m.c.hrabia 14.09.11, 20:31 pouczcie się historii ,a później głos zabierajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lump-1 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 20:35 Wyznawcy zaraz cię oplują. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:40 m.c.hrabia napisał: > mam parasol:) Przyda się.:) Miałem wątpliwości co do istnienia analfabetyzmu funkcjonalnego. Kilka osób z tego forum rozwiało moje wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 20:50 Twórcy Zielonej Wyspy myślą już o zielonych kartach w USA?/JVR:Prezes Wielkiego,Polskiego(?) Banku,był w czasie drańsformacji w MF,poważnie zastanawia się nad załatwieniem Zielonej Karty swoim dzieciom.Dzieci Cimoszki,Radka są już od dawna w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:05 zoil44elwer napisał: > Twórcy Zielonej Wyspy myślą już o zielonych kartach w USA?/JVR:Prezes Wielkiego > ,Polskiego(?) Banku,był w czasie drańsformacji w MF,poważnie zastanawia się nad > załatwieniem Zielonej Karty swoim dzieciom.Dzieci Cimoszki,Radka są już od daw > na w USA. > forum.gazeta.pl/forum/w,28,128867216,128868011,Re_Rostowski_grozacy_wojna_wizytowka_prezyden.html Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:13 zoil44elwer napisał: > Twórcy Zielonej Wyspy myślą już o zielonych kartach w USA?/JVR:Prezes Wielkiego > ,Polskiego(?) Banku,był w czasie drańsformacji w MF,poważnie zastanawia się nad > załatwieniem Zielonej Karty swoim dzieciom.Dzieci Cimoszki,Radka są już od daw > na w USA. Chyba wystarczy zainwestować milion dolarów i kartę masz. Syn Millera zarobił milion w ciągu jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol że jak euro zabrakniet o skonczy sie europa 14.09.11, 20:57 i wybuchnie wojna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: że jak euro zabrakniet o skonczy sie europa 14.09.11, 21:07 Szwedzi będąc już w UE,odrzucili w referendum Euro.Prezydent Komorowski chce w Polsce wprowadzić euro.Głupie nawija że nie potrzebna jest do tego zgoda Polaków wyrażona w referendum bo Polacy zgodzili się na walutę euro w referendum akcesyjnym.Głowa państwa a nie wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
never06 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:08 "Poważnie się zastanawiam nad tym, by uzyskać dla dzieci Zieloną Kartę w USA" - przyznał się dzisiaj Vincent Rostowski podczas wystąpienia na forum Parlamentu Europejskiego. W chwili szczerości minister pokazał, jak zachowa się, gdy w Polsce, w Europie, pojawią się poważne kłopoty. Minister spakuje wtedy walizki i wywiezie dzieci byle dalej w bezpieczne miejsce. A co z dziećmi zwykłych obywateli panie ministrze? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 14.09.11, 21:13 never06 napisał: on cytował kogoś - niby znajomego! Czy wy umiecie myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 02:54 never06 napisał: > "Poważnie się zastanawiam nad tym, by uzyskać dla dzieci Zieloną Kartę w USA" - > przyznał się dzisiaj Vincent Rostowski podczas wystąpienia na forum Parlamentu > Europejskiego. Usiłujesz wcisnonć nam jak Kaczyński ten wontły kit w ooobyt. Wiesz przecie, że to nie o sobie Rostowski mówił. Tyś z pisiórków? One tak tamfpisie majom. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Odważny człowiek 14.09.11, 21:31 czasem warto potrząsnąć opinia społeczną, żeby zobaczyła co sie dzieje i jakie mogą być konsekwencje rozpadu UE Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:35 wujaszek_joe napisał: > czasem warto potrząsnąć opinia społeczną, żeby zobaczyła co sie dzieje i jakie > mogą być konsekwencje rozpadu UE DOKŁADNIE AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:42 wujaszek_joe napisał: > czasem warto potrząsnąć opinia społeczną, żeby zobaczyła co sie dzieje i jakie > mogą być konsekwencje rozpadu UE To prawda, szkoda, że "opinia" prezentuje taki poziom jak wielu z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:45 lump-1 napisał: > > To prawda, szkoda, że "opinia" prezentuje taki poziom jak wielu z tego forum. ta, szczególnie opinia tzw "womanstrimu blond" myślisz ,że Monika tu pisuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:52 Możliwe, nie zastanawiam się nad takimi pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:46 Porównaj "opinie" o UE wyrażone przez Tuska na Forum PE 2 tygodnie temu i opinie JVR. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:54 zoil44elwer napisał: > Porównaj "opinie" o UE wyrażone przez Tuska na Forum PE 2 tygodnie temu - niezbędny optymizm. > i opinie JVR. - ostrzeżenie przed skutkami bezczynności/ lekceważenia sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Odważny człowiek 14.09.11, 21:55 Nie wiem co mówił Tusk. Ale od brudnej roboty to właśnie jest minister finansów. Chyba że się na to miejsce da uległą Gilowską, o jej poprzedniczce nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Ameryki nie odkrył 14.09.11, 22:00 tego typu przestrogi mozna słyszeć juz od lat, tylko inni czesto upatruja źródła przyszłego konfliktu w tym co Vincent uwaza za ratunek przed nim. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 tja... 14.09.11, 22:23 minister wysyła dzieci do Ameryki a sam pewnie siedzi na walizkach... zajebiście brzmi i zwiastuje przepiękną przyszłość naszemu krajowi. Nie widzisz oczywiście problemu, że człowiek zajmujący sie moimi (między innymi) pieniędzmi przewiduje wojne i wg mnie zamiast martwić się polska gospodarką i naszym długiem, bedzie myslał o swojej rodzinie i jak ja zabezpieczyc przed wojną... A najlepszy jest jego kolega, "prezes dużego banku w Polsce", który dla nas przewiduje podobną przyszłość, to na jakiej zasadzie ten bank będzie chciał udzielac kredytów przedsiebiorcom i zwykłym ludziom np na mieszkania, skoro za chwile i tak to wszystko szlag trafi...? czy ten człowiek jeszcze kontroluje co bredzi? Czy ten śmieszny człowieczek z wytrzeszczonymi gałami i zaciśnięta szczęką kontroluje cos jeszcze prócz swoich gaci...? ale do kogo to mówie...;)) jak grochem o ściane... wiem, wiem... suche pyry żreć będziesz byle tylko rostowski w spokoju mógł opowiadać swoje banialuki i marnować moje (między innymi) pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: tja... 14.09.11, 22:30 Syn zrobił Donalda dziadkiem a Donald z Vincentem zrobią Polaków dziadami? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: tja... 14.09.11, 22:36 zoil44elwer napisał: > Syn zrobił Donalda dziadkiem ... A matka natura prezesa pana ciotką.. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: tja... 15.09.11, 02:56 bard333 napisał: > minister wysyła dzieci do Ameryki a sam pewnie siedzi na walizkach... zajebiści > e brzmi i zwiastuje przepiękną przyszłość naszemu krajowi. Nie widzisz oczywiśc > ie problemu, że człowiek zajmujący sie moimi (między innymi) pieniędzmi przewid > uje wojne i wg mnie zamiast martwić się polska gospodarką i naszym długiem, bed > zie myslał o swojej rodzinie i jak ja zabezpieczyc przed wojną... > > A najlepszy jest jego kolega, "prezes dużego banku w Polsce", który dla nas prz > ewiduje podobną przyszłość, to na jakiej zasadzie ten bank będzie chciał udziel > ac kredytów przedsiebiorcom i zwykłym ludziom np na mieszkania, skoro za chwile > i tak to wszystko szlag trafi...? > > czy ten człowiek jeszcze kontroluje co bredzi? Czy ten śmieszny człowieczek z w > ytrzeszczonymi gałami i zaciśnięta szczęką kontroluje cos jeszcze prócz swoich > gaci...? > > ale do kogo to mówie...;)) jak grochem o ściane... wiem, wiem... suche pyry żre > ć będziesz byle tylko rostowski w spokoju mógł opowiadać swoje banialuki i marn > ować moje (między innymi) pieniądze... I następny co to usiłuj wcisnonć nam jak Kaczyński ten wontły kit w ooobyt. Wiesz przecie, że to nie o sobie Rostowski mówił. Tyś z pisiórków? One tak tamfpisie majom. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Że co, przepraszam ? 14.09.11, 22:27 m.c.hrabia napisał: > pouczcie się historii Sam w to nie wierzysz, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Że co, przepraszam ? 15.09.11, 02:57 woda_woda napisała: > m.c.hrabia napisał: > > > pouczcie się historii > > Sam w to nie wierzysz, co napisałeś. Zajrzyj w historię Bałkanów. I przyjmij do wiadomości, że Polak przed szkodą, i po szkodzie głupi. I skończ z tą głupia i poniżajacą nas tradycją! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz0xyz Nie będziemy umierać za UE! 15.09.11, 07:54 min. Rostowski na wypadek wojny nich sam idzie w kamasze! to nie nasza "wojna" Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 08:12 m.c.hrabia napisał: > pouczcie się historii ,a później głos zabierajcie. Oczywiscie,że ma rację.Taki głos rozsądku w trudnych czasach jest potrzebny.Dziwne,ze to właśnie u nas pojawiły się głosy krytyki .Ale cóż,kampania przysłania logiczne myslenie niektórych polityków z PiS i z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 08:44 allspice napisała: > Dziwne,ze to właśnie u nas pojawiły się głosy krytyki. To akurat dziwi najmniej. Odezwali się ci, przed którymi Vincent przestrzegał. -- Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jedynie Rostkowski z sensem gada. 15.09.11, 10:24 Premier na rozpoczęcie prezydencji a prezydent tydzień temu nie ostrzegali przed krachem u wojną w UE. Odpowiedz Link Zgłoś