Dodaj do ulubionych

Dzwońcie do Dziwisza

07.06.11, 11:11
Jak podupadniecie na zdrowiu gdzieś za granicą (czego wam nie życzę), ale też w każdej innej sprawie.

Jeden telefon - Wawel dla brata i bratowej posła Kaczyńskiego, jeden telefon - najlepsza klinika w Rzymie dla ulubionego klienta Lufthansy. To co za problem dla niego załatwić kredyt, mieszkanie czy wizytę u ginekologa bez kolejki.

Złota rączka z kardynała. I lubi pomagać. Dlatego telefony w dłoń!
Obserwuj wątek
    • lackzadek Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 11:17
      Trzeba mieć kumpli!
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,125900049,125900049,Jan_Maria_w_klinice_.html
    • strikemaster Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 12:24
      Podasz numer, bo może pomoże mi spopularyzować kilt, żebym nie musiał się w pracy w spodniach męczyć.
      • gat45 Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 14:32
        strikemaster napisał:

> Podasz numer, bo może pomoże mi spopularyzować kilt, żebym nie musiał się w pra
        > cy w spodniach męczyć.

Wykaże zrozumienie i poleci Ci gustowną, przewiewną sutannę
        • strikemaster Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 20:32
          > Wykaże zrozumienie i poleci Ci gustowną, przewiewną sutannę

To strój korporacyjny, ja w tej korporacji nie pracuję.
    • dupetek Pochówek wawelski 07.06.11, 12:28
      Pochówek wawelski również kardynał od ręki załatwił:) Poczciwe panisko!
      • wos9 Re: Pochówek wawelski 07.06.11, 13:55
        dupetek napisał:

> Pochówek wawelski również kardynał od ręki załatwił:) Poczciwe panisko!

Jego "poczciwy" kościółek zrobił to za darmo? Nigdy w to nie uwierzę.
    • prawieemeryt Re: Dzwońcie do Dziwisza. On już 07.06.11, 12:47
      zbiera materiał na ewentualne relikwie po JMKR=janie marii kalasantym rokicie.
    • amenominakanushi-pan-poczatku Nie mam pojęcia dlaczego,... 07.06.11, 13:37
      ...ale ile razy widzę J.M.R. to przypomina mi się gestapowiec z "Poszukiwaczy zaginionej arki".
      • pies_na_czarnych Re: Nie mam pojęcia dlaczego,... 07.06.11, 13:51
        amenominakanushi-pan-poczatku napisał:

> ...ale ile razy widzę J.M.R. to przypomina mi się gestapowiec z "Poszukiwaczy z
        > aginionej arki".

Te same kapelusze :p
        • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Nie mam pojęcia dlaczego,... 07.06.11, 15:45
          Podobne kapelusze, podobny wyraz twarzy, podobna łysina, podobne okularki. mnóstwo podobieństw.
          Czy skończą też podobnie?
    • akkj Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 14:06
      Fakt, ludzki pan z tego kamerdynera...
    • remik.bz Ja bym dzwonił 07.06.11, 14:10
      Wbrew pozorom i Twojej intencji, nie ma nic śmiesznego ani uwałaczającego w takim szukaniu poparcia.
      Szczerze Ci powiem, ze gdyby ktoś dla mnie najbliższy śmiertelnie zachorował (tak jak Pan Rokita we Włoszech) to dzwoniłbym nie tylko Dziwisza ale do Putina i Obamy a nawet do samego diabła , aby mu pomóc.
      • behemot17-13 Re: Ja bym dzwonił 07.06.11, 21:23
        remik.bz napisał:

> Wbrew pozorom i Twojej intencji, nie ma nic śmiesznego ani uwałaczającego w tak
        > im szukaniu poparcia.
        > Szczerze Ci powiem, ze gdyby ktoś dla mnie najbliższy śmiertelnie zachorował (t
        > ak jak Pan Rokita we Włoszech) to dzwoniłbym nie tylko Dziwisza ale do Putina i
        > Obamy a nawet do samego diabła , aby mu pomóc.
        zgoda, co do determinacji. podejrzewam jednak, iż nie znasz numeru, a nawet gdyby, to na jedyną opiekę jaką mógłbyś liczyć, byłby przytułek Alberta. wobec boga jesteśmy równi, w życiu doczesnym każdemu wedle zasług i znajomości.
    • ex.mila OPkazuje się że Rokita leży w tej samej klinice co 07.06.11, 14:14
      Kubica. Czy NFZ-et ma podpisaną umowę z ta kliniką czy Kurią Krakowską? Tak czy siak jedźmy tam wszyscy:-) Zróbmy kardynałowi prezent. Im większej liczbie Polaków pomoże tym szczęśliwszy będzie.
    • fredoo Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 14:15
      Panu Rokicie życzę zdrowia ale chyba zadzwonię do biskupa może załatwi mi jakąś radę nadzorczą niekoniecznie KGHM.Uprawnienia posiadam oczywiście.
    • prawie_magister Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 14:26
      a ty dzwoń do psychiatry jeszcze dzisiaj, bo jutro już może być za późno bo tego pie...a którego masz moze oddziedziczyć cała twoja rodzina......
      nawet święcona oda ci nie pomoże....
      • wos9 Re: Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 14:58
        prawie_magister napisał:

> a ty dzwoń do psychiatry jeszcze dzisiaj, bo jutro już może być za późno bo teg
        > o pie...a którego masz moze oddziedziczyć cała twoja rodzina......
        > nawet święcona oda ci nie pomoże....

PISałeś to patrząc w lustro?
        A święconą odę ci podaruję. Wypij ją sobie na zdrowie.
        • prawie_magister Re: Dzwońcie do Dziwisza 08.06.11, 11:27
          następny POpaprany idiot.....
          myśli że woda święcona to trunek...
          POPATRZ LEPIEJ W LUSTRO TO ZOBACZYSZ CUDACZNEGO IDIOTĘ.....
    • silesiusmonachijski.3 Calym interesem kreci PO-lszewia, zas glownie 07.06.11, 14:56
      bracia Rasiowie (jeden sekretarz Dziwisza, a drugi to tuszczxy przydupas na Malopolske); tam trzeba dzwonic!

ex.mila napisała:

> Jak podupadniecie na zdrowiu gdzieś za granicą (czego wam nie życzę), ale też w
      > każdej innej sprawie.
      >
      > Jeden telefon - Wawel dla brata i bratowej posła Kaczyńskiego, jeden telefon -
      > najlepsza klinika w Rzymie dla ulubionego klienta Lufthansy. To co za problem d
      > la niego załatwić kredyt, mieszkanie czy wizytę u ginekologa bez kolejki.
      >
      > Złota rączka z kardynała. I lubi pomagać. Dlatego telefony w dłoń!
      • wos9 Dziwisz to POwiec, czy...? 07.06.11, 15:28
        silesiusmonachijski.3 napisał:

> bracia Rasiowie (jeden sekretarz Dziwisza, a drugi to tuszczxy przydupas na Mal
        > opolske); tam trzeba dzwonic!
        >
        > ex.mila napisała:
        >
        > > Jak podupadniecie na zdrowiu gdzieś za granicą (czego wam nie życzę), ale
        > też w
        > > każdej innej sprawie.
        > >
        > > Jeden telefon - Wawel dla brata i bratowej posła Kaczyńskiego, jeden tele
        > fon -
        > > najlepsza klinika w Rzymie dla ulubionego klienta Lufthansy. To co za pro
        > blem d
        > > la niego załatwić kredyt, mieszkanie czy wizytę u ginekologa bez kolejki.
        > >
        > > Złota rączka z kardynała. I lubi pomagać. Dlatego telefony w dłoń!
    • gold.lachon Dzwońcie do Dziwisza 07.06.11, 15:45
      wiadomosci.onet.pl/kraj/jan-rokita-trafil-do-slynnej-kliniki-pomogl-kardyn,1,4411113,wiadomosc.html
      zanim zadzwonicie zastanówcie się czy pochodzicie od rodu koczowniczego.
    • hordol ty sie lecz u pani kopacz 07.06.11, 18:14
      bo chyba ufasz polskiej słuzbie zdrowia pod kierownictwem pani minister?
    • behemot17-13 Re: zapomniałam o tym, 07.06.11, 20:57
      pool position.
      • ex.mila Re: zapomniałam o tym, 08.06.11, 01:02
        behemot17-13 napisał:

> pool position.

Ale kto na pool position? Dziwisz?
    • mors22 lepiej do Dziwisza niż do Kopacz i Tuska 08.06.11, 01:15
      którzy będącego w potrzebie z pewnością poślą na drzewo, nie widząc grubej koperty...
    • zydowskababajaga Re: Dzwońcie do Dziwisza 08.06.11, 01:58
      Tak sie staraja o wizy do krainy JezUSA,slyszalem ze jakas eminencja w Polsce zalatwia od reki za 2 tys dolarow moze to on albo jego kolega.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka