28.11.11, 11:43
Pani minister pisze list do UEFA, przecież tam pewnie nie jest lepiej ni z wPZPN, toż to jedna klika, a Platini jest kumplem Laty?
Nie lepiej od razu oddać sprawę do prokuratury i...czekać 10 lat?
www.tvn24.pl/-1,1725942,0,1,mucha-pisze-do-uefa-ws-pzpn,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • marouder-pl Po jajco!/nt 28.11.11, 11:44
      • zapijaczony_ryj Re: Po jajco!/nt 28.11.11, 11:48
        takim słownictwem to operowałem jak byłem gó...arzem i nie wiedziałem co odpowiedzieć.
        Dzięki za to , ze przypomniałeś mi szczenięce czasy
        • marouder-pl Cale zycie, po smierc, oby przyszla kiedy chcesz.. 28.11.11, 18:36
          ..bo smierci ci nie zycze, byles i bedziesz goowniarzem.
          • zapijaczony_ryj PAtrz wątek wyżej 28.11.11, 18:37
            marouder-pl napisał:

> ..bo smierci ci nie zycze, byles i bedziesz goowniarzem.

a swoją droga rano naćpany . wieczorem naćpany..nie szkoda ci zdrowia?
    • niezdeprawowany Rząd robi w konia Polakówa, sam kasuje bakszysz 28.11.11, 11:49
      "Dziś wiemy, że być może jedna koncesja powinna być warta około 50 ml złotych – kontynuował Mariusz Jędrysek. - A rozdano już ich sto (...). Do dzisiaj Skarb Państwa otrzymał 35 mln złotych za wszystkie koncesje na poszukiwania, a powinien otrzymać według moich wyliczeń około 100 mld złotych. Dodam, że rząd nawet się nie pofatygował, aby wycenić te koncesje (...). Jak tu wierzyć panu premierowi, skoro dziś zyski z przyznanych na puszkowanie koncesji mogłyby tworzyć nowe miejsca pracy, dofinansować armie, edukację (...). Abyśmy dziś mieli te złoża, które są dobrem naszej ziemi, danym od Opatrzności, ginęły miliony Polaków. I dziś mamy to tak sobie oddać nieroztropnie? Bo tak się dzieje. Gdyby premier nie zniszczył tego, co zrobili poprzednicy, nie trzeba by podnosić podatków. Z tego samego powodu cena paliw a dziś, zamiast drożeć, byłaby u nas coraz niższa."
      • chateau Re: Rząd robi w konia Polakówa, sam kasuje baksz 28.11.11, 18:13
        "Dziś wiemy, że być może jedna koncesja powinna być warta około 50 ml złotych"

Uwielbiam z dupy wyjęte dane i budowanie na ich podstawie chwytliwej tezy.
        Tego, że kwot nie podaje się w mililitrach czepiał się nie będę :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka