Dodaj do ulubionych

Bartoszewski odmówił Polakom

04.09.11, 08:25
aktynologia.nowyekran.pl/post/25683,bartoszewski-dobre-wiadomosci-dla-s24

Poprosili go o wsparcie w słusznej sprawie ale niestety "profesor" odmówił bo jak stwierdzono
"pan minister W. Bartoszewski nie obejmuje patronatami honorowymi demonstracji i manifestacji.

Z wyrazami szacunku,

Marcin Barcz

Doradca Sekretarza Stanu

Kancelaria Prezesa Rady Ministrów.."
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Dobrze, że nie poparł uwłaczającej godności ludzki 04.09.11, 08:37
      ludzkiej walki o mamonę!
      Chwała mu za to!!
      :)))
      • melepete Re: Dobrze, że nie poparł uwłaczającej godności l 04.09.11, 08:41
        a restytucję mienia żydowskiego popiera? to też wszak uwłacza godności ludzkiej upominać się o to co już RAZ zostało ZAPŁACONE.
        • kaczy_mozdzek No taaak, ale przecież ważna jest POLSKA godność!! 04.09.11, 08:57
          O nią trzeba dbać, chonić i ją hołubić.

Niepolską nie warto się przejmować.
          :)))
          • melepete Re: No taaak, ale przecież ważna jest POLSKA godn 04.09.11, 09:05
            kiedy Polacy upominają się o należna im kasę to wtedy mówicie o "polskiej godności" by zaniechać tym upomnieniom, kiedy Żydzi się upominają o restytucję mienia ( już RAZ zapłaconego) to wtedy jest to słuszna racja.
            • venus99 Re: No taaak, ale przecież ważna jest POLSKA godn 04.09.11, 10:12
              naucz się w końcu polskiego analfabeto.
              • melepete Re: No taaak, ale przecież ważna jest POLSKA godn 04.09.11, 10:14
                venus99 napisał:

> naucz się w końcu polskiego analfabeto.

nie zakumałeś zakuta pało w czym rzecz stąd twój jazgot albo atakując mnie personalnie chcesz odwrócić kotka ogonkiem.Skąd ,my Polacy, to znamy? no skąd moja maleńka mordeczko? ;)
                • simera16 Re: No taaak, ale przecież ważna jest POLSKA godn 04.09.11, 10:31
                  melepete napisała:

> venus99 napisał:
                  >
                  > > naucz się w końcu polskiego analfabeto.
                  >
                  > nie zakumałeś zakuta pało w czym rzecz stąd twój jazgot albo atakując mnie pers
                  > onalnie chcesz odwrócić kotka ogonkiem.Skąd ,my Polacy, to znamy? no skąd moja
                  > maleńka mordeczko? ;)
                  >
                  Z wykopalisk... :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka