Gość: Anielka IP: *.ipt.aol.com 03.03.02, 16:33 Ta radosna wiadomoscia dziele sie ze wszystkimi i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aussie Ale innych pedalow boli! IP: *.its.rmit.edu.au 04.03.02, 01:57 Za Kaganem: 7:00 Dzwoni budzik. A dupa wciaz boli. Mowilem temu blondynowi, co go spotkalem w okraglaku na Pl. 3 Krzyzy, zeby uzywal specjalnego smaru, a nie ordynarnej wazeliny. A on to swoje: prawdziwy polski gej nie uzywa niewiescich smarowidel... 8:00 Wizyta u lekarza. Jak sie spodziewalem, wynik testu na AIDS znow pozytywny. I po cholere wydalem kolejne tysiac dolarow na nastepne niedzialajace pigulki? A nie mowili mi, zeby nie wierzyc tym ogloszeniom w Internecie? 9:00 Wizyta w gejowskim burdelu. Zly na caly swiat wybralem seks bez gumki i zalowalem, bo ten nowy Ukrainiec mial slabo wymyta dupe, i czuc go bylo gownem na 100 metrow. Ale to jego cialo... Zwierze we mnie wzielo gore, i zalatwilem go w ten smierdzacy odbyt. Ale mial sprzezysta dupe... On sie cieszyl, ze glupi Lach przeplacil, a ja, ze go zarazilem wirusem HIV! Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni... 11:00 Zgwalcili mnie w klubie! Chamstwo! Co prawda robili to fachowo, w dobrze wysmarowanych kondonach, ale mogli by sie przynajmniej spytac o pozwolenie! Na pewno bym sie zgodzil, a oni tak od razu, bez pytania, jeden mnie rozlozyl na tapczanie, a pozniej po kolei mnie zalatwiali od tylca... Nawet sie nie zdazylem im przyjrzec, a kierownik klubu powiedzial, ze sam jestem sobie winien, bo jak kto chodzi po klubie w czerwonych koronkowych majteczkach ala Abp Paetz (takich z dziurka z tylu), to sie wrecz prosi o sex... Niewrazliwy, zacofany ciemniak! 16:00 Doszedlem do siebie na tyle, ze sie ubralem i z bolaca dupa zawloklem sie do domu. Po drodze spotaklem tego stargo Zylbersztajna, znow sie do mnie zalecal, a ja na niego wcale nie mam ochoty... Cholera, za 10 lat moge wygladac jak on, i kto mnie wtedy zechce... Moze wiec ten gwalt w klubie nie byl wcale taki zly... 22:00 Ide spac ze znow obolala dupa... Odmowilem seksu Robertowi, a on mi znow zagrozil, ze sie wyniesie. Powiedzialem mu, ze stary Zylbersztajn sie o niego pytal, to zamilkl. Mam dosc Roberta, po 10 miesiacach wspolzycia. Maja racje kumple z klubu, ze pol roku z jednym partnerem to gora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: BISKUPA JUZ NIE BOLI D... IP: *.ipt.aol.com 04.03.02, 12:52 Bo lezy krzyzem na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: BISKUPA JUZ NIE BOLI D... IP: *.lib.monash.edu.au 05.03.02, 08:00 Gość portalu: Irek napisał(a): > Bo lezy krzyzem na brzuchu. To go moga latwo zalatwic od tylca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystek Re: BISKUPA JUZ NIE BOLI D... IP: *.ipt.aol.com 05.03.02, 12:33 tam nawet starzy maja takie wziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: BISKUPA JUZ NIE BOLI D... IP: *.chello.pl 05.03.02, 17:07 Gość portalu: Krystek napisał(a): > tam nawet starzy maja takie wziecie? Podobno abp Julisz rżnął wszystko co mu się pod .... nawinęło. Byleby tylko było rodzaju męskiego. (W męskim WC hotelu Merkury przeleciał wszystkie sedesy. Muszle oszczędził.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: BISKUPA JUZ NIE BOLI D... IP: *.pcz.czest.pl 05.03.02, 17:16 Gość portalu: Anielka napisał(a): > Ta radosna wiadomoscia dziele sie ze wszystkimi i pozdrawiam Za to ciebie, jak sie domyslam, rozbolala glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel DO BRZYTWY IP: *.ipt.aol.com 05.03.02, 19:32 Nie bardziej pewnie jednak niz tych "dostojnikow" w akademickich togach i czarnych sukienkach, ktorzy zeszmacili sie tak w oczach spoleczenstwa.prawda wychodzi powoli na jaw i dzieki Panu Bogu za to. Odpowiedz Link Zgłoś