Dodaj do ulubionych

Do żydożerców !

IP: *.computerland.pl 04.07.01, 13:01
A może zamiast demaskoować żydowskie spiski i antypolonizm, zaczelibyscie akcje
promowania polskości i afirmowania polonizmu. Bo mnie sie wydaje że po prostu
nie ma czegos takiego jak polskosc. Wiec chyba nie ma czego bronic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Green Re: Do żydożerców ! IP: 195.116.214.* 04.07.01, 13:07
      Gwiazdeczko!!! Patriotyzm (zwlaszcza polski) polega nie na milosci do ojczyzny
      jak wielu mylnie sadzi, ale na nienawisci do wszystkich innych
    • Gość: emilian do gwiazdy IP: *.efekt.pl 04.07.01, 14:08
      Gość portalu: gwiazda napisał(a):

> Bo mnie sie wydaje że po prostu
      > nie ma czegos takiego jak polskosc. Wiec chyba nie ma
      czego bronic.

Moze rozwin troche ten watek. Jak narazie nie mamy o
      czym dyskutowac bo nie wiem za bardzo o co ci chodzi.

Czy jest cos takiego jak "zydowskaosc"
      albo "gwatemalskosc? A jezelui jest to czym sie rozni
      od "polskosci"

Bardzo prosze o powazne potraktowanie tego pytania.

• Gość: gwiazda Re: do gwiazdy IP: *.computerland.pl 04.07.01, 15:03
        Oczywiscie że jest cos takiego jak żydowskosc. Tylko ze jest to niemozliwe do
        zdefiniowania, np jezeli Żydzi podnoszą raban o to że kilkuset z nich zginelo w
        Jedwabnem to jest to obrona zydowskosci. Jezeli Polacy nie potrafią w podobny
        sposób uwypuklic swoich ofiar to znaczy że polskości NIE MA. Bo istnieje tylko
        to co istnieje w świadomosci ludzi. Jezeli caly świat szanuje samochody VW to
        jest to promocja niemieckości bo kazdy wie ze to samochod niemiecki.
        Jezeli "Polacy" nie potrafią wypromowac samochodu Polonez to znaczy że
        polskości NIE MA. To niby proste do zrozumienia , ale "Polacy" ttego nie
        rozumieją.
        • Gość: emilian Re: do gwiazdy IP: *.efekt.pl 04.07.01, 15:30
          Gość portalu: gwiazda napisał(a):

> Oczywiscie że jest cos takiego jak żydowskosc. Tylko ze jest to niemozliwe do
          > zdefiniowania, np jezeli Żydzi podnoszą raban o to że kilkuset z nich zginelo w
          > Jedwabnem to jest to obrona zydowskosci. Jezeli Polacy nie potrafią w podobny
          > sposób uwypuklic swoich ofiar to znaczy że polskości NIE MA.

Wielu ludzi na tym forum "uwypukla ofiary polskie", jak to nazwales. Jest bardzo
          duzo takich postow. Nie rozumiem tylko co znaczy "...w podobny sposób...". Chodzi
          ci o to zeby klamac jak Gross?
          Czy taka obrona polskosci jaka jest prezentowana przez ta mase ludzi ktorych
          mozemy tu spotkac codzienni nie tworzy jakby wg. ciebie tej polskosci?

Poza tym jeszcze jedna niezbyt przemyslana twoja wypowiedz:
          ...np jezeli Żydzi podnoszą raban o to że kilkuset z nich zginelo w
          Jedwabnem .... - chodzi o to ze szkaluja polakow o to ze ci ich "zabili" w
          jedwabnem, i to wedlog cibie jest zydowskosc.
          Ale w swoim pierwszy poscie piszesz:
          ...zamiast demaskoować żydowskie spiski i antypolonizm ... - czyli to samo co z
          jedwabnem tylko w druga strone, to wedlog cibie nie jest polskosc.

Z tych twoich wynurzen wypluwaja dwa zajebiscie logiczne wnioski:
          1. Szkalowanie polakow przez zydow swiadczy o zydowskosci i patriotyzmie.
          2. Szkalowanie zydow przez polakow nie swiadczy w zadnym wypadku o ich
          polaskosci, bo przeciez czego tago nie ma, ani tym bardziej o patriotyzmie.

• Gość: Mariusz Re: do gwiazdy.................masz racje!!!!!!! IP: *.com 04.07.01, 21:56
        Zostawcie Zydow ,zajmijcie sie soba !
        Gdzie dyskusja o prawdziwym Polaku.
    • Gość: osoba Re: Do żydożerców ! IP: 195.117.174.* 04.07.01, 14:17
      Patriotyzm ogólnie to miłość do ojczyzny. Myślę, że znalazłoby się wielu
      patriotów Polski nie będących antysemitami, ani żadnymi innymi rasistami. Może
      oni po prostu siedzą w spokoju przy swoich komputerach i zajmują się pracą (
      dla siebie, swojej firmy, miasta i w konsekwencji kraju).I nie mają czasu ani
      potrzeby bluzgania jadem w sieci?
      • Gość: KAT Re: Do żydożerców ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 14:31
        no właśnie do pracy!!!!!! a nie knucia,złodziejstwa,oszustwa tak jak to robią
        Żydzi.
        W Niemczech wynajmowałem mieszkanie.Po trzech miesiącach jak właściciel (Żyd)
        dowiedział się ,że jestem Polakiem dał mi 2 godz na opuszczenie lokalu.
        Teraz ja mam cztery lokale i z utęsknieniem czekam na pierwszego żyda ,który
        mógłby u mnie zamieszkać.Jak się wprowadzi będę lepszy.Wypierdolę go kopniakiem
        w ciągu 1 min.Nigdy nie zapomnę jak przez tego pejsiaka spałem na schodach
        przez cztery dni i pobili mnie albańcy.I dlatego wiedzcie obrzezani-mamy z sobą
        rachunek do wyrównania.
        • Gość: X do kata kilofka IP: 149.156.56.* 04.07.01, 14:35
          Po co było mieszkać u żyda, trzeba było zachować czujność. Poza tym jako
          silezia -man chyba miales jakies mozliwosci w Faterlandzie ? prawda?
        • Gość: Slawek.R Re: Do żydożerców ! -katowi. IP: 212.179.158.* 04.07.01, 15:57
          Gość portalu: KAT napisał(a):

> "no właśnie do pracy!!!!!! a nie knucia,złodziejstwa,oszustwa tak jak to robią
          > Żydzi.
          > W Niemczech wynajmowałem mieszkanie.Po trzech miesiącach jak właściciel (Żyd)
          > dowiedział się ,że jestem Polakiem dał mi 2 godz na opuszczenie lokalu.
          > Teraz ja mam cztery lokale i z utęsknieniem czekam na pierwszego żyda ,który
          > mógłby u mnie zamieszkać.Jak się wprowadzi będę lepszy.Wypierdolę go kopniakiem
          >
          > w ciągu 1 min.Nigdy nie zapomnę jak przez tego pejsiaka spałem na schodach
          > przez cztery dni i pobili mnie albańcy.I dlatego wiedzcie obrzezani-mamy z sobą
          >
          > rachunek do wyrównania."

Kat,z reka na serce:za ile miesiecy byles zalegly za czynsz? A mieszkanko po
          3-ech miesiacach bylo w tym samym stanie w jakim przyjales?

• Gość: on Re: Do żydożerców ! IP: 24.22.47.* 04.07.01, 21:21
          Gość portalu: KAT napisał(a):

> no właśnie do pracy!!!!!! a nie knucia,złodziejstwa,oszustwa tak jak to robią
          > Żydzi.
          > W Niemczech wynajmowałem mieszkanie.Po trzech miesiącach jak właściciel (Żyd)
          > dowiedział się ,że jestem Polakiem dał mi 2 godz na opuszczenie lokalu.
          > Teraz ja mam cztery lokale i z utęsknieniem czekam na pierwszego żyda ,który
          > mógłby u mnie zamieszkać.Jak się wprowadzi będę lepszy.Wypierdolę go kopniakiem
          >
          > w ciągu 1 min.Nigdy nie zapomnę jak przez tego pejsiaka spałem na schodach
          > przez cztery dni i pobili mnie albańcy.I dlatego wiedzcie obrzezani-mamy z sobą
          >
          > rachunek do wyrównania.

Piszesz ze masz teraz 4 lokale. Czy z jeden z nich jest stodola? A moze wszystkie
          cztery? Czlowiek z twoim intelektem na pewno osiagnal duzo sukcesow w zyciu i
          jest otoczony luksusem.
          P.S.Musieli albanczycy dac ci dobrze po glowie bo skad ten uraz mozgu?
    • Gość: mlot Re: Do kat-kilofka IP: *.anonymizer.com 04.07.01, 14:48
      pewnie nasrales (przepraszam za wyrazenie)
      pejsatemu
      na sciany lub nie placiles
      powiedz ,cala prawde kolego ,
      pozdrowienia
      mlot
      • Gość: Green Re: Do kat-kilofka IP: 195.116.214.* 04.07.01, 15:35
        Znowu sie zaczyna...
        chyba rzeczywiscie czas sie zajac praca... bo na bluzganie na siebie nawzajem wspomnianym jadem i fekaliami szkoda czasu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka