Dodaj do ulubionych

Jedynie Rostkowski z sensem gada.

14.09.11, 20:31
pouczcie się historii ,a później głos zabierajcie.
Obserwuj wątek
    • lump-1 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 20:35
      Wyznawcy zaraz cię oplują.
      • m.c.hrabia Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 20:37
        mam parasol:)
        • lump-1 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:40
          m.c.hrabia napisał:

> mam parasol:)

Przyda się.:)
          Miałem wątpliwości co do istnienia analfabetyzmu funkcjonalnego.
          Kilka osób z tego forum rozwiało moje wątpliwości.
    • zoil44elwer Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 20:50
      Twórcy Zielonej Wyspy myślą już o zielonych kartach w USA?/JVR:Prezes Wielkiego,Polskiego(?) Banku,był w czasie drańsformacji w MF,poważnie zastanawia się nad załatwieniem Zielonej Karty swoim dzieciom.Dzieci Cimoszki,Radka są już od dawna w USA.
      • simera16 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:05
        zoil44elwer napisał:

> Twórcy Zielonej Wyspy myślą już o zielonych kartach w USA?/JVR:Prezes Wielkiego
        > ,Polskiego(?) Banku,był w czasie drańsformacji w MF,poważnie zastanawia się nad
        > załatwieniem Zielonej Karty swoim dzieciom.Dzieci Cimoszki,Radka są już od daw
        > na w USA.
        >
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,128867216,128868011,Re_Rostowski_grozacy_wojna_wizytowka_prezyden.html
      • douglasmclloyd Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:13
        zoil44elwer napisał:

> Twórcy Zielonej Wyspy myślą już o zielonych kartach w USA?/JVR:Prezes Wielkiego
        > ,Polskiego(?) Banku,był w czasie drańsformacji w MF,poważnie zastanawia się nad
        > załatwieniem Zielonej Karty swoim dzieciom.Dzieci Cimoszki,Radka są już od daw
        > na w USA.

Chyba wystarczy zainwestować milion dolarów i kartę masz. Syn Millera zarobił milion w ciągu jednego dnia.
    • hordol że jak euro zabrakniet o skonczy sie europa 14.09.11, 20:57
      i wybuchnie wojna.
      • zoil44elwer Re: że jak euro zabrakniet o skonczy sie europa 14.09.11, 21:07
        Szwedzi będąc już w UE,odrzucili w referendum Euro.Prezydent Komorowski chce w Polsce wprowadzić euro.Głupie nawija że nie potrzebna jest do tego zgoda Polaków wyrażona w referendum bo Polacy zgodzili się na walutę euro w referendum akcesyjnym.Głowa państwa a nie wie co mówi.
    • never06 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:08
      "Poważnie się zastanawiam nad tym, by uzyskać dla dzieci Zieloną Kartę w USA" - przyznał się dzisiaj Vincent Rostowski podczas wystąpienia na forum Parlamentu Europejskiego. W chwili szczerości minister pokazał, jak zachowa się, gdy w Polsce, w Europie, pojawią się poważne kłopoty. Minister spakuje wtedy walizki i wywiezie dzieci byle dalej w bezpieczne miejsce. A co z dziećmi zwykłych obywateli panie ministrze?
      • cillian1 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:13
        never06 napisał:
        on cytował kogoś - niby znajomego!
        Czy wy umiecie myśleć?
      • porannakawa01 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 02:54
        never06 napisał:

> "Poważnie się zastanawiam nad tym, by uzyskać dla dzieci Zieloną Kartę w USA" -
        > przyznał się dzisiaj Vincent Rostowski podczas wystąpienia na forum Parlamentu
        > Europejskiego.

Usiłujesz wcisnonć nam jak Kaczyński ten wontły kit w ooobyt.
        Wiesz przecie, że to nie o sobie Rostowski mówił.
        Tyś z pisiórków?
        One tak tamfpisie majom.
    • wujaszek_joe Odważny człowiek 14.09.11, 21:31
      czasem warto potrząsnąć opinia społeczną, żeby zobaczyła co sie dzieje i jakie mogą być konsekwencje rozpadu UE
      • m.c.hrabia Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:35
        wujaszek_joe napisał:

> czasem warto potrząsnąć opinia społeczną, żeby zobaczyła co sie dzieje i jakie
        > mogą być konsekwencje rozpadu UE

DOKŁADNIE

AMEN
      • lump-1 Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:42
        wujaszek_joe napisał:

> czasem warto potrząsnąć opinia społeczną, żeby zobaczyła co sie dzieje i jakie
        > mogą być konsekwencje rozpadu UE

To prawda, szkoda, że "opinia" prezentuje taki poziom jak wielu z tego forum.
        • m.c.hrabia Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:45
          lump-1 napisał:

>
          > To prawda, szkoda, że "opinia" prezentuje taki poziom jak wielu z tego forum.

ta, szczególnie opinia tzw "womanstrimu blond"

myślisz ,że Monika tu pisuje:)
          • lump-1 Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:52
            Możliwe, nie zastanawiam się nad takimi pierdołami.
        • zoil44elwer Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:46
          Porównaj "opinie" o UE wyrażone przez Tuska na Forum PE 2 tygodnie temu i opinie JVR.
          • lump-1 Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:54
            zoil44elwer napisał:

> Porównaj "opinie" o UE wyrażone przez Tuska na Forum PE 2 tygodnie temu - niezbędny optymizm.

> i opinie JVR. - ostrzeżenie przed skutkami bezczynności/ lekceważenia sytuacji.
          • wujaszek_joe Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:55
            Nie wiem co mówił Tusk. Ale od brudnej roboty to właśnie jest minister finansów.
            Chyba że się na to miejsce da uległą Gilowską, o jej poprzedniczce nie wspomnę
    • qqazz Ameryki nie odkrył 14.09.11, 22:00
      tego typu przestrogi mozna słyszeć juz od lat, tylko inni czesto upatruja źródła przyszłego konfliktu w tym co Vincent uwaza za ratunek przed nim.

pozdrawiam
    • lionold Re: Poważna korekta 14.09.11, 22:04
      ROSTOWSKI!
    • bard333 tja... 14.09.11, 22:23
      minister wysyła dzieci do Ameryki a sam pewnie siedzi na walizkach... zajebiście brzmi i zwiastuje przepiękną przyszłość naszemu krajowi. Nie widzisz oczywiście problemu, że człowiek zajmujący sie moimi (między innymi) pieniędzmi przewiduje wojne i wg mnie zamiast martwić się polska gospodarką i naszym długiem, bedzie myslał o swojej rodzinie i jak ja zabezpieczyc przed wojną...

A najlepszy jest jego kolega, "prezes dużego banku w Polsce", który dla nas przewiduje podobną przyszłość, to na jakiej zasadzie ten bank będzie chciał udzielac kredytów przedsiebiorcom i zwykłym ludziom np na mieszkania, skoro za chwile i tak to wszystko szlag trafi...?

czy ten człowiek jeszcze kontroluje co bredzi? Czy ten śmieszny człowieczek z wytrzeszczonymi gałami i zaciśnięta szczęką kontroluje cos jeszcze prócz swoich gaci...?

ale do kogo to mówie...;)) jak grochem o ściane... wiem, wiem... suche pyry żreć będziesz byle tylko rostowski w spokoju mógł opowiadać swoje banialuki i marnować moje (między innymi) pieniądze...
      • zoil44elwer Re: tja... 14.09.11, 22:30
        Syn zrobił Donalda dziadkiem a Donald z Vincentem zrobią Polaków dziadami?
        • wariant_b Re: tja... 14.09.11, 22:36
          zoil44elwer napisał:
          > Syn zrobił Donalda dziadkiem ...

A matka natura prezesa pana ciotką..
        • bard333 Re: tja... 14.09.11, 22:40
          już zrobili...
      • porannakawa01 Re: tja... 15.09.11, 02:56
        bard333 napisał:

> minister wysyła dzieci do Ameryki a sam pewnie siedzi na walizkach... zajebiści
        > e brzmi i zwiastuje przepiękną przyszłość naszemu krajowi. Nie widzisz oczywiśc
        > ie problemu, że człowiek zajmujący sie moimi (między innymi) pieniędzmi przewid
        > uje wojne i wg mnie zamiast martwić się polska gospodarką i naszym długiem, bed
        > zie myslał o swojej rodzinie i jak ja zabezpieczyc przed wojną...
        >
        > A najlepszy jest jego kolega, "prezes dużego banku w Polsce", który dla nas prz
        > ewiduje podobną przyszłość, to na jakiej zasadzie ten bank będzie chciał udziel
        > ac kredytów przedsiebiorcom i zwykłym ludziom np na mieszkania, skoro za chwile
        > i tak to wszystko szlag trafi...?
        >
        > czy ten człowiek jeszcze kontroluje co bredzi? Czy ten śmieszny człowieczek z w
        > ytrzeszczonymi gałami i zaciśnięta szczęką kontroluje cos jeszcze prócz swoich
        > gaci...?
        >
        > ale do kogo to mówie...;)) jak grochem o ściane... wiem, wiem... suche pyry żre
        > ć będziesz byle tylko rostowski w spokoju mógł opowiadać swoje banialuki i marn
        > ować moje (między innymi) pieniądze...

I następny co to usiłuj wcisnonć nam jak Kaczyński ten wontły kit w ooobyt.
        Wiesz przecie, że to nie o sobie Rostowski mówił.
        Tyś z pisiórków?
        One tak tamfpisie majom.
    • woda_woda Że co, przepraszam ? 14.09.11, 22:27
      m.c.hrabia napisał:

> pouczcie się historii

Sam w to nie wierzysz, co napisałeś.
      • porannakawa01 Re: Że co, przepraszam ? 15.09.11, 02:57
        woda_woda napisała:

> m.c.hrabia napisał:
        >
        > > pouczcie się historii
        >
        > Sam w to nie wierzysz, co napisałeś.

Zajrzyj w historię Bałkanów.
        I przyjmij do wiadomości, że Polak przed szkodą, i po szkodzie głupi.
        I skończ z tą głupia i poniżajacą nas tradycją!
    • xyz0xyz Nie będziemy umierać za UE! 15.09.11, 07:54
      min. Rostowski na wypadek wojny nich sam idzie w kamasze! to nie nasza "wojna"
    • allspice Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 08:12
      m.c.hrabia napisał:

> pouczcie się historii ,a później głos zabierajcie.

Oczywiscie,że ma rację.Taki głos rozsądku w trudnych czasach jest potrzebny.Dziwne,ze
      to właśnie u nas pojawiły się głosy krytyki .Ale cóż,kampania przysłania logiczne myslenie
      niektórych polityków z PiS i z SLD.
      • wariant_b Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 08:44
        allspice napisała:
        > Dziwne,ze to właśnie u nas pojawiły się głosy krytyki.

To akurat dziwi najmniej.
        Odezwali się ci, przed którymi Vincent przestrzegał.

--
        Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
        • zoil44elwer Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 10:24
          Premier na rozpoczęcie prezydencji a prezydent tydzień temu nie ostrzegali przed krachem u wojną w UE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka