Dodaj do ulubionych

Kret, Kaczyński...

05.12.11, 17:58
Po szczegółowym przestudiowaniu konferencji i wypowiedzi posła Kaczyńskiego, doszedłem do wniosku, że kretem jest on sam, po jego wypowiedziach widać jak na dłoni, że nie chce wygrać wybory, to się wiąże z obowiązkami, na które nie ma ochoty, już raz był i chwatit, żaden miód...
Jego obłędne wypowiedzi na temat np. kanclerz Merkel, były przemyślanymi wypowiedziami, bo gdyby nie takie "wpadki" to tfu, tfu, mógłby wygrać wybory, i wtedy, raz, nie chce mu się rządzić, dwa, nie ma kim, trzy musiałby się władzą dzielić z Ojdyrem, czyli de facto dawać nazwisko, i firmować przewały radyjnych, no i nie musiały by minąć dwa lata żeby dostał kopa...

wiadomosci.wp.pl/title,Kret-w-PiS-Jaroslaw-Kaczynski-przerywa-milczenie,wid,14051634,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • gat45 Re: Kret, Kaczyński... 05.12.11, 18:03
      Zupełnie to samo podejrzenie miałam i mam nadal. Jak się nikomu nie ufa, to i kręcią robotę wobec samego siebie trzeba robić samemu. Tytaniczne zadanie !
    • cookies9 Re: Kret, Kaczyński... 05.12.11, 18:05
      Merkel,jak Merkel,ale to sympatyzowanie z kibolstwem było 'majstersztykiem:-)
    • dupetek Re: Kret, Kaczyński... 05.12.11, 18:16
      Przecież te wszystkie niusy w tabloidach o długach, obiadach organizowanych przez Kaczyńską i innych prywatnych szczegółach może tylko Kaczor wyciekać!
      • lumpior Pali sie kaczy kuper. 05.12.11, 18:25
        I panika.
    • ziobrokacze Piszac wprost: Kretyn Kaczyński... 05.12.11, 18:33
      glupi, slepy i z mordy mu smierdzi.
    • zapijaczony_ryj Jaki kret 05.12.11, 18:37
      To naczelny idiota!
      • ewa9717 Re: Jaki kret 05.12.11, 18:40
        Kret czy kretyn, ganc pomada. Nie uważacie, ze jednak trochę przefajnował? ;)
        • czan-dra Re: Jaki kret 05.12.11, 18:44
          Trochę?
          Odjechał jak po prochach.
          W zeszłym roku też miał takie jazdy, podobno coś mu dawali, niezły towar, jak takie miał odpały...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka