dosiabr 25.09.11, 22:35 Przeciez PO PIS to glupota, no wiec naszla mnie ochota, zeby poprzec Palikota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosiabr Re: Palikot 26.09.11, 01:14 mam więcej; Pogonie rzadowi kota, kiedy popre Palikota! lub Ruszy robota za palikota! ewentualnie; Nie wyrzuc głosu do błota - lepiej poprzyj Palikota! Mam więcej: Pogonię rzadowi kota, kiedy popre Palikota! lub Ruszy robota za Palikota! ewentualnie: Nie wyrzuc głosu do błota, lepeij poprzyj Palikota! Czarysław Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Palikot 28.09.11, 14:26 Polska to cały czas jeden wielki kabaret. Ludzie.!!!!! Sejm to nie jest kabaret a miejsce klaunów i prześmiewców jest zupełnie gdzie indziej. Nie wiecie do czego służy Sejm.? Uczniowie podstawówki wiedzą więcej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green_bonobo Re: Palikot 28.09.11, 19:21 Przyjacieluameryki, czy nie słyszałeś o ludziach, którzy są w stanie wykonywać dobrze więcej niż jedno zajęcie w swoim życiu? Reagan był znakomitym aktorem i prezydentem, Bloomberg - przedsiębiorcą i gubernatorem, Tusk - czyścicielem szyb i politykiem. Palikot był dobrym clownem a teraz jest znakomitym działaczem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr123456n Re: Palikot 29.09.11, 04:31 Jak wyborcy moga posprzatac sejm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5% poparcia dla Palikota oznacza wyrzucenie z parlamentu 23 poslow i zastapienie ich nowymi.Kazdy nastepny jeden procent dla Palikota to 4,6 czerwonych kartek dla starego sejmu wiecej.100% to 100 czerwonych kartek i NOWY sejm. Palikot to dzis jak ten zloty rog z powiesci .Jesli ktos potrafi opanowac swoja niechec do samego Palikota to jest to jakas alternatywa do skostnialego ukladu politycznego w sejmie ,patu trwajacego kilka lat . Mlodzi do urn ,ale 100% na Palikota czy ktos go lubi czy nie,ale dzis jest on narzedziem do ukaranie tych co odpowiadaja jak wygloda dzis Polska.Rozsylajcie SMS -y :Kazdy 1% glosow oddanych na Palikota to wyrzucenie 4.6 starych poslow,Niech Wam pokaza jak mozna zyc zdala od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś