Dodaj do ulubionych

Tzw Raportowi "Zespołu Macierewicza" nie wierzy

04.08.11, 08:40
nawet część elektoratu PiS i to znaczna bo jakieś 8 -9 %
m.onet.pl/_m/d40962b6d1bbc581913d0bf07478c067,14,1.jpg
I nic dziwnego skoro sam prezes go zakwestionował mówiąc, ze z prezydentem poleciała "gorsza załoga", a jako głowie państwa należał mu się "lepsza"!
No i jak usłyszeli o teorii patyka podciętej "Coś tam coś tam". A mnie zastanawia jak takie "Coś tam Cośtam" mogło piastować tak wysokie stanowisko, czyżby w tzw IV RP wszystko było mozliwe?
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Tzw Raportowi "Zespołu Macierewicza" nie wier 04.08.11, 08:44
      Fakt.Na trzeżwo trudno uwierzyć,nawet posłance Kruk,która wszystkie pytania i komentarze do odpowiedzi miała zapisane na licznych kartkach i godnie zastępowała autora raportu Macierewicza:-) Była w tym wszystkim dobra,ale najlepsza w kwestii 'patyka':-)
      • zapijaczony_ryj [...] 04.08.11, 08:52
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • zapijaczony_ryj O widzę, ze dyzurnemu moderatowrowi "Lody na 04.08.11, 09:49
          na Patyku" się nie podobały, ciekawe dlaczego, czyżby antysemitą był, bo to co prawda żydowski film, ale naprawdę bardzo dobry.:
          pl.wikipedia.org/wiki/Lody_na_patyku_%28seria%29
          Czy moze cudzysłów inaczej zrozumiał bo o tych filmach po prostu nie słyszał?
    • iryda11 Re: Tzw Raportowi "Zespołu Macierewicza" nie wier 04.08.11, 09:43
      Podobno nakręcają nowy film pt:"Na kłopoty Macierewicz i s-ka.>
    • patriot_polski ryj z czasów PZPR-agitatorem partyjnym pierwszym ! 04.08.11, 11:48
      Od dłuższego czasu czytam tematy na forum i pytam: Gdzie są te ponadpartyjne tematy, dotyczące dramatycznej sytuacji gospodarczej i politycznej Polski? Gdzie są te tematy poddane szerokiej społecznej dyskusji na forum KRAJ ???
      Nie znalazłem. A co znalazłem? ... tematy pochwalne: jak to dobrze jest w patrii Platformy, Pozostałe tematy sugerujące pewne problemy w obszarach władzy rządzącej lądują ... na oślej. Czyżby peerelowska cenzura wróciła?
      • zapijaczony_ryj Re: ryj z czasów PZPR-agitatorem partyjnym pierws 04.08.11, 12:25
        Taki ze mnie PZPRowski agitator partyjny jak z ciebie patriota
    • gold.lachon Dlaczego Miller jest sędzią we własnej sprawie??? 04.08.11, 12:34
      Polacy nie wierzą w ANI JEDNO słowo tego "raportu pisanego w Rosji przez ruskich" :)
      • przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: Dlaczego Miller jest sędzią we własnej sprawi 04.08.11, 12:44
        A ty się lachon spytałaś wszystkich Polaków ? To nie mów za nich.
        czy tylko tych o iq poniżej słoika z ogórkami?
        • krystian10 Też nie wierzę... 04.08.11, 12:49
          Przecież naciski były na 100% Błasik nie wszedł tam żeby ich po głowach głaskać, aż dziwne, ze komisja Millera tego nie zauważyła, słowa pilota o tym co mu zrobią jak nie wyląduje mówią same za siebie.
        • patriot_polski Re: Dlaczego Miller jest sędzią we własnej sprawi 04.08.11, 12:49
          dlaczego nie wierzą?

Posłuchaj:
          www.youtube.com/watch?v=uTNBS4F3fXg&feature=player_embedded#at=229

• zapijaczony_ryj A doświadczenie fizyki wykonał? 04.08.11, 12:49
        gold.lachon napisał:

> Polacy nie wierzą w ANI JEDNO słowo tego "raportu pisanego w Rosji przez ruskic
        > h" :)

Mała poprawka :Wolacy nie Polacy, bo Wolacy uważają, ze brzoza o 40 cm średnicy to patyk.

a propo
        wykonał jak radziłem?:forum.gazeta.pl/forum/w,1157,127564113,127564506,Re_ile_osob_zginelo_wszyscy_.html
    • patriot_polski ryju, wiesz, co to wstyd? 04.08.11, 12:53
      bo bronisz oszustów:
      www.youtube.com/watch?v=uTNBS4F3fXg&feature=player_embedded#at=229
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka