Gość: Piotr Dzieki jms! IP: *.sfo1.dsl.speakeasy.net 07.03.02, 01:06 przyjedz i odwiedz, ale bez kagana on sie boi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Dzieki jms! IP: 202.138.192.* 07.03.02, 01:07 Gość portalu: Piotr napisał(a): > przyjedz i odwiedz, ale bez kagana on sie boi Na Internecie mozecie sie kochac, byle byscie nie dupcyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Dzieki jms! IP: *.157.95.73.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 07.03.02, 06:05 Pyszczku pyszny, "Dupczyc" jak to nazywasz sie nie bedziemy. Seks analny i inny uprawiam tylko ze swoim mezem. Bardzo czesto i bardzo satysfakcjonujacy. Czego i tobie, zabciu zieloniutko-rozowa, zycze. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Do Ms Piotr! IP: *.vic.bigpond.net.au 07.03.02, 06:18 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Pyszczku pyszny, K: Skad wiesz? Moze mam zeby zepsute albo klopoty z trawieniem i mi zgeby cuchnie? (Tak tylko pisze, aby lokalne pedaly mnie przypadkiem NIE oblegaly, zadajac "paszczu")... > "Dupczyc" jak to nazywasz sie nie bedziemy. Seks analny i inny uprawiam tylko > ze swoim mezem. Bardzo czesto i bardzo satysfakcjonujacy. Czego i tobie, zabciu > zieloniutko-rozowa, zycze. > Piotr K: Powinienes sie podpisywac "Piotra", albo Ms (Mrs?) "tu wstawic nawisko twego kochanka"... PS Mam nadzieje, ze uzywacie prezerwatyw. Nigdy nie wiesz, co twoj ukochany robi, jak jest poza domem... W San Francisco sporo pokus... Jak widzisz, dbam o twoje zdrowie, bo choc jestes zboczek, to zawsze tez jestes "stworzenie boze"... Ja jestem tylko za waszym przymusowym leczeniem, a nie planuje zadnego "rozowego holocaustu"! Za delikatny jestem na tzw. ostateczne rozwiazania... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do kagana IP: 217.9.172.* 07.03.02, 09:13 Twoja delikatnosc , drogi kaganie, jest dosc watpliwa. Przeczytalam kilka twoich wypowiedzi na tym forum i nie sprawiasz wrazenia milego, delikatnego i wrazliwego faceta. A ja wlasnie za to lubie gejow. UWIELBIAM CIE PIOTR! Pozdrawiam Ciebie i Twojego partnera. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 07.03.02, 09:21 Gość portalu: jms napisał(a): > Twoja delikatnosc , drogi kaganie, jest dosc watpliwa. Przeczytalam kilka > twoich wypowiedzi na tym forum i nie sprawiasz wrazenia milego, delikatnego i > wrazliwego faceta. A ja wlasnie za to lubie gejow. > > UWIELBIAM CIE PIOTR! Pozdrawiam Ciebie i Twojego partnera. J. > No coz, Natura NIE byla dla mnie tak laskawa, jak dla Piotra, i zrobila mnie ordynarnie (zwyczajnie) hetero... A z gejami radze w gumowych rekawiczkach i gumowych nasadkach na narzady plciowe, tudziez w maseczkach na twarzy (a la dentysci)... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do kagana IP: 217.9.172.* 07.03.02, 14:14 Zupelnie nie wiem skad ta zacieklosc ...jestem kobieta, przyjaznie się z gejami, nigdy nawet nie przyszlo mi do glowy, aby brzydzic się nimi, gardzic, unikac kontaktu. Zycie to nie tylko sex. Nie musze wiedziec kto z kim, jak i gdzie to robi. Zreszta Oni się z tym nie obnosza. Troche wiecej tolerancji i akceptacji dla innych ludzi! Może wypowiesz się na temat gwaltow dokonywanych na kobietach przez heteroseksualnych mezczyzn? Czy to jest OK. i miesci się w normach zachowan jak najbardziej do przyjecia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 07.03.02, 14:43 Gość portalu: jms napisał(a): > Zupelnie nie wiem skad ta zacieklosc ...jestem kobieta, przyjaznie się z > gejami, nigdy nawet nie przyszlo mi do glowy, aby brzydzic się nimi, gardzic, > unikac kontaktu. K: jak sa to 100% pedaly, to ci NIC nie grozi, bo oni sie wrecz brzydza kobietami, uwazaja je za poludzi, polzwierzeta... > Zycie to nie tylko sex. Nie musze wiedziec kto z kim, jak i gdzie to robi. > Zreszta Oni się z tym nie obnosza. > Troche wiecej tolerancji i akceptacji dla innych ludzi! K: czyzby? przyjedz do Sydney, NSW na tzw. Mardi Grass! > Może wypowiesz się na temat gwaltow dokonywanych na kobietach przez > heteroseksualnych mezczyzn? K: Kazdy gwalt potepiam, czy to w relacji M-K czy tez M-M! > Czy to jest OK. i miesci się w normach zachowan jak najbardziej do przyjecia? K: Dobrze wiesz, ze NIE? po co wiec pytasz? > pozdrawiam Nawzajem! Wole dyskutowac z normalna kobieta niz ze zboczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do kagana IP: 217.9.172.* 07.03.02, 15:22 Nie, chyba jednak nie dogadamy się, bo moje poglady sa odmienne od twoich, kaganie Szkoda czasu Z Piotrem, jak najbardziej... sprawdzilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 09.03.02, 14:02 Gość portalu: jms napisał(a): > Nie, chyba jednak nie dogadamy się, bo moje poglady sa odmienne od twoich, > kaganie > Szkoda czasu > > Z Piotrem, jak najbardziej... sprawdzilam Kochaliscie sie pewnie po lesbijsku, bo Piotr to pedalska ciota... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do kagana IP: 217.9.172.* 11.03.02, 11:42 No tak, lesbijek tez nie lubisz, kochaneczku... Wyobraz sobie, ze niektorzy ludzie lubia sie, a mimo to nie ida ze soba do lozka. Uwielbiam Piotra, i szanuje to ze woli mezczyzn. Uwierzysz w przyjazn? Odpowiedz Link Zgłoś
beny5 Re: Do kagana 11.03.02, 12:08 Gość portalu: jms napisał(a): > No tak, lesbijek tez nie lubisz, kochaneczku... Mylisz sie Balwanek, chcialem napisac Kaganek uwielbia lesbijki. Bo one wedlug niego nie sa zboczone (i w dodatku nie przenosza HIV). Po co dyskutujesz z facetem ktory cierpi na "schizofremie fekalno-homofobiczna". Pozdr. Beny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jms Re: Do Benyego IP: 217.9.172.* 14.03.02, 16:23 Jasne, ze masz racje. Ja po prostu lubie Piotrka i tyle. Pozdrawiam! J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Benyego IP: *.arts.monash.edu.au 15.03.02, 09:09 Gość portalu: jms napisał(a): > Jasne, ze masz racje. > Ja po prostu lubie Piotrka i tyle. > Pozdrawiam! > J. K: jego narzad przedni czy tylny? A moze oba naraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do kagana IP: *.arts.monash.edu.au 15.03.02, 09:08 beny5 napisał(a): > Gość portalu: jms napisał(a): > > > No tak, lesbijek tez nie lubisz, kochaneczku... > Mylisz sie Balwanek, chcialem napisac Kaganek uwielbia lesbijki. Bo one wedlug > niego nie sa zboczone (i w dodatku nie przenosza HIV). Po co dyskutujesz z > facetem ktory cierpi na "schizofremie fekalno-homofobiczna". K: Lesby nie przenosza HIVa, bo nie uprawiaja seksu analnego! Normalny (hetero) mezczyzna lubi sobie popatrzec na ladne lesbijki w akcji. W/g podrecznikow psychiatrii to jest w 100% OK! Zreszta orgia lesbijska po dodaniu faceta zamienia sie w orgie hetero! Pedalska zas sie NIE zamieni w orgie hetero po dodaniu kobitki, bo pedaly nie "rusaja" sie z plcia przeciwna... Antyfeminisci! WSTYYD!!! :))))) > > Pozdr. > Beny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Do Ms Piotr! IP: *.sfo1.dsl.speakeasy.net 07.03.02, 16:16 Tyleczku zolciutki, Bardzo watpie by ktokolwiek cie oblegal. Zgnilizna musi zalatywac z daleka (w sensie moralnym). Szczegoly mojego zycia seksualnego (i ogolnie gejowskiego) wydajesz sie znac "doglebnie" (skadze to? ili tylko z teorii?), pewnie bardziej niz ja. Nigdy nie pisalem, ze mieszkam w San Francisco. To tylko jedna z twoich osobistych (blednych w 100%) teorii. I prosze nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia. Robisz z siebie glupiutkiego kaganka. Caluski (tylko rzucane na wiatr), "Ms Piotra" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Ms Piotr! IP: *.vic.bigpond.net.au 09.03.02, 14:07 Gość portalu: Piotr napisał(a): Tyleczku zolciutki, K: Nie dla psa kielbasa, nie dla zboczkow maja dupa! Bardzo watpie by ktokolwiek cie oblegal. Zgnilizna musi zalatywac z daleka (w sensie moralnym). K: Nie sadz innych po sobie! Szczegoly mojego zycia seksualnego (i ogolnie gejowskiego) wydajesz sie znac "doglebnie" (skadze to? ili tylko z teorii?), pewnie bardziej niz ja. K: Czasem jak sie patrzy z zewnatrz, to sie lepiej widzi! Nigdy nie pisalem, ze mieszkam w San Francisco. To tylko jedna z twoich osobistych (blednych w 100%) teorii. K: Tak zalozylem, bo San Francisco to stolica amerylanskego pedalstwa, podobnie jak Sydney w Australii... I prosze nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia. Robisz z siebie glupiutkiego kaganka. K: Przeciez sam napisales, ze znam sie w temacie gejow! > Caluski (tylko rzucane na wiatr), K: I DO hope so! > "Ms Piotra" K: Pozdrow swego kochasia! Oczywiscie tylko zdalnie/wirtualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Do Ms Piotr! IP: *.tnt1.ontario.ca.da.uu.net 09.03.02, 17:26 > Nigdy nie pisalem, ze mieszkam w San Francisco. To tylko jedna z twoich > osobistych (blednych w 100%) teorii. > K: Tak zalozylem, bo San Francisco to stolica amerylanskego pedalstwa, > podobnie jak Sydney w Australii... Zalozenia twojego mozdzku sa bledne w KAZDYM przypadku. Niestety a moze stety. Nie wiem ile osob musi to ci powiedziec, zeby dotarlo. Proponuje zalozenie kaganca i podroz do Tel Avivu. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Ms Piotr! IP: *.arts.monash.edu.au 15.03.02, 09:13 Gość portalu: Piotr napisał(a): > > Nigdy nie pisalem, ze mieszkam w San Francisco. To tylko jedna z twoich > > osobistych (blednych w 100%) teorii. > > K: Tak zalozylem, bo San Francisco to stolica amerylanskego pedalstwa, > > podobnie jak Sydney w Australii... > > Zalozenia twojego mozdzku sa bledne w KAZDYM przypadku. Niestety a moze stety. > Nie wiem ile osob musi to ci powiedziec, zeby dotarlo. > Proponuje zalozenie kaganca i podroz do Tel Avivu. > Piotr K: Statystycznie mialem wiec racje... Do Tel Aviv wybierz sie sam. Zydowscy geje maja podobno dupy w poprzek! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Do Ms Piotr! IP: *.tnt1.ontario.ca.da.uu.net 09.03.02, 17:31 > Tyleczku zolciutki, > K: Nie dla psa kielbasa, nie dla zboczkow maja dupa! Heteroseksualni faceci mnie nie interesuja. Ty za to wydajesz sie tu miec "malutka" obsesje gejowska. .> I prosze nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia. Robisz z > siebie glupiutkiego kaganka. > K: Przeciez sam napisales, ze znam sie w temacie gejow! Nie napisalem, ze sie znasz. Napisalem "wydajesz sie znac". Jak zwykle przekrecasz slowa innych, zeby co lepiej pasowalo. > K: Pozdrow swego kochasia! Oczywiscie tylko zdalnie/wirtualnie! Pozdrowienia przekazane. Ale fizycznie i z pasja. Bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Do Ms Piotr! IP: *.arts.monash.edu.au 15.03.02, 09:11 Gość portalu: Piotr napisał(a): > > Tyleczku zolciutki, > > K: Nie dla psa kielbasa, nie dla zboczkow maja dupa! > Heteroseksualni faceci mnie nie interesuja. Ty za to wydajesz sie tu > miec "malutka" obsesje gejowska. K: Czyzby? Moja dupa gorsza, czy co? Rasista! > .> I prosze nie wypowiadaj sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia. Robisz > z siebie glupiutkiego kaganka. > > K: Przeciez sam napisales, ze znam sie w temacie gejow! > Nie napisalem, ze sie znasz. Napisalem "wydajesz sie znac". Jak zwykle > przekrecasz slowa innych, zeby co lepiej pasowalo. K: Oczywiscie, ze mozesz tylko wydac sad typu "wedlug mnie X zna sie, lub wedlug mnie X nie zna sie na temacie Y"! > > K: Pozdrow swego kochasia! Oczywiscie tylko zdalnie/wirtualnie! > Pozdrowienia przekazane. Ale fizycznie i z pasja. Bylo super. K: Ile smaru poszlo? > > Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re:do Piotra 05.04.02, 02:26 Kagan napisał: "Normalny (hetero) mezczyzna lubi sobie popatrzec na ladne lesbijki w akcji. W/g podrecznikow psychiatrii to jest w 100% OK!" Coś podobnego, Kagan czyta książki i to podręczniki psychiatrii ! Jak już czyta to może się dowie z nich co współczesna i "niekatolicka" nauka pisze o homoseksualizmie. Teraz bowiem osiągnął w tym względzie etap obiegowych stereotypów. Na naukę nigdy nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś