Dodaj do ulubionych

red. T. Lis - wielkie dzięki

10.10.11, 18:15
pomyślałam sobie, że gdyby nie zeszłotygodniowy wywiad Tomasza Lisa z Jarosławem Kaczyńskim to kto wie co by było...

a więc: panie redaktorze, wielkie dzięki w imieniu własnym i znajomych
za wywiad, nerwy na wodzy i spokój
oraz za to, że pan ten fragment o Merkel wykopał
a może po prostu dokładnie przeczytał
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:20
      Jeśli pozwolisz, to chciałbym się przyłączyć do podziękowań, wg mnie red T. Lis zrobił kawał dobrej roboty...
      • ostrygojadek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:21
        No to i ja się przyłączę: z całego serca wam dziękuję, tow. Tomaszu :)
        • ave.duce Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:59
          ... Ostrygojadek ... ostry jak brzytwa ;)
    • ostrygojadek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:20
      Lis tym wywiadem poległ jako dziennikarz. Kiedyś za podobny wywiad Gembarowskiego wyrzucili z telewizji. Jednak słaba waluta wypiera dobrą i Lisowi włos z głowy nie spadnie.
      • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:24
        ostrygojadek napisał:

> Lis tym wywiadem poległ jako dziennikarz.

niby dlaczego?
        bo zapytał prezesa o cytat z jego książki i poprosił o wytłumaczenie co prezes miał na myśli?
        • snajper55 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 19:24
          scoutek napisała:

> niby dlaczego?
          > bo zapytał prezesa o cytat z jego książki i poprosił o wytłumaczenie co prezes
          > miał na myśli?

Tak, to był cios poniżej pasa. PRzecież powszechnie wiadomo, że Prezes przed wyborami nie miał czasu tej książki przeczytać.

Podobno teraz w PiS szukają tego, który fragment o Merkel napisał. To podobno śpioch PO i Układu.

S.
          • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 19:30
            snajper55 napisał:
            > Podobno teraz w PiS szukają tego, który fragment o Merkel napisał. To podobno ś
            > pioch PO i Układu.

taki gejbomber?
      • mike.recz Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:40
        ostrygojadek napisał:

> Lis tym wywiadem poległ jako dziennikarz. Kiedyś za podobny wywiad Gembarowskie
        > go wyrzucili z telewizji. Jednak słaba waluta wypiera dobrą i Lisowi włos z gło
        > wy nie spadnie.

Nie ściemniaj, że poległ ponieważ środowisko prezia od wielu lat go nie lubiło, a ten wywiad nic nie zmienił.
        Gembarowski odszedł kilka lat po tym wywiadzie z Krzaklewskim po zmianie władz
        w telewizji gdy przyszli ludzie Dworaka.
    • woda_woda Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:21
      scoutek napisała:

> pomyślałam sobie, że gdyby nie zeszłotygodniowy wywiad Tomasza Lisa z Jaros
      > ławem Kaczyńskim to kto wie co by było...

Pomyślałąm sobie wczoraj dokładnie to samo :)
      • ostrygojadek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:23
        > Pomyślałąm

Niesamowite...
        • czan-dra Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:26
          ostrygojadek napisał:

> > Pomyślałąm
          >
          > Niesamowite...

No faktycznie, bo kto pisze POMYŚLAŁĄM, tylko znane mi nieuki z PiS-u...
          Ortografia synku, ortografia...
    • off_nick Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:24
      scoutek napisała:

Niesamowite, to Ty?:)
      • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:26
        off_nick napisała:

> scoutek napisała:
        >
        > Niesamowite, to Ty?:)

wiesz, że nie
        • off_nick Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:34
          scoutek napisała:
          > wiesz, że nie

A to bardzo przepraszam, konwencja wiernopoddańcza tego adresu mnie zmyliła.
          Jeszcze raz przepraszam.
          • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:41
            czy zawsze musicie z grubej rury?
            jak ktoś jest normalny i dogaduje się s dotychczasowym wrogiem/przeciwnikiem to nazywacie to poddaństwem
            jak ktoś utrzymuje normalne układy międzynarodowe to słyszy, że tworzy kondominium
            wreszcie jak dziękuję za coś to słyszę o wiernopoddańczej konwencji

ale właściwie czemu się dziwię, jak wasz guru powinien podziękować - nie robi tego, jak ma przeprosić tym bardziej nie

powiedz szczerze: to godność, honor? czy po prostu zwykłe chamstwo i brak wychowania?
    • mike.recz Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:41
      Nie wiem czy to spotkanie w TV miało jakiś wpływ na przebieg wyborów, osobiście w to wątpię.
      • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:43
        mike.recz napisał:

> Nie wiem czy to spotkanie w TV miało jakiś wpływ na przebieg wyborów, osobiście
        > w to wątpię.

IMHO miał wpływ, przyjrzyj się sondażom
        Lis wyjął cytat o Merkel i zaczął się zjazd notowań PiS
        to był dziadek z Wehrmachtu w innej, międzynarodowej wersji
        • mike.recz Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 19:03
          Kaczyński dał ciała zostawiając temat w wywiadzie udzielonym Newsweekowi:

"Newsweek: W książce napisał pan, że kanclerstwo Angeli Merkel nie było wynikiem czystego zbiegu okoliczności, i że jej celem jest podporządkowanie Polski Niemcom. Kto zrobił Merkel kanclerzem?

Kaczyński: Ona wie, co ja chcę przez to powiedzieć. Tyle wystarczy.

Newsweek: Stasi, bezpieka z byłego NRD, chyba jej na czele zjednoczonych Niemiec nie postawiła?
          Kaczyński: Zostawmy tę sprawę".

I od tego faktycznie zaczęła się ta pompowana bardziej niż to warte afera.
          Zamiast ostro przeciąć takie spekulacje już wtedy, to zachował się jak miękka faja
          i to zostawił tak jak to wygląda.

Nie chce mi się dłubać w sondażach ponieważ jestem wobec nich bardzo nieufny
          a nie chcę się też kłócić ponieważ być może nie mam racji. Nie chce mi się jednak
          wierzyć aby taka przewaga w zwycięstwie PO wzięła się z tego. Może Lis jakiś tam kamyk dołożył, a może nie.
          • gat45 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 19:11
            mike.recz napisał:

[...]
            >
            > Nie chce mi się dłubać w sondażach ponieważ jestem wobec nich bardzo nieufny
            > a nie chcę się też kłócić ponieważ być może nie mam racji. Nie chce mi się jedn
            > ak
            > wierzyć aby taka przewaga w zwycięstwie PO wzięła się z tego. Może Lis jakiś ta
            > m kamyk dołożył, a może nie.

Według mnie dołożył niemało. Osobiście znam kilka osób, którym jego program odświeżył wspomnienia sprzed lat kilku i poszły głosować mimo deklarowanej wcześniej absencji. Jestem pewna, że przypomnienie tego zapaszku kalumnii i insynuacji pogoniło do urn sporo osób, które inaczej by się nie pofatygowały.
          • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 19:17
            powiem ci, że ta afera z Merkel nie jest znowu taka dęta
            wiem, ze po tamtej stronie granicy cała sprawa została odebrana bardzo negatywnie

wiem, co Kaczyński powiedział Newsweekowi, ale błędem Kaczyńskiego nie było nawet to, ze to napisał, ale to jak zareagował na pytanie Lisa
            to była osobista napaść na dziennikarza (czy pan nie zna polskiego?) oraz następnego dnia chamska odzywka do innego dziennikarza (czy pan jest z polskim czy niemieckim dziennikarzem?)
            przypomniał wszystkim starego zakompleksionego faceta, którym panprezes jest i nigdy nie przestał być
            • ave.duce Po prostu spadła Prezesowi maska ... 10.10.11, 19:19
            • mike.recz gat45 & scoutek 10.10.11, 19:24
              Przyznaję rację ponieważ nie mam żadnych argumentów poza własnym
              przeczuciem i przekonaniem.

Akcja medialna dziadek z Wermachtu bis.
              • gat45 Re: gat45 & scoutek 10.10.11, 19:27
                W moim przypadku to też tylko własne odczucie - oprócz tych kilku konkretnych osób, o których wspomniałam. Ale zawsze przyjemnie jest komuś podziękować, więc redaktorowi Lisowi dziękuję :)
                • mike.recz Re: gat45 & scoutek 10.10.11, 21:09
                  Ja wciąż mam wrażenie, że ten moment gdy PiS w sondażach był na równo bądź przeważał był naciągany i puszczony właśnie do straszenia ludzi.
              • scoutek Re: gat45 & scoutek 10.10.11, 19:32
                mike.recz napisał:

> Przyznaję rację ponieważ nie mam żadnych argumentów poza własnym
                > przeczuciem i przekonaniem.
                >
                > Akcja medialna dziadek z Wermachtu bis.

ale ja też tak mam!!!!
                piszę co czuję i myślę
                tak mi wyszło i postanowiłam podziękować
    • areyoubetter Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 18:46

Zgadza się. To był moment przełomowy.
      I ja dziękuję.
      • ave.duce I jeszcze unikanie 10.10.11, 19:18
        przez Kaczyńskiego debaty z Tuskiem. Dodawszy 1 + 1 > znam takich, którzy dopiero po uzyskaniu wyniku poszli głosować.
      • horpyna4 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 19:35
        Myślę, że warto też podziękować... Fotydze. Zrobiła niechcący kawał dobrej roboty pokazując, jak to biednemu mężusiowi nie wyszło "kręcenie lodów". I przy okazji potwierdzając kolejny raz swój poziom inteligencji.

No i się rypło - nie tylko "układ" mieli u siebie, ale "kręcenie lodów" również. A tak jazgotali, że to specjalność PO.
    • snajper55 Dołączam się (wols.: dołanczam się) 10.10.11, 19:27
      Jednak przed przyszłymi wyborami to już nie przejdzie. Prezes będzie się chował w mysiej dziurze nie tylko przed debatami z konkurentami ale także przed wywiadami z dziennikarzami. No, poza "dziennikarzami" z Waszego Dziennika czy GazPolu, oczywiście.

S.
      • ewa9717 Re: Dołączam się (wols.: dołanczam się) 10.10.11, 19:44
        Ale to własciwie miła cecha panprezeska, że zawsze popuszcza przed metą ;)
        • snajper55 Re: Dołączam się (wols.: dołanczam się) 12.10.11, 13:23
          ewa9717 napisała:

> Ale to własciwie miła cecha panprezeska, że zawsze popuszcza przed metą ;)

To jest ponad jego siły. Tyle okazji aby kogoś opluć a on musi udawać, że jest kulturalny. No nie wytrzymuje. Zrozummy człowieka. ;)

S.
    • bryt.bryt JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 19:45
      scoutek napisała:

> pomyślałam sobie, że gdyby nie zeszłotygodniowy wywiad Tomasza Lisa z Jaros
      > ławem Kaczyńskim to kto wie co by było...
      (...)

Ja od poczatku bylem przekonany, ze to byl punkt zwrotny kampanii. To byl kolejny wystep telewizyjny JK, ktory spowodowal jego kleske.
      • scoutek Re: JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 20:02
        bryt.bryt napisał:
        > Ja od poczatku bylem przekonany, ze to byl punkt zwrotny kampanii. To byl kolej
        > ny wystep telewizyjny JK, ktory spowodowal jego kleske.

oj tam oj tam
        gdyby to była Lichocka, Sakiewicz, Warzecha, Lisicki, Wildstein, Karnowskie, Pospieszalski itd. to dałby radę
        • gat45 Re: JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 20:17
          scoutek napisała:

>
          > oj tam oj tam
          > gdyby to była Lichocka, Sakiewicz, Warzecha, Lisicki, Wildstein, Karnowskie, Po
          > spieszalski itd. to dałby radę
          >

Nawet wszystkim kupą ! A co !
        • magdolot Re: JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 20:26
          Siur, Lis siedział mu na klatce i przyciskał, konkretem pętał niemiłosiernie.

Mnie się podobało, małż wybrzydzał, Gazeta wybrzydzała, a ja ciągle nie. Potem małż przyszedł z sondażem i złożył samokrytykę.
          :)))
        • bryt.bryt Re: JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 22:25
          scoutek napisała:

> bryt.bryt napisał:
          > > Ja od poczatku bylem przekonany, ze to byl punkt zwrotny kampanii. To byl
          > kolej
          > > ny wystep telewizyjny JK, ktory spowodowal jego kleske.
          >
          > oj tam oj tam
          > gdyby to była Lichocka, Sakiewicz, Warzecha, Lisicki, Wildstein, Karnowskie, Po
          > spieszalski itd. to dałby radę

Wystarczylby "drapiezny" Rymanowski z wrazej TVN24.
      • boblebowsky Re: JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 20:25
        > Ja od poczatku bylem przekonany, ze to byl punkt zwrotny kampanii. To byl kolej
        > ny wystep telewizyjny JK, ktory spowodowal jego kleske.

A ja bym akurat nie przeceniał tego występu choć był istotny. Uważam że to był jednak tylko gwóźdź do trumny.
        • bryt.bryt Re: JK nie daje rady w telewizji 10.10.11, 22:29
          boblebowsky napisał:

> > Ja od poczatku bylem przekonany, ze to byl punkt zwrotny kampanii. To byl
          > kolej
          > > ny wystep telewizyjny JK, ktory spowodowal jego kleske.
          >
          > A ja bym akurat nie przeceniał tego występu choć był istotny. Uważam że to był
          > jednak tylko gwóźdź do trumny.

A ja uwazam, ze to byl nie gwozdz, ale punkt zwrotny, prolog do dalszych wydarzen. Sama rozmowa miala znaczenie w postrzeganiu JK, ale przede wszystkim spowodowala, ze JK puscily nerwy i sam popelnial bledy w kolejnych dniach. I jego ludzie (popelniali). Mysle, ze bez Lisa nie byloby pytania o niemiecka redakcje. Nie byloby wypowiedzi Waszczykowskiego. Nie byloby glownego przekazu ostatniego tygodnia, czyli niemieckiej fobii Prezesa.
          • scoutek Re: JK nie daje rady w telewizji 11.10.11, 08:08
            bryt.bryt napisał:
            > Mysle, ze bez Lisa nie byloby pytania o niemiecka redakcje. N
            > ie byloby wypowiedzi Waszczykowskiego. Nie byloby glownego przekazu ostatniego
            > tygodnia, czyli niemieckiej fobii Prezesa.

i że elegancko zamknę watek: howgh!
    • lump-1 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 20:27
      Moim zdaniem nie miał ten wywiad dużego znaczenia.
      PIS dostał "swoje" 30% a PO "swoje" 40%.
      Frekwencja też nie była rewelacyjna.
      Panprezes chciał zagrać na antyniemieckiej fobii sporej części społeczeństwa, na szczęście numer z Merkel w roli "dziadka z Wehrmachtu" po prostu się nie udał.
      Nie można wykluczyć, że Lis został wykorzystany.

• scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 20:31
        ump-1 napisał
        > Nie można wykluczyć, że Lis został wykorzystany.

przez?
        gadaj a nie jak prezes
        • lump-1 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 10.10.11, 20:38
          Przez kogoś z PIS.
          Tylko PIS miał interes w "odpaleniu" Merkel- przestraszyć i zagnać do urny.
          To tylko gdybanie ale Panprezes nie bez powodu w książce wypowiada się o Merkel obok Jakubiak, Kluzik i Szczypińskiej.
          PO niczego nie ugrało.
    • wylogowany.pielegniarz Nie upatrywałbym w tym jakiegoś znaczenia 10.10.11, 20:31
      Nawet nie mam pewności czy te rzekome zbliżenie w wynikach sondażowych PO i PiSu na tydzień przed wyborami było czymś rzeczywistym czy tylko wydmuszką, spowodowaną niedokładnymi badaniami.
      • lump-1 Re: Nie upatrywałbym w tym jakiegoś znaczenia 10.10.11, 20:46
        wylogowany.pielegniarz napisał:

> Nawet nie mam pewności czy te rzekome zbliżenie w wynikach sondażowych PO i PiS
        > u na tydzień przed wyborami było czymś rzeczywistym czy tylko wydmuszką, spowod
        > owaną niedokładnymi badaniami.

Stawiam na wydmuszkę.
        • wilk_z_wolfow Re: Nie upatrywałbym w tym jakiegoś znaczenia 10.10.11, 21:24
          lump-1 napisał:

> Stawiam na wydmuszkę.

Czyli tandem Ziobro-Kurski .
          • lump-1 Re: Nie upatrywałbym w tym jakiegoś znaczenia 10.10.11, 21:30
            wilk_z_wolfow napisał:

> Czyli tandem Ziobro-Kurski .

Możliwe- oni wkrótce "załatwią" Panaprezesa.
    • zofiakatoliczka [...] 10.10.11, 21:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tadzap Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 11.10.11, 09:22
      III rp - rzeczPOsPOlita dla Ciemniaków.
      • ave.duce Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:09
        IV RP - RzeczPi$polita dla Ziemniaków.
    • mike.recz Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 11:55
      W odpowiedzi na skargę członkiń Rady Programowej TVP SA, Barbary Bubuli i Bożeny Walewskiej, zarzucających red. Tomaszowi Lisowi złamanie w rozmowie z Jarosławem Kaczyńskim (w programie TVP 2 „Tomasz Lis na żywo” – 3 października br.) wszystkich zasad Karty Etycznej Mediów, Rada Etyki Mediów oświadcza, że nie podziela tej oceny i nie znajduje podstaw dla zawartych w niej zarzutów.

Program „Tomasz Lis na żywo” ma charakter autorski. Dziennikarz, gospodarz takiego programu, decyduje o sposobie jego prowadzenia, a także o tym, jak dalece ujawni swoje poglądy polityczne. Jarosław Kaczyński, godząc się na wywiad tuż przed wyborami, musiał być przygotowany na to, że dziennikarz zada mu w imieniu wyborców trudne pytania. Wywiad z szefem głównej partii opozycyjnej nie sprowadza się przecież do rejestrowania wypowiedzi polityka, do czego wystarczyłby mikrofon, ale wymaga też dociekania tego, czego indagowany nie mówi, lub nie chce powiedzieć. Granica, której dziennikarz nie może przekroczyć, to dobra osobiste interlokutora. Zdaniem REM, nie zostały one naruszone.
      ekai.pl/wydarzenia/x46974/lis-moze-spac-spokojnie/
      I tyle na ten temat.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:12
        Skandaliczna decyzja usłużnej reżimowi rady.
        • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:15
          Obraza, szacun:))))))))))))))
          • scoutek Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:16
            Obraza, Ty wiesz co giwi właśnie siekła:)))
    • purchawkapuknieta Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:25
      :D
      chciałabym coś zaszczekać, czy zagęgać, ale nie mogę :D

Tomaszu "Niech Nas Pan Ratuje Panie Prezydencie" Lisie! Również dziękuję :D W imieniu swoim, rodziny, przyjaciół i pani z warzywniaka :D
    • twoj.psychiatra Scoutek - a dla mnie Lis to Cienias 12.10.11, 12:32
      Scoutek - dla mnie Lis to Cienias. Rolą ŻADNEGO dziennikarza nie jest być siłą polityczną w kreowaniu wyników jakiegokolwiek polityka (no chyba, że jest w sztabie wyborczym).
      Rolą Lisa nie powinno być powstrzymanie PiSa.
      Jeśli do tego dochodzi, to znaczy że coraz bardziej zaciera się nam granica między Politykiem a Dziennikarzem.
      Cel nie uświęca środków - po kawałku rozmontowywujemy demokrację...
      • scoutek Re: Scoutek - a dla mnie Lis to Cienias 12.10.11, 12:42
        twoj.psychiatra napisał:

> Scoutek - dla mnie Lis to Cienias. Rolą ŻADNEGO dziennikarza nie jest być siłą
        > polityczną w kreowaniu wyników jakiegokolwiek polityka (no chyba, że jest w szt
        > abie wyborczym).
        > Rolą Lisa nie powinno być powstrzymanie PiSa.

rolą każdego dziennikarza jest szukanie prawdy w tym co mówi, robi i planuje polityk, działacz spoleczny, cała partia, rząd, sejm itd.
        Lis tylko zadawał pytania i wymagał odpowiedzi
        a co z tym zrobił prezes, rzekomy genialny strateg, wszyscy widzieli
    • cookies9 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:43
      Może warto przypomnieć fragment tej,ważnej dla wyborców ,rozmowy o kanclerz Merkel...

"We wczorajszym programie "Tomasz Lis na żywo", dziennikarz pytał m.in. o to, czy takie zdania o kancelrz ułatwią PiS kontakty z Niemcami? - Z całą pewnością nie utrudnią - przekonywał Kaczyński. Zwracając się do Lisa powiedział: - Pan się strasznie obawia tych z zewnątrz. Żal mi pana. Należy pan do pewnej formacji, bardzo często w Polsce spotykanej, która nam szkodzi. Szkodzi Polsce. Szkodzą Polsce ci, co się tak obawiają tych w Berlinie, tych w Moskwie. Chciałbym, żeby w Niemczech traktowano obrażanie Polaków, tak jakby traktowano obrażanie Francuzów czy Żydów. Ale rozumiem, że pan jest z innej formacji, pan by tego nie chciał, bo pan jest zbyt nieśmiały. Może pana dzieci albo wnuki będą śmielsze. Czy myśli pan, że niemiecki publicysta wydając jej ewentualną książkę, gdzie by było jedno zdanie o mnie, by się tak zachowywał? Niech pan szuka symetrii. Więcej pewności siebie panie redaktorze. Więcej polskiej pewności siebie - mówił prezes PiS."

Wywiad Lisa z Kaczyńskim miał wpływ na dalszy bieg historii...Już teraz doceniamy pewność
      red Lisa:-)

• cookies9 Re: red. T. Lis - wielkie dzięki 12.10.11, 12:47
        I link do tej rozmowy.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10403823,Kaczynski_o_Merkel__Jej_kanclerstwo_nie_bylo_wynikiem.html
        • ave.duce Prezes Insynuator... nihil novi 12.10.11, 12:50
          ... "Należy pan do pewnej formacji, bardzo często w Polsce spotykanej, która nam szkodzi. Szkodzi Polsce" ...
    • infomozg Jedno trzeba Lisowi przyznać. 12.10.11, 13:12
      Za ukochaną władzę dał zabić swoją medialną karierę. Pytanie, czy też za jakąś posadkę w zarządzie TVP? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że zaryzykował utratę kolejnych znudzonych widzów za friko.
      • scoutek Re: Jedno trzeba Lisowi przyznać. 12.10.11, 13:19
        infomozg napisał:

> Za ukochaną władzę dał zabić swoją medialną karierę

a dał?
        • mike.recz Re: Jedno trzeba Lisowi przyznać. 12.10.11, 13:23
          Tak w kółko powtarza naród wolski jak gdyby wcześniej uważał Lisa za dziennikarza, a nie polityka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka