Dodaj do ulubionych

Profesjonalnosc Pisu cd.

11.07.11, 14:50
Profesjonalnosc Pisu cd. Jak sie patrzy na ta ich "tfurczosc" to sie rzygac chce.
www.tvn24.pl/0,1710163,0,1,slowa-prawdy-od-polakow-do-premiera-panu-juz-dziekujemy,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • adam111115 Re: Profesjonalnosc Pisu cd. 11.07.11, 16:17
      najprościej prowadzić anty-kampanię, czekam na spoty z PROPOZYCJAMI pisdzielców co i jak należy zrobić z drogami, dziurą budżetową itp. Czy oni nie rozumieją że dziura budżetowa powstała m.in. bo za dużo pomiędzy się rozdaje? a tak przy okazji, ile wydali na ekspertów?, ale nie od bombowców :)
      • pies_na_czarnych Znowu ukradli czyjas prace. :o| 11.07.11, 18:13
        W serwisie Youtube można znaleźć klip sztabowców republikańskiego kandydata na prezydenta USA Mitta Romney'a. Podobieństwa nie da się nie uchwycić.
        www.tvn24.pl/0,1710188,0,1,slowa-prawdy-pis-jak-w-kampanii-w-usa,wiadomosc.html
      • zgred-zisko Re: Profesjonalnosc Pisu cd. 11.07.11, 18:22
        Przypuszczam, że wpływ takich spotów na wyborców, jest mniej więcej taki sam, jak wpływ idiotycznych napisów na papierosach - na palaczy. Ciekaw jestem, czy jest taki palacz, który po przeczytaniu ostrzeżeń na paczce papierosów, nie zapalił. To samo dotyczy wyborców. Wątpię, czy znajdzie się chociaż jeden zdeklarowany wyborca PO, który po obejrzeniu tego gniota, zagłosuje na PiS?
    • mike.recz A mnie bawi co innego. 11.07.11, 18:26
      Film kończy się słowami: "Czas na odważne decyzje". Tylko jakoś nie jestem sobie w stanie
      przypomnieć jakiejkolwiek odważnej decyzji reklamowanego tam byłego premiera Kaczyńskiego.
      • zgred-zisko Re: A mnie bawi co innego. 11.07.11, 18:51
        Jak to? A wiekopomny sojusz z Lepperem i Giertychem? Był to przecież sojusz na trzy kadencje i "czarny sen Michnika", jak oświadczono po spędzie zjednoczeniowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka