Dodaj do ulubionych

Marazm kampanii

08.06.11, 20:10
Za dwa tygodnie wakacje, a nasi politycy w letargu. Tylko do mediów biegają swoje glupoty wyklepane, w kamieniu wyryte pieprzyć po kilka razy dziennie. Jeszcze dzioba taki nie otworzy, a wszyscy wiedzą co powie.

PiS usiłował ruszyć swoje tluste dupska i napotkał.... puste sale, paru swoich funkcyjnych. O SLD i PSL należy zapomnieć. Platfusy uważają, iż wielka hucpa w sobotę ich wypromuje. Ale w Warszawie Parada Równości, którą tym razem Palikot rządzi i tak zadysponował. Kto kogo przykryje tym razem?

Palikot jeździ, procenty same rosną. Ostatnio w Gdyni i Bydgoszczy. Patfusy i napieralszczyzna ciekną, jak stare durszlaki. PSL też cienko przędzie.

www.wybory.xaa.pl/sondazeu.htm
Obserwuj wątek
    • volupte01 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 20:14
      Twoj hurraoptymizm palikotowy, w swietle tych ostatnich danych , ze jednak przy Palikocie jest tylko kilka tysiecy, a nie te40 tys. jak Janusz podaję, jest co najmniej przedwczesny:-)
      • kzet69 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 21:33
        volupte01 napisał:

> Twoj hurraoptymizm palikotowy, w swietle tych ostatnich danych , ze jednak prz
        > y Palikocie jest tylko kilka tysiecy, a nie te40 tys. jak Janusz podaję

40 tysięcy jest w Stowarzyszeniu
        3 tysiące w Ruchu Palikota, partii która powstała (została zarejestrowana)... 01.06.2011 czyli tydzień temu.
    • m.c.hrabia Re: Marazm kampanii 08.06.11, 20:19
      zawsze Jasiek może na plaży nudystów próbować ten marazm przełamać:)
      • haen2010 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 20:54
        Palikotowi jeszcze się chce. Reszta tylko patrzy, jak forsę zrywać z drzewa polityki. Dzisiaj obslużył Lubartow i zlot businessu w Lublinie, który zresztą sam zorganizował. Jutro Siedlce, w sobotę Parada Równości, w niedzielę Londyn - werbuje polonię brytyjską. Tempo zaje.biste.
    • kubala11 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 21:22
      Henek, tys to jest najfajniejszy wariatuńcio tego forum. :D
      Jak cie lubie tak ci napiszę, ze palikot dostanie 40%. Uciesz się mój drogi paradowiczu. Wstąp na platforme z lesbami, na pedziów uważaj.;)
      • haen2010 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 21:43
        Ja tylko realnie patrzę, co się dzieje. Jak mu się uda zapędzić do urn choć połowę małolatów wyborczych i gejostwo - za friko ma 15%. Reszta to ci, co mają dosyć swego proboszcza. Jak obszył - sto mandatów.
        • kubala11 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 21:49
          haen2010 napisał:

> Ja tylko realnie patrzę, co się dzieje.

tak Henek, tak a ja jestem ksiądz biskup.:P
          • haen2010 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 22:06
            Tego nie wiem, ale nie sadzę. Ja inżynier, więc realista. Sondaże tych studentów pachną prawdą. Zobacz, jak zamknęły się wielkie sondażownie. Czyżby chowały procenty Palikota dla swoich płatników? Głupio teraz wyskoczyć z poparciem np 8%, kiedy dawało się zero-const.
            • kubala11 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 22:10
              Henek, jesteś inzynierem? Czym sie zajmujesz bądx zajmowałes?
              • haen2010 Re: Marazm kampanii 08.06.11, 22:26
                Wydział Pawlaka na Narbutta skończyłem. Ale nie ma się kim chwalić. Przedtem sześć semestrów Instytutu Okrętowego we Wrzeszczu.

Ci co psy wieszają na Tusku, że stocznie zamknął, nigdy stoczni na oczy nie widzieli. Parszywa i brudna robota, szkoda dla niej pięknego miasta.
    • dirloff Kalisz versus Palikot... 08.06.11, 22:00
      Czyli Godzilla kontra Mechagodzilla: Gay-starcie. ;-)

Tak się zastanawiam, czy będzie tam także - swoim zwyczajem - Kalisz. "Godnie" reprezentujący SLD w tym gay-środowisku. Czy obaj panowie spotkają się na jednej trybunie-platformie i czy dojdzie do jakichś gay-rękoczynów...? ;-)
      • haen2010 Re: Kalisz versus Palikot... 08.06.11, 22:15
        Tego nie wiem, Palikot jest organizatorem. Centrala - jego biuro na Widok. Coś mi się widzi, że SLD osobnej lory nie zamówiło. Ale może Kalisz się podłączy, w końcu z Warszawy startuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka