Dodaj do ulubionych

Jajcarz Napieralski

19.08.11, 17:30
Szukał, szukał, i znalazł, SLD jest najlepszą partią drugiego wyboru, i to mówi gość którego partia, min dzięki niemu, ma 11% poparcia, a partia pierwszego wyboru ma 48%, a PSL ma 5%, i jak sądzi z kim pójdzie zwyciężca w koalicję, więc niech nie ubiera się w szaty wicepremiera, no chyba że uda im się stworzyć koalicję złożoną z PiS, SLD, i PSL, co jest trochę zbyt efemeryczne, aby taka hybryda przetrwała dłużej niż tydzień, choć u Grzesia takie parcie na władzę, jak u poprzedniego prezydenta dyspepsja...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10137937,Napieralski__SLD_zagrozeniem_dla_PO__Sondaz__PO__.html
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 20:53
      wiesz, Czandro, ja to nawet przez moment, czas temu jakiś, myślałam o możliwej koalicji z SLD.
      ale poseł Napieralski i napieralszczycy mi z głowy to wybili.
      oby nie.
      oby było to PSL.
      a jeśli nie, to niech sobie rządzą kaczyści z napieralszczykami.
      • m.c.hrabia Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 20:55
        nie myl jajek z burakami.
      • ex.mila Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 22:23
        olga_w_ogrodzie napisała:

> wiesz, Czandro, ja to nawet przez moment, czas temu jakiś, myślałam o możliwej

Taka koalicja jest niestety cały czas wielce prawdopodobna.
    • ex.mila Napieralski mógłby być konsekwentny przynajmniej 19.08.11, 21:04
      placze, ze Paradowska i Żakowski go nie lubią, że są stronniczy i uprzedzeni, ze nigdy nie udzieli im wywiady, a wystarczy, ze kiwną na niego palcem leci do tOK FM i pozwala robić z siebie osttanią sierotę po raz kolejny.
      • m.c.hrabia Re: Napieralski mógłby być konsekwentny przynajmn 19.08.11, 21:13
        ex.mila napisała:

> placze, ze Paradowska i Żakowski go nie lubią, że są stronniczy i uprzedzeni, z
        > e nigdy nie udzieli im wywiady, a wystarczy, ze kiwną na niego palcem leci do t
        > OK FM i pozwala robić z siebie osttanią sierotę po raz kolejny.

Fakt!
        ostatni występ u Jacka był "zajebisty"
        ale jedno trzeba mu przyznać,mniemanie o swym intelekcie to on ma
        wybujałe jak Himalaje:)
        • ex.mila Re: Napieralski mógłby być konsekwentny przynajmn 19.08.11, 21:20
          m.c.hrabia napisał:

>
          > Fakt!
          > ostatni występ u Jacka był "zajebisty"

za każdym razem jak go słucham udzielającego wywiadu (niby uprzejmie, z zachowaniem wszelkich konwenansów przez Paradowską czy Żakowskiego) jestem potwornie osłupiała z zadziwienia. Im łatwiejsze pytania mu zadają tym się bardziej pogrąża, tym bardziej się otwiera, bryluje, przechwala. Mówiąc wprost - pieprzy trzy po trzy. Czasami mi go szkoda - szczególnie jak się odpręży i nabierze się na to, że tym razem traktują go jak intelektualnie sprawnego. Wtedy wyłączam. Poziom zażenowania u mnie jest tak wielki że nie jestem w stanie wytrwać do końca.

> ale jedno trzeba mu przyznać,mniemanie o swym intelekcie to on ma
          > wybujałe jak Himalaje:)
          >

Podobnie jak jego wyznawcy.
          • ex.mila Osłupiała - bez "potwornie" 19.08.11, 21:23
            miało być "potwornie zażenowana" ale w osttaniej chwili zmieniłam koncepcję i zapomniałam wyciąć słówko "potwornie".
    • ayran Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 21:36
      "dobry wynik wyborczy będzie co najmniej dwucyfrowy", powiedział Grzegorz. Co najmniej, a więc nie można wykluczyć trzycyfrowego - być może będzie więc 100% albo i więcej.
      • olga_w_ogrodzie Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 21:40
        śliczne po prostu.
        • ex.mila Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 21:48
          olga_w_ogrodzie napisała:

> śliczne po prostu.

Podobnie "śliczne" jak polskie komedie romantyczne. Nieważne, że głupio, bez sensu, dialogi tragiczne, widz traktowany jest jak imbecyl, a poza tym "kto do cholery chodzi na to kina".

Ważne, ze alleluja i do przodu.
        • ayran coś jest na rzeczy 19.08.11, 21:52
          Dobry wynik wyborczy będzie conajmniej dwucyfrowy - powiedział dziś w Poranku Radia TOK FM przewodniczący SLD.

- Z jedynką na początku, tak? - upewniał się Jacek Żakowski.

W sumie setka ma na początku jedynkę.
          • ex.mila Re: coś jest na rzeczy 19.08.11, 21:55
            Śmiechu co niemiara- a polska lewica leży i kwiczy. I dopóki będzie miała twarz Napieralskiego nadal będzie lezała i kwiczała.
            • ex.mila Nawet lewicowcy z Krytyki Politycznej 19.08.11, 21:57
              przeszli z trybu- oczekiwanie na tryb - jak zabawa to zabawa, patrz - Jaś Kapela i jego parodia spotu - jak żyć premierze, jak żyć?? A Jaś Kapela jest znany z tego,że nienawidzi Tuska.
              • nepokretan Re: Nawet lewicowcy z Krytyki Politycznej 19.08.11, 22:00
                This shit is fucked.

Serio, serio.
                • ex.mila Re: Nawet lewicowcy z Krytyki Politycznej 19.08.11, 23:01
                  nepokretan napisał:

> This shit is fucked.
                  >
                  Skoro tak mówisz.
    • etta2 Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 22:26
      Cóż, takiego sobie wyvrali, takiego mają.....doopka wyjątkowego. Jak długo będa go tolerowac w funkcji szefa partii, tak długo będą zbierać cięgi... ale to mnie nie martwi, na szczęście, a wręcz przeciwnie. Działaj Grzesiu, działaj tak dalej, hahahahaha......
      • ex.mila Re: Jajcarz Napieralski 19.08.11, 22:29
        etta2 napisała:

> Cóż, takiego sobie wyvrali, takiego mają.....doopka wyjątkowego. Jak długo będa
        > go tolerowac w funkcji szefa partii, tak długo będą zbierać cięgi... ale to mn
        > ie nie martwi, na szczęście, a wręcz przeciwnie. Działaj Grzesiu, działaj tak d
        > alej, hahahahaha......

A ja nadal nie wiem skąd on się tam wziął i dlaczego przez tyle lat ciągnie SLD na dno. Kręcił się koło Olejniczka, kręcił i w końcu go wysadził z fotela. A potem było tylko gorzej.
    • honeyr Ścigasz sie z gold.lachonem? 19.08.11, 22:35
      Ona przynajmniej pozoruje wielotematyczność ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka