kowaleskie 26.06.11, 09:05 Ja w takim kraju nie będę chciał żyć ani tygodnia dłużej w którym władzę sprawować będą znowu ludzie pokroju Tuska i Palikota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Ten naród? 26.06.11, 09:12 www.hot.jpg.pl/zdjecie/26533/z_piesnia_na_ustach.html Łociec Rydzyk uratuje przed zbytnim bogactwem wyczyszczając ich oszczędności Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: rząd PO- sprawny inaczej ? 26.06.11, 09:13 Plują na polskiego obywatela co sial wypowiedzieć się na temat przestrzegania demokracji i piszą na niego donosy do Watykanu.Tymczasem miesiącami nie byli w stanie zabezpieczyć i pozbierać ludzkich szczątek w miejscu smoleńskiej katastrofy- sprawni inaczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: rząd PO- sprawny inaczej ? 26.06.11, 09:17 Katastrofa usunęła znaczącą grupę lże-Polaków. Pozostał tylko łże-Polak tow. Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Czy ty nadajesz za tzw purpurowe srebro- kłania si 26.06.11, 09:19 Czy ty nadajesz za tzw purpurowe srebro- kłania się Lysiak Milczące Psy- to ułatwienie dla leminga Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie mozesz nic sam wymyślić, tylko mnie papugujesz 26.06.11, 09:46 kecawa napisał: > Plują na polskiego obywatela co sial wypowiedzieć się na temat przestrzegania d > emokracji i piszą na niego donosy do Watykanu.Tymczasem miesiącami nie byli w s > tanie zabezpieczyć i pozbierać ludzkich szczątek w miejscu smoleńskiej katastro > fy- sprawni inaczej ? ? Sprawny inaczej to jest Prezes Specjalnej Troski i cała Partia inaczej Sprawnych i to ja pierwszy uzyłem na tym forum obydwu zwrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kowaleskie Re: Nie mozesz nic sam wymyślić, tylko mnie papug 26.06.11, 10:26 A co ci Prezes zrobił?.. Uniemożliwił ci robienie przewałów?.. Wysłał kontrolę NIK na twoją przekręciarską firemkę.. Udaremnił jakiś twój przekręt? Czemu tak bardzo go nienawidzisz? Uczciwi Polacy nie mają powodów nienawidzić Kaczyńskiego, mogą co najwyżej mieć wyprane mózgi przez propagandę w mediach, ale tak naprawdę gdyby się siebie szczerze zapytali, dlaczego są przeciwko PiS, to nie byliby w stanie odpowiedzieć racjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Nie mozesz nic sam wymyślić, tylko mnie papug 26.06.11, 14:21 kowaleskie napisał: > A co ci Prezes zrobił?.. Uniemożliwił ci robienie przewałów?.. Wysłał kontrolę > NIK na twoją przekręciarską firemkę.. Udaremnił jakiś twój przekręt? Czemu tak > bardzo go nienawidzisz? Uczciwi Polacy nie mają powodów nienawidzić Kaczyńskieg > o, mogą co najwyżej mieć wyprane mózgi przez propagandę w mediach, ale tak napr > awdę gdyby się siebie szczerze zapytali, dlaczego są przeciwko PiS, to nie byli > by w stanie odpowiedzieć racjonalnie Nienawidzę go, bo to psychol. który podzielił na lata Polaków i zasiał nienawiść jak nigdy inny dotąd. Poza tym to oszust nad oszustami, który jak się nie pomyli to prawdy nie powie. Dodam jeszcze, ze uważam go za wyjątkowego chama i myślę, ze mam rację, świadczy o tym ilość spraw sądowych jakie przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
kowaleskie Re: Cywilizacja. 26.06.11, 09:42 Cywilizacja narodowo-socjalistyczno-chrześcijańskie - takiej cywilizacji chce polski naród Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Cywilizacja. 26.06.11, 09:57 kowaleskie napisał: > Cywilizacja narodowo-socjalistyczno-chrześcijańskie - takiej cywilizacji chce > polski naród To, że niektórzy chcą tu urządzić narodowo-socjalistyczno-chrześcijański skansen, nie oznacza, że polski naród tego chce. A tym bardziej, że leży to w jego interesie. Jeżeli chcemy osiągnąć poziom życia, jaki mają inne państwa, najpierw musimy osiągnąć ten stan mentalności, które je do tego rozwoju doprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
kowaleskie Re: Cywilizacja. 26.06.11, 10:28 Ten "stan mentalności" mamy już od 20 lat, zaszczepiony terapią szokową. Problem tylko w tym, że na naszym "rozwoju" kokosy robią tylko wysoko postawieni panowie o dużych nosach, a płaca przeciętnego polaka w ujęciu realnym od 20 lat rośnie w coraz mniejszym stopniu niż koszty życie i ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Cywilizacja. 26.06.11, 11:12 kowaleskie napisał: > Ten "stan mentalności" mamy już od 20 lat, zaszczepiony terapią szokową. Problem > tylko w tym, że na naszym "rozwoju" kokosy robią tylko wysoko postawieni panowie > o dużych nosach, Ale to nie wielkość nosów zdecydowała o tym, że w 2006 roku płace w grupie najlepiej zarabiających wzrosły o 26%, a w grupie najniżej zarabiających - o 4%. To co ktoś pieprzy publicznie w niczym nie musi mieć związku z tym, co robi w praktyce. Polska solidarna PiS-u okazała się Polską lewych etatów dla żon Gosiewskich i Hofmanów. Politycy dbają o interesy swoje i swoich najbliższych, dla ciemnego ludu mają tanie frazesy, Boga i Ojczyznę i plaże w Egipcie - czy co tam jeszcze lud niepracujący lubi kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
kowaleskie Re: Cywilizacja. 26.06.11, 11:05 No i trzeba przyznać, że trochę racji miał. A gdyby wtedy w Polsce rządził PiS to na pewno wojny z Niemcami byśmy nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekwojtek44 Re: Cywilizacja. 26.06.11, 15:03 dajesz dowód coraz większej głupoty, ale to wsród PiSowców normalne. Marzy ci się eksterminacja żydów i inaczej myślących co? Czym wy się różnicie od faszystów? Prędzej czy później w wypowiedzi każdego PiS-iaka wyłazi antysemityzm. Mówisz, że nie walczylibyśmy z Niemcami? Poczytaj może troszkę o tym czasie, chyba, że PiS stałby się wasalem Niemiec i stanąłby ramię w ramię z Wermachtem, to ci się marzy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kowaleskie Re: Cywilizacja. 26.06.11, 15:08 Polacy lepiej mieli za Niemca niż za Ruska.. Ci prawdziwi Polacy, a nie ci koszerni, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Cywilizacja. 26.06.11, 15:10 kowaleskie napisał: > No i trzeba przyznać, że trochę racji miał. A gdyby wtedy w Polsce rządził PiS > to na pewno wojny z Niemcami byśmy nie mieli Ooooj, co ty powiesz? Nie mielibyśmy wojny wtedy? Jak niedawno rządził PiS, to napięcie w stosunkach polsko-niemieckich było chyba najwyższe od zakończenia II wojny światowej. I to było niecałe 6 lat temu. A w latach 30-tych ubiegłego wieku? Zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek I co Mnie-e-e-etek? Strzelisz ea w łeb?? 26.06.11, 09:56 To będzie twoja pierwsza pożyteczna inicjatywa w życiu! Życzę ci spełnienia tego zamysłu i trzymama za słowo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kto uratuje naród, jeśli PiS nie dojdzie do w 26.06.11, 10:00 Jeśli PiS nie dojdzie do władzy, to właśnie on go uratuje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kto uratuje naród, jeśli PiS nie dojdzie do w 26.06.11, 10:25 ty,oczywista oczywistosc Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Ja w takim kraju nie będę chciał żyć ani 26.06.11, 11:38 tygodnia dłużej w którym władzę sprawować będą znowu ludzie pokroju Tuska i Palikota. TRZYMAM cię za słowo i będę szczęśliwy jak go dotrzymasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Kto uratuje naród, jeśli PiS nie dojdzie do w 26.06.11, 12:08 Kłamiesz , nie wyjedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 [...] 26.06.11, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemon4 też mnie to martwi 26.06.11, 17:25 Re: Kto uratuje naród, jeśli PiS nie dojdzie do władzy? **** Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: też mnie to martwi 26.06.11, 17:33 Mnie to akurat za bardzo nie martwi. Martwi mnie natomiast pytanie, kto uratuje naród jeśli PiS dojdzie do władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat No i? 26.06.11, 17:44 kowaleskie napisał: > Ja w takim kraju nie będę chciał żyć ani tygodnia dłużej w którym władzę sprawo > wać będą znowu ludzie pokroju Tuska i Palikota A czytelników forum to ma martwić czy cieszyć? Napisz bo nie jestem pewien twoich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś