Dodaj do ulubionych

Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-)))

13.11.11, 00:26
Tylko dlatego że znajomi znają gościa z widzenia z różnych manifestacji było możliwe skojarzenie go na tych dwóch odległych o 4 lata filmach
Gość na 100% nie jest związany ze środowiskami narodowymi. Lewak albo tajniak.
twitter.com/#!/krzysztofbosak/status/135442968210440193
Na tym filmie 2.43:
www.youtube.com/watch?v=Kz-o26ZiE4w
lub na tym zdjęciu z tego samego filmu: i39.tinypic.com/1z377ma.jpg

Tu z filmu w wp.pl: i39.tinypic.com/ighssw.jpg

A tu mix: a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393711_10150392920450340_332030485339_8347991_779978317_n.jpg

Średnio w to wierzę ale faktycznie trochę nawet podobny.

Śmieszy natomiast fakt w jaki próbują tym usprawiedliwiać kilka tysięcy swoich zadymiarzy.
Obserwuj wątek
    • boblebowsky Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 00:33
      Nie widziałem tylko na wp filmu z dnia wczorajszego z którego by wynikało, że gość zakładający czapkę to ten sam który wali w gębę fotoreportera.
      • mike.recz Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 00:37
        To musi pozostać nieznane ;)

Znaki szczególne to kurtka moro i biała kominiarka :-)))

• czart_polski Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 00:49
          ten co zakłada kominiarke ma na lewej piersi kurtki moro biało-czerwona naszywkę
          [fota podpisana "Wielka zadyma w Warszawie. Jak do niej doszło?"
          a ten co bije nie ma, choc fotki z tego samego dnia
          to nie wygląda na te sama osobę
          • boblebowsky Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 00:57
            czart_polski napisała:

> ten co zakłada kominiarke ma na lewej piersi kurtki moro biało-czerwona naszywk
            > ę
            > [fota podpisana "Wielka zadyma w Warszawie. Jak do niej doszło?"
            > a ten co bije nie ma, choc fotki z tego samego dnia
            > to nie wygląda na te sama osobę

Moim zdaniem to nie naszywka, ale naklejka, którą można było łatwo zdjąć, ale to chyba nie ten koleś i nie identyczna kurtka, a nawet... Kolesi w białych kominiarkach i kamuflażu paru było.
            • mike.recz Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 01:16
              Jest nowy dowód w sprawie :-)))

postimage.org/image/6u3hy6i7z/
              To nic, że kilka lat różnicy...
              • kzet69 Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 02:09
                @Eryer
                "Kolejne osoby które publikują niby przerzuta, powinny pie...ć solidnego barana w ściane.
                Pierwsze kadry to film z 2007 roku, akcja kompletnie nie związana z "lewakami", typ jest skrajnym prawicowcem, a wy mu dojebaliście łatkę przerzuta."

Szacun, dzieci interentu pokazały klasę !"

www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=19343&start=1360
                Dobre hahahaha, pisałem że te bezmózgi sami piszą na siebie donosy do prokuratury...
                • mietowe_loczki Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 08:26
                  Cytat z forum:

"Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że My kibice szliśmy razem, obok siebie, ramie w ramię.
                  To pokazało, że gdy nie daj Boże nadejdzie wojna, najazdy na Polskę to My będziemy bronić Polski."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
                  • wkkr Nie śmiej się 13.11.11, 08:37
                    w czasie okupacji harcerstwo prowadziło operacje której celem było włączenie do konspiracji środowisk cwaniaków z Powiśla, Czerniakowa, Pragi, Woli itd.
                    To właśnie oni okazywali się jednym z najodważniejszych i najsprytniejszych żołnierzy powstania.
                    • mietowe_loczki Nie kpij sobie z bohaterów 13.11.11, 08:39
                      z łaski swojej, nie życzę sobie. Co mają wspólnego tchórzliwi kibole z harcerzami z czasów wojny? Znaj proporcje.
                      • wkkr Taki jeden 13.11.11, 08:47
                        który w czasie powstanie miał lat 14 jest moim szefem!
                        Ja informacje mam z pierwszej ręki!
                        • mietowe_loczki Re: Taki jeden 13.11.11, 08:48
                          To powiedz mu, że teraz bezpośrednimi spadkobiercami tego, o co walczył, i jak walczył, są twoi nowi idole, kibole.
                          • wkkr Ty chyba msz kłopoty z logicznym myśleniem 13.11.11, 08:52
                            emocje odbierają ci rozum.
                            • mietowe_loczki a ty z pewnością problem z zachowaniem proporcji 13.11.11, 08:58
                              To ty w nieuzasadniony sposób łączysz dwie rzeczy, przypisując im relację przyczynowo-skutkową, nie ja.
                  • kzet69 Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 14:50
                    Jednaj to był prawak, którego Bosak z wrodzoną inteligencją wystawił Policji hihihi...

forum.legionisci.com/showthread.php?t=13043&page=37
                    arczi
                    Administrator

Panowie. Proszę o nie wrzucanie tutaj zdjęć rzekomo lewackiego prowokatora. Sprawa jest już wyjaśniona. To nie są te same osoby. Nie ma mowy o prowokacji w tym wypadku.
          • mike.recz Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 00:58
            Gratuluję sokolego wzroku ;) faktycznie.

Mi nie pasował tylko odcień kurtki. To są inne fleki.

Czyli z całą pewnością są to inni ludzie z tego samego dnia.
    • oficjalny_ateista Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 00:59
      A skąd Bosak ma pewność na 100% że to nie narodowiec,
      zdążył poznać 10 000 swoich "zuchów" ?
      Bosak młody, jeszcze niewiele wie o życiu i nawet się nie zorientuje,
      kiedy wyjście z g*wna będzie już niemożliwe.
    • marouder_gov Majk, ty nawet lubisz NRD-owcow, przyznaj sie.. 13.11.11, 01:03
      ...ze cie ucieszylo, gdy lazac po miescie masywnymi grupami, probowali bic przechodniow i mlodziez rekonstruujaca historyczna formacje wojskowa:)
      • mike.recz Re: Majk, ty nawet lubisz NRD-owcow, przyznaj sie 13.11.11, 01:09
        www.youtube.com/watch?v=pLHJX3Een4M
        Co Ty, bardziej kręcą mnie skiny co to nikogo nie zaczepiają. Spokojne chłopaki, samo dobro.
    • wkkr Jasne że główną odpowiedzialnosć ponoszą kibole 13.11.11, 08:29
      ale szokujące jest to że policyjni tajniacy aktywnie prowokowali awantury.
      To jest niedopuszczalne w państwie demokratycznym.
      • mietowe_loczki Re: Jasne że główną odpowiedzialnosć ponoszą kibo 13.11.11, 08:33
        Masz na to dowody?
        • wkkr Tajniak w akcji 13.11.11, 08:38
          www.youtube.com/watch?v=iEJn3SvnQlY&feature=youtu.be
          • mietowe_loczki Re: Tajniak w akcji 13.11.11, 08:40
            Rozumiem, że jest już oficjalny dowód, że to tajniak policji? Pytam, nie wiem. Tylko przeczytaj moje pytanie powoli i ze zrozumieniem.
            • wkkr kobieto 13.11.11, 08:45
              czy ja jestem prokuratorem a ty adwokatem????
              • mietowe_loczki Re: kobieto 13.11.11, 08:48
                wkkr napisał:

> czy ja jestem prokuratorem

No właśnie, wkkr, jesteś prokuratorem? Masz te dowody, czy nie?

> a ty adwokatem????
                • wkkr KG pośrednio potwierdza 13.11.11, 08:54
                  że to może być ich człowiek. Sprawa jest wyjaśniania.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10633354,Wideo__Policja_bije_demonstranta__Policja__Bedzie.html
                  • mietowe_loczki Re: KG pośrednio potwierdza 13.11.11, 08:57
                    No proszę, wychowywanie dyskutanta czasem przynosi skutek. To już nie jest "tajniak w akcji", tylko "prawdopodobnie" i "być może" policjant. Brawo, jest dla ciebie nadzieja.
                    • wkkr mówisz, masz! 13.11.11, 09:00
                      tajniaka. Druga scena w filmiku. Tajniak daje w twarz kompletnie nieagresywnemu człowiekowi, potem traktuje go gazem, kopie kilkukrotnie w twarz, otrzymuje wsparcie umundurowanego policjanta, raz jeszcze kopie.
                      Chcesz dalej robić z siebie idiotkę?
                      www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU&feature=player_embedded
                      • mietowe_loczki Re: mówisz, masz! 13.11.11, 09:04
                        Skoro ty wiesz, że to tajniak, dlaczego policja dopiero robi w tej sprawie dochodzenie, nieidioto?
                        • wkkr Wiesz co to jest dedukcja? 13.11.11, 09:10
                          Wiesz na czy polega wnioskowanie?
                          Pewnie nie....
                          • mietowe_loczki Re: Wiesz co to jest dedukcja? 13.11.11, 12:05
                            Na filmie widać człowieka w cywilnych ubraniach, który brutalnie znęca się nad innym człowiekiem, a policja na to nie reaguje*. Pozwala to wnioskować, że psychol, uwaga, trudne słowo, prawdopodobnie też jest z policji.

*Na dziś na 100 proc. wiemy tylko tyle.

Podejrzewam, że do tej pory nie wpadłeś na to, o co mi chodzi, prawda? Pewnie nie...
                • wkkr masz jeszcze to 13.11.11, 08:55

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10633398,Fundacja_Wolnosc_i_Demokracja__Doniesienie_na_dzialania.html
                  • mietowe_loczki Re: masz jeszcze to 13.11.11, 08:59
                    I to ma być dowód na to, że to na pewno był tajniak? Masz kłopoty z logicznym myśleniem, a emocje odbierają ci rozum.
                    • wkkr hahahahaha :) 13.11.11, 09:08
                      Czego ty oczekujesz? Ze zalinkuje jego teczkę personalną z serwera KG?
                      A może spodziewasz się dużego napisu na jego plecach "TAJNIAK"?
                      ======
                      Czy zdajesz sobie sprawę jak absurdalną postawę przyjęłaś w tym wątku?
                      Z takim podejściem podważasz sens wymiany jakichkolwiek informacji.
                      Ciebie Kopernik z Galileuszem by nie przekonali że to jednak Ziemia dookoła Słońca krąży a nie na odwrót. Żadne dowody pośrednie czy poszlaki do ciebie nie trafiają. Dopiero lot Gagarina i jego relacja by ciebie przekonały.
                      PS
                      Śmieszna jesteś w swym uporze.
                      • cillian1 Re: hahahahaha :) 13.11.11, 09:26
                        jak zwykle mataczysz - porównaj zachowanie kiboli - bez obecności "prowokatorów"! Każdy mecz - zadyma.

To robi się coraz śmieszniejsze - a przecież każdej niedzieli jak barany powtarzacie - "moja wina, moja wina - moja bardzo wielka wina"
                        I Bosak - nagle obejrzał materiały video z 4-40 lat (w dwa dni) - znalazł winnego!
                        duma z głupoty Polaków - jest złą dumą!
                        • p.heniu Re: hahahahaha :) 13.11.11, 09:36
                          Nie pitol. Jak mam duży dystans do kiboli oczywiście, że nie na każdym. A jeżeli tak to dawaj linki do zadym z tego sezonu ligowego. Tyle ile było kolejek x ilość meczów.
                          • cillian1 Re: hahahahaha :) 13.11.11, 09:45
                            z tego sezonu mniej - bo się wzięli za gamoni :)
                            Ale czy to dowód, że już nie są agresywni? Podobno jak skopiesz psa, ew. zamkniesz - to on łagodnieje ;)
                            Ale nie o to chodzi. raczej nabijam się z tych faktów "odnalezienia winnego" zadymy. Jeden koleś rozpętał wojenkę. A pozostali jak widzowie TVN - poszli za nim.
                            To ostatnie to sarkazm :)
                            Słyszałem, jak patrioci z marszu (tego polskiego - oczywiście) pozbywali się policji ze swoich oczu okrzykiem "wyp..lać, wyp...lać!!!!!"
                            Nie mogli tak samo potraktować tych co dymili? A może się bali? Bo ci "zakryci chwałą" nie mają przepisów, rozkazów?
                            • p.heniu Re: hahahahaha :) 13.11.11, 09:47
                              To z poprzedniego. Ile znajdziesz?
                              • cillian1 Re: hahahahaha :) 13.11.11, 09:51
                                na pewno więcej niż z tego - ale czy o to chodzi?
                                chcesz mieć dowody? Zatrudnij detektywa - albo mi zapłać :)
                                Naprawdę nie wiesz jak jest? Czy udajesz kibica - co amnezji dostał? Jak ci, co zeznawali przed sądem - "to wszystko ten co zmarł" ;)
                      • mietowe_loczki Re: hahahahaha :) 13.11.11, 12:06
                        zal.pl
      • boblebowsky wkkr 13.11.11, 12:19
        wkkr napisał:

> ale szokujące jest to że policyjni tajniacy aktywnie prowokowali awantury.
        > To jest niedopuszczalne w państwie demokratycznym.

Film który linkujesz świadczy jedynie o agresywnej interwencji tego policjanta, a nie o żadnej prowokacji.
        • mietowe_loczki Re: wkkr 13.11.11, 12:23
          A ja z uporem maniaka będę się dopytywać, czy wiemy już na 100 proc., że ten psychol jest policjantem. Chciałabym też wiedzieć, co dokładnie robił ten chłopak, zanim został skopany po twarzy.
          • boblebowsky Re: wkkr 13.11.11, 12:28
            mietowe_loczki napisała:

> A ja z uporem maniaka będę się dopytywać, czy wiemy już na 100 proc., że ten ps
            > ychol jest policjantem. Chciałabym też wiedzieć, co dokładnie robił ten chłopak
            > , zanim został skopany po twarzy.

Oczywiście, że jeszcze nie wiemy na 100%, ale wiele na to wskazuje. Najbardziej jednak to że w pewnym momencie podbiega do niego oznakowany policjant i razem dalej oprawiają swoją ofiarę. Uważam za mało istotne to co ów młodzieniec robił wcześniej, bo nic nie upoważnia policjanta do kopania go po twarzy.
            • zomozadwa Re: wkkr 14.11.11, 00:10
              boblebowsky napisał:
              > Oczywiście, że jeszcze nie wiemy na 100%, ale wiele na to wskazuje. Najbardziej
              > jednak to że w pewnym momencie podbiega do niego oznakowany policjant i razem
              > dalej oprawiają swoją ofiarę. Uważam za mało istotne to co ów młodzieniec robił
              > wcześniej, bo nic nie upoważnia policjanta do kopania go po twarzy.

jajako zomol w drugim pokoleniu, uważamrze, pokropek gazem i chrzest wyświęconą, niepodległą wreszcie- policyjną pałą, powinien być powodem do dumy dla każdego patrioty noszącego głęboko w sercu ideały solidarności walczącej. ;-)
    • mike.recz Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 13.11.11, 22:59
      A ja zaczynam wierzyć w spisek.

drogalegionisty.fuckpc.com/plugins/content/mavikthumbnails/thumbnails/538x365-images-stories-000000000000000000000zdjecia-marsz15.jpg
      Ten uderzony dziennikarz stoi z tymi gośćmi w kominiarkach jak kumpel.
    • bard333 lewactwo mocno strzeliło sobie w stope...;)) 14.11.11, 01:32
      Dośc mocno wqrwili całe społeczeństwo i teraz każdy ich marsz przyciagnie tysiące kiboli, którzy będą ich blokowac, w podobny sposób jak robili to oni...

a tu sobie obejrzyjcie lewackie śmiecie, choć nie wierzę, że cokolwiek do was dotrze...

vod.gazetapolska.pl/689-tylko-u-nas-wstrzasajaca-rozmowa-z-pobitym-przez-niemcow
      • zomozadwa Re: lewactwo mocno strzeliło sobie w stope...;)) 14.11.11, 10:40
        bard333 napisał:

> Dośc mocno wqrwili całe społeczeństwo i teraz każdy ich marsz przyciagnie tysią
        > ce kiboli, którzy będą ich blokowac, w podobny sposób jak robili to oni...
        >
        > a tu sobie obejrzyjcie lewackie śmiecie, choć nie wierzę, że cokolwiek do was d
        > otrze...

Jak to już ktoś wcześniej napisał:
        "Zawsze i wszędzie Arka j..bana będzie!"
        lwypolnocy.pl/Start/tabid/36/articleType/ArticleView/articleId/587/Zapisy-oraz-bilety-do-Warszawy.aspx

• mike.recz Nikt się piarda o zdanie nie pytał. 14.11.11, 16:59
        j/w
    • mike.recz Re: Krzyś Bosak namierzył prowokatora :-))) 15.11.11, 19:30
      srodmiescie.policja.waw.pl/portal/rs/424/28131/Zatrzymany_za_uderzenie_reportera_podczas_manifestacji.html
      Jeżeli to on, to brawo Krzysiu!
      • oficjalny_ateista Krzysiu on został zatrzymany, ale to ani policjant 15.11.11, 19:34
        ani lewak, a zwykły przestępca.
        Co ty na to ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka