Dodaj do ulubionych

Premier czyta.

28.06.11, 10:04
Cały tydzień. Dla mnie to śmieszne tyle czasu poświęcać na sprawę wałkowaną ponad rok. Jakby mu nie zaznaczyli kolorkiem treści dotychczas nie publikowanych i ważnych, których raptem parę stron się uzbiera. Z jakim namaszczeniem tę kompromitującą Tuska wiadomość ogłasza Graś na twiiterze. Ci faceci juz zajoba na punkcie public relations dostają. Ileż w tym pogardy dla ciemnego ludu...

Caly Tusk i jego ekipa.
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:06
      daj se siana Heniu, to nie romans ani kryminał, by to tylko przerzucić
      • haen2010 Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:21
        Chodzi mi o śmieszność tego komunikatu. Wszystko wcześniej obgadane i uzgodnione. Czy naprawdę musimy my, obywatelstwo, byc tak traktowani? Jeżeli chcesz w te bajery wierzyć, to podziwiam hart ducha, nie umysłu.
        • scoutek Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:29
          haen2010 napisał:

> Chodzi mi o śmieszność tego komunikatu. Wszystko wcześniej obgadane i uzgodnion
          > e.

co innego obgadać i uzgodnić (choć nie wierzę w to) a co innego mieć to napisane
          nigdy nie pisałeś umowy z kontrahentem?
          • haen2010 Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:40
            Scoutek, na milość boską! Przeciez zapowiedział, że żadnych poprawek i niuansów nie będzie. Naprawdę nie czujesz dętości tego komunikatu?
      • zoil44elwer Re: Premier czyta. 28.06.11, 13:32
        scoutek napisała:

> daj se siana Heniu, to nie romans ani kryminał, by to tylko przerzucić
        >
        Tja,Miller wrzucał do raportu "nowe" treści bez uzgodnienia ich ze swoim szefem?
        • wos9 Re: Premier czyta. 28.06.11, 16:24
          zoil44elwer napisał:

> scoutek napisała:
          >
          > > daj se siana Heniu, to nie romans ani kryminał, by to tylko przerzucić
          > >
          > Tja,Miller wrzucał do raportu "nowe" treści bez uzgodnienia ich ze swoim szefem?

Własne doświadczenia podpowiadają ci to stwierdzenie?
    • pies_na_czarnych Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:07
      Raport ma byc przetlumaczony na angielski i rosyjski. To musi pare dni potrwac. Mysle, ze lektura bedzie opublikowana przed Weekendem.
    • pan_kultura_live Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:11
      expose jak przeczytał kilka lat temu to do tej pory nie może sobie przypomnieć

ciekawe jak długo uczyli go zdejmować skórkę z banana ?
      • scoutek Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:28
        pan_kultura_live napisała:

przypomnij sobie lepiej jak długo Lech Kaczyński czytał raport Macierewicza.... chyba go do końca nie zdążył skończyć
      • klara551 Re: Premier czyta. 28.06.11, 12:33
        Kaczyński?
    • haen2010 Przypomniało mi się okno na Kremlu 28.06.11, 10:28
      Stalina. Zawsze świeciło nocą, w najcięższych dniach wojny. Wódz czuwa.

Tymczasem ten paranoik spał w dzień, a w nocy wydawał rozkazy. Jego ludzie padali ze zmęczenia, bo w dzień musieli pilnowac wojny, w nocy rozkazów i zbiórek u Stalina.

Takie wlasnie kretyństwo cechuje walniętych w swoje ego władców.
      • wos9 ciebie się już po prostu czytać nie daje! 28.06.11, 12:28
        haen2010 napisał:

> Stalina. Zawsze świeciło nocą, w najcięższych dniach wojny. Wódz czuwa.
        >
        > Tymczasem ten paranoik spał w dzień, a w nocy wydawał rozkazy. Jego ludzie pada
        > li ze zmęczenia, bo w dzień musieli pilnowac wojny, w nocy rozkazów i zbiórek u
        > Stalina.
        >
        > Takie wlasnie kretyństwo cechuje walniętych w swoje ego władców.
      • behemot17-13 Re: Przypomniało mi się okno na Kremlu 28.06.11, 19:07
        haen2010 napisał:

> Stalina. Zawsze świeciło nocą, w najcięższych dniach wojny. Wódz czuwa.
        >
        > Tymczasem ten paranoik spał w dzień, a w nocy wydawał rozkazy. Jego ludzie pada
        > li ze zmęczenia, bo w dzień musieli pilnowac wojny, w nocy rozkazów i zbiórek u
        > Stalina.
        >
        > Takie wlasnie kretyństwo cechuje walniętych w swoje ego władców.
        tymczasem źle napisałeś. światło Stalin miał w każdą noc zapalone, ponieważ panicznie bał się. to cykoria, obawa, strachy były powodem, reszta była mydleniem oczów.to propagandziści Stalina wymyślili tę historyjkę, na użytek mas.
    • pis_da_deby Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:36
      Chyba dobrze, ze czyta.

Byli juz tacy ktorzy nie czytali

www.e-polityka.pl/a.1739.Jaruzelski_dostal_order_przez_pomylke.html
      • pies_na_czarnych Hean nie umiesz czytac to posluchaj co ta pani mow 28.06.11, 10:51
        Hean nie umiesz czytac to posluchaj co ta pani mowi na temat publikacji raportu.
        www.tvn24.pl/12690,1708432,,,raport-w-sprawie-katastrofy-juz-na-biurku-premiera,wiadomosc.html
      • zapijaczony_ryj Ha ha ha- dobrae i...prawdziwe,Ach ta IV RP! 28.06.11, 14:22
        pis_da_deby napisał:

> Chyba dobrze, ze czyta.
        >
        > Byli juz tacy ktorzy nie czytali
        >
        > www.e-polityka.pl/a.1739.Jaruzelski_dostal_order_przez_pomylke.html
    • pies_na_czarnych Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:45
      pan_kultura_live napisała:

> scoutek napisała:
      >
      >
      > > przypomnij sobie lepiej jak długo Lech Kaczyński czytał raport Macierewic
      > za....
      > > chyba go do końca nie zdążył skończyć
      >
      > tobie pamiętać o kilku ciężarówkach akt które odbierali nocą na podstawie czego
      > był ten raport
      > spożądzony i do czego się odwoływał
      >
      > - scoutek masz mózg lżejszy od bąków które wypiardujesz

Noca i po kryjomu. Jestem ciekaw co sie stalo z tymi aktami. Sa w piwnicy na Zoliborzu?
      • scoutek Re: Premier czyta. 28.06.11, 10:48
        pies_na_czarnych napisała:
        > Noca i po kryjomu. Jestem ciekaw co sie stalo z tymi aktami. Sa w piwnicy na Zo
        > liborzu?

Jarosław je chyba ciągle czyta i tłumaczy z wolskiego na polski albo na odwrót
    • encanto1960 Re: Premier czyta. 28.06.11, 11:24
      Pisdolisz Heniu. Przeczyta sobie , naradzi się z doradcami jakie zająć stanowisko , normalka, a jest tego 300 stron , nie kilka jak piszesz. Tylko insynuujesz że Tusk na bierząco to czytał i zna. Co nagle to po diable.
    • rydzyk_smigly Miał w czerwcu nie czytać,jak niedawno wieszczyłeś 28.06.11, 11:34
      palikocia tubo. Za cholerę ci nie wychodzą twoje wróżby.
    • klara551 Re: Premier czyta. 28.06.11, 12:35
      A ty znowu z obsesją piszesz o ludzkim układzie trawiennym. Inaczej nie potrafisz się odciąć? Może czas na wizytę u psychiatry albo gastrologa? Kosz
    • damakier1 Re: Premier czyta. 28.06.11, 13:36
      Jak ktoś juz raz się zafiksuje, że trzeba do wszystkiego się przyczepić, to już mu nawet przeszkadza, że premier umie czytać.
    • haen2010 Ojej, ile ekskrementów! 28.06.11, 14:19
      Ja oczywiście nie tyle jestem rozżalony na Tuska, co zły na siebie. Że uwierzyłem w jego dobre chęci i tolerowałem próżność, egoizm i bajer jako niezbędny dodatek dla głupich i maluczkich. Tyle, że ja juz wiem co to za facet, a wy cały czas łykacie jego kit jak papieskie blogoslawieństwa po polsku. Powodzenia.

Co nie znaczy, że pozostali coś sobą reprezentują oprócz Palikota, który zdurniał doszczętnie i uparł się na mówienie prawdy o swych kolesiach z polityki.
      • scoutek Re: Ojej, ile ekskrementów! 28.06.11, 15:03
        haen2010 napisał:

> Ja oczywiście nie tyle jestem rozżalony na Tuska, co zły na siebie. Że uwierzył
        > em w jego dobre chęci i tolerowałem próżność, egoizm i bajer

hahahaha
        a co z Palikotem?
        teraz to jest próżność, egoizm i bajer
        i wyłącznie dobre chęci
        • haen2010 Re: Ojej, ile ekskrementów! 28.06.11, 15:48
          Jak już g. od prawdy nie można odróżnić, to najlepiej zaufac własnemu osądowi.
      • damakier1 Re: Ojej, ile ekskrementów! 28.06.11, 16:10
        haen2010 napisał:

Tyle, że ja juz wiem co to za facet, a wy cały c
        > zas łykacie jego kit jak papieskie blogoslawieństwa po polsku
        . Powodzenia.

Jan Brzechwa - SAMOCHWAŁA

Samochwała w kącie stała
        I wciąż tak opowiadała:

"Zdolna jestem niesłychanie,
        Najpiękniejsze mam ubranie,
        Moja buzia tryska zdrowiem,
        Jak coś powiem, to już powiem,
        Jak odpowiem, to roztropnie,
        W szkole mam najlepsze stopnie,
        Śpiewam lepiej niż w operze,
        Świetnie jeżdżę na rowerze,
        Znakomicie muchy łapię,
        Wiem, gdzie Wisła jest na mapie,
        Jestem mądra, jestem zgrabna,
        Wiotka, słodka i powabna,
        A w dodatku, daję słowo,
        Mam rodzinę wyjątkową:
        Tato mój do pieca sięga,
        Moja mama - taka tęga
        Moja siostra - taka mała,
        A ja jestem - samochwała!"
    • obraza.uczuc.po Re: Premier czyta. 28.06.11, 16:16
      haen2010 napisał:

> Cały tydzień. Dla mnie to śmieszne tyle czasu poświęcać na sprawę wałkowaną pon
      > ad rok. Jakby mu nie zaznaczyli kolorkiem treści dotychczas nie publikowanych i
      > ważnych, których raptem parę stron się uzbiera. Z jakim namaszczeniem tę kompr
      > omitującą Tuska wiadomość ogłasza Graś na twiiterze. Ci faceci juz zajoba na pu
      > nkcie public relations dostają. Ileż w tym pogardy dla ciemnego ludu...
      >
      > Caly Tusk i jego ekipa.

Oczywiście,że masz rację.Tusk zna treść raportu..Po co pan premier czyta,skoro jego rzecznik powiedział,że premier nie zmieni nawet przecinka w raporcie.

• niegracz Re:Po co Premier czyta. ? 28.06.11, 17:30
      nie wiadomo

skoro zadeklarował ,ze nic nie zmieni nawet przecinka

poza tym nie zna sie na tym
      i będzie patrzył jak sroka w gnat

taki zabieg PR

traci czas - a czas Premiera powinien byc spozytkowany dla sensownych działan

na raport Premier powinien poświecić najwyzej 20 minut:
      Miller mógłby mu zrefereowac główne tezy i odpoweidzieć na ewentualne pytania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka