mietek.grodecki 10.09.11, 10:32 Ona naprawdę wiele zrobiła dla Polski po tym jak przeszła do PiS. Nic dziwnego że wrogi Ojczyzny chcą ją teraz zlikwidować. Pan Prezes już teraz rozkazał wzmocnić jej ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruski99 Re: Zamach na Nelly Rokitę 10.09.11, 11:17 Mnietku! Podaj z łaski swojej linki do osiągnięć pani Nelly. Chętnie na nią zagłosuję, bo uważam,że tylko ona spowoduje aby wrogi Polski nie rządziły. Czekam na te linki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek A jeszcze Wytłumacz Mnie-e-e-eciu, jak uważasz - 10.09.11, 11:28 - która Ojczyzna jest Ojczyzną Nelly, kiedy on mówi "mój kraj"?! skoro jest Niemką urodzoną i wychowaną w Sowietach, a teraz zgrywa Polkę prawdziwą, bo się zapisał na złość mężowi i bez jego zgody do partii genetycznych "patryjotóf"?! W dzieciństwie i młodości indoktrynowana przez sowiecką propagandę i niemieckich rodziców, po prostu MUSI nienawidzić Polski i polaków. Schultz (Rymkiewicz) pięknie to wyjaśnił i poparł naukowym wywodem w czasie swojego przegranego procesu (całość jest na Jo Tup - jak mówi Mułarczyk). Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Wprawdzie po polsku mówi lepiej niż ty piszesz,ale 10.09.11, 11:30 wątpliwości jednak pozostają. Nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.grodecki Piepszenie, Nelly to także polska żydówka 10.09.11, 13:35 Oprócz tego że to Niemka i Sowietka. A to oznacza, że ma w sobie ziarno patruotyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Nella Rokicina - dalsze cytaty. :))) 10.09.11, 12:10 "Gdyby Jarosław był kobietą, to powiedziałabym, że lepiej by mu było z mężczyzną." Źródło: politbiuro.pl z 12 stycznia 2009 Ja nie znam dzieci, które by głodowały. Jeżeli ktokolwiek zna takie dzieci, to powinien krzyczeć głośno. Nie ma takiego problemu na dzień dzisiejszy w Polsce. Źródło: politbiuro.pl z 8 maja 2008 (dostęp 13 stycznia 2008) "Pani redaktor, bezpłodność nie jest chorobą. To jest wymysł najnowszych naukowców, że bezpłodność jest chorobą. Źródło: politbiuro.pl z 25 czerwca 2009 "Poczułam wstyd, że jestem Niemką." Opis: o incydencie w samolocie Lufthansy, kiedy jej mąż Jan został skuty kajdankami. Źródło: pardon.pl z 17 lutego 2009 "Zaczęłam ich wypytywać, czy mąż będzie mógł czytać książki i czy będzie miał do dyspozycji papier i coś do pisania. Wytłumaczyłam im, że to wystarczy, bo mąż jest intelektualistą." Opis: o zatrzymaniu męża w Monachium. Źródło: pardon.pl z 17 lutego 2009 Cytat o Nelly "Wszystkie polskie i niemieckie drag queenki są zazdrosne, bo Nelli Rokita odbiera im pracę. Nikt nie chce już zapraszać Jacqueliny, Swietłany i innych facetów przebierających się za kobiety. Mają idealne rozwiązanie – Nelli Rokita." Autor: Robert Biedroń Źródło: dziennik.pl z 30 września 2009 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Zamach na Nelly Rokitę 10.09.11, 13:52 Jarkaczowi przysłano POsłańcem 2 naboje od Nagana,Kuchcińskiemu pocztą biały proszek w kopercie a Ziobrowi krzyż na nową drogę życia.Platfusie imperium miłości rozsyła wici? Odpowiedz Link Zgłoś