Dodaj do ulubionych

Polski "gang młotkarzy" terroryzuje Niemcy

• Gość: Europejczyk 50% ludzi na tym forum to potencjalni mlotkarze ! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 17.05.04, 12:50
      Czytajac niektore posty tylko jeden wniosek
      sie nasuwa ze co najmniej 50% ludzi na tym
      forum to potencjalni mlotkarze !

Do tej pory w niektorych krajach zwalalo sie
      co niektore rozboje i kradzieze na Cyganow
      albo na Rumunow.

Teraz bedzie zlodziej jak Polak !
      • Gość: obejctiv 90% ludzi na tym forum to folksdojcze i obrzezani IP: 207.68.98.* 18.05.04, 09:03
        nie sa to obiektywne stwierdzenia
        czy rzecowe dyskusje,
        tylko zainspirowane przez moskow z gw
        wylewanie pomyj na caly narod polski !
        • Gość: history 90% ludzi na tym forum to folksdojcze i obrzezani IP: 207.68.98.* 18.05.04, 09:05
          czy rzecowe dyskusje,
          • Gość: obs 90% ludzi na tym forum to folksdojcze !!!!!!!!!!!! IP: 207.68.98.* 18.05.04, 09:06
            czy rzeczowe dyskusje,
    • Gość: gosc z k Re: Polski "gang młotkarzy" terroryzuje Niemcy IP: *.dsl.teksavvy.com 17.05.04, 13:07
      a to Polska wlasnie ....
    • Gość: Rosomak Re: Polski "gang młotkarzy" terroryzuje Niemcy IP: 157.25.139.* 17.05.04, 13:10
      Wkurza mnie gdy ktoś gada znany Prokuraturze, policji. Zamknąć gnoi jak tacy
      znani i siłą wydusić z nich zeznania, później zakopać.
    • Gość: none ŻENADA! IP: *.ci.uw.edu.pl 17.05.04, 13:20
      No to w takiej sytuacji chyba najlepiej zeby Niemcy zamkneli swoje granice
      spowrotem. Mieszkam w Polsce, i taka sprawa byla by utrudnieniem i dla mnie,
      ale Ja, jako bezkonfliktowy, przykladny obywatel, moglabym dostac wize bez
      problemu. Gnojki natomiast powinny byc deportowane i pozbawione paszporu. Raz
      na zawsze. Czemu nasze MSW wraz z MSZ sie tym nie zajmie? Do wiezienianie , ale
      na roboty takich! Niech podatnicy nie placa za przetrzymywanie takich
      lajdakow!!!
      • Gość: Critto Popieram Cię w 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 13:59
        Bandyckie śmieci zasługują tylko na ciężkie roboty. Więzienie to dla nich hotel.

Pozdrawiam!!
        Critto, dumny i prawy Polak, libertarianin
      • Gość: piszedalej Re: ŻENADA! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.04, 21:03
        Tylko akurat ten proceder byl uprawiany jeszcze przed wejsciem Polski do UE i
        zliberalizowaniem kontroli granicznych. Zamkniecie granicy nic nie zmieni.
    • lxlxl POLACY TO ZLODZIEJE 17.05.04, 14:12
      Taka wlasnie mamy etykiete w Europie - NARODU ZLODZIEJI.

Zasluzenie czy nie, wszystko jedno. Wisi na nas taka wlasnie opinia.

Jesli w jakichs programach satyrycznach zartuje sie z cech narodowych to Polacy
      zawsze przedstawiani sa jako zlodzieje.

Smutne.

• Gość: Andrzej T. Re: POLACY TO ZLODZIEJE IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.04, 14:32
        Wiezienie w Niemczech to fajny sposob spedzenia czasu, co drugi miesiac na
        przepustke, a to wycieczka w gory, a to tenis, a to narty, szachy, TV, mozna
        dlugo myslec co by tu nastepnego podpierdolic, zarcie niezle, duzo jarzyn, raz
        kuchnia wloska raz chinska, siedziec nie umierac, przyjdzie ksiadz (nota bene
        tez siedzi za przemyt kradzionych aut)i poradzi co by tu na wolnosci
        wykombinowac, jeden przemycony Azjata placi 3000-5000 dolarow, do bagaznika
        nikt nie zaglada, nastaly piekne czasy.Szef pewnej malej firmy budowlanej,
        Polak, byl przerazony bo na progu stala policja, jego pol-ciezarowka stala na
        wjezdzie do jakiejs firmy, kazali mu odjechac, otarl pot z czola, bo na
        samochodzie bylo 8 lodowek, ktorzy jego polscy pracownicy oczysclili z magazynu
        duzego marketu. Polacy nadchodza,my wam kurwa pokazemy!
      • Gość: tom Re: POLACY TO ZLODZIEJE / Tak zlodzieje IP: *.246.113.206.tisdip.tiscali.de 18.05.04, 01:02
        Tylko POLSKA jest jedynym krajem na swiecie z etykieta "NAROD ZLODZIEJI".
    • Gość: zx http://www.okolica.koszalina.prv.pl IP: *.TKK.net.pl / *.tkk.net.pl 17.05.04, 14:45
      www.okolica.koszalina.prv.pl
      • Gość: ue Re: http://www.okolica.koszalina.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 14:51
        a to co? bezpłatna reklama?
    • Gość: Pat Dlaczego Polacy to ludzkie scierwa? IP: *.proxy.aol.com 17.05.04, 14:51
      Za granica lepiej uchodzic za Ruskiego lub Ukrainca niz za Polaka. Polacy to ludzkie scierwa.
      • Gość: piszedalej Re: Dlaczego Polacy to ludzkie scierwa? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.04, 21:38
        Gość portalu: Pat napisał(a):

> Za granica lepiej uchodzic za Ruskiego lub Ukrainca niz za Polaka. Polacy to
        lu
        > dzkie scierwa.

Jest tak tylko tam gdzie Ty mieszkasz. Tu gdzie ja jestem Polacy sa lubiani i
        szanowani.
        • Gość: robert Dlaczego folksdojcze to ludzkie scierwa !!!!!!!!! IP: 207.68.98.* 18.05.04, 09:08
          czy rzecowe dyskusje,
    • Gość: mee... Re: FASCYNUJACA OPOWIESC.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 17.05.04, 15:04
      ...zawsze staramy sie byc jak najlepsi....nie tak dawno walesa...dawno temu
      kopernik...a dzisiaj z biedy i ubostwa- zdesperowani na wszystko...a to dopiero
      sie zaczyna po wstapieniu do unii...takze na miejscu unii przeznaczyl-bym
      wieksze kwoty dla polski...by ruszyc polska gospodarke i zmiejszyc
      bezrobocie...bo przy tak ogromnym bezrobociu...zdazyc moze sie wszystko...
      • Gość: german Re: FASCYNUJACA OPOWIESC.... IP: *.246.113.206.tisdip.tiscali.de 18.05.04, 01:29
        Miliony z unijnej kasy nie zwalcza bezrobocia w polsce. To jest sprawa polakow.
        Nie powolujce sie stale na wielkich polakow jak kopernik. Polacy zyja w
        przeszlosci i mysla ze sa najlepsi. Zyc i pracowac musi sie teraz. Bo inaczej
        polska bedzie krajem bez nadzieji i bez perspektywy.
    • Gość: Malgorzata Re: Polski "gang młotkarzy" terroryzuje Niemcy IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.04, 15:53
      Rok temu mniej wiecej przejazdem przez Berlin byl czlowiek uroczy
      z Polski - bliski memu sercu.Byl w Berlinie tylko kilka godzin .
      Troche mialam dylemat - wiedzialam ze jest zmeczony dluga podroza i
      czeka go jeszcze kilka godzin podrozy. Nie opuszczalismy centrum (okolic
      dworca zoo)- moze troche obawiajac sie klopotow z dojazdami . W Berlinie
      bylo pare imprez paralelnie i moglo byc troche klopotow z komunikacja .
      Rozmawialismy po polsku i trudno bylo nie poczuc dyskonfortu - nie koniecznie
      zyczliwie sie do nas odnoszono . To bylo po serii bandyckich napadow w centrum
      i juz bylo wiadomo ze to "goscie " z Polski napadali. Nie opowiadalam swojemu
      gosciowi
      o calej tej historii - chcialam zeba sie zrelaksowal i czul jak najlepiej .
      Nie bylo mi latwo . Mysle ze niczego nie zauwazyl - nie zna niemieckiego .

• Gość: M.C. Hammer Re: Polski "gang młotkarzy" terroryzuje Niemcy IP: 152.75.124.* 17.05.04, 17:38
        Lomiarze, kijarze,mlociaze, dresiarze-a ja marze i marze i marze.......

i mlotkiem i mlotkiem i mlotkiem go w leb
        tak polski "turysta" zarabia na chleb

i mlotkiem i mlotkiem i mlotkiem go w czaszke
        tak polski "turysta" zarabia na flaszke

A wiec rodacy! Nic na sile tylko MLOTKIEM!
      • Gość: piszedalej Re: Polski "gang młotkarzy" terroryzuje Niemcy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.04, 21:40
        Gość portalu: Malgorzata napisał(a):

> Rozmawialismy po polsku i trudno bylo nie poczuc dyskonfortu - nie koniecznie
        > zyczliwie sie do nas odnoszono

Ach ci kulturalni Niemcy!
    • Gość: piszedalej Szkoda mi Was... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.05.04, 21:50
      Naprawde mi was szkoda. Jakas banda prowadzi dzialalnosc kryminalna a Wy
      niszczycie caly narod za to, na dodatek swoj wlasny. Pokazujecie
      obraz "polaczka" ktory tak bardzo ktytykujecie. Nie potraficie powiedziec nic
      konstruktywnego, nawolac do dzialania, wyrazic nadzieje, ze to sie skonczy ale
      tylko rzucacie wyzwiskami nie tyle na bandytow ale na samych siebie. Jestescie
      malymi ludzikami bez krzty honoru i racjonalnego myslenia...

Jeszcze bardziej smiesza mnie te jednostki ktore siedzac za granica opowiadaja
      jak to podobno Polacy sa negatywnie tam postrzegani... A kto to niby
      doprowadzil do tego? Zrobcie cos dobrego dla wizerunku Polaka zamiast
      pokazywac swoje male frustracje na tym forum.
      • Gość: polonus Re: Szkoda mi Was... IP: *.fbx.proxad.net 17.05.04, 22:29
        Osobiscie :
        > Naprawde mi was szkoda. Jakas banda prowadzi dzialalnosc kryminalna a Wy
        > niszczycie caly narod za to, na dodatek swoj wlasny.
        Na ten temat nie wypowiadywalem sie .

Pokazujecie
        > obraz "polaczka" ktory tak bardzo ktytykujecie.
        Niestety , obraz nie publka maluje

Nie potraficie powiedziec nic
        > konstruktywnego, nawolac do dzialania
        Ja nie nawolywuje , ja DZIALAM .

> Jeszcze bardziej smiesza mnie te jednostki ktore siedzac za granica
        opowiadaja
        > jak to podobno Polacy sa negatywnie tam postrzegani...

Ja nie siedze tylko kocham , pracuje , ucze sie i bawie
        Nie "podobnie" ale czesto napewno

A kto to niby
        > doprowadzil do tego ?

Spora kupka polaczkow i polonusow

Zrobcie cos dobrego dla wizerunku Polaka

No wlasnie ,ROBIE (infra). A TY ?

> pokazywac swoje male frustracje na tym forum
        Widzisz , sklada sie tak ze ja poraz pierwszy pisze cos na jakims polskim forum

A tak ogolnie nie rozumiem DLACZEGO sa takie wymogi i apele o wysilek do
        polonusow ...maja oni jakies specjalne dlugi dla polski czy moze jednak jest w
        tym cos innego ?...
        Zastanow sie racjonalnie i bez wlasnych frustracji

Przyjaznie
        polonus

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka