Dodaj do ulubionych

Dzien z zycia geja

IP: *.103.popsite.net 01.03.02, 17:16
6.00
Cholera, znowu trzeba wstawac. Moze jeszcze 5 minut... Dobrze, ze Jacek juz
wstal, przynajmniej kawa juz zrobiona, tylko dlaczego robi tyle halasu w
lazience?
6.20
Juz 6.20?!
6.25
Prysznic, kawa, trochre soczku z pomaranczy. Jacek juz wyszedl. Pocalunek na
pozegnanie, jakie to "drobnomieszczanskie".
7.00
No nic, popracujmy, te podroze do Wenecji i na Hawaje kosztuja.
9.00
Moj komputer zaczyna bipczec. Znowu zapomnialem, to nasz 5 rocznica w te sobote.
Gee, 5 lat z tym samym facetem. W tym czasie: 3 domy, 2 koty, 3 samochody, 2
miasta... . Niezly dorobek i wspolna historia. I wiekszosc nocy spedzonych
razem (niestety obaj wyjedzdzamy sluzbowo), nienawidze spac sam.
5 lat i ani jednej klotni, czy to normalne?
12.00
Chyba nic specjalnego nie bedziemy robic w ten weekend. Moze pojedziemy
poszukac jakichs "skarbow" do ogrodu. Mam liste 110 nowych roslin, ktorych
potrzebuje. Poza tym musimy znalezc nowe lustro do mojej garderoby. No i musze
skonczyc malowac lazienke na dole. Wystarczy na swietowanie. Prawdziwym
prezentem bedzie ta podroz do Nowego Jorku do kwietniu, moja druga, pierwsza po
9/11. Broadway, Metropolitam Museum, pare romantycznych kolacji, moze dance
club.
15.00
Nowa plyta Cher w sklepach! Ta kobieta jest niezniszczalna. Kupie tez kopie do
Jacka samochodu.
17.00
Ten chlopak w sklepie plytowym byl calkiem calkiem. I ja tez mu przypadlem do
gustu. Lubie flirtowac, ale obraczka zdradza mnie natychmiast.
5 lat "malzenstwa" i zadnych skokow w bok! Czy to nie chore?
19.00
Jacek juz w domu. Zestresowany, jak zwykle problemy z pracownikami. Lenia sie i
maja jeszcze pretensje i zadania. Mam nadzieje, ze masaz mu pomoze. Mam tez
nadzieje na troche seksu przed zasnieciem. Mimo 5 lat ciagle niezlego.
22.00
Jacek juz spi, seks byl super. Nie ma lepszego lekarstwa na stres. Masaz tez
pomogl.
Bardzo ucieszyl sie z Cher, plyta swietna.
W sobote odwiedzimy jego rodzicow. Jakas tam rodzinna impreza. Przezyjemy.
Tylko te wszystkie dzieci. Ich ulubieni wujkowie... Przezyjemy.
23.00
Jak to wspaniale czuc jego cieplo obok mnie. Oddycha spokojnie, moze sni o
spacerze w Central Park? Juz za pare tygodni. 5 lat...
Jacek, kocham cie.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Dzien z zycia geja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 19:15
      Fajne.Milo sie to czyta ,powaznie. Jesli to twoje zycie to zycze wszystkiego dobrego Wam obojgu,
      • Gość: Piotr Re: Dzien z zycia geja IP: *.103.popsite.net 01.03.02, 22:44
        Chyba obu... Dzieki.
        Piotr
        P.S.
        Tak, to moje zycie.
        • Gość: Terry Daj się leczyć, nie roznoś HIV-a IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:47
    • Gość: Woland Re: Dzien z zycia geja IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 01.03.02, 22:58
      Rozmumiem Ciebie, mimo iż jestem, jak to Wy mówicie "heterykiem". Ale naprawdę
      nie wiem czy sobie zdajesz sprawę w co wdepnąłeś...to Forum jest jak typowe
      polskie miasteczko: brudne, błotniste, nienawidzące obcych i z cieniutką
      warstewką inteligencji najczęsciej mieszanej z błotem i przeklinanej...właśnie
      za to że jest inteligencją. Powinniście mieszkać razem w innym, normalnym
      kraju. Polska to ziemia stworzona tego dnia, kiedy Pan Bóg miał zły humor...
      • Gość: koko Re: Dzien z zycia geja IP: *.miasto.to.krakow.pl 02.03.02, 00:21
        Oczywiście. U Talibów było lepiej.
        • dorsai Re: Dzien z zycia geja 02.03.02, 10:33
          A Ty Koko, oczywiście uważasz, ze Polacy naród wybrany,a Polska - raj na ziemi?
          Nie daj Ci Boże, żebyś zobaczył, jacy Polacy potrafią być dla siebie, będąc u
          obcych...A tutaj? Zobacz niech no tylko Polak coś osiągnie od razu do ataku
          ruszaja hordy zawistników: "a że jak miał 15 lat to był w czerwonym
          harcerstwie, a potem na obozie z pionierami (bo wszyscy jeździli), że bywał na
          pochodach pierwszomajowych, ze robił gazetkę ścienną o ZSRR (znaczy- komuch)".
          Polak Polakowi wilkiem...albo Lepperem, a Polska przez 50 lat komunizmu
          zsowietyzowana i zniszczona. Inteligencję się tępi, panuje kult ponurego chama
          ze złotymi łańcuszkami i wiecznie pijanego "fizycznego". Obaj mają być w Polsce
          miarą wszechrzeczy...
      • Gość: Piotr Re: Dzien z zycia geja IP: *.103.popsite.net 02.03.02, 00:23
        Wiem o Polsce. Mieszkam w Kaliforni. Zaczalem ten watek w celu pokazania
        jak "wyuzdane i zboczone" jest nasze gejowskie zycie. Tyle tu czytam o tych
        orgiach, chomikach i innych podobnych rzeczach.
        Wielu oponentow twierdzi, ze homoseks jest obrzydliwy. Na to nie mam wplywu.
        Dla mnie niektore techniki seksualne (homo i hetero) tez nie sa zbyt
        pociagajace. Ale po prostu ich nie uprawiam. Dla niektorych osob pocalunek moze
        byc szczytem perwersji i ohydy. Ich problem (i nawet tu nie wiem czy to
        problem).
        Poza tym, my geje, naprawde robimy mnostwo innych rzeczy w naszym zyciu poza
        seksem. Pewnie myslimy o seksie co 8 sekund (tak jak kazdy szanujacy sie samiec
        (gdzies czytalem)) i co z tego?
        Cala ta obsesja z homosekualizmem bierze sie z czystej niewiedzy, religijnego
        nauczania i czesto ukrytego homoseksualizmu.
        Zastanawiam sie ilu gejow ci atakujacy naprawde znaja osobiscie? Co by zrobili
        gdyby ich matka, syn albo najlepszy przyjaciel okazal sie gejem/lesbijka?
        • Gość: Kagan Geje to roznosiciele AIDS/HIV! IP: *.vic.bigpond.net.au 02.03.02, 11:19
          Gość portalu: Piotr napisał(a):
          Wiem o Polsce. Mieszkam w Kaliforni.
          K: Kalifornia tylko czeka na wielka katstrofe geologiczno-ekologiczna.
          Najprawdopodobniej mieszkasz w San Francisco (tamm pedalstwa
          najwiecej), wiec masz duze szanse, ze pewnego dnia obudzisz sie
          przed 6AM i nie bedziesz mogl ruszuc ani noga ani reka...
          Smierc z glodu i pragnienia pod ruinami domu NIE nalezy do
          najprzyjemniejszych, ale na nia w 100% zasluzyles...

Zaczalem ten watek w celu pokazania jak "wyuzdane i zboczone" jest nasze
          gejowskie zycie.
          K: Nie napisales prawdy, jak uprawiasz seks ze swym kochankiem!
          Czy strona "dupcona" myje u was przed seksem odbytnice, i czy
          uzywacie przezerwatyw? Czy jestescie nosnikami wirusa HIV?
          Jesli tak, to ile osob zaraziliscie?

Tyle tu czytam o tych orgiach, chomikach i innych podobnych rzeczach.
          Wielu oponentow twierdzi, ze homoseks jest obrzydliwy. Na to nie mam
          wplywu.
          K: Masz! Mozesz sie leczyc! Pedalstwa nie da sie w 100% wyleczyc,
          ale, podobnie jak alkoholizm czy lagodna schizofrenie, mozna ja kontrolowac,
          tak, ze chory moze prowadzic normalne zycie...

Dla mnie niektore techniki seksualne (homo i hetero) tez nie sa zbyt
          pociagajace. Ale po prostu ich nie uprawiam.
          K: Co innego stosunek naturalny M-F, a co innego zboczony F-F, a
          sczegolnie M-M...

Dla niektorych osob pocalunek moze byc szczytem perwersji i ohydy.
          K: Zalezy kto kogo i gdzie caluje...

Ich problem (i nawet tu nie wiem czy to problem).
          K: Moze byc problemem, choc NIE musi...

Poza tym, my geje, naprawde robimy mnostwo innych rzeczy w naszym zyciu
          poza seksem. Pewnie myslimy o seksie co 8 sekund (tak jak kazdy szanujacy
          sie samiec...
          K: STOP! Ty sie samcem, zboczku, NIE nazywaj! To obraza ta normalnych,
          heteroseksualnych samcow, takich jak ja!

(gdzies czytalem)) i co z tego?
          K: Irrelevant...

Cala ta obsesja z homosekualizmem bierze sie z czystej niewiedzy,
          religijnego nauczania i czesto ukrytego homoseksualizmu.
          K: Jestem czlekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii),
          mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! A jestem tez przeciwko
          pedalstwu!

Zastanawiam sie ilu gejow ci atakujacy naprawde znaja osobiscie? Co by zrobili
          gdyby ich matka, syn albo najlepszy przyjaciel okazal sie gejem/lesbijka?
          K: Matka lesbijka? Mozliwe tylko poprzez sztuczne zaplodnienie,
          czyli w zboczony, nienaturalny sposob. Tak jakby byl deficyt ludzi
          na ziemii... A gejow znam sporo, tolerowalem ich jako nieszkodliwych
          dziwakow do czasow AIDS/HIV...
          Kagan
          • Gość: Piotr Re: Geje to roznosiciele AIDS/HIV! IP: *.103.popsite.net 02.03.02, 17:07
            > Cala ta obsesja z homosekualizmem bierze sie z czystej niewiedzy,
            > religijnego nauczania i czesto ukrytego homoseksualizmu.
            > K: Jestem czlekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii),
            > mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! A jestem tez przeciwko
            > pedalstwu!

Czyli pozostaje 3 opcja, kazdy moze nazwac sie 100% hetero zeby czuc sie dobrze
            i wmieszac sie w tlum. Kobiet pewnie tez nie tolerujesz.
            Kagan, naprawde nie wiem skad ta nienawisc. Jezeli tak chcesz spedzic swoje
            zycie, twoj problem. Twoje wyksztacenie budzi watpliwosc. Czlowiek inteligientny
            nie uzywa twojego jezyka i nie nazywa swoich oponentow klamcami i zboczkami.
            To juz zreszta slyszalem, powtarzasz sie.
            Moze naprawde potrzebujesz pomoocy, ta nienawisc do wszystkich i wszystkiego moze
            cie zniszczyc, ale o to niewielu ludzi pewnie dba.
            • Gość: Kagan Re: Geje to roznosiciele AIDS/HIV! IP: *.vic.bigpond.net.au 03.03.02, 02:43
              Gość portalu: Piotr napisał(a):
              Cala ta obsesja z homosekualizmem bierze sie z czystej niewiedzy,
              religijnego nauczania i czesto ukrytego homoseksualizmu.
              K: Jestem czlekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii),
              mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! A jestem tez przeciwko
              pedalstwu!

Czyli pozostaje 3 opcja, kazdy moze nazwac sie 100% hetero zeby czuc sie
              dobrze i wmieszac sie w tlum. Kobiet pewnie tez nie tolerujesz.
              K: Ale u ciebie pokretna, iscie jezuicka logika. Kagan NIE lubi
              zboczencow sexualnych; zboczency sexualni sa inni niz Kagan;
              kobiety tez sa inne niz Kagan; ergo Kagan nie lubi kobiet...
              Sam sprawdz, jaki blad logiczny poelniles, on ma nawet swoja wielce naukowa
              nazwe, co nie przeszkadza byc mu oczywistym bledem we wnioskowaniu...
              Jestes nie dosc ze zboczencem seksualnym, ale tez to zboczenie nie
              pozwala ci myslec logicznie...

Kagan, naprawde nie wiem skad ta nienawisc.
              K: Stad, ze roznoszac wirusa HIV, a wiec smiertelna chorobe AIDS, wciaz
              udajecie, zw wszystko jest OK, urzadzacie np. takie pardy jak Mardi Grass
              w Sydney! A tu nic nie jest OK, wasz styl zycia jest nienaturalny, a
              wasze zachowanie skrajnie egoistyczne. Jestescie gorsi od
              komunistow, bo oni byli przeciwko prawom rzadzacym spoleczenstwem,
              a wy jestescie przeciwko jeszcze bardziej elementarnym prawom biologi!!!

Jezeli tak chcesz spedzic swoje zycie, twoj problem. Twoje wyksztacenie
              budzi watpliwosc. Czlowiek inteligientny nie uzywa twojego jezyka i nie
              nazywa swoich oponentow klamcami i zboczkami.
              K: Czlowiek inteligenty widzi swiat jakim on jest, a nie jakim chce go
              przedtawic pedalska propaganda. Ja spedzam moze zycie zgodnie z natura,
              a ty PRZECIWKO, i tu jest "pies pogrzebany"... Jestes klamca, bo
              NIE piszesz calej prawdy o stosunkach homosexualnych i jestes zboczkiem,
              bo homosexualizm JEST ZBOCZENIEM SEXUALNYM!

To juz zreszta slyszalem, powtarzasz sie.
              K: Ty sie tez powtarzasz...

Moze naprawde potrzebujesz pomoocy, ta nienawisc do wszystkich i wszystkiego
              moze cie zniszczyc, ale o to niewielu ludzi pewnie dba.
              K: Typowa metoda propagandy Goebelsa: To NIE my napadlismy na Polske,
              to Polska napadla na nas... Czy wiesz, ze w RFN ponad polowa wteranow
              II Wojny Swiat. wciaz wierzy w to, co powiedzial Dr. Goebels?
              Niestety, pomocy potrzebuja zboczency jak TY, a NIE ludzie normalni,
              jak JA!
              • kimmjiki Re: Kagan to roznosiciel wscieklizny 03.03.02, 12:58
                Piotrze, po co w ogole dyskutujesz z tym neonazista? Przeciez golym okiem
                widac, ze ten biedny czlowiek nie wie co mowi, a wytlumaczenie mu, ze
                homoseksualisci maja inne cele w zyciu niz zarazenie go AIDS, jest niemozliwe.
                Pod tym wzgledem Kagan nie rozni sie od OzRMa - obaj prezentuja dokladnie ten
                sam sposob myslenia: "1. JA mam ZAWSZE racje; 2. Jesli JA nie mam racji - patrz
                punkt pierwszy". Obaj tez zieja taka sama bezinteresowna nienawiscia - rozne sa
                tylko jej obiekty, choc akurat co do homoseksualistow sa zgodni.
                • Gość: Aussie Zwierzeta, co roznosza AIDS to pedaly! IP: *.its.rmit.edu.au 04.03.02, 01:10
                  kimmjiki napisał(a):

> Piotrze, po co w ogole dyskutujesz z tym neonazista? Przeciez golym okiem
                  > widac, ze ten biedny czlowiek nie wie co mowi, a wytlumaczenie mu, ze
                  > homoseksualisci maja inne cele w zyciu niz zarazenie go AIDS, jest niemozliwe.
                  > Pod tym wzgledem Kagan nie rozni sie od OzRMa - obaj prezentuja dokladnie ten
                  > sam sposob myslenia: "1. JA mam ZAWSZE racje; 2. Jesli JA nie mam racji - patrz
                  > punkt pierwszy". Obaj tez zieja taka sama bezinteresowna nienawiscia - rozne sa
                  > tylko jej obiekty, choc akurat co do homoseksualistow sa zgodni.

A: Wscieklizne roznasza zwierzeta czworonozne, AIDS/HIV dwunozne (Pedaly)...
                  • kimmjiki Zwierzeta, co roznosza wscieklizne to homofoby! 04.03.02, 13:02
                    Gość portalu: Aussie napisał(a):

> A: Wscieklizne roznasza zwierzeta czworonozne, AIDS/HIV dwunozne (Pedaly)...

Co do dwunoznosci Kagana, to ja mam watpliwosci;-). A co do AIDS - poucz sie
                    biologii, synku, to sie dowiesz, ze wirusy nie rozrozniaja plci, a hetero tez
                    chodza na dwoch nogach.
                    • Gość: Kagan Re: Zwierzeta, co roznosza wscieklizne to homofoby! IP: *.vic.bigpond.net.au 06.03.02, 10:12
                      kimmjiki napisał(a):

Gość portalu: Aussie napisał(a):
                      A: Wscieklizne roznasza zwierzeta czworonozne, AIDS/HIV dwunozne (Pedaly).

Co do dwunoznosci Kagana, to ja mam watpliwosci;-). A co do AIDS - poucz
                      sie biologii, synku, to sie dowiesz, ze wirusy nie rozrozniaja plci,
                      a hetero tez chodza na dwoch nogach.
                      Kagan: Nie wywracaj kota ogonem! Wiadomo, kto roznosi wirusa HIV - glownie
                      pedaly! AIDS pojawil sie na poczatku posrod pedalow, i oni go
                      rozniesli dalej, poprzez takich "both ways", co sie pieprza ze wszystkim,
                      co ssie i jest conajmniej wielkosci owcy, a mniejsze od slonia...

• kimmjiki Re: Zwierzeta, co roznosza wscieklizne to homofoby! 06.03.02, 12:22
                        Kagan, uzyj mozgu chociaz raz - to naprawde nie boli. W wiekszosci panstw
                        afrykanskich za homoseksualizm idzie sie w najlepszym razie do wiezienia (w
                        najgorszym na szafot), podczas gdy w Europie homoseksualistom nic nie grozi, a
                        gdzieniegdzie moga juz nawet zawierac malzenstwa. Tymczasem w Afryce zakazeni
                        HIVem stanowia kilkanascie procent spoleczenstwa, a w Europie okolo promila -
                        jak to pogodzic z Twoimi chorymi teoryjkami? Przyjrzyj sie FAKTOM,
                        yntelygencie, zamiast drzec morde!
                        • Gość: Kagan Pedaly roznosza AIDS! IP: *.vic.bigpond.net.au 06.03.02, 12:56
                          kimmjiki napisał(a):
                          Kagan, uzyj mozgu chociaz raz - to naprawde nie boli. W wiekszosci panstw
                          afrykanskich za homoseksualizm idzie sie w najlepszym razie do wiezienia
                          (w najgorszym na szafot),
                          Ka: Ciekawe? W RPA czy szczegolnie Zimbabwe musieliby budowac codziennnie
                          nowe wiezienie albo obstawic ulice szubuienicami, gdyby takie prawo
                          istnialo! I jaki krzyk podniesiono by w Europie! Pedalom krzywda sie
                          dzieje! Do wojny by doszlo...

... podczas gdy w Europie homoseksualistom nic nie grozi, a gdzieniegdzie
                          moga juz nawet zawierac malzenstwa.
                          K: Parodie malzenstwa, chciales powiedziec... To tak, jak Kagan zaczal
                          by odprawiac msze sw.

... Tymczasem w Afryce zakazeni HIVem stanowia kilkanascie procent spoleczenstwa,
                          a w Europie okolo promila - jak to pogodzic z Twoimi chorymi teoryjkami?
                          K: W Europie mamy prewencje (geje sie pierd.la w kondonach), w Afryce nawet
                          o nich NIE slyszeli, stad AIDS sie tam rozprzestrzenia niemalze z szybkoscia
                          swiatla. W Afryce (ja tam bylem) "rusa" sie kazdy z kazdym, jeden pedal
                          z HIVem moze wiec zarazic setki osob. W Europie pedaly sie pedala w swych
                          zamknietych kolkach, stad HIV zadko z nich wychodzi (oprocz tego uzywaja
                          oni gumek, co juz pisalem)... Ale nawet jedna smierc niepedala na AIDS
                          to tragedia, ktorej mozna latwo zapobiec, izolujac gejow!

...Przyjrzyj sie FAKTOM, yntelygencie, zamiast drzec morde!
                          K: Podalem ci je, cwierjentelygencie!
                          • kimmjiki Kagan roznosi wscieklizne! 07.03.02, 00:09
                            Gość portalu: Kagan napisał(a):

> kimmjiki napisał(a):
                            > Kagan, uzyj mozgu chociaz raz - to naprawde nie boli. W wiekszosci panstw
                            > afrykanskich za homoseksualizm idzie sie w najlepszym razie do wiezienia
                            > (w najgorszym na szafot),
                            > Ka: Ciekawe? W RPA czy szczegolnie Zimbabwe musieliby budowac codziennnie
                            > nowe wiezienie albo obstawic ulice szubuienicami, gdyby takie prawo
                            > istnialo! I jaki krzyk podniesiono by w Europie! Pedalom krzywda sie
                            > dzieje! Do wojny by doszlo...

A od kiedy to afrykanskie rezimy przejmuja sie zdaniem Europy? No, RPA moze i
                            tak, ale wiekszosc zajmuje sie glownie wojnami domowymi i swiat zewnetrzny
                            niezbyt ich obchodzi. A poza prawem sa jeszcze normy obyczajowe - w Afryce
                            wyjatkowo silne i bezlitosne dla homoseksualistow.

> ... Tymczasem w Afryce zakazeni HIVem stanowia kilkanascie procent spoleczenstw
                            > a, a w Europie okolo promila - jak to pogodzic z Twoimi chorymi teoryjkami?
                            > K: W Europie mamy prewencje (geje sie pierd.la w kondonach), w Afryce nawet
                            > o nich NIE slyszeli, stad AIDS sie tam rozprzestrzenia niemalze z szybkoscia
                            > swiatla. W Afryce (ja tam bylem) "rusa" sie kazdy z kazdym, jeden pedal
                            > z HIVem moze wiec zarazic setki osob. W Europie pedaly sie pedala w swych
                            > zamknietych kolkach, stad HIV zadko z nich wychodzi (oprocz tego uzywaja
                            > oni gumek, co juz pisalem)... Ale nawet jedna smierc niepedala na AIDS
                            > to tragedia, ktorej mozna latwo zapobiec, izolujac gejow!

Powiedz mi, skad ta Twoja obsesja na punkcie homoseksualistow? Napastowal Cie
                            jakis w dziecinstwie, czy co? Bo mimo wszystko niezbyt mi sie miesci w glowie, ze
                            czlowiek w sumie inteligentny moze wierzyc w tak oczywiste bzdury. Wirus HIV (jak
                            i wszystkie inne zreszta) nie odroznia orientacji seksualnej - szansa zakazenia
                            jest taka sama przy stosunku homo jak hetero. Poza tym sam piszesz, ze
                            homoseksualisci w Europie (podejrzewam, ze w Australii tez) uzywaja gumek, wiec o
                            co Ci wlasciwie chodzi?

> ...Przyjrzyj sie FAKTOM, yntelygencie, zamiast drzec morde!
                            > K: Podalem ci je, cwierjentelygencie!

Nie prosilem, zebys mi je podawal, tylko zebys im sie przyjrzal - to nie to samo.
                            • Gość: Kagan Pedaly roznosza AIDS!!! IP: 202.138.192.* 07.03.02, 01:03
                              kimmjiki napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
                              >
                              > > kimmjiki napisał(a):
                              > > Kagan, uzyj mozgu chociaz raz - to naprawde nie boli. W wiekszosci panstw
                              > > afrykanskich za homoseksualizm idzie sie w najlepszym razie do wiezienia
                              > > (w najgorszym na szafot),
                              > > Ka: Ciekawe? W RPA czy szczegolnie Zimbabwe musieliby budowac codziennnie
                              > > nowe wiezienie albo obstawic ulice szubuienicami, gdyby takie prawo
                              > > istnialo! I jaki krzyk podniesiono by w Europie! Pedalom krzywda sie
                              > > dzieje! Do wojny by doszlo...
                              >
                              > A od kiedy to afrykanskie rezimy przejmuja sie zdaniem Europy? No, RPA moze i
                              > tak, ale wiekszosc zajmuje sie glownie wojnami domowymi i swiat zewnetrzny
                              > niezbyt ich obchodzi. A poza prawem sa jeszcze normy obyczajowe - w Afryce
                              > wyjatkowo silne i bezlitosne dla homoseksualistow.
                              K: I dobrze!

> > ... Tymczasem w Afryce zakazeni HIVem stanowia kilkanascie procent spolecz
                              > enstw
                              > > a, a w Europie okolo promila - jak to pogodzic z Twoimi chorymi teoryjkam
                              > i?
                              > > K: W Europie mamy prewencje (geje sie pierd.la w kondonach), w Afryce nawe
                              > t
                              > > o nich NIE slyszeli, stad AIDS sie tam rozprzestrzenia niemalze z szybkosc
                              > ia
                              > > swiatla. W Afryce (ja tam bylem) "rusa" sie kazdy z kazdym, jeden pedal
                              > > z HIVem moze wiec zarazic setki osob. W Europie pedaly sie pedala w swych
                              > > zamknietych kolkach, stad HIV zadko z nich wychodzi (oprocz tego uzywaja
                              > > oni gumek, co juz pisalem)... Ale nawet jedna smierc niepedala na AIDS
                              > > to tragedia, ktorej mozna latwo zapobiec, izolujac gejow!
                              >
                              > Powiedz mi, skad ta Twoja obsesja na punkcie homoseksualistow? Napastowal Cie
                              > jakis w dziecinstwie, czy co? Bo mimo wszystko niezbyt mi sie miesci w glowie,
                              > ze
                              > czlowiek w sumie inteligentny moze wierzyc w tak oczywiste bzdury. Wirus HIV (j
                              > ak
                              > i wszystkie inne zreszta) nie odroznia orientacji seksualnej - szansa zakazenia
                              >
                              > jest taka sama przy stosunku homo jak hetero. Poza tym sam piszesz, ze
                              > homoseksualisci w Europie (podejrzewam, ze w Australii tez) uzywaja gumek, wiec
                              > o
                              > co Ci wlasciwie chodzi?
                              K: O to, ze NIE kazdy uzywa gumek. Diabel jest w szczegolach. chodzi mi o to,
                              ze pedaly w Australii przestaly uzywac gumek, jak sie pokazaly nowe lekarstwa,
                              "zaleczajace" AIDS... I znow rosnie ilosc zakazen i zgonow na ASIDSa!
                              Pedaly to najgorsi egoisci, i za to ich zwalczam, za te ich skrajnie
                              aspoleczna postawe!
                              • kimmjiki Kagan roznosi wscieklizne!!! 07.03.02, 11:45
                                Wytlumacz mi, dlaczego uwazasz, ze roznoszenie HIV-a to wylaczna domena
                                homoseksualistow? Hetero roznosza go rownie skutecznie - jak juz mowilem, wirus
                                nie rozroznia orientacji seksualnej.
                              • Gość: misia Re: Pedaly roznosza AIDS!!! IP: *.acn.waw.pl 29.05.02, 12:25
                                Przestali uzywac gumek?
                                Udowodnij teze lub milcz. Jestes slaby merytorycznie koles.
                                A poza tym to skad wiesz ze przestali? Twoj syn jest homo? A moze sam jestes?
                                Przyznaj sie kagan
                  • Gość: Terry Nie truj IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:54
                    HIV wziął się ze stosunków seksualnych małp w Czadzie z ludźmi (to dużo
                    powiedziane: ludźmi). Taka jest geneza.
          • freemason Re: Geje to roznosiciele AIDS/HIV! 04.03.02, 12:54
            Wiele cię to SGH nie nauczyło, mój Kaganie... No cóż...
        • Gość: Terry Nie gej tylko pedał IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:52
          Co ty opowiadasz o "pięknym" dniu pedałów. Bzdury. A te techniki ? Wiadomo co
          kto komu itd. Nie truj. A może kręcąc tyłeczkiem powiesz: hellou.
      • Gość: Wojtek No i wypowiedzial sie "inteligent". IP: *.bluewin.ch 29.05.02, 17:38
        A kiedy sie ostatni raz myles Wolandzie?
      • Gość: Terry Masz w jednym rację IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:49
        Koniecznie niech zmienią kraj. Niech nie zasmradzają Polski. Tak również uważam.
    • Gość: Kagan Dzien z zycia polskiego geja IP: *.vic.bigpond.net.au 02.03.02, 10:56
      7:00
      Dzwoni budzik. A dupa wciaz boli. Mowilem temu blondynowi, co
      go spotkalem w okraglaku na Pl. 3 Krzyzy, zeby uzywal specjalnego
      smaru, a nie ordynarnej wazeliny. A on to swoje: prawdziwy polski
      gej nie uzywa niewiescich smarowidel...

8:00
      Wizyta u lekarza. Jak sie spodziewalem, wynik testu na AIDS znow
      pozytywny. I po cholere wydalem kolejne tysiac dolarow na nastepne
      niedzialajace pigulki? A nie mowili mi, zeby nie wierzyc tym
      ogloszeniom w Internecie?

9:00
      Wizyta w gejowskim burdelu. Zly na caly swiat wybralem seks bez gumki i
      zalowalem, bo ten nowy Ukrainiec mial slabo wymyta dupe, i czuc go bylo
      gownem na 100 metrow. Ale to jego cialo... Zwierze we mnie wzielo gore, i
      zalatwilem go w ten smierdzacy odbyt. Ale mial sprzezysta dupe... On sie
      cieszyl, ze glupi Lach przeplacil, a ja, ze go zarazilem wirusem HIV!
      Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni...

11:00
      Zgwalcili mnie w klubie! Chamstwo! Co prawda robili to fachowo, w dobrze
      wysmarowanych kondonach, ale mogli by sie przynajmniej spytac o pozwolenie!
      Na pewno bym sie zgodzil, a oni tak od razu, bez pytania, jeden mnie rozlozyl
      na tapczanie, a pozniej po kolei mnie zalatwiali od tylca...
      Nawet sie nie zdazylem im przyjrzec, a kierownik klubu powiedzial, ze sam
      jestem sobie winien, bo jak kto chodzi po klubie w czerwonych koronkowych
      majteczkach ala Abp Paetz (takich z dziurka z tylu), to sie wrecz prosi o
      sex... Niewrazliwy, zacofany ciemniak!

16:00
      Doszedlem do siebie na tyle, ze sie ubralem i z bolaca dupa zawloklem
      sie do domu. Po drodze spotaklem tego stargo Zylbersztajna, znow sie do mnie
      zalecal, a ja na niego wcale nie mam ochoty...
      Cholera, za 10 lat moge wygladac jak on, i kto mnie wtedy zechce...
      Moze wiec ten gwalt w klubie nie byl wcale taki zly...

22:00
      Ide spac ze znow obolala dupa... Odmowilem seksu Robertowi, a on
      mi znow zagrozil, ze sie wyniesie. Powiedzialem mu, ze stary
      Zylbersztajn sie o niego pytal, to zamilkl. Mam dosc Roberta,
      po 10 miesiacach wspolzycia. Maja racje kumple z klubu, ze pol
      roku z jednym partnerem to gora...
      • Gość: samanta Kagan !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 11:09
        jesli ci sie nie podoba co Piotr napisal to wystarczylo pominac. Nie musisz byc ordynarny !!!! Czy
        wszystko u Ciebie laduje w szambie??????!!!!!
        • Gość: Kagan Re: Kagan !!!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 02.03.02, 11:33
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> jesli ci sie nie podoba co Piotr napisal to wystarczylo pominac. Nie musisz byc
          > ordynarny !!!! Czy
          > wszystko u Ciebie laduje w szambie??????!!!!!
          To, co ta gnida pedalska napisala bylo jednym wielkim
          klamstwem! Musialem te klamastwa skontrowac, inaczej
          brzydzilbym sie sam soba...
          • Gość: samanta Re: Kagan !!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 19:03
            Lechu do qrwy nedzy!!!Skad wiesz ze to byly klamstwa??????? Dlaczego wszystko
            widzisz na czarno???? Dlaczego nie mozesz uwierzyc ze dwoch facetow moze sie
            darzyc uczuciem?????
            • kolargol Re: Kagan !!!!! 02.03.02, 21:20

> Lechu do qrwy nedzy!!!Skad wiesz ze to byly klamstwa??????? Dlaczego wszystko
              > widzisz na czarno???? Dlaczego nie mozesz uwierzyc ze dwoch facetow moze sie
              > darzyc uczuciem?????

Spokojnie, co ty chcesz od Lecha. Przeciez mowilas ze nie wazne co on mowi. Ty
              go lubisz i juz ))))))))))))).

• Gość: Aussie Re: Kagan !!!!! IP: *.its.rmit.edu.au 04.03.02, 01:07
                kolargol napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                >
                > > Lechu do qrwy nedzy!!!Skad wiesz ze to byly klamstwa??????? Dlaczego wszys
                > tko
                > > widzisz na czarno???? Dlaczego nie mozesz uwierzyc ze dwoch facetow moze s
                > ie
                > > darzyc uczuciem?????
                >
                > Spokojnie, co ty chcesz od Lecha. Przeciez mowilas ze nie wazne co on mowi. T
                > y
                > go lubisz i juz ))))))))))))).
                >
                >
                Odpie.dolta sie od Kagana!
                Jak tak kochacie pedalow, to sie z nimi "dupcie".
                Niechaj za slowami pojda czyny!
                Aussie
          • Gość: justyna DO KAGANA IP: 217.9.172.* 06.03.02, 09:55
            Wiesz co , gosciu...znam Piotra. Bywam gosciem w ICH domu. Jakos nie
            zaobserwowalam zachowania opisanego przez ciebie.
            Szanuje, akceptuje i uwielbiam obu! A ile w nich szacunku dla
            kobiet...uwielbiam przebywac w ich towarzystwie.
      • Gość: M Re: Dzien z zycia polskiego geja IP: *.chello.pl 02.03.02, 11:55

> Zgwalcili mnie w klubie! Chamstwo! Co prawda robili to fachowo, w dobrze
        > wysmarowanych kondonach, ale mogli by sie przynajmniej spytac o pozwolenie!

Wykształcony człowieku. Wytłumacz mi co to jest kondoN.
    • Gość: kiks Re: Dzien z zycia geja IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 17:45
      OK, przeczytałem, i nie zrobiło to na mnie wielkiego wrażenia, bo toleruję
      wszystkie inności dopóki nie jestem zmuszany do stałego z nimi obcowania. Nie
      ma znaczenia kto z kim i ile razy, to prywatna sprawa każdego człowieka, no
      właśnie prywatna.
      A tak swoją drogą to macie komfort życia, że ho, ho! Bo ja muszę odstawić
      dzieci do szkoły odebrać, dostarczyć na języki, odebrać z koni, odwiedzić
      szkołę itd, przez całe moje dorosłe życie.
      • dorsai Re: Dzien z zycia geja 02.03.02, 18:01
        Komfort, kiks, rzecz względna. Mój kolega jeszcze z liceum był księdzem
        (obecnie w Rzymie na podyplomowych). Ponieważ była to niewyparzona gęba,
        więc "rzucili" go na parafię poPGR-owską w koszalińskim. Pamiętam, kiedy się,
        ze mną widział, był zdruzgotany. Drzewo kradzione z lasu, mąka "na krechę" w
        sklepie, zasiłki i wszechobecna "Arizona". I bieda,bieda bieda...czesto jedna
        para zimowych butów na czworo dzieci (!!!- jedne chodziły więc w za dużych,
        inne w za małych). Fakt, ci ludzie często mają bezrobocie "wyuczone", bo polski
        system zasiłków jest ANTYPRACOWNICZY i premiuje NIERÓBSTWO. Ale dla tych,
        którzy usiłują coś robić, też pracy nie ma. Tak więc, kiksie, dla nich jesteś
        burzujem opływającymw dostatki
      • Gość: Piotr Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.103.popsite.net 02.03.02, 18:12
        No coz, takie sa korzysci z pedalskiego trybu zycia. Brak dzieci = podroze.
        • Gość: Woland Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 19:20
          No coż obawiam, się, że sam się przekonałeś, jak dalece miałem rację. Inna
          sprawa, że większość postów poziomem przypominającyh szambo pochodzi z USA i
          Australii. Widać, kto tam wyemigrował...
          • Gość: Jaceq Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 20:38
            Gość portalu: Woland napisał(a):

> No coż obawiam, się, że sam się przekonałeś, jak dalece miałem rację. Inna
            > sprawa, że większość postów poziomem przypominającyh szambo pochodzi z USA i
            > Australii. Widać, kto tam wyemigrował...

I dziwić się, że co i rusz ktoś mówi, by im zabrać czynne prawo wyborcze? Są wyjątki, jak są wyjątki w
            Poznaniu czy Katowicach (zbieżność przypadkowa).
            Woland - zrób z tym coś. Ty możesz.
            • Gość: Woland Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 21:03
              Nie Jaceq. Pamiętasz "Mistrza i Małgorzatę"? "Każdemu po śmierci będzie dane
              to, w co wierzył" To dla tych panów będzie największa kara.
              • Gość: Jaceq Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:07
                A wiesz co Woland? - to byłoby piękne...
                • samanta1 Re: Wspolczuje i nie przepraszam 02.03.02, 21:09
                  amen:)
                • Gość: Woland Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 21:12
                  Nooo, pomyśl sobie, jak miałby się wtedy np. taki Kagan...
                  Nawiasem mówiąc Jaceq - Dorsai prosił, zeby Ciebie spytać, czy nie jesteś
                  przypadkiem z Firmy?
                  • Gość: Jaceq Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:25
                    Nie, nie jestem z Waszej Firmy. Chociaż firma to pojęcie względne. Wiele hm, kręgów tak o sobie
                    mówi(ło). Moja mała idąc do szkoły też mówi: "idę do firmy". A moja Firma opiera się na dwóch
                    filarach: ND i RM. To nie to, co myślicie, tylko jedynie Nieskrępowana Dyskusja i Relatywizm Moralny.
                    Pozdr. Ciebie, pytającego i resztę Firmy.
                    • dorsai Re: Wspolczuje i nie przepraszam 02.03.02, 21:27
                      Nie, ja nie jestem z Firmy. Jestem blisko, to fakt...A Woland to już od niej
                      niezly kawałek drogi...Ale pewne informacje masz, czego dowodzą wątki w sprawie
                      Paetza.
                      • Gość: Jaceq Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:34
                        Zaczynam się domyślać od jakiegoś czasu, że informacja też ma wymiar korpuskularny. A nie
                        zdziwiłbym się, gdyby miała i falowy. Czy ważyliście kiedyś dyskietkę sformatowaną i dla porównania -
                        wypełnioną? Może to tylko kurz, a może i nie...
                        • Gość: Kagan Re: Wspolczuje i nie przepraszam IP: *.vic.bigpond.net.au 04.03.02, 10:56
                          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Zaczynam się domyślać od jakiegoś czasu, że informacja też ma wymiar korpuskula
                          > rny. A nie
                          > zdziwiłbym się, gdyby miała i falowy. Czy ważyliście kiedyś dyskietkę sformatow
                          > aną i dla porównania -
                          > wypełnioną? Może to tylko kurz, a może i nie...
                          NIC nowego! Poczytaj "Profesora Donde" Lema!

• Gość: Terry A na pampersy wydajesz dużo ? IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:57
    • Gość: Kagan Jak rozpoznac zboczka? IP: *.vic.bigpond.net.au 04.03.02, 10:57
      Czyli "Howe to recognyz a devyant?"
      Zboczek zwany devyantem (devyantus ordynarius) ma dlon wielce miekka (gdy ci
      dlon podaje, to masz wrazenie, jakbys bialoglowe wital), konsystencya owey
      dloni podobna jest do piroga ruskiego. Oczy jego sa tepawe i wodniste,
      obrazem plugastwa duszebnego bowiem sa. Lice iego gumiaste, wynikiem
      niezdrowego, naturze przeciwnego trybu zycia sa. Zboczek ma trudnosci z
      siadaniem na stolcu, albowiem odbytnice swa do bezecnych aktow plciwoech
      uzywac zwykl jest. Emanuje z niego won zgnilizny moralney, a glos wydaje
      cienki, do niewiesciego podobny, ale mniej przyjemny. Stroj jego plugawy:
      czesto jest nim sukienka, przewaznie duchowna, a pode nia maytki
      czerwonego coloru. Spotkac go mozna przewaznie we fryzjerniach, baletach a i
      publicznech jadlodayniach. Zajmuja sie oni na ogol duszpasterstwem,
      wlosow fryzowaniem, do stolu uslugiwaniem a streczycielstwem. Ktokolwiek
      zboczka takowego uwidzi, natychmiast ma go dostarczyc zywego lub martwego do
      najblizszego posterunku policyi. Praemium w wysokosci 100 zlotych dukatow
      za takowego wyznaczon jest rozporzadzeniem Ukochaney Zwierchnosci naszey.
      Dan dnia 4 marca Roku Panskiego 2002 na WWW.
      Kagan, Ostubaf w imieniu Zwierzchnosci.
      PS Wszelakie podobienstwa do "Dziennikow Gwiazdowych" Lema sa
      zupelnie przypadkowe i niezamierzone!
      • Gość: Kagan Czenzura antykaganowa i progejowska! IP: *.vic.bigpond.net.au 04.03.02, 13:13
        Do Administracji tego Forum!
        Pytam sie, czemu "dzien z zycia geja", propagujacy zboczony, gejowski
        styl zycia jest wciaz na tym forum, a "dzien z zycia polskiego geja",
        ktory wysmiewa ten zboczony styl zycia dostal sie szybko na osla lawke?
        Czemu posty z Kaliforni, USA sa "swieta krowa", nawet jak propaguja
        zboczenia, a posty z Victorii, Australia sa wysylane na osla lawke?
        Przeciez w mym poscie "dzien z zycia polskiego geja", NIE bylo
        przeklenstw, tylko satyra z nienaturalnego stylu zycia, ktory
        owocuje epidemia AIDS! Czemu cenzurujecie glosy rozsadku, czemu
        popieracie niezgodny z natura, zboczony styl zycia gejow?
        Kagan
        • Gość: samanta Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 18:09
          Czy zdarzylo Ci sie dopuscic kiedys do siebie mysl ,ze to Ty NIE masz racji??
          • Gość: Kagan Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! IP: *.lib.monash.edu.au 05.03.02, 07:17

> Czy zdarzylo Ci sie dopuscic kiedys do siebie mysl ,ze to Ty NIE masz racji??

K: Natura tworzy rozne mutacje, w wiekszosci z nich slabo przystoswane do zycia.
            Natura wytworzyla tez RAKA, chorobe Parkinsona,
            schizofrenie, natura tworzy blizniaki syjamskie, plody bez mozgu, plody
            tak zdeformowane, ze niezdolne do samodzielnego zycia, natura jest tez
            odpowiedzialna za stworzenie roznych pasozytow, np. tasiemcow czy glisty
            ludzkiej, a takze za zboczenia seksualne, ktore sa wlasnie najlepszym dowodem
            na to, ze natura dziala na slepo i robi bledy!
            Piotr i jego "kochanek(a)" to wlasnie taki blad natury, "wypadek
            przy pracy". Niechby sie i tam pedalili po cichu, jak inaczej zyc
            nie moga, ale propagowac zboczony styl zycia?
            To jest naduzycie wolnosci slowa, i dlatego walcze z Piotrem i jemu podobnym...
            Kagan
            • Gość: samanta Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 07:24
              Ty bardzo czesto naduzywasz slowa i zobacz..ja nie walcze z Toba .Nie obrazam Cie,nie ublizam ,nie nazywam
              bledem natury
              • Gość: Kagan Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! IP: *.lib.monash.edu.au 05.03.02, 07:29

> Ty bardzo czesto naduzywasz slowa i zobacz..ja nie walcze z Toba .Nie obrazam C
                > ie,nie ublizam ,nie nazywam
                > bledem natury

Ja jestem HETERO, wiec NIE jestem, jak zboczeniec Piotr, bledem natury!
                Kagan
                • wari Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! 05.03.02, 22:07
                  Trzeba pamiętać, że idąc tym tokiem rozumowania mogę nawet przyjąć, że orientacja
                  Kagana nie jest błędem natury. Ale obok choroby Parkinsona i zdeformowanych
                  płodów do błędów natury zaliczyłbym mózg Kagana. To raczej nie jest uleczalne.

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                  >
                  > > Ty bardzo czesto naduzywasz slowa i zobacz..ja nie walcze z Toba .Nie obra
                  > zam C
                  > > ie,nie ublizam ,nie nazywam
                  > > bledem natury
                  >
                  > Ja jestem HETERO, wiec NIE jestem, jak zboczeniec Piotr, bledem natury!
                  > Kagan

• Gość: Kagan Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! IP: *.vic.bigpond.net.au 06.03.02, 01:10
                    wari napisał(a):

> Trzeba pamiętać, że idąc tym tokiem rozumowania mogę nawet przyjąć, że orientac
                    > ja
                    > Kagana nie jest błędem natury. Ale obok choroby Parkinsona i zdeformowanych
                    > płodów do błędów natury zaliczyłbym mózg Kagana. To raczej nie jest uleczalne.
                    >
                    K: Nie stac cie na wiecej, niz na chamski atak ad personam,
                    zboczony obronco pedalstwa?

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: samanta napisał(a):
                    > >
                    > > > Ty bardzo czesto naduzywasz slowa i zobacz..ja nie walcze z Toba .Nie
                    > obra
                    > > zam C
                    > > > ie,nie ublizam ,nie nazywam
                    > > > bledem natury
                    > >
                    > > Ja jestem HETERO, wiec NIE jestem, jak zboczeniec Piotr, bledem natury!
                    > > Kagan
                    >

• kagan_z_australii Re: Czenzura antykaganowa i progejowska! 29.05.02, 02:08
                      JESZCZE SIE PRZEKONACIE DO CZEGO DOPROWADZI POPIERANIE PEDALSTWA.

KAGAN MLOT NA PEDALY
    • Gość: Commo Re: Dzien z zycia geja IP: 202.67.116.* 29.05.02, 06:41
      Cholera po raz pierwszy musze przyznac, ze w pewnym stopniu zgadzam sie z
      Kaganem.
      Jesli pedaly chca byc tacy jacy sa, to niech beda, niech ludzie sobie nawet
      owce gdybaja jak chca.
      Mieszkam w Sydney (skupisko pedalow ogromne). Nie mozna dziewczyny na ulicy
      pocalowac ( w policzek!!!!!!! ) gdyz pedaly chca Cie za to napierdal....
      Ja sie do nich nie wtracam, niech sobie zyja jak chca , ale mnie (i reszte
      normalnych ludzi) powinni zostawic w spokoju!!!!
      • Gość: Kagan Re: Dzien z zycia geja IP: *.vic.bigpond.net.au 29.05.02, 17:28
        Gość portalu: Commo napisał(a):

> Cholera po raz pierwszy musze przyznac, ze w pewnym stopniu zgadzam sie z
        > Kaganem.
        K: Uwazaj, bo cie od razu zaatakuja, tak jak mnie, ponizej pasa i ad
        personam...

> Jesli pedaly chca byc tacy jacy sa, to niech beda, niech ludzie sobie nawet
        > owce gdybaja jak chca.
        > Mieszkam w Sydney (skupisko pedalow ogromne). Nie mozna dziewczyny na ulicy
        > pocalowac ( w policzek!!!!!!! ) gdyz pedaly chca Cie za to napierdal....
        > Ja sie do nich nie wtracam, niech sobie zyja jak chca , ale mnie (i reszte
        > normalnych ludzi) powinni zostawic w spokoju!!!!
        K: Przenies sie do Melbourne. U nas jakby mniej pedalstwa, i nie ma
        tzw. mardi gras...
        • Gość: Commo Re: Dzien z zycia geja IP: 202.67.96.* 29.05.02, 19:00

> Gość portalu: Commo napisał(a):
          >
          > > Cholera po raz pierwszy musze przyznac, ze w pewnym stopniu zgadzam sie z
          > > Kaganem.
          > K: Uwazaj, bo cie od razu zaatakuja, tak jak mnie, ponizej pasa i ad
          > personam...
          >
          > > Jesli pedaly chca byc tacy jacy sa, to niech beda, niech ludzie sobie nawe
          > t
          > > owce gdybaja jak chca.
          > > Mieszkam w Sydney (skupisko pedalow ogromne). Nie mozna dziewczyny na ulic
          > y
          > > pocalowac ( w policzek!!!!!!! ) gdyz pedaly chca Cie za to napierdal....
          > > Ja sie do nich nie wtracam, niech sobie zyja jak chca , ale mnie (i reszte
          >
          > > normalnych ludzi) powinni zostawic w spokoju!!!!
          > K: Przenies sie do Melbourne. U nas jakby mniej pedalstwa, i nie ma
          > tzw. mardi gras...

Ale Kagan w Melbourne pogoda nie ta niestety. Poza tym kocham Sydney (tylko
          ilosc pedalswa rzeczywiscie przeraza)

Pozdrawiam
    • Gość: jtb Re: Dzien z zycia geja IP: *.chello.pl 29.05.02, 17:48

Czy wszyscy geje nie mają zadych problemów materialnych? Czy wsród robotników
      też zdarzają się geje? Tak jak ja nie spotkałem jeszcze Żyda zeby był
      robotnikiem tak rownież i robotnika zeby był gejem.
      • Gość: pollak Re: Dzien z zycia geja IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.05.02, 18:24
        Gość portalu: jtb napisał(a):

>
        > Czy wszyscy geje nie mają zadych problemów
        materialnych? Czy wsród robotników
        > też zdarzają się geje?

Jak się zdarzy to to nie jest gej tylko zwykły pedał.
        • kolargol Re: Dzien z zycia geja 20.06.02, 03:58
          W tym watku widzimy jak na dloni cale chamstwo Kagana Mlota Na Pedaly.
          • kagan_z_australii Re: Dzien z zycia geja 20.06.02, 05:05
            kolargol napisał(a):

> W tym watku widzimy jak na dloni cale chamstwo Kagana Mlota Na Pedaly.

Chamem to jestes ty i wszystkie pedaly, ktorych zawsze bede zwalczal.

• Gość: Wh Rower Stek IP: *.acn.waw.pl 20.06.02, 08:22
              Kulinarnym Kagan był maniakiem -
              Gdy na stałe żył z gejem-dziobakiem
              Dzień w dzień badał mu stek
              W nadziei na skrzek
              Lub jajeczko na miękko z armaniakiem

• Gość: Terry O czyms zapomniałeś IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:46
      Ten prysznic to koniecznie bierz po tym wspaniałym seksie. Trzeba w końcu gówno
      z kutasa zmyć co ? Chyba, że tak lubisz spać, ubabrany. A co robicie jak któryś
      z was ma sraczkę ?
      • Gość: Ania Re: O czyms zapomniałeś IP: *.upc.chello.be 20.06.02, 17:48
        Gość portalu: Terry napisał(a):

> Ten prysznic to koniecznie bierz po tym wspaniałym seksie. Trzeba w końcu gówno
        >
        > z kutasa zmyć co ? Chyba, że tak lubisz spać, ubabrany. A co robicie jak któryś
        >
        > z was ma sraczkę ?

A po co te wulgaryzmy?Naprawde po tobie to juz nic dopisac nie mozna ,tylko
        obrzygac sobie ekran.
        • Gość: Terry Smiało Aniu IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:56
          A żygaj. Napisz tylko czy jest w moim poście jakaś nieprawda może ? Uważasz, że
          gdzie sobie wkładają ? Mnie to tylko interesujee czy na zmianę czy jeden daje a
          dugi stale bierze. To teen co daje stalee pewnie ma kłopoty z trzymaniem kału
          co ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka