Dodaj do ulubionych

Do wszystkich PT Forumowiczów.

10.07.11, 15:13
Czy nie uważacie, że gra w piłkę nożną szefa rządu z nastolatkami (za pieniądze podatników) to mega wygłup?
PS - gotów jestem opuścić słowo mega.
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:34
      W zdrowym i infantylnym ciele,głupie infantylne cielę.Infantylny "oldboyk" kulanie bala z małolatami uważa za dobry PijaR.
    • pan.sajgon Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:39
      remez2 napisał:

> Czy nie uważacie, że gra w piłkę nożną szefa rządu z nastolatkami (za pieniądze
      > podatników) to mega wygłup?
      > PS - gotów jestem opuścić słowo mega.

To podobno nazywa sie kryzys wieku sredniego.
      Lysy stary ..... uganiajacy sie za nastolatkami, czy moze byc cos bardziej oblesnego ?
      • indeed4 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:23
        Sajgon, ty zboku! Te nastolatki na boisku, to przecież chłopaki :-D
    • jola.iza1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:43
      Eetam, wygłupiają się tylko politycy z innych partii .
      Pan premier ma rację, i niepodcięte wędzidełko
      / języka, coby było jasne/
      ??
      www.poomoc.pl/
    • don.kichote Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:43
      remez2 napisał:

> Czy nie uważacie, że gra w piłkę nożną szefa rządu z nastolatkami (za pieniądze

Jak możesz?
      Nic co robi "Słońce PO" wygłupem (ani mega wygłupem) nie jest i być nie może, nawet gdyby pojechał na grzyby, rozdawał jabłka czy bawił się z dziećmi.

Zapamiętaj raz i na zawsze:
      to co robi "Słońce PO" zawsze jest cool...

• remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:53
        > Zapamiętaj raz i na zawsze: to co robi "Słońce PO" zawsze jest cool...
        Dobrze, proszę pana. Będę pamiętał.
      • damakier1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:58
        > Jak możesz?
        > Nic co robi "Słońce PO" wygłupem (ani mega wygłupem) nie jest i być nie może, n
        > awet gdyby pojechał na grzyby, rozdawał jabłka czy bawił się z dziećmi.

No właśnie - a taki Napieralski nawet gdyby zagrał z dziećmi w piłkę i tak pozostanie głupawym Grzesiem.... A to pech!
        • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:07
          > No właśnie - a taki Napieralski nawet gdyby zagrał z dziećmi w piłkę i t
          > ak pozostanie głupawym Grzesiem.... A to pech!
          A forumowicz używający takich argumentów pozostanie ... I nie jest to zaskoczeniem.
          • damakier1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:39
            To nie argument, tylko stwierdzenie faktu.
            • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:58
              damakier1 napisała:

> To nie argument, tylko stwierdzenie faktu.
              Ależ oczywiście. :-)
    • mietowe_loczki Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:43
      Nie, ja nie uważamy. To bardziej inteligentny sposób na pozyskiwanie sobie młodszych wyborców, po raz kolejny utwierdzającymi mnie w przekonaniu, że premier ma bardzo dobre tzw. umiejętności miękkie. A że to rzadkość na naszej scenie politycznej, bardzo sobie to w nim cenię. Oczywiście, można się też obrażać z powodu jego dobrych umiejętności interpersonalnych, ale póki na scenie politycznej obok niego występuje poseł Kaczyński, nie mam najmniejszego zamiaru tego robić.
    • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:47
      chwila, wolisz zapalanie zniczy?

o co ci tak naprawdę chodzi - i dlaczego za państwowe - zapłacili tym smarkom?
      Bo wiesz, że posłowie i premierzy mają kasę, od nas, na wycieczki pod: pałac, czy pod stadion!
      • m.c.hrabia Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:48
        i do Częstochowy:)
    • mike.recz Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:50
      Lansuje się facet jak umie.
      • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:03
        A kiwać(dryblować) umie.Więc robi to co umie najlepiej.
    • ka_p_pa Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:50
      Wygłup? Godzina gry w piłkę przynosi więcej pożytku niż 900 godzin religii, jakie zafundowano młodzieży. Z pieniędzy podatników.
      • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:55
        ka_p_pa napisał:

> Wygłup? Godzina gry w piłkę przynosi więcej pożytku niż 900 godzin religii, jak
        > ie zafundowano młodzieży. Z pieniędzy podatników.
        Ciekawy przelicznik chociaż nie mam pojęcia jak do niego dojść. Wierzę Ci na słowo. ;-)
        • ka_p_pa Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:23

remez2 napisał:

> ka_p_pa napisał:
          >
          > > Wygłup? Godzina gry w piłkę przynosi więcej pożytku niż 900 godzin religi
          > i, jak
          > > ie zafundowano młodzieży. Z pieniędzy podatników.
          > Ciekawy przelicznik chociaż nie mam pojęcia jak do niego dojść. Wierzę Ci na sł
          > owo. ;-)

To proste, nawet dla pisiaka.
          Godzina sportu przynosi realne korzyści, godzina religii przynosi realne straty i spustoszenia w młodych umysłach. A jak jest ich 900 od przedszkola do matury? Efekty widać po wynikach matur:)))
      • jola.iza1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:58
        ka_p_pa napisał:

> Wygłup? Godzina gry w piłkę przynosi więcej pożytku niż 900 godzin religii, jak
        Komu?
        Bez religii, to byłbyś jak to dziecko, łażące we mgle.
        • ka_p_pa Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:24

jola.iza1 napisała:

> ka_p_pa napisał:
          >
          > i, jak
          > Komu?
          > Bez religii, to byłbyś jak to dziecko, łażące we mgle.

Pla pla pla. Raczej jak ryba bez roweru:)))
          • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:32
            ka_p_pa napisał:

>
            > jola.iza1 napisała:
            >
            > > ka_p_pa napisał:
            >
            > Pla pla pla. Raczej jak ryba bez roweru:)))
      • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:05
        ka_p_pa napisał:

Premier uczy na boisku swoich janczarów,swojej religii?
        • ka_p_pa Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:25

zoil44elwer napisał:

> ka_p_pa napisał:
          >
          > i, jak
          >
          > Premier uczy na boisku swoich janczarów,swojej religii?

Skąd ten niedorzeczny pomysł?
    • boblebowsky Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 15:50
      Ten wątek widzę jako rozpaczliwą próbę zniwelowania wyborczo-kolejowych wygłupów lidera SLD.
      Poza tym trudno te rzeczy nawet porównywać. Tusk jest tu bardzo konsekwentny i po raz kolejny tylko naturalnie wykorzystuje swoje pasje, a nie wymyśla kolejne pjarowe akcję od czapy.
      I choć byś rermzes jajko zniósł to z wiejskiego głupka męża stanu nie zrobisz:))
      • jola.iza1 Re: Bolejowski 10.07.11, 16:04
        Co cię tak boli, w twojej niedoli?
        Przecież widzimy, czytamy, przekręcasz.
        • boblebowsky Re: Bolejowski 10.07.11, 16:06
          Na temat proszę.
          • jola.iza1 Re: Bolejowski 10.07.11, 16:14
            boblebowsky napisał:

> Na temat proszę.
            Jak zaprzestaniesz przekręcania.
            • ave.duce ? 11.07.11, 08:10
              Przecież właśnie temu, o czym napisał BL, ma służyć ten wątek. Na kresach tego nie widać??
    • mors22 pewnie, że tak 10.07.11, 16:01
      i te jego przemówienia, że każdy ojciec powinien z dzieckiem chodzić na stadion. stary pajac.

ale najśmieszniejsze są opisy jego gry z kolegami, którzy nie chcąc się narazić celowo kiksują, by Donek mógł zdobyć bramkę i miał dobry humor. to jest dopiero kabaret!
      • zoil44elwer Re: pewnie, że tak 10.07.11, 16:07
        Na Dworze ArTus(k)a nikt nie powie:Duce jest nagi!
    • 3alfa.alfa Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:11
      remez2 napisał:

Niech się zmierzy jak równy z równym. Z dróżyną Legii, Barcelony i innymi
      • cillian1 [...] 10.07.11, 16:16
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:22
        Jak równy z równym? DonalT jest równy Messiemu z Barcelony?!
    • indeed4 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:35
      Remez - licytujesz się, które z naszych politycznych nieszczęść jest bardziej obciachowe? :-D
      • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:39
        indeed4 napisał:

> Remez - licytujesz się, które z naszych politycznych nieszczęść jest bardziej o
        > bciachowe? :-D
        Nie. Prowadzę badania nad regułą społecznego dowodu słuszności. :-)
        • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:42
          regułą społecznego dowodu słuszności.

ale masz jakieś założenie??
          • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:48
            Społeczny dowód akceptacji:PLud akceptuje 57-letniego oldboya kulającego ball z małolatami w godzinach pracy pod czujnym okiem setki BORowików i kilkunastu kibiców.
            • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 16:53
              już raz zapytałem, co ci się nie podoba - miał znicze zapalać?
              Co wam szkodzi - że naszą kasę w ten, a nie inny (równie głupi sposób) wydaje?
              • don.kichote Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:01
                cillian1 napisał:

> Co wam szkodzi ...

Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem ani jednego postu, który wskazywałby na to, że poza Tuskiem komuś to zaszkodziło!
                • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:10
                  don.kichote napisał:

> Przeczytałem cały wątek i nie znalazłem ani jednego postu, który wskazywałby na
                  > to, że poza Tuskiem komuś to zaszkodziło!
                  Czyli mamy punkt zero. A czy komuś pomogło?
                  • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:16
                    Pomoże,Tuskowi w wyborach gdy ci janczarzy dorosną.Myśli długofalowo jak prawdziwy chop stanu.
                • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:39
                  jeszcze napisz jak zaszkodziło - bo odp. nie na temat :)
                  • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:54
                    cillian1 napisał:

> jeszcze napisz jak zaszkodziło - bo odp. nie na temat :)

Bieganie w krótkich galotkach za balem i kulanie go po murawie z małolatami to wzorzec polityka czy przykład jego infantylności.
                    • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:09
                      znaczy bieganie w długich galotach za krzyżem ma sens!?
                      • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:13
                        cillian1 napisał:

> znaczy bieganie w długich galotach za krzyżem ma sens!?

Całkowicie podobny sens.
                        • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:19
                          więc może napisz z odwagą, kaczyński - nie biegaj za skrzyżowaną pałą? :)
                          • don.kichote Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą!!! 10.07.11, 18:26
                            A teraz Twoja kolej!
                            • cillian1 Re: Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą 10.07.11, 18:47
                              komorowski!!!! nie klękaj prze skrzyżowaną pała :)
                              • don.kichote Re: Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą 10.07.11, 18:53
                                cillian1 napisał:

> komorowski!!!! nie klękaj prze skrzyżowaną pała :)

To też, ale... chodziło by mi bardziej, o coś bardziej związane z tematem wątku
                                Starczy Ci jaj?
                                • cillian1 Re: Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą 10.07.11, 19:01
                                  wątek mało precyzyjny - więc zapodaj temat - napiszę! Nie biorę kasy za posty, a Tuska mam w doopie! Wolałbym jakiegoś człowieka z jajami - ale jeszcze taki się nie urodził, co odbierze klerowi i związkowcom - a da obywatelom!
                                  • don.kichote Re: Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą 10.07.11, 19:12
                                    cillian1 napisał:

> wątek mało precyzyjny - więc zapodaj temat - napiszę!

Już nie musisz. To co chciałem przeczytać - napisałeś.

> ... ale jeszcze taki się nie urodził, co odbierze klerowi i związkowcom - a da obywatelom!

A co to za zestawienie(?) miliardów kościoła do groszy szefów związków i to nie wszystkich?
                                    • cillian1 Re: Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą 10.07.11, 19:35
                                      rozróżniasz między obywatelem a klerem, czy mam ci pokazać zdjęcia, jak żyje ksiądz na zadoopiu, a jak żyje obywatel na zadoopiu :)
                                      • don.kichote Re: Kaczyński(!) - nie biegaj za skrzyżowaną pałą 10.07.11, 20:06
                                        cillian1 napisał:

> rozróżniasz między obywatelem a klerem, czy mam ci pokazać zdjęcia, jak żyje ks
                                        > iądz na zadoopiu, a jak żyje obywatel na zadoopiu :)

Widzę, że się nie precyzyjnie wyraziłem.
                                        Chodziło mi o to, że na "odebranym związkowcom", obywatel nie za bardzo się pożywi i dlatego postawienie na jednej płaszczyźnie kościoła i związków jako tych, którym należy odebrać, wydało mi się nie trafne.
                          • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:32
                            Wszyscy wiedzą że to psychol więc niech biega z krzyżem i zniczami.Ale wszyscy przypuszczają że DonalT to normalny facet i POważny polityk więc mu nie wypada biegać za balem w krótkich galotkach.No i ze względów estetycznych:te krziwe nóżki....
          • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:02
            cillian1 napisał:

> regułą społecznego dowodu słuszności.
            >
            > ale masz jakieś założenie??
            Tak. Sprawdzam jak dalece jesteśmy skłonni wyprowadzać wnioski z zachowania innych ludzi.
            • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:07
              Tylko jak wypija halba to kulom ball z małolatami,na trzeżwy ryj byłoby to gańba,a przeca nie jest żech chopym stanu.
        • indeed4 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:09
          To ja ci podpowiem dwie inne reguły :

1. Władza dodaje prestiżu - a to sprawia, że ( tak jak w przypadku celebrytów ), podziwiamy i akceptujemy u naszych polityków zachowania, na które najczęściej nie zwrócilibyśmy uwagi, gdyby nie byli na świeczniku.

2. Na pochyłe drzewo i koza skacze.

3. No i wspomniany Bourdieu! Przemoc symboliczna salonu - Wildstein jest genialny :-D Jak znajdę czas to potem podrzucę link, kto flekuje Grzesia i za co.
    • etta2 Re: Do wszystkich komuchów z PiSu i LSD, 10.07.11, 17:16
      nie róbcie z siebie idiotów. Przecież wiadomo, że mecz z małolatami odbył się na skutek tego, że jakiś jeden małolat napisał do premiera i coś tam chciał. Premier zaprosił szkolną drużynę i sobie z chłopaczkami pograł, czy to źle?
      Szajba wam odbija, skoro uważacie, że premier nie może amatorsko uprawiać sportów, jest to wielce wskazane, szczególnie wskazane panom po 40-tce. Przewietrzenie mózgownicy zawsze dobrze robi, a rozprostowanie gnatów na basenie, na boisku lub na sali to zastrzyk zdrowotności. Wielu znanych polityków uprawia sporty (Obama, Sarkozy) i nikt im z tego tytułu nie robi zarzutów, trzeba naprawdę mieć zdrowo narąbane, by pisać "za nasze pieniądze"...a ile jeden z drugim doopku zapłaciłeś za ten mecz premiera? Tfuuuuu....komusze dziadostwo.
      • indeed4 Re: Do wszystkich komuchów z PiSu i LSD, 10.07.11, 17:23
        Ecia, pomyliłaś wątki, w tym się dziobie Tuskacza! Dziobanie Grzesia masz obok.

PS. Potwierdzam, że Tusk na codzień starannie dba o kondycję, w Sopotkowie non - stop jest widywany, jak rano biega po plaży.

• zoil44elwer Re: Do wszystkich komuchów z PiSu i LSD, 10.07.11, 17:57
        Za Obamą czy Sarkozym nie latają zamówieni dziennikarze i telewizyjne kamery.Oni uprawiają sport dla zdrowia a nie politycznego pijaru.
    • trevik Problem Grzesia i Jarka 10.07.11, 17:26
      Z jednego na boisku wyszłaby młoda mega-łamaga ( gotów jestem opuścić słowo "mega" ) a drugiego lepiej tam wogóle nie wpuszczać, bo jeszcze wyzionąłby ducha i mielibyśmy następny "zamach".

Tusk potrafi zagrać PijaRem typu "swój chłopak" i trzeba przyznać, że temu 54 latkowi wychodzi to lepiej niż 17 lat młodszemu tzw. "liderowi" SLD ( nawet gdy Grzegorz trzyma grzyby i jabłka w ręce a na głowie ma kask ) ;'-D.

Ps. Zakładam, że też miałeś pretensje do Grzegorza N., że za pieniądze podatników jabłka rozdawał, czy na grzyby jeździł...

T.
    • retronick Nie uważam - sport to zdrowie ... 10.07.11, 17:33
      ... a w zdrowym ciele zdrowy duch, nie ma miejsca na sparciałe jelita i moherowe urojenia.
      • zoil44elwer Re: Nie uważam - sport to zdrowie ... 10.07.11, 18:00
        retronick napisał:

> ... a w zdrowym ciele zdrowy duch, nie ma miejsca na sparciałe jelita i moherow
        > e urojenia.

Sport to zdrowie,zwłaszcza dla biegających z kamerami za Tuskiem zamówionych(umówionych)dziennikarzy.
    • retronick Poza tym za jakie pieniądze podatników ? 10.07.11, 17:37
      Coś ci się podryndoliło zupełnie. Czy przypadkiem podczas zjazdu partyjnego dziś w Częstochowie
      podczas nawałnicy nie miałeś kontaktu pierwszego stopnia z piorunem ?
      • cillian1 Re: Poza tym za jakie pieniądze podatników ? 10.07.11, 17:43
        akurat argument, że za nasze jest słuszny - wszak Tusk nie pojechał tam za swoje, znaczy nie odebrał dzieciom/żonie!
        Ale też JK na jasnej k..wie nie pojawił się na koszt alika!
        I teraz problem, kogo za to walić w mordę :)
      • remez2 Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 17:45
        retronick napisał:

> Coś ci się podryndoliło zupełnie.
        Koszt wynajęcia boiska, ochrona, helikopter itd.
        > Czy przypadkiem podczas zjazdu partyjnego dz
        > iś w Częstochowie podczas nawałnicy nie miałeś kontaktu pierwszego stopnia z piorunem ?
        Nie. Natomiast na forum mam kontakt z forumowiczem kulturalnym, operującym rzeczowymi argumentami. Jest tylko mały kłopot, on to wyjątkowo starannie ukrywa.

• cillian1 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 17:57
          > Koszt wynajęcia boiska, ochrona, helikopter itd.

co ty pleciesz, JK był bez ochrony, bez środka lokomocji - niedługo się okaże, że na skrzydłach anioła tam wylądował :D
          • remez2 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:00
            cillian1 napisał:

> > Koszt wynajęcia boiska, ochrona, helikopter itd.
            >
            > co ty pleciesz, JK był bez ochrony, bez środka lokomocji - niedługo się okaże,
            > że na skrzydłach anioła tam wylądował :D
            Nie pomyliłeś wątków? ;- (
            • zoil44elwer Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:08
              remez2 napisał:

> cillian1 napisał:
              >
              > > > Koszt wynajęcia boiska, ochrona, helikopter itd.
              > >
              > > co ty pleciesz, JK był bez ochrony, bez środka lokomocji - niedługo się o
              > każe,
              > > że na skrzydłach anioła tam wylądował :D
              > Nie pomyliłeś wątków? ;- (
              Każda okazja(wątek) jest dobra by dokopać w tłuste ciało Jarkacza,nawet w Boże Ciało,w Prima Apprilis.....
              • remez2 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:12
                > Każda okazja(wątek) jest dobra by dokopać w tłuste ciało Jarkacza,nawet w Boże Ciało,w Prima Apprilis...
                I tak na wszelki wypadek.
                • zoil44elwer Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:38
                  Czyli jak ZOMO,prewencyjnie.
                  • remez2 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:44
                    zoil44elwer napisał:

> Czyli jak ZOMO,prewencyjnie.
                    Jak ZOPO kibiców Jagiellonii.
            • cillian1 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:11
              czy ty kpisz, piszesz o kosztach - ja o kosztach odpisuję! Skąd się wziął JK na jasnej k..wie?
              nie słyszałem, aby anioł go zrzucił! Jeszcze... gleby nie zaliczył jak brat żonaty!
              • remez2 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:14
                Czy Ty musisz stosować te chwyty? Mowa jest o premierze.
                • cillian1 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:28
                  mowa zeszła na inny tor!

czepianie się jego wydatków - wymaga wspomnienia o wydatkach innych! :)
                  Zupełnie zbędnych!
                  • remez2 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:33
                    cillian1 napisał:

> czepianie się jego wydatków - wymaga wspomnienia o wydatkach innych! :)
                    Dlaczego używasz słowa czepianie? Wydawanie cudzych pieniędzy wymaga szczególnej dbałości.
                    > Zupełnie zbędnych!
                    Więc równie nagannych.
                  • zoil44elwer Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:34
                    Co było a nie jest nie pisze się w rejestr,Salda.
                    • cillian1 Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:42
                      pisiaki, bo inaczej nie porozumiemy się.

widzicie dobro w wydawaniu na wyjazdy do jasnej k..wy. i na pielgrzymki pod pałacem, czy też z tego się brechtacie. Ale milczycie? ja za ta walę na tuska jak na LK, kiedy wydaje moją kasę! To jak - dogadamy się? wy opieprzacie kaczkę, ja tuska?
                      • zoil44elwer Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 10.07.11, 18:48
                        cillian1 napisał:

> pisiaki, bo inaczej nie porozumiemy się.
                        >
                        > widzicie dobro w wydawaniu na wyjazdy do jasnej k..wy. i na pielgrzymki pod pał
                        > acem, czy też z tego się brechtacie. Ale milczycie? ja za ta walę na tuska jak
                        > na LK, kiedy wydaje moją kasę! To jak - dogadamy się? wy opieprzacie kaczkę, ja
                        > tuska?

Ja to strzelam kaczym śrutem w obydwa kaczory,Jarkacza i Donalda.Ale stać mnie na dobre słowo pod ich adresem,cóż z tego gdy nie dają powodów by wyrazić o nich dobrą opinię.
                • ave.duce Re: Za pieniądze podatników.Normalne. 11.07.11, 08:14
                  Przyganiał kocioł garnkowi?
    • wariant_b Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 17:56
      Nie uważamy.
      • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:02
        wariant_b napisał:

> Nie uważamy.
        Dlaczego liczba mnoga?
        • wariant_b Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 21:43
          remez2 napisał:
          > Dlaczego liczba mnoga?

Bo pytanie było w liczbie mnogiej.

pluralis majestaticus.
          • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 09:31
            wariant_b napisał:

> remez2 napisał:
            > > Dlaczego liczba mnoga?
            >
            > Bo pytanie było w liczbie mnogiej.
            >
            > pluralis majestaticus.
            Pluralis majestatis/maiestatis (łac. 'liczba mnoga majestatu'), pluralis majestaticus/maiestaticus – użycie liczby mnogiej zamiast liczby pojedynczej mające na celu podkreślenie godności, dostojeństwa władcy (także: biskupa, rektora itp.), stosowane przez władców w odniesieniu do siebie lub przez innych w odniesieniu do władców.
      • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:05
        Nie za_uważajcie(zważajcie) lemingi kiwek i dryblingów rudego./Wprawdzie to jest też ssyn ale to nasz ssyn(doktryna JF Kennedyego)
        • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:29
          zaczynasz się plątać - uważaj na hel, może cię zgubić :)
        • don.kichote Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:33
          zoil44elwer napisał:

> Nie za_uważajcie(zważajcie) lemingi kiwek i dryblingów rudego./Wprawdzie to jes
          > t też ssyn ale to nasz ssyn(doktryna JF Kennedyego)

Oczywiście że zauważają, ale właśnie dlatego, że to "ich" ssyn, udają, że nie zauważają!
    • wyksztalciuch Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:34
      Jesli gra ze swoimi kumplami -źle.
      Jeśli z młodymi - las.
      Rozumiem, ze przeszkadza wam, że facet po 50-ce zachowuje sprawność fizyczna, smukłą sylwetkę i do tego jeszcze jest szefem rządu.
      Lepiej byłoby gdyby miał piwnny mięsień, kłopoty ze schylaniem się i sapał.
      A co do pieniedzy podatników to jak sobie pajacu to wyobrażasz? Wszystko co robi premier jest z naszych pieniedzy bo to MY mu płacimy. To może jak bedzie chciał iść do kina na komedię to też to zakwestionujesz, że powinien iść na coś poważniejszego za nasze pieniądze?
      Leczcie się albo opanujcie.
      • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:41
        > A co do pieniedzy podatników to jak sobie pajacu to wyobrażasz?
        Co Cię upoważnia do nazywania mnie pajacem?
        > To może jak bedzie chciał iść do kina na komedię to też to zakwestionujesz, że powinien iść na coś pow
        > ażniejszego za nasze pieniądze?
        Powinien kupić bilet. I może iść na pornosa.
        > Leczcie się albo opanujcie.
        Zmień na liczbę pojedynczą i zastosuj do siebie.
        • wyksztalciuch Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:59
          remez2 napisał:

> > A co do pieniedzy podatników to jak sobie pajacu to wyobrażasz?
          > Co Cię upoważnia do nazywania mnie pajacem?
          > > To może jak bedzie chciał iść do kina na komedię to też to zakwestionujes
          > z, że powinien iść na coś pow
          > > ażniejszego za nasze pieniądze?

> Powinien kupić bilet. I może iść na pornosa.
          > > Leczcie się albo opanujcie.
          > Zmień na liczbę pojedynczą i zastosuj do siebie.
          Jesteś pajacem bo nie odpowiadasz na główne pytanie a wątek załozyłeś dla zwykłego pieniactwa.
          Premier rządu, który znajduje czas żeby pograć z dziciakami w piłkę powinien budzić szacunek a nie zawiść.
          Jesteś pajacem bo wiesz dobrze, ze premier z racji swojej funkcji generuje pewne wydatki państwa. Ma zawsze ochronę więc zawsze taki pajac jak ty może mu zarzucić, że BOR jest od poważniejszych rzeczy niż sprawdzanie stanu boiska dla premiera.
          Na pornsa? No tak, to się zawsze kojarzy pisdakom z filmem, tak jakkaczorowi komputer z piwem i dupami.
          Jasne, pajacu?

• remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:17
            Pięknie i bez sensu.
            PS - narysuj swoje drzewo genealogiczne. Zaczyna się od najmłodszego syna Noego. ;- (
            • ave.duce Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 08:16
              ps. Co Cię upoważnia do nazywania mnie pajacem? ...

A co Ciebie upoważnia do Twojego PS?
              • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 09:34
                ave.duce napisała:

> ps. Co Cię upoważnia do nazywania mnie pajacem? ...
                >
                > A co Ciebie upoważnia do Twojego PS?
                Dwa kolejne posty Wykształciucha.
                PS - czasami nie nadstawiam drugiego policzka.
                • ave.duce Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 09:48
                  W takim razie - nie "wytykaj" innym.

Ok, ok - już mię nie ma :)
                  • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 10:07
                    ave.duce napisała:

> W takim razie - nie "wytykaj" innym.
                    Rada wyjątkowo nie na miejscu.
                    • ave.duce Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 18:27
                      "Proszę pani, to on zaczął..."
                      • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 18:38
                        ave.duce napisała:

> "Proszę pani, to on zaczął..."
                        Dokładnie tak, proszą pAnią.PS - o policzku już pisałem
                        • ave.duce Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 18:45
                          ... on się przezywa! ...

ps. ok, spotkamy się w innym wątku :)
                          • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 21:21
                            ave.duce napisała:

> ... on się przezywa! ...
                            To nie jest śmieszne.
                            > ps. ok, spotkamy się w innym wątku :)
                            W porządku.
      • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:43
        Za swoje prywatne rozrywki niech płaci swoimi prywatnymi pieniędzmi.A nie tak jak Radek S gdy za prywatną kolację z żoną i szwagrem płacił służbową kartą MSZ.Jeden z najbogatszych polskich posłów robi takie numery by zaoszczędzić 600 PLN!!
        • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 18:56
          jedna prośna - rozliczaj wszystkich równo - i będzie normalnie! teraz jest nienormalnie, bo jedni (będąc opozycją) wydają więcej - na pierdoły, drudzy są w rządzie i wydają na inne chłamy!
          i naprawdę, teraz nie stoję po żadnej stronie!

Zacznij wierny politycznie, liczyć kasę! A nie czepiać się tylko tych, co przegranym odebrali kasę!
          • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:05
            Pilnować należy aktualnych dysponentów kasą publiczną.Bo zajmując się kontrolą dawnych kasjerów nie zapobiegnie się nowym przewałom w państwowej kasie.
            • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:09
              owszem, należy pilnować teraźniejszych - ale najbardziej kandydatów chętnych do zastąpienia!!
    • marouder.eu Owszem, acz przy zalozeniu, ze picie piwa.. 10.07.11, 19:01
      ..na krzywy ryj, tj. na koszt podatnika, z panem Barroso, ktory takze nie wysuplal 6 zl ze swojej kieszeni, to jeszcze wiekszy obciach!
      • zoil44elwer Re: Owszem, acz przy zalozeniu, ze picie piwa.. 10.07.11, 19:09
        Za ten reklamowy występ piwny ile DonalT dostał od tyskiego browaru?No i od właściciela lokalu.
        • cillian1 Re: Owszem, acz przy zalozeniu, ze picie piwa.. 10.07.11, 19:13
          jak masz zatwardzenie - też widzisz spisek?
          • zoil44elwer Re: Owszem, acz przy zalozeniu, ze picie piwa.. 10.07.11, 19:33
            Spisek jest wtedy gdy polityk mo biegaczka(biegunka).Ale mo lepi od tego z zatwardzeniem bo nie stynko.
            • cillian1 Re: Owszem, acz przy zalozeniu, ze picie piwa.. 10.07.11, 19:36
              stynko stynko, bo jedne pisuar mawiał ,za psie pieniądze to hańba :)
    • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:27
      A "mój" premier bala kopie a po meczu piwo żłopie,
      wczoraj tory strzelił dwa i piwa wypił trzi na krziwy ryj
      Od Niedzieli do Soboty w gowie mo tylko mecz, mecz....
      Ale na jesień lud go wykopie i bydzie po szpilu i chopie.
      • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:29
        odpowiedz na pytanie! Dlaczego pisuar chce przejąć władzę - co proponuje nowego (lepszego?)
        • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:36
          Każdy leń chce władzy bo nie musi pracować,ma od roboty ludzi-Murzinów,konie i traktory.
          • cillian1 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 19:37
            czy to odp. na pytanie, dlaczego pisuar pcha się do władzy?
            • zoil44elwer Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 20:09
              Czy tylko pisuary pchają się do władzy?Wszyscy zawodnicy mają ten cel i wszystkim przyświeca jedna zasada:Coryto ergo sum!
    • woda_woda Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 20:10
      remez2 napisał:

> Czy nie uważacie

Nie, nie uważamy.
      • remez2 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 10.07.11, 20:13
        woda_woda napisała:

> > Czy nie uważacie
        > Nie, nie uważamy.
        Dziękuję.
    • remez2 Serdecznie dziękuję wszystkim, 10.07.11, 21:28
      którzy zechcieli się wypowiedzieć. :-)
      • ave.duce Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 08:06
        Możesz uściślić, o co Ci chodzi?
        Tzn. formalnie, bo nieformalnie - wiem.
        • remez2 Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 09:35
          ave.duce napisała:

> Możesz uściślić, o co Ci chodzi?
          > Tzn. formalnie, bo nieformalnie - wiem.
          Przepraszam ale nie czumam. ;- (
          • ave.duce Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 09:52
            Formalnie - czepiasz się Tuska - ok.
            Nieformalnie - czepiasz się Tuska TERAZ - do czego "skłoniła" Cię podróż Grzegorza N. do Sosnowca (napisał o tym BobL. - a ja się z nim zgadzam w tym przypadku ;)

ps. narka! :)
            • remez2 Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 10:09
              ave.duce napisała:

> Formalnie - czepiasz się Tuska - ok.
              > Nieformalnie - czepiasz się Tuska TERAZ - do czego "skłoniła" Cię podróż Grzego
              > rza N. do Sosnowca
              Nie. Skłonił mnie do tego post Olgi.
              > (napisał o tym BobL. - a ja się z nim zgadzam w tym przypadku ;)
              Nie znam nikogo takiego.
              • ave.duce Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 18:28
                Boba Lebowsky'ego nie znasz > sorki za ten skrót :)
                • remez2 Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 21:22
                  ave.duce napisała:

> Boba Lebowsky'ego nie znasz > sorki za ten skrót :)
                  Nie. serio.
                  • ave.duce Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 21:46
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,126893176,126893805,Re_Do_wszystkich_PT_Forumowiczow_.html
                    Spadam z tego wątku :)
                    • remez2 Re: Sorki za spóźnienie... 11.07.11, 21:52
                      Mam go od dawna "znikniętego".
    • adams96 Re: Do wszystkich PT Forumowiczów. 11.07.11, 21:16
      Moze lepiej aby nasz premier stale grał w pilke nozna nawet z dzieciakami bo jakos dobre rzadzenie naszym krajem jakos mu nie wychodzi.Dlatego zgodnie ze swoim sumieniem nie bede na niego głosowal w wyborach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka