Dodaj do ulubionych

Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:32
Ja uważam, są to cimniaki i chamy
Obserwuj wątek
    • Gość: Balzer Tak jak słonia w składzie z porcelana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:40
      Robia burdel bo tylko to potrafia.
    • Gość: Jack Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 19:42
      Zgadza się ciemniaki i chamy ale taka jest duża część naszego narodu. A spróbój
      im to powiedzieć to jedyną reakcją będzie wyzwanie od Żydów winnych za
      wszystkie nieszczęścia Polski.
      Niestety winą za wzsystkie nieszczęścia Polski są ludzie pokroju Rydzyka,
      Jankowskiego, Macierewicza( notabene zwolennika Che za młodu) oraz Giertycha(
      faszysty z dziada pradziada)
    • Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 20:44
      Gdy kiedyś padł na mnie szalony wzrok Macierewicza (z pudła tv, ale zawsze) to przez moment
      miałem wrażenie, że przewierca mnie na wylot, zna moje brudne myśli, wie co za chwilę zrobię, co
      mam w kieszeniach. Moment minął i znowu miałem wrażenie, że patrzy na mnie poczciwy Żyd, taki
      Tewje-Mleczarz. Za dalszą chwilkę czułem się jak lekarz - specjalista w Tworkach. Kalejdoskop!
      Musiałem wyłączyć telewizor.
      • Gość: Woland Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 20:53
        Jaceq - nic dziwnego, że miał on ksywę Antoni Macabrescu:)) Więcej na ten temat
        mógłby powiedzieć mój kumpel Dorsai, ale nie wiem czy bedzie chciał...
        • Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:12
          Gość portalu: Woland napisał(a):

>Więcej na ten temat mógłby powiedzieć mój kumpel Dorsai, ale nie wiem czy bedzie chciał...

(półgębkiem:)
          To ten z kłem? tak się teraz nazywa?
          • Gość: Woland Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.astercity.net / 10.135.129.* 02.03.02, 21:14
            Nieeee, dawniej to on się nazywał Behemot
            • Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 21:21
              Nie szkodzi. To też rrrówny gość. Uwielbiam jego numery z prymusem.

A tak na marginesie: jeszcze nie było chyba tu ataków na naszą ulubioną MiM. Pochwała czarnej
              magii! Zgroza! Napisał bolszewik! Hańba! Wątki biblijne poprzekręcane! Spalić! itd. Kopać Harrego P.
              to potrafią. Niechby tu spróbowali!
      • Gość: A... Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.client.attbi.com 03.03.02, 04:50
        Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gdy kiedyś padł na mnie szalony wzrok Macierewicza (z pudła tv, ale zawsze) to
        > przez moment
        > miałem wrażenie, że przewierca mnie na wylot, zna moje brudne myśli, wie co za
        > chwilę zrobię, co
        > mam w kieszeniach. Moment minął i znowu miałem wrażenie, że patrzy na mnie pocz
        > ciwy Żyd, taki
        > Tewje-Mleczarz. Za dalszą chwilkę czułem się jak lekarz - specjalista w Tworkac
        > h. Kalejdoskop!
        > Musiałem wyłączyć telewizor.

Jesli czujesz sie dobrze i nie klamiesz, ze widzisz w Panu Macierewiczu polskiego
        Zyda, to z tego faktu "MY antysemici" bardzo sie cieszymy, gdyz podajesz jeszcze
        jeden dowod na istnienie uczciwych i porzadnych Zydow w Polsce. Ale moze nie
        patrz juz wiecej w telewizor :)
    • Gość: Dr.KrisK Ja szukam określeń. IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 21:25
      I nie znajduję. Może "kretyństwo"? Za słabo..
      Ale cieszę się że LPR powstała. Przynajmniej wszystkich pogiętych polityków
      zebrali razem, i teraz wiadomo, kto zacz.
      Natomiast zaczynam żywić niezdrowe uczucia wobec posłanki Sobeckiej. Nie wiecie
      gdzie można dostac jej fotografię z autografem?
      • Gość: GMR Re: Ja szukam określeń. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 14:44
        A w jakim ty jesteś wieku że podobają ci się pięćdziesięcioletnie "dziouchy"?
        • Gość: kiks Re: Ja szukam określeń. IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 15:37
          Wtącę się, ale myślę, że chodzi o antykoncepcję. Popatrzy sobie, pomyśli co tam
          pod ciuszkami i po sprawie.
    • Gość: OzRM Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 21:28
      Celująco!! Oto postawa prawdziwego patrioty obrońcy polskości wdów i sierot a
      także wszystich biednych i pokrzywdzonych przez komunistyczne i liberalno
      masońskie sitwy. Brawo panie i panowie posłowie brawo Liga!! Pan Msacierweicz
      wyrasta na faktycznego przywódcę Ligii a panu Stryjewskiemu również Antoniemu
      gratuluję odwagi za nazwanie pewnych faktów i rzeczy po imieniu. Potrzeba nam
      Polaka co by bronił interesów Polaków a pan Kieres broni interesów Żydów!
      Oszołom z Radia Maryja
      • palesz Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? 02.03.02, 21:34
        Gość portalu: OzRM napisał(a):

> Celująco!! Oto postawa prawdziwego patrioty obrońcy polskości wdów i sierot a
        > także wszystich biednych i pokrzywdzonych przez komunistyczne i liberalno
        > masońskie sitwy. Brawo panie i panowie posłowie brawo Liga!! Pan Msacierweicz
        > wyrasta na faktycznego przywódcę Ligii a panu Stryjewskiemu również Antoniemu
        > gratuluję odwagi za nazwanie pewnych faktów i rzeczy po imieniu. Potrzeba nam
        > Polaka co by bronił interesów Polaków a pan Kieres broni interesów Żydów!
        > Oszołom z Radia Maryja

Nic dodać, nic ująć - autentyczny pierdolony oszołom z RadYiaCoMaRyja!
      • Gość: Dr.KrisK Macierewicz wyrasta! IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 21:50
        Wspaniale!! Jak już wyrośnie, to go przesadzimy do większej doniczki. Będziemy
        podlewać aż pięknie zakwitnie. Kwiat Macierewiczowy utrzeć ze szklanką cukru i
        masonowi łyżką zadać: wnet spuchnie i cały jad z niego ujdzie!
        OzMR - jesteś jedyny w swoim rodzaju.
        KrisK - Doc.
        • Gość: Jaceq Re: Macierewicz wyrasta! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 22:13
          Ha! To mi przypomniało taki wierszyk (?), jeszcze z podstawówki:

Niech nam żyje i wyrasta
          Dzielny Antek, ...

• Gość: Dr.KrisK Re: Macierewicz wyrasta! IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 22:19
            Śmieszne! Abstrahując, oczywiście.
            Antoni w ogóle jest jednym z moich ulubieńców. Znam tylko jednego podobnego do
            niego gościa, chodziłem z nim w zamierzchłych czasach na kurs prawa jazdy, i
            ten nieszczęśnik wyrżnął podczas jazdy po placu w JEDYNE drzewo. A plac
            olbrzymi!
            Strasznie go lubię, bo mnie umacnia i utwierdza.
            • Gość: Jaceq Re: Macierewicz wyrasta! IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 22:34
              Ja też lubię go strasznie.

Przypomniało mi się:

"... a gdy już położyła się, to ją zapytałem czy mnie lubi. Odpowiedziała mi: "Mój Szwejku, pewnie, że
              cię lubię, jak zadrę w dupie. Przecież jesteś głupi..."
              • Gość: Dr.KrisK Panie Jaceq! IP: *.eng.fsu.edu 02.03.02, 22:42
                Mój ukochany fragment Szwejka! Jakże się cieszę!
                Z poważaniem (coraz głębszym):
                KrisK - na razie bez przydziału, ale pewnie jakby co to dostanę batalion
                marszowy. W Budziejowicach, oczywiście.
    • Gość: Michał Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 22:46
      I do tego to katolicka partia Moskwy, takie prawicowe LSD, co potępia NATO,
      BRONI SERBÓW I TALIBÓW
      • Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 22:55
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> I do tego to katolicka partia Moskwy, takie prawicowe LSD, co potępia NATO,

Taka LPR(b), nie?

> BRONI SERBÓW I TALIBÓW

No, Serbom troszkę obrony by się przydało. Nie utożsamiasz chyba całego narodu z Milosevicem,
        Mladicem i Karadjicem? Zresztą nie słyszałem, aby ta PRL (w lustrze) broniła Serbów. No, ale mogę się
        mylić, nie wszystko słyszę, oni aby dopiep... UE gotowi są zdradzić swych ideowych sojuszników - talibów
        z UCK.
        • Gość: Michał Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 23:25
          Oni mają gdzieś Serbów. Poseł Łopuszański chciał tylko dopier..ić USA ! Sam
          słyszałem go w sejmie poprzedniej kadencji.
          Osobiście uważam owego posła za wzór ortodoksa. Sam się przyznał, że kiedy
          zauważył, iż jedno z jego dzieci ogląda rozpustny film, to wyniósł telewizor z
          domu !
          • Gość: SUMIENIE Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.chello.pl 02.03.02, 23:30

> Oni mają gdzieś Serbów. Poseł Łopuszański chciał tylko dopier..ić USA ! Sam
            > słyszałem go w sejmie poprzedniej kadencji.
            > Osobiście uważam owego posła za wzór ortodoksa. Sam się przyznał, że kiedy
            > zauważył, iż jedno z jego dzieci ogląda rozpustny film, to wyniósł telewizor z
            > domu !

PIERDZIELONY KOMUCHU ODPIERDOL SIĘ OD PANA POSŁA ŁOPUSZAŃSKIEGO.
            • Gość: Michał Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 23:35
              Siusiu, paciorek i spać !
              • Gość: Jaceq Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.ppp.szeptel.net.pl 02.03.02, 23:38

> Siusiu, paciorek i spać !

Bi-la-kaifa!
                • Gość: AJ Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.chello.pl 03.03.02, 10:28
                  Ja mam dwóch "ulubieńców" w LPR - pp Łopuszański i Janowski.
                  O pierwszym - pisac nie warto.
                  Drugiego -obecnie "podziwiam".
                  Tak długo wytrzymał bez cyrku (o podłożu umysłowym) w obecnej kadencji.
                  A ma on do załatwieniawiele spraw: polski cukier, doplaty bezpośrednie itd.
                  A on jakos nie protestuje. Co się stało? Szanowny Pośle - proszę się obudzić.
                  Pozdrowienia dla LPR
    • Gość: serock Re: Jak oceniacie działaność w Sejmie LPR? IP: *.chello.pl 03.03.02, 15:02
      nie macie ciekszwszych tematow? LPR to zenada do kwadratu. Po co o tym tyle
      mowic? To wszystko jest przeciez oczywiste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka