ex.milka 21.08.11, 14:15 u ha ha ha ha Okazuje się, ze nie tylko Prezes w ostatnich wyborach wygrał chociaż przegrał:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiu-bzdziu2010 Re: Stan-napieralski wygrał? 21.08.11, 14:24 tak, wygrał jako II Vice-prezydent. Szkoda , gdyby było jak w wyborach na miss-ki, pewnie szarfę z tytułem II Vice by dostał Odpowiedz Link Zgłoś
ex.milka Re: Stan-napieralski wygrał? 21.08.11, 14:33 fiu-bzdziu2010 napisała: > tak, wygrał jako II Vice-prezydent. > Szkoda , gdyby było jak w wyborach na miss-ki, pewnie szarfę z tytułem II Vice > by dostał To był jedyny humorystyczny moment. Cała reszta to jakiś płaczliwy bełkot niestety. Wielkim oratorem to Napieralski na pewno nie jest. Nawet brawka dostaje jakieś takie cienutkie. No ale nie mój cyrk, nie moje małpy:-) Całej konwencji nie chce mi się komentować, jestem pewna, ze inni zrobią to dużo lepiej. Więcej - w poniedziałkowej prasie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch.antykatolik KC PiS ma rację, to był sukces tow. Jarosława 21.08.11, 15:03 W drugiej turze wyborów prezydenckich tow. Jarosław zajął doskonałe drugie miejsce! Natomiast Komorowski był dopiero przedostatni! Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.milka Re: KC PiS ma rację, to był sukces tow. Jarosława 21.08.11, 15:10 derduch.antykatolik napisał: > W drugiej turze wyborów prezydenckich tow. Jarosław zajął doskonałe drugie miej > sce! Natomiast Komorowski był dopiero przedostatni! > Takie są fakty. > To wiadomo od dawna. Dzisiaj usłyszeliśmy od Napieralskiego, że chociaż był na niego zmasowany atak przed wyborami to przecież w końcu je wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś