Gość: Sławek G IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:32 Ja uważam, są to cimniaki i chamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balzer Tak jak słonia w składzie z porcelana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:40 Robia burdel bo tylko to potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:42 Zgadza się ciemniaki i chamy ale taka jest duża część naszego narodu. A spróbój im to powiedzieć to jedyną reakcją będzie wyzwanie od Żydów winnych za wszystkie nieszczęścia Polski. Niestety winą za wzsystkie nieszczęścia Polski są ludzie pokroju Rydzyka, Jankowskiego, Macierewicza( notabene zwolennika Che za młodu) oraz Giertycha( faszysty z dziada pradziada) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 20:44 Gdy kiedyś padł na mnie szalony wzrok Macierewicza (z pudła tv, ale zawsze) to przez moment miałem wrażenie, że przewierca mnie na wylot, zna moje brudne myśli, wie co za chwilę zrobię, co mam w kieszeniach. Moment minął i znowu miałem wrażenie, że patrzy na mnie poczciwy Żyd, taki Tewje-Mleczarz. Za dalszą chwilkę czułem się jak lekarz - specjalista w Tworkach. Kalejdoskop! Musiałem wyłączyć telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 20:53 Jaceq - nic dziwnego, że miał on ksywę Antoni Macabrescu:)) Więcej na ten temat mógłby powiedzieć mój kumpel Dorsai, ale nie wiem czy bedzie chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:12 Gość portalu: Woland napisał(a): >Więcej na ten temat mógłby powiedzieć mój kumpel Dorsai, ale nie wiem czy bedzie chciał... (półgębkiem:) To ten z kłem? tak się teraz nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 21:14 Nieeee, dawniej to on się nazywał Behemot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:21 Nie szkodzi. To też rrrówny gość. Uwielbiam jego numery z prymusem. A tak na marginesie: jeszcze nie było chyba tu ataków na naszą ulubioną MiM. Pochwała czarnej magii! Zgroza! Napisał bolszewik! Hańba! Wątki biblijne poprzekręcane! Spalić! itd. Kopać Harrego P. to potrafią. Niechby tu spróbowali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A... Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.client.attbi.com 03.03.02, 04:50 Gość portalu: Jaceq napisał(a): > Gdy kiedyś padł na mnie szalony wzrok Macierewicza (z pudła tv, ale zawsze) to > przez moment > miałem wrażenie, że przewierca mnie na wylot, zna moje brudne myśli, wie co za > chwilę zrobię, co > mam w kieszeniach. Moment minął i znowu miałem wrażenie, że patrzy na mnie pocz > ciwy Żyd, taki > Tewje-Mleczarz. Za dalszą chwilkę czułem się jak lekarz - specjalista w Tworkac > h. Kalejdoskop! > Musiałem wyłączyć telewizor. Jesli czujesz sie dobrze i nie klamiesz, ze widzisz w Panu Macierewiczu polskiego Zyda, to z tego faktu "MY antysemici" bardzo sie cieszymy, gdyz podajesz jeszcze jeden dowod na istnienie uczciwych i porzadnych Zydow w Polsce. Ale moze nie patrz juz wiecej w telewizor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Ja szukam określeń. IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 21:25 I nie znajduję. Może "kretyństwo"? Za słabo.. Ale cieszę się że LPR powstała. Przynajmniej wszystkich pogiętych polityków zebrali razem, i teraz wiadomo, kto zacz. Natomiast zaczynam żywić niezdrowe uczucia wobec posłanki Sobeckiej. Nie wiecie gdzie można dostac jej fotografię z autografem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Ja szukam określeń. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 14:44 A w jakim ty jesteś wieku że podobają ci się pięćdziesięcioletnie "dziouchy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Re: Ja szukam określeń. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 15:37 Wtącę się, ale myślę, że chodzi o antykoncepcję. Popatrzy sobie, pomyśli co tam pod ciuszkami i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OzRM Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 21:28 Celująco!! Oto postawa prawdziwego patrioty obrońcy polskości wdów i sierot a także wszystich biednych i pokrzywdzonych przez komunistyczne i liberalno masońskie sitwy. Brawo panie i panowie posłowie brawo Liga!! Pan Msacierweicz wyrasta na faktycznego przywódcę Ligii a panu Stryjewskiemu również Antoniemu gratuluję odwagi za nazwanie pewnych faktów i rzeczy po imieniu. Potrzeba nam Polaka co by bronił interesów Polaków a pan Kieres broni interesów Żydów! Oszołom z Radia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
palesz Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? 02.03.02, 21:34 Gość portalu: OzRM napisał(a): > Celująco!! Oto postawa prawdziwego patrioty obrońcy polskości wdów i sierot a > także wszystich biednych i pokrzywdzonych przez komunistyczne i liberalno > masońskie sitwy. Brawo panie i panowie posłowie brawo Liga!! Pan Msacierweicz > wyrasta na faktycznego przywódcę Ligii a panu Stryjewskiemu również Antoniemu > gratuluję odwagi za nazwanie pewnych faktów i rzeczy po imieniu. Potrzeba nam > Polaka co by bronił interesów Polaków a pan Kieres broni interesów Żydów! > Oszołom z Radia Maryja Nic dodać, nic ująć - autentyczny pierdolony oszołom z RadYiaCoMaRyja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Macierewicz wyrasta! IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 21:50 Wspaniale!! Jak już wyrośnie, to go przesadzimy do większej doniczki. Będziemy podlewać aż pięknie zakwitnie. Kwiat Macierewiczowy utrzeć ze szklanką cukru i masonowi łyżką zadać: wnet spuchnie i cały jad z niego ujdzie! OzMR - jesteś jedyny w swoim rodzaju. KrisK - Doc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Macierewicz wyrasta! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 22:13 Ha! To mi przypomniało taki wierszyk (?), jeszcze z podstawówki: Niech nam żyje i wyrasta Dzielny Antek, ... __________________ abstrahując, oczywiście. wszelkie podobieństwo przypadkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Re: Macierewicz wyrasta! IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 22:19 Śmieszne! Abstrahując, oczywiście. Antoni w ogóle jest jednym z moich ulubieńców. Znam tylko jednego podobnego do niego gościa, chodziłem z nim w zamierzchłych czasach na kurs prawa jazdy, i ten nieszczęśnik wyrżnął podczas jazdy po placu w JEDYNE drzewo. A plac olbrzymi! Strasznie go lubię, bo mnie umacnia i utwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Macierewicz wyrasta! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 22:34 Ja też lubię go strasznie. _____________________ Przypomniało mi się: "... a gdy już położyła się, to ją zapytałem czy mnie lubi. Odpowiedziała mi: "Mój Szwejku, pewnie, że cię lubię, jak zadrę w dupie. Przecież jesteś głupi..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Panie Jaceq! IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 22:42 Mój ukochany fragment Szwejka! Jakże się cieszę! Z poważaniem (coraz głębszym): KrisK - na razie bez przydziału, ale pewnie jakby co to dostanę batalion marszowy. W Budziejowicach, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 22:46 I do tego to katolicka partia Moskwy, takie prawicowe LSD, co potępia NATO, BRONI SERBÓW I TALIBÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 22:55 Gość portalu: Michał napisał(a): > I do tego to katolicka partia Moskwy, takie prawicowe LSD, co potępia NATO, Taka LPR(b), nie? > BRONI SERBÓW I TALIBÓW No, Serbom troszkę obrony by się przydało. Nie utożsamiasz chyba całego narodu z Milosevicem, Mladicem i Karadjicem? Zresztą nie słyszałem, aby ta PRL (w lustrze) broniła Serbów. No, ale mogę się mylić, nie wszystko słyszę, oni aby dopiep... UE gotowi są zdradzić swych ideowych sojuszników - talibów z UCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 23:25 Oni mają gdzieś Serbów. Poseł Łopuszański chciał tylko dopier..ić USA ! Sam słyszałem go w sejmie poprzedniej kadencji. Osobiście uważam owego posła za wzór ortodoksa. Sam się przyznał, że kiedy zauważył, iż jedno z jego dzieci ogląda rozpustny film, to wyniósł telewizor z domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUMIENIE Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.chello.pl 02.03.02, 23:30 Gość portalu: Michał napisał(a): > Oni mają gdzieś Serbów. Poseł Łopuszański chciał tylko dopier..ić USA ! Sam > słyszałem go w sejmie poprzedniej kadencji. > Osobiście uważam owego posła za wzór ortodoksa. Sam się przyznał, że kiedy > zauważył, iż jedno z jego dzieci ogląda rozpustny film, to wyniósł telewizor z > domu ! PIERDZIELONY KOMUCHU ODPIERDOL SIĘ OD PANA POSŁA ŁOPUSZAŃSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 23:35 Siusiu, paciorek i spać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 23:38 Gość portalu: Michał napisał(a): > Siusiu, paciorek i spać ! Bi-la-kaifa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.chello.pl 03.03.02, 10:28 Ja mam dwóch "ulubieńców" w LPR - pp Łopuszański i Janowski. O pierwszym - pisac nie warto. Drugiego -obecnie "podziwiam". Tak długo wytrzymał bez cyrku (o podłożu umysłowym) w obecnej kadencji. A ma on do załatwieniawiele spraw: polski cukier, doplaty bezpośrednie itd. A on jakos nie protestuje. Co się stało? Szanowny Pośle - proszę się obudzić. Pozdrowienia dla LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serock Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.chello.pl 03.03.02, 15:02 nie macie ciekszwszych tematow? LPR to zenada do kwadratu. Po co o tym tyle mowic? To wszystko jest przeciez oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś