Dodaj do ulubionych

Lotne brygady PO

10.08.11, 07:47
Byli już u Was zapowiadani agitatorzy wyborczy z PO?? Bo nie wiem jak namolni będa i czy wystarczy jak postraszę ich moich legwanem czy musze jednak dobermana kupić, gdyż jak zaczną wychwalać jaki ten rzad dobry i skuteczny to nie mam wątpliwości, ze chociaż spokojny człowiek jestem to mi nerwy puszczą.
Obserwuj wątek
    • marouder_eu U nas, w Krakowie jakos sie nie kwapia... 10.08.11, 07:52
      ...dostana proste, czesto stosowane przeze mnie polecenie :"won!" a problem pojawi sie dla nich jesli sie nie zastosuja:)
      • kontestatorbg Re: U nas, w Krakowie jakos sie nie kwapia... 10.08.11, 08:12
        Gorzej jak ich nie poznam i pomyślę że to Świadkowie Jechowy, a z tymi bardzo lubię rozmawiać, bo choć się z nimi nie zgadzam to trzeba im przyznać że bardzo mili ludzie.

Natomiast odruch alergiczny i mocno nerwowy sprawia u mnie wizyta agitatorów politycznych, dlatego szalenie "ucieszyła" mnie informacja o lotnych brygadach PO, a podobno swoje brygady juz szykuje SLD
    • gold.lachon he he he ja tez na nich czekam :D 10.08.11, 08:41
      Pokaże im jak to "państwo zdało egzamin" :D
      • kontestatorbg Re: he he he ja tez na nich czekam :D 10.08.11, 08:57
        Szkoda tylko ze nie mieszkamw Płocku bo nic by mi nie sprawiło większej satysfakcji niż wizyta najbardziej leniwego ministra czyli Pani Julii " piszę jedną ustawę 4 lata i napisać nie moge" Pitery. O z nią to bym z checią porozmawiał o tym jak pod jej "rządami" PO walczy z korupcja
    • humbak Re: Lotne brygady PO 10.08.11, 09:06
      czy wystarczy jak postraszę ich moich legwanem

To jakiś eufemizm?
      • kontestatorbg Re: Lotne brygady PO 10.08.11, 09:09
        nie - mam legwana w domu :)
        • humbak Re: Lotne brygady PO 10.08.11, 09:13
          I toto ma być jako straszak? Przecie to fajne nawet.
          • kontestatorbg Re: Lotne brygady PO 10.08.11, 09:15
            Ale jak sie wkurzy to udziabać potrafi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka