axyzaa 20.11.11, 19:32 i jakiś brodaty pisowiec kłocą się na temat jakiegoś legendarnego (już teraz) listu który Kaczyński wysłał do prawicowych wyborców i posłów PiSu pół godziny temu. Gdzie można znaleźć treść tego listu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqazz Re: Od 10 minut politycy - Zalewski, Janik 20.11.11, 19:33 Pewnie listonosz ci jutro przyniesie;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Moja intuicja mnie nie zawiodła 20.11.11, 19:36 wystarczyło pójść do Jankego. jaroslawkaczynski.salon24.pl/366110,list-do-czlonkow-prawa-i-sprawiedliwosci Oczywiście, że nie przeczytam tego co wysmazył Hofman i Kamińskimi podpisując to faksymilie prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Moja intuicja mnie nie zawiodła 20.11.11, 19:40 Aj tam nie przeczytasz, takiego harlequina prędko nie zobaczysz. pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Moja intuicja mnie nie zawiodła 20.11.11, 19:55 komentarze czytelników dzieła Jarka są dla autora delikatnie mówiąc mało pochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Moja intuicja mnie nie zawiodła 20.11.11, 19:57 venus99 napisał: > komentarze czytelników dzieła Jarka są dla autora delikatnie mówiąc mało pochle > bne. Naprawdę?! chyba pierwszy raz w takim razie poczytam komentarze na tym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Do mediów przeciekł (!!!) 20.11.11, 19:56 list Kaczyńskiego do członków PiS. Faktycznie "przeciekł" skoro w kilka sekund po napisaniu został opublikowany u Jankego. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10678304,Kaczynski_pisze_list__Ziobrysci_knuli_od_dawna.html Panowie redaktorzy portalu gazeta.pl - litości. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz w tym kraju tylko rury nie przeciekają 20.11.11, 20:22 Wiadomosci z tajnego posiedzenia komisji ds słuzb sa w mediach nim posiedzenie sie skończy, dowody ze śledztw wyciekaja nim skończy się postępowanie. Ba kiedys premier rzadu RP o deficycie dowiadywał się z mediów. A tutaj list Prezesa wyciekł, wielkie mi halo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Biedni pisowcy... 20.11.11, 20:44 za kim tu się opowiedzieć...ratunku, ratunku, ratunku... Odpowiedz Link Zgłoś