę też.....na lewej nodze noszę lewy but i lewą skarpetkę,ale do sandałów nie zakładam skarpetek kolorowych,prawych ani lewych. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 19:53 > Podobno rozmowy na finiszu. Możliwe. Kalita już stwierdził, że Rosatiego w zasadzie nikt nie kojarzy, więc żadna strata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 19:57 To niech Kalita kierując się swoją legendarną mądrością wystawi Jolę Rutowicz, ona (się) niezle kojarzy... Rosati to polityk rozsądny, umiarkowany i wyważony. Dlatego uważam, że to dobry nabytek dla PO ( o ile oczywiście wstąpi do klubu) i duża strata dla SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:01 tw_wielgus napisał: > To niech Kalita kierując się swoją legendarną mądrością wystawi Jolę Rutowicz, > ona (się) niezle kojarzy... > Rosati to polityk rozsądny, umiarkowany i wyważony. Dlatego uważam, że to dobry > nabytek dla PO ( o ile oczywiście wstąpi do klubu) i duża strata dla SLD. Widać jak na dłoni,że lemingi starają się wchłonąć mądrzejszych,dlatego nie dziwię się im. Pustostan platfusich lemingów jest tak klujący w oczy jak "zielona wyspa" czyli Polska,oaza dobrobytu i wszelakiej pomyslności. Chwilo trwaj wiecznie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:19 Nieźle, całkiem zgrabne wypracowanie. Na następną lekcje przygotuj brystol i kredki woskowe. A teraz już czas na Colgate. Pa...! Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:25 tw_wielgus napisał: > Nieźle, całkiem zgrabne wypracowanie. Na następną lekcje przygotuj brystol i kr > edki woskowe. A teraz już czas na Colgate. Pa...! Poczekaj chwilę,już kończę Warkę Stronge.Potem,lulu,paciorek(obowiązkowo) i spać,spać,spać. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:05 Też tak uważam, a po reakcji Kality widać, że gul skoczył. I widać też (i niestety słychać), że Kalita jest stanowczo przepłacany. Zamiast się wydurniać mógł powiedzieć, że nic mu nie wiadomo na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:17 Rzecznik SLD niestety czerpie wzory z tuzów polskiej polityki takich jak Hoffman i Brudzyński. Zupełnie nie wiedzieć czemu, bo jego wypowiedzi stoją w ostrym dysonansie do obrazu medialnego jaki SLD stara się sprzedać wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:29 To Rosati był(jest) w SLD czy w swoim konkurencyjnym wobec SLD ugrupowaniu? Przed miesiącem stawiał Grzesiowi warunki:Wystartuje z listy SLD(?!) ale na jego warunkach.Widocznie Napieralski wyśmiał jego warunki,wolał by bardziej Weronikę niż jej ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 19:55 Oby, całą sobą jestem za. Jak myślisz, co będzie miał do gadania Tusk, przy takich Asach? : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 19:57 jola.iza1 napisała: > Oby, całą sobą jestem za. > Jak myślisz, co będzie miał do gadania Tusk, przy takich Asach? : ) To mi zalatuje jakas intryga dworska Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:00 Rosati to nie jest polityk frontowy. To sztabowiec z dużym doświadczeniem i człowiek o dużej kulturze osobistej. Nie sądzę aby wdawał się w jakieś przepychanki z Tuskiem, czy z istniejącą podobno frakcją Schetyny w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:09 I o to chodzi. Rosati nie musi, chce. A co Ty na to: "...ponad milion złotych długu zaciągniętego na kupno dwóch apartamentów i 240-metrowej willi" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:22 Zgodzę się z Twoją opinią. Nie musi a chce. Co do Twojego pytania, to nie znam sprawy. Musisz mi jakąś "linkę" zapodać. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:11 tw_wielgus napisał: > Rosati to nie jest polityk frontowy. To sztabowiec z dużym doświadczeniem i czł > owiek o dużej kulturze osobistej. Nie sądzę aby wdawał się w jakieś przepychank > i z Tuskiem, czy z istniejącą podobno frakcją Schetyny w PO. Pieprzysz od rzeczy gdyby byl takim sztabowcem jak piszesz to jego coreczka nie musialby pozywac ludzi do sadu. I to jest wersja soft. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:25 Skoro Twierdzisz, że pieprzę to na pewno masz rację. Nikt się lepiej nie zna na pieprzeniu niż Ty i ponadto uważam, że przy niewielkim wysiłku mógłbyś na tym zarobić niezłe pieniądze, za które kupiłbyś sobie komputer ze spolszczonym systemem operacyjnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Plotkarz 03.06.11, 19:57 tw_wielgus napisał: > Gdyby tak się stało byłaby to duża strata dla SLD. > Podobno rozmowy na finiszu. na Pudelku to wyczytales wielebny ? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Plotkarz 03.06.11, 19:59 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9722539,Wybory_2011__PO_rozmawia_z_Rosatim_o_starcie_do_Sejmu.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: Plotkarz 03.06.11, 20:02 dupetek napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9722539,Wybory_2011__PO_rozmawia_z_Rosatim_o_starcie_do_Sejmu.html zapomniales podac link i sie teraz usprawiedliwiasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plotkarz 03.06.11, 20:04 Hej Tu jestem Sajgon. Nie wiem czym upudrowałeś nosek, ale jest to diabelnie mocny towar. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: Plotkarz 03.06.11, 20:09 tw_wielgus napisał: > Hej Tu jestem Sajgon. > Nie wiem czym upudrowałeś nosek, ale jest to diabelnie mocny towar. Mylisz mnie z premierem wypraszam sobie, dla mnie to jest obrazliwe porownanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plotkarz 03.06.11, 20:03 W straszną go wprawiłeś konfuzję, zapłonał rumiencem jak dziewica pomimo zniszczonego alkoholem poczucia wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Plotkarz 03.06.11, 20:05 Również PanaSajgona o kamienną twarz nie podejrzewam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: Plotkarz 03.06.11, 20:12 dupetek napisał: > Również PanaSajgona o kamienną twarz nie podejrzewam:) :-) i slusznie Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plotkarz 03.06.11, 20:14 Twarz to on już dwa lata temu w lombardzie zastawił. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: Plotkarz 03.06.11, 20:17 tw_wielgus napisał: > Twarz to on już dwa lata temu w lombardzie zastawił. Kazdy sadzi po sobie wielebny, tracisz czas na forum i pozniej ci srodkow brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Plotkarz 03.06.11, 20:06 tw_wielgus napisał: > W straszną go wprawiłeś konfuzję, zapłonał rumiencem jak dziewica pomimo zniszc > zonego alkoholem poczucia wstydu. Wow!!!!! wielebny,ale Ty masz poczucie humoru. Trochę Cię zasmucę,na poziomie kruchty. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Plotkarz 03.06.11, 20:13 Bez urazy ale mnie tam nie bawią plastikowe sandały... Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Plotkarz 03.06.11, 20:08 Bardzo podobają mi się"popisy" cwaniaczków wydupconych przez Renatę Beger Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: Plotkarz 03.06.11, 20:15 pollack5 napisał: > Bardzo podobają mi się"popisy" cwaniaczków wydupconych przez Renatę Beger Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Plotkarz 03.06.11, 20:37 To Rosati był(jest) w SLD? Był ale w ekipie rządowej SLD,tak jak kiedyś Cimoszewicz chwalący się że nigdy nie miał legitymacji SLD a jego partyjna przynależność zakończyła się razem z końcem PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:11 Różowa Platforma czerwienieje? PO zbiera abfale których nie chce Grześ.No nareszcie,Napieralski pozbywa się pseudolewicowców,czas by odchudził się od tłustego Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:17 zoil44elwer napisał: > Różowa Platforma czerwienieje? PO zbiera abfale których nie chce Grześ.No nares > zcie,Napieralski pozbywa się pseudolewicowców,czas by odchudził się od tłustego > Kalisza. Tutaj pelna zgoda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:26 I kto wtedy zostanie? Jakieś nazwiska wybitnych osobowości politycznych jesteś w stanie wymienić? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: D. Rosati wystartuje z list PO? 03.06.11, 20:32 Jaki elektorat stoi za Rosatim,w ogóle czy jest elektorat Rosatiego. Odpowiedz Link Zgłoś