Dodaj do ulubionych

Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksualistów

IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.04, 13:28
homo do pochodu marsz moze by tak zrobic marsz po UNI EUROPEJSKIEJ?
propozycja nie do odrzucenia co wy nato , zobaczymy jak potraktują was tu i
tam hm................
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksualistów 04.06.04, 13:29
      a więc już 40% zostało zdemoralizowanych...trzeba ratować tę połowę jak
      również przekonywać niezdecydowanych..cieszy mnie że mimo wszystko mimo tej
      nachalne homopropagandy połowa Polakow zachowuje zdrowy rozsądek i
      sprzeciwiwa sie promowaniu tego typu dewiacji
      • Gość: Afro Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.gepc.ge.com / *.unknown.uunet.be 04.06.04, 14:59
        Chciałbym zauważyć że termin "homoseksualizm" dawno już zniknął ze spisu
        dewiacji, Panie niedouczony Pseudokatoliku
        • Gość: XXC Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 05.06.04, 00:50
          CIOTO, MOZESZ DUPCZYC DRUGIEGO W DUPE W SRACZU A NIE NA ULICY.
          PRECZ Z CIOTAMI. I NA WAS PRZYJDZIE CZAS.
          • Gość: Lidka Od kiedy Polacy sa spolecznstwem tradycyjnym ?... IP: *.cybernet.ch 07.06.04, 14:57
            Czy ludzie o silnej tradycji i silnym poczuciu wlasnej wartosci
            reaguja w ten sposob ?...

Czy rzeczywista tradycja nie powinna przemawiac sama za siebie ?...
      • Gość: ks. Marek Propaganda robi swoje IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 04.06.04, 15:08
        Czyli połowa polaków poszła na lep prawacko-faszo-katolickiej propagandy... Ten kraj się stacza...
        • Gość: Miron Propaganda robi swoje i promuje dewiację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:26
          Stoczy się dopiero, jak dogonimy pseudo-postępowe kraje legalizujące
          (na wniosek org. gejowskich, rzecz jasna) stosunki seksualne z dwunastolatkami.
          A sondaż to chyba zrobiło lobby gejowskie - święcie wierzę, że przeciwko
          paradom zboczków jest conajmniej 80 % społeczeństwa. Agresywnej promocji
          stosunków monopłciowych - NIE !!!
          • Gość: Roman69 geje OK IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 04.06.04, 23:18
            > Stoczy się dopiero, jak dogonimy pseudo-postępowe kraje legalizujące
            > (na wniosek org. gejowskich, rzecz jasna) stosunki seksualne z
            dwunastolatkami.

To kołtuńska-kościelna propaganda, nikt nie domaga się takich rzeczy, geje są
            OK, chcą tylko trochę toleranjci, właśnie tego żeby kołtuneria nie zarzucała im
            takich rzeczy.
            To są normalni ludzie, tylko odrobinę inni, dajcie im żyć!
            • Gość: Nemo wyłazi twoja ignorancja, Roman69 ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 09:49
              ...albo jesteś charakterystycznym reprezentantem gejowskiego lobby. Legalizacja
              pedofilii to nie żadna bynajmniej propaganda, tylko fakt. Tak się właśnie stało
              w Danii, a wnioskodawcą w przedmiotowej kwestii był nikt inny tylko organizacje
              gejowskie.
              O jakiej ty tolerancji mówisz ? Osoby z zaburzeniami seksualnymi nie mają
              żadnych podstaw do chwalenia się swoją przypadłością, ani tym bardziej
              do manifestowania swojego chorego stylu życia na szczególnie odrażających
              oprawą pseudo-demonstracjach. Swoją agresywną progejowską propagandą wywołali
              wilka z lasu: wywalając na światło dzienne zawartość swoich sypialni
              sprowokowali do kontrreakcji. Tym samym - sami są sobie winni.
            • Gość: Igel Re: geje OK IP: *.ham.dial.de.colt.net 05.06.04, 10:49
              Narescie troche oswiecenia w tym panstwie skatolicyzowanych ciemniakow.Wiadomym
              jest,ze komuna ale i tez kociol polski uprawial i nadal uprawia propagande anty
              gejowska.Komuna to bynajmniej juz wie iz jesli chce miec miejsce w europie to
              musi bynajmnien nas tolerowac. Kosciol jednak zapomina ciagle,ze prawie co
              drugi z nich to gej.Sa w nim jednak i tacy ktorzy sa pedofilami czyli ich
              nalezy leczyc,pozostalych doksztalcic.Takich jak kaczor nie dopuszczac wiecej
              do wladzy bo wyladujemy jako kraj blisko Albanii.
              • Gość: Zwierzchowski Re: geje OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:44
                i to jest kolejny powod, zeby inteligencja wyniosla sie z Polski i zostawila
                caly motloch w tym "molochu"!
              • Gość: Torreador schizofreniczne gejowskie umysły IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 13:51
                Doodbytnicze stosunki monopłciowe są w istocie wielkim dowodem "oświecenia"
                oraz postępu ewolucyjnego. Skupcie się raczej na agresywnej i bezkompromisowej
                propagandzie uprawianej przez lobby gejowskie, za wszelką cenę dążącej
                do uzyskania społecznej akceptacji dla wynaturzonego sposobu życia.
                I przestańcie publicznie prezentować swoje chore poglądy, wynikające
                ze schizofrenicznego sposobu myślenia (jak schizofrenikowi jego urojone wizje
                wydają się "realem", to próbuje narzucać je innym).
                • Gość: Zwierzchowski Re: schizofreniczne gejowskie umysły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:43
                  dla Ciebie nasze postulaty moga byc chore... a ja sie zapytam. co jest chorego
                  w tolerancji i rownouprawnieniu? my nie manifestujemy po to, abyscie pozolili
                  nam zyc tak jak chcemy, manifestujemy po to, abyscie nam nie utrudniali zycia w
                  kraju, ktory nie nalezy tylko i wylacznie do Was!
        • Gość: Macius Przyczyny i skutki... IP: *.ip-pluggen.com 05.06.04, 11:18
          Tak, ja nie jestem zwolennikiem zadnych marszow, ale patrzac na marsze, trzeba
          popatrzec na ich przyczyny. Krotko mowiac, Polska jest krajem szczegolnie
          nietolerancyjnym dla roznych innosci, np. fizycznej niepelnosprawnosci, koloru
          skory, religii czy orientacji seksualnej. Ludzie ktorzy naleza do ktorejs z
          tych "kategorii" oczywiscie potrzebuja akceptacji, tak jak kazdy inny.
          Homoseksualizm choroba? Mysle ze nie: Wielu z nas eksperymentowalo z ta sama
          plcia w podstawowce, niektorzy lubia chlopcow, inni dziewczynki. Jednak
          nakladajac na przecietna mlodziez nauke kosciola katolickiego o
          tych "straszliwych grzechach", marginalizujemy ich i zmuszamy do profilowania
          siebie przez takie wlasnie demonstracje.

Jakis madry czlowiek powiedzial kiedys: "Kosciol powinien byc schronieniem dla
          przesladowanych, a nie przesladowac tych ktorzy szukaja schronienia".

Pozdrowienia dla wszystkich progresywnych i tolerancyjnych ludzi w Polsce,
          ktorzy walcza z ciemnogrodem i fanatyczna wiara.
          • Gość: Torreador Bzdurstwa opowiadacie , kolego ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 14:03
            Wszelkie analogie homoseksualizmu do "inności" na tle religijnym, rasowym
            czy niepełnosprawności są chybione kulą w płot. Zaburzenia seksualne SĄ chorobą
            (niezależnie od tego, co się tobie wydaje) i to chorobą o podłożu psychicznym.
            Wpisanie homoseksualizmu przez WHO na światową listę chorób to tylko kwestia
            czasu.
            "Wielu z nas eksperymentowało z tą samą płcią w podstawówce" - w tym względzie
            jesteś najwyraźniej jednostkowym przypadkiem. Pojęcie "różne orientacje
            seksualne" nie istnieje (to twór sztucznie stworzony przez lobby gejowskie) -
            orientacja jest JEDNA i bynajmniej nie jest wszystko jedno, które części ciała
            służą do kopulacji, a które do wydalania.
            Nie tylko katolicyzm potępia homoseksualizm - podobny stosunek mają wszystkie
            znane mi wyznania. Zresztą trudno się dziwić - homoseksualiści to wyuzdane
            durnie, których naczelnym argumentem są prowokacyjne ataki na Kościół
            czy "homofobów" (pojęcie zresztą też sztucznie stworzone przez gejowskie
            lobby). Nie daj się, kolego zmanipulować przez wynaturzone gejowskie umysły.
      • Gość: Zwierzchowski Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:11
        odpowiem w ten sposób...
        Twoj adres mailowy swiadczy sam o Tobie!

heh... oszolomie.
      • Gość: freedom Swoboda manifestacji dla wszystkich ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:32
      • patriota21wieku Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali 04.06.04, 18:28
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> a więc już 40% zostało zdemoralizowanych...trzeba ratować tę połowę jak
        > również przekonywać niezdecydowanych..cieszy mnie że mimo wszystko mimo tej
        > nachalne homopropagandy połowa Polakow zachowuje zdrowy rozsądek i
        > sprzeciwiwa sie promowaniu tego typu dewiacji

Nie masz racji! Trzeba tepic takich idiotow jak ty, ktorych zaslepia kompletnie
        nachalna propaganda katolikow ktorzy wciskaja wszystkim swoj swiatopoglad na to
        jak kazdy ma sie zachowywac!

Cale szczescie ze mlodzi ludzie zaczynaja postrzegac jaka totalna ciemnota sa
        sluchacze takich matolow jak Rydzyk.

Trzeba tepic ten swiatopoglad ktory nie pozwala ludziom byc soba!!!
        • Gość: J. Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.crowley.pl 05.06.04, 11:45
          Popieram
      • Gość: stary byk Re: Jak to można promować? IP: *.imgw.pl 07.06.04, 21:40
        Jeśli ktoś jest hetero, to przecież parada nie przekona go, by zmienił
        orientację?
    • Gość: profesor ciekawski Czy bycie gejem implikuje konieczność paradowania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:30
      Czy nie można być gejem nie obnosząc się z tym? A co z inymi mniejszościami
      seksualnymi: fetyszystami, zoofilami, koprofilami? Też powinni paradować?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Czy bycie gejem implikuje konieczność paradow 04.06.04, 13:32
        a co z pedofilami?
        • Gość: zzrobert bycie rolnikiem, górnikiem albo członkiem związku IP: *.chello.pl 04.06.04, 13:38
          także tego nie wymaga.
          Każda z tych grup ma "ważne i sensowne" żądania lub postulaty.

Jak na razie jak ludzie w trakcie demonstracji zachowali się tylko młodzi i
          wykształceni. Pozostali straszyli, palili i niszczyli miasto.

Więc faktycznie jeżeli mam widzieć geja niosącego kłonicę i ciągnącego brony po
          rondzie Babki Radosława albo Matkę Polkę Lesbijkę niosącą spaloną kukłę
          ministra zdrowia i kultury monetarnej to ja nie chcę tego przemarszu.

Nie chcę także czarnych marszów przeciwko przemocy, nie chcę także pochodu 1
          Majowego ani wszelkich pielgrzymek. Każdy niech sobi ew spokoju w domu
          pomanifestuje - byle przy zamkniętych oknach.
          • Gość: e. NIE CHCĘ PIELGRZYMEK I PROCESJI IP: *.crowley.pl 05.06.04, 11:47
        • Gość: Zwierzchowski Re: Czy bycie gejem implikuje konieczność paradow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:15
          a ja chcialbym sie Pana serdecznie zapytac, czy Panskie teksty wynikaja z
          Panskiej niewiedzy, a moze totalnej glupoty? czekam na odpowiedz!
          • Gość: Nemo Wiwat zdrowy rozsądek !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:29
            Przypuszczam, że (pomimo podtekstowego nicka) wypowiedziami przedmiotowego pana
            (pani ?) kieruje jednak wyłącznie zdrowy rozsądek i zdecydowanie odcięcie się
            od tej pseudotolerancji dla wszelkiej maści zboczków, która jest obecnie wielce
            trendy i cool.
    • Gość: triarius Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.netten.pl 04.06.04, 13:32
      Poroponuję organizować marsze: 1. nekrofilów; 2. zoofilów; 3. koprofilów; 4.
      kazirodców (nie musi być z dziećmi); 5. sadystów (masochistki to lubią, więc
      krzywdy może nie być)... Jeszcze by się parę takich rzeczy dało znaleźć. A
      potem Michniki podobne istoty będą mogły podnosić podobny Światły-i-Postępowy
      wrzask na temat "praw człowieka" i "demokracji".
      • Gość: ks. Marek Zakazać procesji!!!! IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 04.06.04, 15:15
        Gość portalu: triarius napisał(a):

> Poroponuję organizować marsze: 1. nekrofilów; 2. zoofilów; 3. koprofilów; 4.

Ależ to prymitywne porównanie - ta głupia hołota klerykalno-oszłomska już nie potrafi myślec, tylko posługuje sie kliszami podsuwanymi przez purpuratów.
        Na tej zasadzie powiem: skoro można robić procesje katolickie, to także msze satanistów, masowe samobójstwa sekt w centrum miasta itd
    • oszolom.z.radia.maryja oto powód dlacz jestem przeciwny homoseksualizmowi 04.06.04, 13:38
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13184255
      • Gość: Zwierzchowski Re: oto powód dlacz jestem przeciwny homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:20
        no i co z tego wynika? nie kazdy gej to pedofil i nie kazdy pedofil to gej.
        powtarzaj sobie tak bezustannie, a moze w pewnym momencie zrozumiesz o co w tym
        chodzi.
        • Gość: Nemo 99% pedofili wywodzi się spośród gejów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:32
          Otóż nie - statystyki policyjnych psychologów mówią co innego : 99 % pedofili
          to właśnie geje (ten jeden procent to pewnie granica błędu). Jedno zboczenie
          pociąga za sobą drugie - no, bo czemu by tak nie spróbować czegoś nowego
          i też "niestandardowego" ?
          • Gość: P.S.J. Re: 99% pedofili wywodzi się spośród gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:07
            To skąd się biorą molestowane dziewczynki? Geje je molestują?
            • Gość: x Re: 99% pedofili wywodzi się spośród gejów IP: *.crowley.pl 05.06.04, 12:01
              molestowane przez księży na lekcjach religii
              • Gość: Zwierzchowski Re: 99% pedofili wywodzi się spośród gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:09
                tylko na lekcjach religii?
                coz, czyli wniosek jest jeden... jesli wsrod ksiezy sa pedofile, to trzeba
                zakazac lekcji religii i dzialalnosci kosciola! czy ktos o tym pomyslal? nie,
                bo przeciez to geje sa beee, to geje robia krzywde i trzeba nas kastrowac!

obludne z Was spoleczenstwo, drodzy Polacy!
                • Gość: Max Nie odwracajcie kota ogonem, kolego "wesołku" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 14:10
                  Wasze ataki na Kościół to zaplanowane zagranie strategiczne: na kogoś przecież
                  trzeba "wskoczyć", żeby odwrócić uwagę od własnych bezeceństw.
                  W kwestii Kościoła wystarczyłaby drobna reforma techniczna - zniesienie
                  celibatu księży (na wzór protestanckich pastorów), który jest główną
                  przyczyną "bicia spermy na mózg" księży - bądź co bądź mężczyzn z krwi i kości.
                  W waszym zaś przypadku, drodzy homosie - cóż, przychyliłbym się nawet
                  do zaproponowanego przez ciebie rozwiązania ...
                  • Gość: Zwierzchowski Re: Nie odwracajcie kota ogonem, kolego "wesołku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:47
                    zaplanowane zagranie strategiczne? hym. to poczekaj, ja musze ulozyc jakis plan
                    dzialania, bo chyba o nim zapomnialem, gdy wypowiadalem sie na tym forum.

co do celibatu ksiezy, to zadna ustawa tego nie zmieni, bo KK jest zbyt
                    tradycyjna organizacja i na pewno az tak drastycznie nie zmieni swoich
                    pogladow, bo co by ludzie przeciez pomysleli, a od kogos trzeba doić pieniazki,
                    zeby lepsi od nas mogli mieszkac jak krolowie.
                    BTW
                    ten watek zaczyna byc off-topem, wiec nie kontynuujmy go moze.
    • Gość: Ziuta z Rawy Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.proxy.aol.com 04.06.04, 13:38
      A panow w czarnych,czerwonych czy purpurowych sukienkach,uwielbiaja i po rekach
      caluja,a przeciez chlop ubrany jak baba w sukiennke to przejaw zboczenia
      seksualnego a ich na ulicach polskich miast tabuny i jakos im to nie
      przeszkadza,wiec moze niech ci polscy homoseksualisci poprzebieraja sie w
      stroje kaplanskie i zakonnic i wyjda na ulice,to napewno nikt nie bedzie w nich
      rzucal zgnilymi owocami,ale beda modly tlumy wznosily do niebios,w Polsce narod
      glupi faceta przebranego za ksiedza czy zakonnice nie odrozni od towaru
      prawdziwego.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali 04.06.04, 13:42
        powiedz to Szkotam że są zbokami
        • Gość: P.S.J. Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:07
          Bo są! Dupczą owce!! (jak twierdzą Anglicy)
    • Gość: Zenon Ja też nie chcę! IP: *.epsa.pl 04.06.04, 13:45
      A co to wogóle za stwierdzenie: "Prawie połowa Polaków nie daje
      homoseksualistom prawa do demonstrowania odmienności"

Co to wogóle za "prawo do demonstrowania odmienności"? Dlaczego tylko pedały
      muszą demonstrować swoją odmienność, a np. sadomasochiści nie chcą się odnosić
      ze swoimi odmienni preferencjami? Dlaczego lubiący na siebie sikać nie chcą
      urządać parady "kochających przez sikanie"?

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego homoseksualiści tak ostentacyjnie usiłują się
      narzucać innym ludziom z tymi swoimi przekonaniami? Dlaczego inni traktują te
      sprawy jako ich intymną, prywatną i niepubliczną sprawę? Dlaczego ja muszę być
      zmuszany do tzw. tolerancji wobec nich?

Jeśli faceci kochają facetów to świetnie. Niech sobie żyją razem i robią to co
      lubią, ja im tego wypominać nie będę. Nie rozumiem, ale nie przeszkadza mi to
      dopóki się nie narzucają innym.

Niestety tak nie jest, oni po prostu muszą wszystkich prowokować, a kiedy
      ludzie mówią że mają dość i nie życzą sobie jawnego homoseksualizmu to od razu
      zostają obrzuceni epitetami w stylu nietolerancyjne "homofoby".

Normalni ludzie jakoś nie potrzebują demonstrować swoich upodobań seksualnych.
      To intymna sprawa każdego człowieka, homoseksualiści nie są żadnym wyjątkiem i
      ja nie życzę sobie parad, na których faceci poprzebierani za dziwki liżą się
      nawzajem. We mnie to wywołuje obrzydzenie. Dlatego jestem przeciw pradom
      pedałów!
      • Gość: Przemo Zenon, w 100% sie z Toba zgadzam... IP: 195.205.44.* 04.06.04, 14:42
        Denerwuje mnie najbardziej w tych demonstracjach proba wzbudzenia ogromnego
        poczucia winy u osob heterosexualnych i wmowienie nam,ze jestesmy
        nietolerancyjni. Przypomina mi sie wowczas koszulka z napisem 'Rzuc granat na
        tace', ktora mial na sobie jeden pederasta na sobie w czasie demonstracji w
        Krakowie.O ewidentnej prowokacji homosexualistow w Rzymie rok temu szkoda nawet
        mowic.
      • Gość: Simon Zenon.. masz absolutna racje IP: *.era.pl 04.06.04, 16:07
        nic dodac nic ujac...
      • patriota21wieku Zenon - odpowiedz 04.06.04, 18:48
        Gość portalu: Zenon napisał(a):

> A co to wogóle za stwierdzenie: "Prawie połowa Polaków nie daje
        > homoseksualistom prawa do demonstrowania odmienności"
        > Co to wogóle za "prawo do demonstrowania odmienności"? Dlaczego tylko pedały
        > muszą demonstrować swoją odmienność, a np. sadomasochiści nie chcą się
        odnosić
        > ze swoimi odmienni preferencjami? Dlaczego lubiący na siebie sikać nie chcą
        > urządać parady "kochających przez sikanie"?

Czy ty w takim samym stopniu sprzeciwiasz sie publicznym goloszeniu wiary
        katolickiej? Kosciol ma procesje, pielgrzymki, itp, ktore w sposob jawny i
        otwarty demonstruja odmiennosc swiatopogladu od np. ateistow czy muzulmanow.
        One ublizaja moim przekonaniom.
        • Gość: Miron Cóż ty za bzdury opowiadasz, patrioto21wieku ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 09:56
          Homoseksualizm nie stanowi analogii do różnic wyznaniowych, etnicznych,
          rasowych, etc. Wyznawcy różnych religii muszą koło siebie współistnieć,
          nie stanowią dla siebie nawzajem żadnego zagrożenia ani rywalizacji - krótko
          mówiąc nie przeszkadzają sobie kultywować wyznawanych wartości religijnych.
          Na podobnych zasadach funkcjonują różnice etniczne, rasowe czy narodowościowe -
          i to jest norma.
          Homoseksualizm natomiast nie jest żadną normą, tylko zboczeniem - zaburzeniem
          seksualnym. I nie ma najmniejszego powodu, żeby afirmować dwóch kopulujących
          monopłciowych osobników, którzy agresywnie dążą do uzyskania społecznej
          akceptacji dla swoich wynaturzonych poczynań.
          • patriota21wieku Re: Cóż ty za bzdury opowiadasz, patrioto21wieku 10.06.04, 20:09
            Gość portalu: Miron napisał(a):

> Homoseksualizm nie stanowi analogii do różnic wyznaniowych, etnicznych,
            > rasowych, etc. Wyznawcy różnych religii muszą koło siebie współistnieć,
            > nie stanowią dla siebie nawzajem żadnego zagrożenia ani rywalizacji - krótko
            > mówiąc nie przeszkadzają sobie kultywować wyznawanych wartości religijnych.
            > Na podobnych zasadach funkcjonują różnice etniczne, rasowe czy
            narodowościowe -
            >
            > i to jest norma.

To znaczy ze homoseksualizm komus zagraza? Dajesz idiotyczne argumenty!!!

> Homoseksualizm natomiast nie jest żadną normą, tylko zboczeniem - zaburzeniem
            > seksualnym. I nie ma najmniejszego powodu, żeby afirmować dwóch kopulujących
            > monopłciowych osobników, którzy agresywnie dążą do uzyskania społecznej
            > akceptacji dla swoich wynaturzonych poczynań.

Homoseksualizm jest zboczeniem tylko w oczach bigoterii! Jest ono calkiem
            normalne w przyrodzie, a jesli nie wierzysz to poobserwuj pieski w parku czy
            mlode byki na pastwisku. A jesli nawet uznac twoj idiotyczny argument ze to
            jest choroba, to jesli chodzi o spoleczna akceptacje, to czy wg. ciebie powinno
            sie tepic ludzi niepeolnosprawnych umyslowo? Oni tez nie sa normalni! Albo
            ludzi wierzacych w boga: jesli przyjac ze wiara w boga nie jest wrodzona, tzn.
            ze kazdy kto w niego wierzy jest chory.
      • Gość: jawas Re: Ja też nie chcę! IP: .48.213.* / *.skawina.eu.org 04.06.04, 20:44
        Gość portalu: Zenon napisał(a):
        Jeśli faceci kochają facetów to świetnie. Niech sobie żyją razem i robią to co
        > lubią, ja im tego wypominać nie będę. Nie rozumiem, ale nie przeszkadza mi to
        > dopóki się nie narzucają innym.
        >
        > Niestety tak nie jest, oni po prostu muszą wszystkich prowokować, a kiedy
        > ludzie mówią że mają dość i nie życzą sobie jawnego homoseksualizmu to od
        razu
        > zostają obrzuceni epitetami w stylu nietolerancyjne "homofoby".
        >
        > Normalni ludzie jakoś nie potrzebują demonstrować swoich upodobań
        seksualnych.
        > To intymna sprawa każdego człowieka, homoseksualiści nie są żadnym wyjątkiem
        i
        > ja nie życzę sobie parad, na których faceci poprzebierani za dziwki liżą się
        > nawzajem. We mnie to wywołuje obrzydzenie. Dlatego jestem przeciw pradom
        > pedałów!

Homoseksualiści „paradują” ponieważ spotykają się z szykanami i dyskryminacją
        wówczas, gdy eksponują swoją orientację seksualną w nie mniejszym ani większym
        stopniu niż przeciętni hetero –nie ukrywając zwykłych, codziennych rozmowach że
        z kimś żyją, kogoś kochają, trzymając się publicznie za rękę, czy w inny sposób
        okazując sobie czułość, mieszkając z kochaną osobą pod wspólnym dachem itp.
        (Nie wiew czy tego typu zachowania też nazwiesz prowokacją, być może nie i
        nawet Tobie to nie przeszkadza -„to świetnie!”, niemniej znaczny procent
        Polaków takiej „ostentacji” w wykonaniu homoseksualistów nie toleruje).
        Homoseksualiści nie demonstrują „swoich upodobań seksualnych”, gdyż homo- jak i
        heteroseksualizmu nie można redukować tylko do aktywności seksualnej (i tym te
        ORIENTACJĘ różnią się od seksualnych dewiacji, czy inaczej zboczeń jak np.
        sadomasochizm czy zoofilia). Geje i lesbijki narzucają się zatem innym ze swoją
        ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ, nie aby prowokować, lecz obronie swojego prawa do
        PRYWATNOŚCI.
    • Gość: miastowy Ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.ne.client2.attbi.com 04.06.04, 13:49
      Zacheceni sukcesami zagranica, gdzie zaczynajac od niewielkich kroczkow i
      przyzwyczajajac niejako spoleczenstwo do swojej halasliwej obecnosci uzyskali
      zmiane definicji malzenstwa i rodziny polscy homoseksualisci ida dokladnie ta
      sama droga. Naduzywajac swobod obywatelskich chca zmusic zdrowa czesc
      spoleczenstwa do uznania, ze ich chore i wrecz zwyrodniale zachowania to norma.
      Nie wszystko co przychodzi z zachodu koniecznie musi byc dobre. Tamte
      spoleczenstwa zbyt dlugo czekaly ze zdecydowanym odporem dewiantow i teraz maja
      problem (patrz chocby USA w Kaliforni czy Massachusetts). Nie pozwolmy, aby
      nieliczna, ale niezwykle bezczelna i halasliwa grupa ludzi z zaburzeniami
      seksualnymi przewracala podstawowe wartosci spoleczne, na ktorych od tysiacleci
      opieraja sie wszelkie spoleczenstwa. Homoseksualizmowi przeciwstawiaja sie
      wszystkie bez wyjatku religie, a nie tylko katolicyzm. Osoby piastujace wysokie
      urzedy, a wspomagajace gorszace i spolecznie szkodliwe manifestacje, tacy jak
      wojewoda, winni byc ze swych stanowisk natychmiast usunieci!
      • oszolom.z.radia.maryja jestem zbudowany dwiema ostatnimi wypowiedziami 04.06.04, 13:55
        tzn że Polska jeszcze noie zginęła że polska tradycyjna rodzina jeszcze nie
        zginęła..teraz trzeba tylko zrobić by chciała mieć więcej dzieci...większosć
        kobiet ich nie rodzi ze wzgl na złą sytuację finansową a nie ze wzgl
        obyczajowych i to jest pocieszajace i budujące a więc mamy czego bronić...LPR i
        radio Maryja was nie zawiodą
        • Gość: lucyperek Tyle, że żeś oszołomie nic z nich nie zrozumial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:40
          oni mówili (całkiem sensownie z resztą) o kwestiach estetyczno-współżyciowo-
          społecznych. Im, a także i mnie nie pasuje nachalne NARZUCANIE okreslonych
          zachowań i w sumie wymuszanie pseudotolerancji. Nie przeszkadzaja mi geje, nie
          sa żadnymi zbokami i nie trzeba ich utylizować w piecach martenowskich co ty
          świętojebliwy talibanie bys czynił. Homoseksualizm to nie zbrodnia i również
          nie świadomy wybór (dzisiaj podymam panienkę, a jak mi się znudzi to kontrolera
          biletów). Część populacji ludzkiej tak po prostu ma. Im chodziło tylko o to, że
          nie chcą przyglądać się lub być zmuszanymi do oglądania dwóch kutasów spiętych
          agrafką. Nie przeszkadza mi pornografia i kiedy sobie tego zażyczę będę się
          pławić w rozpuście. Ale nie mam ochoty oglądać codziennie na ulicach bilboardów
          z kopulacją. Nie wiem czy łapiesz tą subtelną różnicę. Ale życze ci, by twoje
          dziecko nie okazało się homo, albowiem Pan Bóg nie obdziela wszystkich
          sprawiedliwie.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Tyle, że żeś oszołomie nic z nich nie zrozumi 04.06.04, 16:57
            Gość portalu: lucyperek napisał(a):

> oni mówili (całkiem sensownie z resztą) o kwestiach estetyczno-współżyciowo-
            > społecznych. Im, a także i mnie nie pasuje nachalne NARZUCANIE okreslonych
            > zachowań i w sumie wymuszanie pseudotolerancji. Nie przeszkadzaja mi geje,
            nie
            > sa żadnymi zbokami i nie trzeba ich utylizować w piecach martenowskich co ty
            > świętojebliwy talibanie bys czynił.

0-to że ktoś jest chory absolutnie nie oznacza ze takiego tzreba zlikwidować
            trzeba go poi prostu leczyć.

Homoseksualizm to nie zbrodnia i również
            > nie świadomy wybór (dzisiaj podymam panienkę, a jak mi się znudzi to
            kontrolera
            >
            > biletów.

-nie zbrodnia? przecież to w środowisku homnoseksualistów wylęgł się AIDS
            straszliwa Dżuma XX wieku!!!

Część populacji ludzkiej tak po prostu ma. Im chodziło tylko o to, że
            >
            > nie chcą przyglądać się lub być zmuszanymi do oglądania dwóch kutasów
            spiętych
            > agrafką.

-są też tacy którzy kochają dzieci którzy sa też poligamistami zoofilami i
            nekrofilami...

Nie przeszkadza mi pornografia i kiedy sobie tego zażyczę będę się
            > pławić w rozpuście. Ale nie mam ochoty oglądać codziennie na ulicach
            bilboardów
            >
            > z kopulacją.

-ja też nie tu sie zgodzimy...

Nie wiem czy łapiesz tą subtelną różnicę. Ale życze ci, by twoje
            > dziecko nie okazało się homo, albowiem Pan Bóg nie obdziela wszystkich
            > sprawiedliwie.

- To czy ktoś jest homo czy nie nie decydują czynniki genetyczne a
            socjalizacyjne..zauważ ze homoseksualiści to niemalże wyłącznie miastowi z
            wielkich miast wywodzący się z kregów artystycznych zwykle sympatyzujacy z
            lewicą. Poza tym są to młodzi mogacze którym we łbie od dobrobytu sie
            przewróciło i eksperymentują ze wszystkim z czym sie eksperymentowac da w więc
            również ze swa seksualnością..wielu homoseksualistów predzej czy później
            dobiera sobie coraz to młodszych partnerów seksualnych aż w końcu dobiera sie
            do nieletnich...tajk było z Wojtkiem K...dyrygentem Polskich Słowików
            • patriota21wieku Re: Tyle, że żeś oszołomie nic z nich nie zrozumi 04.06.04, 18:41

>
              > - To czy ktoś jest homo czy nie nie decydują czynniki genetyczne a
              > socjalizacyjne..zauważ ze homoseksualiści to niemalże wyłącznie miastowi z
              > wielkich miast wywodzący się z kregów artystycznych zwykle sympatyzujacy z
              > lewicą. Poza tym są to młodzi mogacze którym we łbie od dobrobytu sie
              > przewróciło i eksperymentują ze wszystkim z czym sie eksperymentowac da w więc
              >
              > również ze swa seksualnością..wielu homoseksualistów predzej czy później
              > dobiera sobie coraz to młodszych partnerów seksualnych aż w końcu dobiera sie
              > do nieletnich...tajk było z Wojtkiem K...dyrygentem Polskich Słowików

Jestes idiota ktory wierzy w propagande kosciola. Wielu homoseksualistow na
              calym swiecie pochodzi z malych miast i wsi. W Polsce sie tego nie widzi bo
              kosciol i takie matoly jak ty to tepia uwazajac ze jest to choroba, i zmuszajac
              innych do wyznawania sztampowej wizji swiata.

A to ze homoseksualizm jest bardziej widoczny w duzych miastach wynika z tego
              ze w miescie ludzie sa bardziej wyksztalceni, czytaja wiecej (a nei tylko pismo
              swiete) i ksiadz ma mniej wplywu na ostracyzm niz w malych miejscowosciach.

Swoja droga ciekawe ze w panstwie gdzie spoleczenstwo w ponad 90% procentach
              jest katolickie, tylko polowa sie zgadza ze skostnialym ortodoksyjnym
              swiatopogladem kosciola!
        • Gość: x IDIOTA Z RYDZYJKA IP: *.crowley.pl 05.06.04, 12:13
        • Gość: o. IDIOCI Z RYDZYJKA IP: *.crowley.pl 05.06.04, 12:14
      • Gość: Zwierzchowski Re: Ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:37
        Ty chyba nie wiesz co mowisz... a bynajmniej niedokladnie przeczytales artykul.

'Bardziej tolerancyjni są mieszkańcy dużych miast, z wykształceniem wyższym.
        Wśród Polaków do 29 roku życiu, zwolenników przyznania homoseksualistom prawa
        do demonstrowania jest 55 procent'

podkresle... 'z wyksztalcenie wyzszym', czyli inteligencja, a nie wisniactwo,
        zasciankowosc, pieniactwo! do ciera do Ciebie co pisze? ludzie, ktorzy czegos
        sie nie boja i znaja, a bynajmniej wiedza z czyms dane zjawisko sie wiaze sa
        przychylni homoseksualista. a druga czesc spoleczenstwa, czyli ta... ktora nie
        potrafi trzezwo myslec, ma obawy, cechuje ja zasciankowosc i zbytni
        tradycjonalizm pomieszany z dewocja, jest przeciwna homoseksualista.

co chcecie teraz zrobic? zamknac nas w zakladach? wystrzelac? jesli tak, a
        spotkalem sie z takimi postawami, to nie jestescie lepsi od nas samych...!!!
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Ofensywa homoseksualistow trwa! 04.06.04, 17:05
          Gość portalu: Zwierzchowski napisał(a):

> Ty chyba nie wiesz co mowisz... a bynajmniej niedokladnie przeczytales
          artykul.
          >
          > 'Bardziej tolerancyjni są mieszkańcy dużych miast, z wykształceniem wyższym.
          > Wśród Polaków do 29 roku życiu, zwolenników przyznania homoseksualistom prawa
          > do demonstrowania jest 55 procent'
          >
          -ja mam 25 lat mam wyższe wykształcenie i jakoś jestem daleki od tak pojmowanej
          tolerancji

> podkresle... 'z wyksztalcenie wyzszym', czyli inteligencja, a nie wisniactwo,
          > zasciankowosc, pieniactwo! do ciera do Ciebie co pisze?

-a ja powtórzę...ja też mam wyższe wykształcenie mam 25 lat i jestem daleki od
          tak pojmowanej tolerancji podobnie moja młodsza siostra która w tym roku kończy
          Historię sztuki..mieszkam w Poznaniu a więc w dużym mieście i co?

ludzie, ktorzy czegos
          > sie nie boja i znaja, a bynajmniej wiedza z czyms dane zjawisko sie wiaze sa
          > przychylni homoseksualista.

-ludzie otumanieni przez lewacką propagandę chciałeś powiedzieć..uczelnie
          przewcież zostały opanowane przez lewaków a ci sie tylko dostosowali do wymogów
          nowego pana czyli UE ot co!

a druga czesc spoleczenstwa, czyli ta... ktora nie
          > potrafi trzezwo myslec, ma obawy, cechuje ja zasciankowosc i zbytni
          > tradycjonalizm pomieszany z dewocja, jest przeciwna homoseksualista.
          > -
          - to jest zdrowa część spoleczeństwa której ty nienawidziesz i boisz sie...

> co chcecie teraz zrobic? zamknac nas w zakladach? wystrzelac? jesli tak, a
          > spotkalem sie z takimi postawami, to nie jestescie lepsi od nas samych...!!!

- edukować! odsunąć lewactwa od polskiej młodzieży i polskich dzieci!
          homoseklsualizm to choroba którą sie leczy a osobną sprawą są ci którzy udają
          homoseksualistów i robią i ich nieszcęścia swój styl bycia i życia.. promując
          homozachowania pokazują młodym lufdziom iż nie musza zakłądać normalnych rodzin
          tylko zyć na opak nie mieć dzieci tylko zaspokajać swe rządze... tacy otwarci
          do procesów myślowych używają krocza zamiast mózgu i to jest to co oróznia to
          normalne tradycyjne społeczeństwo od tego które wy tworzycie...
          • Gość: Zwierzchowski Re: Ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:31

> -a ja powtórzę...ja też mam wyższe wykształcenie mam 25 lat i jestem daleki
            od
            > tak pojmowanej tolerancji podobnie moja młodsza siostra która w tym roku
            kończy
            >
            > Historię sztuki..mieszkam w Poznaniu a więc w dużym mieście i co?

nie badz dziecinny i przeczytaj tekst jeszcze raz, prosze. jest tam napisane
            55proc. a nie 100proc... wiec rozumiesz pewnie juz, ze miescisz sie w tym
            45proc. :) prawda? zrozumiales? czy mam inaczej wytlumaczyc?

> a druga czesc spoleczenstwa, czyli ta... ktora nie
            > > potrafi trzezwo myslec, ma obawy, cechuje ja zasciankowosc i zbytni
            > > tradycjonalizm pomieszany z dewocja, jest przeciwna homoseksualista.
            > - to jest zdrowa część spoleczeństwa której ty nienawidziesz i boisz sie...

jak moge sie bac heteryckiej strony spoleczenstwa, gdy mam setki znajomych,
            ktorzy o mnie wiedza i mnie toleruja? owszem boje sie tylko jednych... tych
            ktorzy nie toleruja homoseksualistow i chca dla nich jak najgorzej. boje sie w
            tym wypadku o swoje zycie.

> homoseklsualizm to choroba którą sie leczy

a czy Pan wie, co to jest WHO!????? bo jesli nie, to gratuluje zasciankowosci i
            chorych pogladow.
            wiec przypomne. WHO - World Health Organization - Światowa Organizacja Zdrowia.
            już nie pamietam w ktorym roku (bo do dat nie mam pamieci) oswiadczyla, ze
            homoseksualizm nie jest choroba i skreslila go z listy wyleczalnych chorob.

tym samym smiem twierdzic, ze jest Pan w totalnym bledzie. a dywagacje jednego
            czy dwoch psychologow, ktorzy pragna podwazyc opinie swiatowej rangii lekarzy
            WHO sa moim zdaniem chybione.

> tylko zyć na opak nie mieć dzieci tylko zaspokajać swe rządze... tacy otwarci
            > do procesów myślowych używają krocza zamiast mózgu i to jest to co oróznia to
            > normalne tradycyjne społeczeństwo od tego które wy tworzycie...

tak? a ilu jest gwalcicieli? ile dziwek? ile ludzi, ktorzy zyja w konkubinacie
            i SA heteroseksualne? miliony! czyli wiecej niz nawet jest samych
            homoseksualistow.
            • Gość: Max Jesteś niedoinformowany, "wesołku" IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 14:35
              Tak się składa, że WHO właśnie dąży do tego, aby wpisać homoseksualizm
              na światową listę chorób i jest to tylko kwestia czasu (niedługiego już
              zresztą). Nie są to bynajmniej "dywagacje jednego czy dwóch psychologów" tylko
              opinie szeregu autorytetów medycznych oraz coraz bardziej obiecujące
              perspektywy leczenia zaburzeń seksualnych. Zainteresuj się lepiej możliwościami
              ewentualnego leczenia, zamiast bawić się w gejowskiego pieniacza na niniejszym
              forum.
              • Gość: Zwierzchowski Re: Jesteś niedoinformowany, "wesołku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:08
                jak dotad pieniaczem nie bylem, a zauwazylem wiele postaw, ktore wymagalyby
                natychmiastowego leczenia!
        • Gość: Al Re: Ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.bb.telus.com 04.06.04, 19:27
          I co ty pieprzysz o tolerancji;
          Wy palanty chcecie doprowadzic do tego , aby normalni ludzie wstydzili sie ,
          ze nie sa zboczeni!!
          • Gość: Zwierzchowski Re: Ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:33
            nikt nie chce ponizac nikogo innego! w tym wypadku chcemy tylko i wylacznie
            rownouprawnienia! nie chcemy, zeby homoseksualizm byl tematem tabu, ktorych
            jest w Polsce zbyt wiele! trzeba z tym skonczyc!
            • Gość: Nemo Agresywna ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 14:38
              Homoseksualizm to nie żaden temat "tabu" tylko zwyklusieńkie zboczenie
              i choroba o podłożu psychicznym. Nie widzę powodu, żeby gloryfikować
              monopłciowe stosunki doodbytnicze i jeszcze domagać się uznania ich za "normę".
              Stworzenie Ewy miało chyba jakiś wyraźny cel (podobnie jak zróżnicowanie
              i wyodrębnienie organów kopulacyjnych i doodbytniczych), no nie ?
              • Gość: Zwierzchowski Re: Agresywna ofensywa homoseksualistow trwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:10
                Wy jacys dziwni jestescie.

tylko doodbytnicze stosunki Wam w glowach. a przyszlo Wam moze na mysl, ze
                wsrod gejow sa ludzie, ktorym nie tylko sex w glowie? huh?
      • patriota21wieku Re: Ofensywa homoseksualistow trwa! 04.06.04, 19:02
        Czyli chcesz z Polski zrobic katolicki Afganistan z czasow Talibow. Tfu, na psa
        urok!!!
    • Gość: leo mam wyższe wykształcenie i jestem z miasta -dużego IP: *.ibles.waw.pl 04.06.04, 14:16
      I jestem przeciw demonstracjom zboczeńców. Nie mylmy tolerancji wobec
      odmiennych poglądów ze zgodą na gorszenie innych.
      • Gość: ktoś Re: mam wyższe wykształcenie i jestem z miasta -d IP: *.adsl.hansenet.de 04.06.04, 14:37
        Masz wyższe wykształcenie, ale pewnie poza tym jesteś nikim, skoro taką
        satysfakcje daje Ci fakt, że czujesz się lepszy od "zboczeńców". Normalny
        człowiek, taki, który nie ma problemów z własną tożsamością (seksualną lub
        jakąkolwiek) nie musi sobie budować w taki sposób poczucia własnej wartości.
        To tak jak z rasistami - nic w życiu nie osiągnęli, ale przynajmniej są BIALI.
        Super ta Polska, nie ma co...
        Pozdr.
        • Gość: a psik Re: mam wyższe wykształcenie i jestem z miasta -d IP: *.zrpa.com 04.06.04, 15:27
          przeciez to homoseksualisci chca budowac poczucie wlasnej wartosci poprzez
          marsze i demonstracje - zgodnie z twoja definicja normalnosci i nienormalnosci
          to oni sa nienormalni...jestes swinia pogladowa
          • oszolom.z.radia.maryja Re: mam wyższe wykształcenie i jestem z miasta -d 04.06.04, 17:06
            moółem że lewakom się we łbie poprzewracało.i w dupach przy okazji też
      • Gość: o. Leo skończył KUL i mieszka w Wadowicach IP: *.crowley.pl 05.06.04, 12:19
    • Gość: hard-on Co lepsze: byc gejem czy kibolem ? IP: *.itpp.pl 04.06.04, 14:36
      Nie rozumiem, dlaczego geje nie moga miech pochodu, ale kibole moga ragularnie
      robic bydlo po meczach? Osobiscie wole 1000 gejow niz jednego zmierdzacego
      kibola.

• Gość: Helena SZKLANKA DO POLOWY PELNA IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.04, 15:02
      Wiadomosc bardzo poprawila moje samopoczucie. A wiec jednak nieco ponad polowa
      ankietowanych UZNAJE prawa mniejszosci homoseksualnej do demonstrowania w
      obronie swoich praw. Zas sprzeciw wobec Parady najwiekszy jest wsrod ludzi
      niezbyt wyklsztalconych. A jak sie czyta odpowiednie fora, to mozna odniesc
      wrazenie, ze zdecydowana wiekszosc jest przeciw!
      Wiec jednak poziom wyksztalcenia ma z tym cos wspolnego. To swietnie.
      A druga dobra wiadomosc wynikajaca z pierwszej, to ze tylu ludzi
      niewyksztalconych ma dostep do internetu. Co daje nadzieje, ze z czasem, dzieki
      internetowi beda oni rozszerzac swoje horyzonty , a ich myslenie zacznie
      ulegac ewolucji. Swietnie, swietnie, lepiej niz myslalam.
      • Gość: Obserwator Re: HELENA, CZYLI BRAK PERCEPCJI IP: *.qc.sympatico.ca 04.06.04, 15:42
        HELENO TO 49% SA PRZECIW DEMONSTRACJI HOMOSEKSUALISTOW.
        NIE CZYTASZ TEKSTU INFORMACJI I NIE WIEM CZY TO JEST COS CO MOZE POPRAWIC TOBIE
        SAMOPOCZUCIE.
      • Gość: Hapax_Legomenon Re: SZKLANKA DO POLOWY PELNA IP: *.noname.net.icm.edu.pl 04.06.04, 15:58
        Sama wiadomosc moze zaiste nie jest najgorsza. To wspaniale, ze w
        demokratycznym panstwie prawa ponad 40% spoleczenstwa DAJE paru procentom (4-5?)
        prawo do demonstracji i UZNAJE prawa PONADMILIONOWEJ mniejszosci. Serce rosnie!
        Przed KAZDA demonstracja zrobilbym taki sondaż, żeby wszystko bylo jasne. Moze
        nawet na tej samej probie... Moze udaloby sie wychwycic jakies stale...

Kaczynskiemu wypada natomiast przypomniec, ze jest na sluzbie i ma slużyć tj.
        m.in. postepowac zgodnie z prawem. A jesli nie to out. Dlaczego wojewoda go nie
        zdejmie - nie moze? - zamiast sie z nim bawic? (tak jak to zrobil kiedys
        premier Bielecki z ..... Kaperą ministrem - do tej pory jestem pod wrażeniem
        tej decyzji). Niech Kaczor zje ten torcik, ładnie przeprosi i zajmie się swoim
        życiem osobistym... albo (nieodróżnialnego od siebie) brata.

• Gość: al Re: CZESC PUNIA IP: *.bchsia.telus.net 04.06.04, 17:05
        Czesc Punia
        " Demokracja,która opiera się na tolerancji nie powinna dopuszczać do
        niszczenia przez mniejszość wartości moralnych deklarowanych przez większość.
        Nie można opierać "rządów ludu" na dyktacie mniejszości, choćby tych
        seksualnych, ani udawać, że zboczenie seksualne jest normą w jakimkolwiek tego
        słowa znaczeniu. " Zacytowalem Pana Dariusza
        Czy twoim zdaniem kazda wyksztalcona osoba to gay ?
        W rozowym pewnie ci pieknie!
      • Gość: Nemo Heleno, nie ośmieszaj się IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:52
        Jak widać nie przyswoiłaś w pełni kluczowej treści przedmiotowego artykułu:
        to ponad połowa ankietowanych jest PRZECIW demonstracji (a nie za). I to jest
        właśnie powód do poprawy samopoczucia - przynajmniej nie od razu damy się
        ponieść modnej fali pseudotolerancji dla seksualnych zwyrodnialców
        (żądających - dla przykładu - zalegalizowania pedofilii, jak w Danii).
        Jeśli chodzi o wykształcenie, to rzecz ma się nieco inaczej niż
        to przedstawiłaś: ci pseudointeligenci za wszelką cenę chcą być "trendy"
        i "cool", zaakceptują nawet zboczka na ulicy w imię wyimaginowanego postępu
        cywilizacyjnego. Na szczęście jednak nie brakuje tych zdroworozsądkowych
        (bez względu na wykształcenie). Zresztą cała ta ankieta jest sprytnie
        spreparowana przez gejowskie loobby: w rzeczywi p-ko demonstracji jest
        conajmniej 80% społeczeństwa.
    • Gość: n/t czyli polowa ZA (n/t) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:14
    • Gość: Kowalski Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:20
      Gość portalu: PIGUŁA napisał(a):

> homo do pochodu marsz moze by tak zrobic marsz po UNI EUROPEJSKIEJ?
      > propozycja nie do odrzucenia co wy nato , zobaczymy jak potraktują was tu i
      > tam hm................

Jeśli za państwowe, ubeckie i pejsate pieniądze prowadzi się od ładnych 10-15
      lat zmasowaną kampanię już nie tylko propedalską, ale świadomie
      anty-konserwatywną, anty-konserwatywną i w ogólności anty-normalną - to nie
      dziwią "zmiany kulturowe". W Rosji od nastania bolszewików też zaszły duże
      "zmiany kulturowe", wiadomo jakimi metodami - jasne że nieco bardziej
      brutalnymi, ale co do profilu bardzo podobnymi.
      • Gość: c. Re: Połowa Polaków ZA MARSZEM GEJÓW IP: *.crowley.pl 05.06.04, 12:25
    • Gość: Iggor Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: 212.160.156.* 04.06.04, 15:26
      Ponury, ale prawdziwy obraz polskiego społeczeństwa daje ten sondaż.
      Dulszczyzna rządzi. A najgorsze jest to, że takie postawy kreuje TVP że
      przypomnę program Semki i Pospieszalskiego. Prawo do demonstrowania jest prawem
      każdego obywatela, a odmienne preferencje seksualne nie mogą być powodem
      dyskryminacji.
    • Gość: Zwierzchowski Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:29
      tak... my musimy wszystkich prowokowac. bo przeciez jestesmy inni! a wiesz
      drogi Zenonie, kto jest dla mnie inny? caly tabun Katolikow, ktorzy co roku
      biegna zalani w trzy du* na pielgrzymke do Czestochowy! no dobrze... nie
      wszyscy, ale sa wsrod nich tacy, ktorzy od alkoholu, drugow i innych uzywek nie
      moga sie odpedzic. a to przeciez miejsce swiete, ktore cos w sobie ma,
      bynajmniej ja je czuje, ale czesc z zacnych Katolikow jednak nie.

mam na mysli to, iz nie podoba mi sie ta pielgrzymka, bo nie jestem Katolikiem!
      wiec dlaczego mam tolerowac Was?
      widzisz, to dziala na tej samej zasadzie. tylko, ze ja jakos potrafie sie do
      tego zdystansowac i zamknac buzie... Wy jednak nie. nie potraficie zrozumiec,
      jak cywilizowane jednostki, ze homoseksualizm to sposob zycia. nikt nikomu sie
      nie narzuca. nie mowimy... 'chodz z nami', 'bycie gejem/lesbijka jest cudowne'
      bo nie jest, gdy sie musi zyc w spoleczenstwie takim ja TO, ktore Wy tworzycie!

kiedys gdzies napisalem... 'Polska to wies!' i niestety nadal musze podtrzymac
      te opinie!
      • Gość: Świstak Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 18:10
        Gość portalu: Zwierzchowski napisał(a):

> nie mowimy... 'chodz z nami', 'bycie gejem/lesbijka jest cudowne'
        > bo nie jest, gdy sie musi zyc w spoleczenstwie takim ja TO, ktore Wy
        > tworzycie!

Zapomniałeś, że 1 czerwca można już zupełnie swobodnie wyjechać do UE. A od
        paru ładnych lat można także - niewiele trudniej - wyjechać do wielu, wielu
        innych krajów. Dlatego nie jest prawdą, że ktokolwiek "musi zyc w
        spoleczenstwie takim ja TO". Jeżeli nie podoba Ci się polska kultura, polskie
        społeczeństwo, to możesz jechać tam, gdzie pedałów witają nie tyle chlebem i
        solą co raczej wazeliną i gumą.
        • Gość: Zwierzchowski Re: I bardzo dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:13
          i co z tego, ze mozna prawnie bez problemu wyjechac, jesli w tym kraju trzyma
          mnie cos innego? a raczej ktos inny?

by the way... fakt, iz uzyles stwierdzenia 'wazelina i guma' mowi jak bardzo
          zacofany w pogladach i ograniczonym jestes, drogi Panie Świstak!
      • Gość: Max Wynaturzeńcy i ich lobby IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:43
        Jak dla ciebie zapewne Polska byłaby "miastem" gdyby stosunki hetero stały się
        przeżytkiem. Niedoczekanie.
        Prezentujesz punkt widzenia schizofrenika (jak w "Pięknym Umyśle"): ma jakieś
        urojenia, które bierze za rzeczywistość i jeszcze wmawia innym, że to normalne.
        Homoseksualizm to nie tylko choroba (uleczalna, jak twierdzą na własnym
        przykładzie prof. Van Artweeg z Holandii czy Richard Cohen z USA),
        ale obrzydliwe wynaturzenie. Jako takie nigdy nie będzie stawiane na równi
        z jedyną WŁAŚCIWĄ orientacją, choćby geje nie wiem jak agresywnie do tego
        dążyli.
        Analogia do różnic religijnych, etnicznych czy rasowych jest tu zatem trafiona
        kulą w płot.
        • Gość: Zwierzchowski Re: Wynaturzeńcy i ich lobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:21
          > Jak dla ciebie zapewne Polska byłaby "miastem" gdyby stosunki hetero stały
          się
          > przeżytkiem. Niedoczekanie.

NIE! ja nie chce, zeby hetero zniknelo! mam wielu przyjaciol i przyjaciolek,
          ktorzy sa hetero! jakos oni mnie toleruja i swietnie potrafia ze mna spedzac
          czas. nie chce, zeby znikneli, bo moj swiat duzo by stracil. chce tylko, zeby
          ludzie pozwolili nam bym rownoprawnymi obywatelami! zebysmy mogli zyc w
          demokratycznie pelnym tego slowa znaczeniu kraju!

> Prezentujesz punkt widzenia schizofrenika (jak w "Pięknym Umyśle"): ma jakieś
          > urojenia, które bierze za rzeczywistość i jeszcze wmawia innym, że to
          normalne.

hehe, jeszcze nikt mnie tak nie nazwal. :) dzieki wielkie. i wiesz co mi
          przyszlo do glowy? 'Romantycznosc' A. Mickiewicza... Karusia, ktora widzi cos,
          czego inni nie widza, a medrzec ze swym skielkiem stara sie przekonac ludzi, ze
          jest szalona. i kto tu mial racje? starzec, czy dziewczynka? bo jak zapewne
          pamietasz Romantyzm byl potezna epoka!!!

> Homoseksualizm to nie tylko choroba (uleczalna, jak twierdzą na własnym
          > przykładzie prof. Van Artweeg z Holandii czy Richard Cohen z USA),
          > ale obrzydliwe wynaturzenie.

nie wolno nam mowic, ze jest to wynaturzenie, gdyz Matka Natura sama stworzyla
          homoseksualizm! a gdyby go nie chciala i bylby jej zbedny, to na pewno w
          przeciagu kilku pokolen by go zniszczyla. w rzeczywistosci, homoseksualizm jest
          zauwazalny rowniez u innych gatunkow, bo jak pamietamy czlowiek to tez zwierze!

> Jako takie nigdy nie będzie stawiane na równi
          > z jedyną WŁAŚCIWĄ orientacją, choćby geje nie wiem jak agresywnie do tego
          > dążyli.

mowisz oczywiscie o Polsce i o swoich pogladach. bo na Zachodzie sytuacja jest
          calkowicie odmienna i do tego dazymy... do TOLERANCJI!
          • Gość: Max Re: Wynaturzeńcy i ich lobby IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 14:31
            To serdecznie dziękujemy, że łaskawie pozwalacie hetero koegzystować w SWOIM
            świecie !!! NASZ świat natomiast odniósłby wyłącznie korzyści z waszej
            dematerializacji.
            Jako obywatele jesteście w tym demokratycznym społeczeństwie traktowani
            na równi. A z racji zaburzeń seksualnych nie należą się wam żadne przywileje
            (conajwyżej zniżka na leczenie) - nie ma mowy o wychowywaniu dzieci w duchu
            dewiacji ani o pseudobiologicznym zrównaniu homo i hetero. Agresja społeczna
            jest li i jedynie odpowiedzią na waszą agresywną propagandę - osobiście uważam
            was za wyuzdanych durniów, których naczelnym argumentem są prowokacyjne ataki
            na Kościół lub "homofobów" (pojęcie sztucznie stworzona do potrzeb gejowskiego
            lobby).
            Analogia do romantyzmu też jest trafiona kulą w płot (romantyczny dewiant :)))))
            Homoseksualizm nie jest bynajmniej tworem Matki Natury, a jedynie mutacją jej
            DWUPŁCIOWEGO tworu (trochę jak po Czarnobylu ...); tak się składa, że Matka
            Natura dość ściśle określiła w swych zamierzeniach funkcje i zróżnicowanie
            organów seksualnych i wydalniczych.
            A te wszystkie pseudocywilizowane kraje zachodnie na własnej skórze przekonują
            się do katastrofalnych następstw "progejowskiej polityki" (vide tegoroczny
            zakaz Love Parade w Berlinie czy konsekwentnie nakładane sankcje w USA).
            Jak zresztą pokazuje historia - "geizm" jeszcze żadnej społeczności ludzkiej
            nie wyszedł na dobre, charakteryzuje się bowiem największą "zmienialnością"
            partnerów, największą kryminogennością i zagrożeniem AIDS (tudzież rakiem
            odbytnicy).
            Nota bene kanadyjczycy mają całkiem niezłe osiągnięcia w leczeniu
            homoseksualizmu - może zgłosisz się na ochotnika ?
            • Gość: Zwierzchowski Re: Wynaturzeńcy i ich lobby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 16:07
              > To serdecznie dziękujemy, że łaskawie pozwalacie hetero koegzystować w SWOIM
              > świecie !!! NASZ świat natomiast odniósłby wyłącznie korzyści z waszej
              > dematerializacji.

nikt nikomu LASKAWIE nie pozwala. po prostu kazdy ma prawo zyc w
              spoleczenstwie, ktore nie moze byc jednakowe i nigdy nie bylo.
              w ogole nie rozumiem Twojej wrogiej postawy.
              chcialem Ci pokazac, ze hetero moga koegzystowac w pokoju i spokoju z
              homoseksualistami. a Ty od razu wyskakujesz z takimi zarzutami. troszke wiecej
              empatii, prosze.

> Jako obywatele jesteście w tym demokratycznym społeczeństwie traktowani
              > na równi. A z racji zaburzeń seksualnych nie należą się wam żadne przywileje
              > (conajwyżej zniżka na leczenie) - nie ma mowy o wychowywaniu dzieci w duchu
              > dewiacji ani o pseudobiologicznym zrównaniu homo i hetero.

masz absolutna racje. do wychowywania dzieci, to nasze spoleczenstwo jeszcze
              nie doroslo, a bynajmniej jego wieksza czesc. ale co do tego, ze mamy
              rownouprawnienie, to bym sie nie zgodzil. nadal nie ma konkubinatu, ktory w
              duzej mierze ulatwilby zycie zarowno hetero i homo, ktorzy zyja w takim
              zwiazku. nie mowie tu o adopcji, bo nie o to mi chodzi i nie o to zabiegam.

> Agresja społeczna
              > jest li i jedynie odpowiedzią na waszą agresywną propagandę - osobiście
              uważam
              > was za wyuzdanych durniów, których naczelnym argumentem są prowokacyjne ataki
              > na Kościół lub "homofobów" (pojęcie sztucznie stworzona do potrzeb
              gejowskiego
              > lobby).

a Wy znowu o tym lobby, to staje sie juz nudne i monotonne, nie macie innych
              argumentow, ktore cos by wniosly do dyskusji?
              i wypraszam sobie tych durniow! uwlaczasz mojej godnosci jako czlowiekowi.
              osobiscie nigdy nie bylem na zadnej z gejowskich (ani jakiejkolwiek innej)
              demonstracji i nie mam zamiaru isc, ale to nie oznacza, ze odbiore to prawo
              innym ludziom! konstytucja zezwala na organizowanie takich zgromadzen. dlaczego
              tak usilnie stwarzacie wrazenie, ze w Polsce mamy rownych i rowniejszych? po co
              takie zachowania?

> Analogia do romantyzmu też jest trafiona kulą w płot (romantyczny
              dewiant :))))
              > )

dzieki wielkie. ;)

> Homoseksualizm nie jest bynajmniej tworem Matki Natury, a jedynie mutacją jej
              > DWUPŁCIOWEGO tworu (trochę jak po Czarnobylu ...); tak się składa, że Matka
              > Natura dość ściśle określiła w swych zamierzeniach funkcje i zróżnicowanie
              > organów seksualnych i wydalniczych.

slucham? czyli zwierzeta, u ktorych zauwaza sie odruchy homoseksualne, to
              dewiacja, wynik tragedii w Czarnobylu (chociaz wolalbym o tym nie wspominac, bo
              w odroznieniu do Ciebie, to wydarzenie to dla mnie straszna tragedia, ktora
              zasluguje na chwile refleksji, a nie uzywanie tego jako argumentu w oczernieniu
              innych), mutacja, tak? no niezle. o to bym nikogo ani niczego nie podejrzewal.

> Nota bene kanadyjczycy mają całkiem niezłe osiągnięcia w leczeniu
              > homoseksualizmu - może zgłosisz się na ochotnika ?

nie odczuwam potrzeby, aby zmieniac swoja orientacje. nie czuje
              niedowartosciowania z tego powodu i zyje mi sie bardzo dobrze wsrod
              INTELIGENTNYCH i tolerancyjnych ludzi... szkoda, ze wiekszosc spoleczenstwa
              taka nie jest!
    • Gość: Kuba Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:38
      A która połowa, większa lub mniejsza.Gazeta też walczy o tolerancję.Tolerancja
      złodziejom, tolerancja bandytom, toreancja pedałom, i do czego to
      prowadzi.Pedałow należy ewidencjonować, łacznier ze zdjęciami. A gdy przyjdzie
      na to czas, a czas przyjdzie , to................
      • Gość: Zwierzchowski Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:42
        prosze, prosze... czy ja moge dokonczyc Twa wypowiedz?

... zagazowac!!!

Faszysta z CIebie kolego i nikt inny!
        • Gość: Nemo Sami szykujecie sobie zasłużony stryczek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:55
          Dziwi cię to ? Swoją agresywną propagandą zaburzeń seksualnych sami ukręcacie
          sobie stryczek. Kto mieczem wojuje ...
          • Gość: Zwierzchowski Re: Sami szykujecie sobie zasłużony stryczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 12:34
            ja bym sie o to nie obawial. a wie Pan dlaczego? dlatego, iz takie parady i
            takie debaty wychowuja i sprawiaja, ze pewne zjawiska staja sie lagodniejsze i
            lepiej przyswajane. trzeba czasu i byc optymista, zeby to zobaczyc.
            • Gość: Nemo błędna ocena sytuacyjna IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 14:46
              Wydaje mi się jednak, że parady osobników propagujących monopłciowe stosunki
              doodbytnicze wymachujących wulgarnymi transparentami na wystrojonych w wielkie
              fallusy samochodach mają znikomą rolę wychowawczą.
              Homoseksualizm nie jest bynajmniej zjawiskiem, które trzeba "przyswoić", tylko
              leczyć. W szczególności przydałoby się zaś ukrócić agresję progejowskiego
              lobby, które pod płaszczykiem "biednych nieakceptowanych zboczusiów" domaga się
              społecznej akceptacji dla uprawianych przez siebie bezeceństw. Kopulujcie sobie
              (nawet dousznie) tylko przestańcie wreszcie wywalać na światło dzienne brudnej
              zawartości swoich sypialni.
      • Gość: HL Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.noname.net.icm.edu.pl 04.06.04, 16:05
        A kto ma ewidencjonować i gazować, Kubusiu? Komu dajesz ten przywilej?
    • Gość: Ania, 6 lat Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: 151.157.129.* 04.06.04, 16:11
      Mamusiu, a dlaczego oni wolaja :"w dupe jebane cwele?"
      • Gość: HL Re: Połowa Polaków przeciwko marszom homoseksuali IP: *.noname.net.icm.edu.pl 04.06.04, 16:31
        Droga Aniu, Twoja mamusia jest na pewno dumna, że taka sześcioletnia
        dzieczynka, jak Ty, umie już czytać długie artykuły na portalu GW, pisać trudne
        wyrazy, a nawet znać zastosowanie cudzysłowia. Brawo! Jesteś bardzo mądra i na
        pewno będą z Ciebie ludzie. A gdzieżeś to usłyszała, Kruszyno? Jak tam Tatuś
        poza tym?
    • Gość: HL Re: CZY BYCIE W ODBYCIE TO POWOD DEMONSTRACJI IP: *.noname.net.icm.edu.pl 04.06.04, 16:25
      "Bycie w odbycie" nie jest oczywiście powodem do demonstracji, Miły Chłopcze.
      Nie udawaj, że o tym nie wiesz. Górnicy też nie protestują DLATEGO ZE pracują w
      kopalniach, a pielegniarki - w szpitalach. Na tym polega ich praca, nie
      wychodza na ulice, by pokazać czapki z piórkiem lub czepki. Demonstruje sie w
      jakims celu np. przeciwko zwolnieniom z pracy albo po to, by uzyskać podwyzki.
      Demonstruje sie też po to, by pokazać, że "jest nas dużo" i że "należy się z
      nami liczyć". Demonstruje sie też po to, by pokazać, że nie podoba sie nam
      sytuacja w kraju albo wynik meczu.

Zastanow sie, Drogi Obserwatorze, dlaczego mogą (gdzieś tam za Odrą)
      demonstrować pedały... Zapewniam Cie, ze nie w celu uświadomienia Ciebie i
      Tobie podobnych Dziewcząt i Chłopców, co do rodzajów zachowań seksualnych,
      jakim oddają się plugawie w swoich czterech ścianach. Jak widać z tytułu Twego
      komentarza, doskonale wiesz "jak oni to robią" (i chyba nie dowiedziałeś się
      tego w czasie tego rodzaju demonstracji?). Pedały nie robią też tego, po to
      żeby Cie zdemoralizować, ani po to żeby rozbić czy osłabić w jakimkolwiek
      stopniu Twoją świętą polską Rodzinę. Już i tak jesteś słaby i zdemoralizowany.
      Obejrzenie w TV krótkiej migawki na temat przemarszu chyba nie wytrąci Cie z
      Twej trwałej, ugruntowanej postawy heteroseksualisty (tak samo jak mnie nie
      nakłanią do katolicyzmu różne Radia Maryje ani Telewizje Trwam).

Więc o co im może chodzić, Drogi Zuchu...?
    • Gość: Mamlas SPUSCIC PEDERASTOM ŁOMOT JAKIEGO NIE ZAPOMNĄ!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:06
      DO ZOBACZENIA NA WASZEJ PROWOKACYJNEJ PARADZIE,ZWYRODNIALCY PIE*DOLENI.
    • Gość: właśnie Poznań popiera prezydenta Kaczyńskiego IP: 81.219.184.* 04.06.04, 17:15
      Tak wielka wrzawa wobec tak marginalnej sprawy świadczy moim zdaniem o
      politycznym wykorzystaniu sytuacji chyba przez lewicę, ktora chce poprawic
      swoje spadające na łeb, na szyję notowania i osmieszyć Kaczyńskiego oraz in.
      rozsądnych ludzi, którzy mają odwagę otwarcie stawiać sprawę i powiedziec
      prawdę. Nawet w Berlinie zrezygnowali z parady techno, więc chyba z nudów
      niektórzy przenieśli się do nas.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Poznań popiera prezydenta Kaczyńskiego 04.06.04, 18:12
        jaka szkoda ze Poznań nie ma takiego prezydenta jakiego ma Warszawa..to jedna z
        niewielu..hm..rzeczy nazwijmy to które Poznań naprawdę zazdrosci Warszawie
        • Gość: M.H. Poznan popiera PARDE, a nie tego kutasa Kaczyna IP: *.chello.pl 04.06.04, 19:50
        • Gość: o. CZY PREZYDENT Kaczyńskiego ma brata geja IP: *.crowley.pl 05.06.04, 11:54
        • Gość: iti Re: Poznań popiera prezydenta Kaczyńskiego IP: *.crowley.pl 05.06.04, 11:55
          poza głupotą
        • Gość: c. Re: Poznań popiera GŁUPOTE IP: *.crowley.pl 05.06.04, 11:56
    • Gość: Zatroskana Matka Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.04, 17:44
      Mieszkamy w Londynie, gdzie moja 15-letnia corka chodzi do panstwowej szkoly.
      Wyobrazcie spbie, ze wraca wczoraj z zajec bardzo zadowolona i opowiada, ze
      dostala najwyzszy stopien za swoja prace semestralna na temat Ballady z
      wiezienia w Reading tego pedala Oscara Wilde'a, ktory tu jest uwazany nie
      wiedziec czemu za "najwiekszego dramaturga angielskiego XIX wieku". Ten pozal
      sie Boze dramaturg zostal skazany w procesie za sodomie i wtracony do mamra,
      gdzie jego miejsce.
      Kazalam sobie pokazac tak wysoko ocenione wypracowanie i po prostu stanely mi
      wlosy deba. Jakbym dziecka nie ganiala do szkoly niedzielnej na religie od
      siedmiu lat. Jakby sie wychowywala w Sodomie czy Gomorze, a nie w dobrym
      chrzescijanskim domu! No zwyczajnie jest kompletnie brainwashed do pedalow i
      ich "alternatywnego stylu zycia", jak oni to nazywaja. Mialam jej spuscic lanie
      za to wypracowanie, ale smarkata mowi do mnie: Mother! Bo zawolam policje i
      trafisz do wiezienia w Reading.
      Za trzy lata mezowi sie skonczy kontrakt w tym pedalskim kraju i wtedy Hanka
      wraca do Polski, chce czy nie chce. Tam jej wyprosuja kregoslup moralny. Trzeba
      czlowieka ratowac.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em 04.06.04, 18:15
        bardzo poruszył mnie twój list..dzis wychowac dziecko na pożądnego człowieka to
        wielka sztuka, tyle przeszkód tyle zagrożeń niebezpieczeństw...wszyscy są
        nastawieni antyrodzinnie...mam nadziejęże podzielisz sie tymi wrażeniami po
        przyjeździe do kraju w Radiu Maryja..czekamy na ciebie z wielką
        niecierpliwością a póki co trzymaj córkę krótko!
        • Gość: Zatroskana Matka Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.04, 18:25
          Dzieki, dzieki!!! Ale jak tu "trzymac krotko" jak grozi mi policja? W tym
          glupim kraju "prawa" dzieci stawia sie przed prawami rozdzicow! Rozwazam
          wizyte u Pryncypala, czyli dyrektora szkoly, ale on podobno sam jest pedalem,
          a w kazdym razie mieszka z "partnerem" juz od lat. I takich ludzi stawia sie na
          wysokim stanowisku, ze niby jest on "doskonalym pedagogiem" jak pisali w
          lokalnej gazecie. Taki z niego pedagog jak z koziej geby traba.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em 04.06.04, 18:29
            trzeba zawczasu dobierać córce odpowiednie towarzystwo..piszesz ze ma 15
            lat...może być już trochę za późno..pomagaj jej bo to dla niej trudny okres w
            życiu i rozmawiaj z nią na różne tematy i interesuj sie tym z kim sie przyjaźni
            co sie dzieje w szkole zaberaj ją ze sobą w miarę możliwości kieruj ją do
            środowiska w którym ty sie obracasz myślę ze maja dzieci w wieku mniej więcej
            twojej córki..wypełniaj jej czas do maksimum dodatkowymi zajęciami by nie miała
            zbyt dużo czasu na kontakt z osobami których sobie nie życzysz widzieć
            • Gość: Zatroskana Matka Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.04, 19:20
              Drogo Iszolomnie z Radia Maryja! Posluchalam Twojej rady i zadzwonilam do
              naszego polskiego proboszcza, ktory z miejsca zaproponowal mi zebym wyslala
              Hanke do niego na caly weekend! I ze on z nia przeprowadzi prace wychowawcza.
              Hanka sie uparla ze nie pojedzie, twierzdac, ze ksiadz proboszcz to
              jest "creep", ale ja wiem ze jest bardzo dobry z dziecmi i zawsze bierze je na
              kolana. Wiec - chce czy nie chce maz ja zawowzi na plebanie. Dziekuje Ci za
              rade.
              • Gość: Al Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em IP: *.bb.telus.com 04.06.04, 19:31
                Helka , przestan sie wyglupiac
              • Gość: Profesor Oscar Wilde to zboczeniec! Tak samo Szekspir! IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.04, 20:50
                Napisal sonet o "wilusiu", bardzo nieprzyzwoity. I po co te zboki biora sie za
                pioro i popisuja sie tym swoim pedalstwem. Wszystkich ich wyslac do Holandii, a
                najlepiej na Alaske, zeby swoje "wilusie" poodmrazali.
      • patriota21wieku Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em 04.06.04, 19:00
        Wroc do Polski i caluj stopy Rydzyka. Widac ze twoja corka ma normalny
        swiatopaglad i jest nadzieja ze nie wyrosnie na takiego ciemniaka jak ty!
      • Gość: niepedał :) Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 02:56
        Interesuję się dramaturgią angielską od kilku ładnych lat, ale do rzeczy: Wilde tak naprawdę został "wrobiony" i dlatego dostał wyrok. Został wrobiony, bo za bardzo obnosił się ze swoimi zboczonymi upodobaniami. W "Królestwie" z tego co wiem, można być nawet świniojebcą, byleby nie mówić o tym głośno. Mieszkasz w kraju, w którym kiedyś karano więzieniem za próbę samobójstwa... chore! Kraj w którym mieszkasz to gówniany kraj i tyle. Nigdy nie chciałbym tam mieszkać, byłem tam 2 tygodnie u znajomych i miałem dość.
        A swoją drogą za próbę spuszczenia lania swojemu dziecku (15-letniemu) powinnaś dostać w odwecie po pysku i sama powinnaś poddać się operacji prostowania kręgosłupa, bo jak widać masz problemy z panowaniem nad podstawowymi emocjami.
        • Gość: Zatroskana Matka Re: Indoktrynowanie dzieci Oscarem Wilde'em IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.06.04, 10:52
          Masz racje co do jednego: ulice Londynu sa przewpelnione swinoj..ami i nikt z
          tego nic nie robi. Ale jakby oni wszyscy zaczeli sie do tego pryznawac, to na
          szczescie jest jeszcze policja i sady, ktore ich za wszarz - i do Reading!
          Niech gnija w kazamatatch, jak ten pseudo-dramaturg Oscar Wilde (ktoremu zgnilo
          ucho), pedal sakramencki! Nie rozumiem tylko dlaczego trzeba demoralizowac
          mlodziez tymi zboczencami - Wildem, Szekspirem- jak tu ktos slusznie zauwazyl i
          temu podobnej swoloczy. Niestey, slyszlama, ze i w Polsce w szkolach kaza
          czytac Andrzejewskiego (pedal nad pedaly), Szaniawskiego, Stryjkowskiego (nie
          dosc, ze pedal, to jeszcze polskojezyczny, bo z pewnoscia nie Polak!), Lechonia
          (tez farbowany "Polak"). Jest to, moim zdaniem, marnowanie przyszlego
          pokolenia. Jedynym promyczkiem nadziei jest swiatla Rodzina Radia Maryja. Jakby
          oddac jej ukladanie programow szkolnych, to by zrobila porzadek z
          tymi"pisarzami". I moralny kregslup Narodu Polskiego bylby ocalony.
    • Gość: wer Prawa obywatelskie nie zależą od sondaży IP: *.itpp.pl 04.06.04, 18:13
      Głupie badanie. To znaczy nie samo badanie, lecz sposób sformułowania wniosków.
      Wola większości czy mniejszości nie ma tu nic do rzeczy. W demokracji każda
      grupa ma prawo demonstrować, wyrażać swoje interesy i poglądy. I nikt nie może
      tego zakazać - nawet większość. I dlatego homoseksualiści moga maszerować w
      polskich miastach, nawet jeśli ktoś im próbuje tego bezprawnie zabronić.
      Zupełnie inną rzeczą jest pytanie, czy ich postulaty są słuszne. Moim zdaniem -
      w dużej części nie. Ale nie zgadzać się z postulatami to co innego niż zakaz
      demonstrowania. Np. trudno sie zgodzić z postulatami górników, którzy domagają
      sie dopłacania z budżetu do kopalń - ale przecież nikt nie zabrania im
      demonstrowania.
      • Gość: owszem Re: Prawa obywatelskie nie zależą od sondaży IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 04.06.04, 22:05
        Tak jest! Taki sondaż można robić tylko po to, żeby wiedzieć co ludzie myślą.
        Nie wolno z niego wyciągąc żadnych wniosków co do tego, jakie powinny byc
        decyzje. Wolność pokojowych zgromadzeń jest z istoty gwarancją praw
        mniejszości, większość jej nie potrzebuje bo może swoje prawa wyegzekwować
        sprawując władzę.
        • Gość: Miron Re: Prawa obywatelskie nie zależą od sondaży IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 18:15
          Zgoda - mniejszości mają pewne gwarancje praw ( w tym wolność zgromadzeń).
          Ale homoseksualiści nie są żadną mniejszością (choć o nadanie takowego statusu
          od dawna coraz agresywniej zabiegają). To banda zdegenerowanych zboczeńców,
          czyli po prostu ludzi o chorej psychice - jako takim żadne specjalne prawa
          im się nie należą.
    • Gość: kkk Wszystkim pedałom zycze HIV-a IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.06.04, 18:15
      • oszolom.z.radia.maryja a ja im życzę wyjścia z homoseksualnej choroby 04.06.04, 18:16
        • patriota21wieku Re: a ja im życzę wyjścia z homoseksualnej chorob 04.06.04, 18:44
          A ja tobie zycze wyjscia z choroby psychicznej zwanej "wiara katolicka".
          • oszolom.z.radia.maryja Re: a ja im życzę wyjścia z homoseksualnej chorob 04.06.04, 18:45
            a tobie z kolei wyjścia z katolikofobii..
            • patriota21wieku Re: a ja im życzę wyjścia z homoseksualnej chorob 04.06.04, 18:53
              Ja nie mam katolikofobii, ja mam za bardzo otwarty umysl zeby miec fobie do
              katolikow. Moja zona i tesciowie sa praktykujacymi katolikami.

Ja mam fobie wobec NIETOLERANCYJNYCH BIGOTOW, bez wzgledu jakiej masci. Jesli
              by homoseksualisci nawolywali do uczenia w szkolach wspolzycia homoseksualnego,
              to bym byt rowniez przeciw. Ale poniewaz oni demonstuja przeciwko uciskowi
              m.in. przez kosciol katolicki, to ja jestem za.

Ale ty tego i tak nie zrozumiesz bo twoj mozg zostal na gladko przeprasowany
              przez Rydzyka.

• oszolom.z.radia.maryja Re: a ja im życzę wyjścia z homoseksualnej chorob 04.06.04, 19:01
                patriota21wieku napisał:

> Ja nie mam katolikofobii, ja mam za bardzo otwarty umysl zeby miec fobie do
                > katolikow. Moja zona i tesciowie sa praktykujacymi katolikami.
                > - to widać ..słychac ..i czuć...

> Ja mam fobie wobec NIETOLERANCYJNYCH BIGOTOW, bez wzgledu jakiej masci. Jesli
                > by homoseksualisci nawolywali do uczenia w szkolach wspolzycia
                homoseksualnego,
                >
                -tak czynią w Anglii! u nas też to zrobią ..

> to bym byt rowniez przeciw. Ale poniewaz oni demonstuja przeciwko uciskowi
                > m.in. przez kosciol katolicki, to ja jestem za.

-jaki ucisk? ty chyba jesteś uciskany przez swe paranoje ...

>
                > Ale ty tego i tak nie zrozumiesz bo twoj mozg zostal na gladko przeprasowany
                > przez Rydzyka.
                >
                -skuteczniej mózg pierze Urban i Michnik twoi idole...
                • patriota21wieku Re: a ja im życzę wyjścia z homoseksualnej chorob 10.06.04, 20:00

> patriota21wieku napisał:
                  >
                  > > Ja nie mam katolikofobii, ja mam za bardzo otwarty umysl zeby miec fobie d
                  > o
                  > > katolikow. Moja zona i tesciowie sa praktykujacymi katolikami.
                  > > - to widać ..słychac ..i czuć...
                  >
                  > > Ja mam fobie wobec NIETOLERANCYJNYCH BIGOTOW, bez wzgledu jakiej masci. Je
                  > sli
                  > > by homoseksualisci nawolywali do uczenia w szkolach wspolzycia
                  > homoseksualnego,
                  > >
                  > -tak czynią w Anglii! u nas też to zrobią ..

Gdzies ty to uslyszal? W Radju Maryja? Idiotyczne stwierdzenie!!! Na tej samej
                  zasadzie moge protestowac przeciwko nauce religii w szkolach w Polsce.

>
                  > > to bym byt rowniez przeciw. Ale poniewaz oni demonstuja przeciwko uciskowi
                  >
                  > > m.in. przez kosciol katolicki, to ja jestem za.
                  >
                  > -jaki ucisk? ty chyba jesteś uciskany przez swe paranoje ...

Masz przyklad w Warszawie: zabrania sie im pochodu, a kosciolowi nie zabrania
                  sie pielgrzymek. Czysty przyklad dyskryminacji!

>
                  > >
                  > > Ale ty tego i tak nie zrozumiesz bo twoj mozg zostal na gladko przeprasowa
                  > ny
                  > > przez Rydzyka.
                  > >
                  > -skuteczniej mózg pierze Urban i Michnik twoi idole...

Oczywiscie, bo oni w wielu wypadkach relacjonuja FAKTY, a nie bajeczki z pisma
                  swietego.
      • Gość: rydzyjko ISTNIEJĄ PREZERWATYWY HIPOKRYTO IP: *.crowley.pl 05.06.04, 12:44
    • tees1 a moze by tak do rzeczy - Art. 202. KK 04.06.04, 18:49
      Kaczynski, jak pamietam z poprzednich doniesien, nie zgodzil sie na
      demonstracje homoseksualistow, powolujac sie na ten artykul Kodeksu Karnego:

Art. 202. § 1. Kto publicznie prezentuje treści pornograficzne w taki sposób,
      że może to narzucić ich odbiór osobie, która tego sobie nie życzy, podlega
      grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
      § 2. Kto małoletniemu poniżej lat 15 prezentuje treści pornograficzne lub
      udostępnia mu przedmioty mające taki charakter, podlega grzywnie, karze
      ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
      § 3. Kto produkuje w celu rozpowszechniania lub sprowadza albo rozpowszechnia
      treści pornograficzne z udziałem małoletniego poniżej lat 15 albo związane z
      użyciem przemocy lub posługiwaniem się zwierzęciem, podlega karze pozbawienia
      wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Uznal, ze publiczna demonstracja pod haslem okreslonych preferencji seksualnych
      stoi w sprzecznosci z powyzszym.

Mial racje, czy nie, i dlaczego?
      • patriota21wieku Re: a moze by tak do rzeczy - Art. 202. KK 04.06.04, 18:58
        tees1 napisał:

> Kaczynski, jak pamietam z poprzednich doniesien, nie zgodzil sie na
        > demonstracje homoseksualistow, powolujac sie na ten artykul Kodeksu Karnego:
        >
        > Art. 202. § 1. Kto publicznie prezentuje treści pornograficzne w taki sposób,
        > że może to narzucić ich odbiór osobie, która tego sobie nie życzy, podlega
        > grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
        > § 2. Kto małoletniemu poniżej lat 15 prezentuje treści pornograficzne lub
        > udostępnia mu przedmioty mające taki charakter, podlega grzywnie, karze
        > ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
        > § 3. Kto produkuje w celu rozpowszechniania lub sprowadza albo rozpowszechnia
        > treści pornograficzne z udziałem małoletniego poniżej lat 15 albo związane z
        > użyciem przemocy lub posługiwaniem się zwierzęciem, podlega karze pozbawienia
        > wolności od 3 miesięcy do lat 5.
        >
        > Uznal, ze publiczna demonstracja pod haslem okreslonych preferencji
        seksualnych
        >
        > stoi w sprzecznosci z powyzszym.
        >
        > Mial racje, czy nie, i dlaczego?

Jesli homoseksualisci publicznie mieli stosunki plciowe w pocodzie, to tak.
        Jesli nie, to jesli te artykuly KK byl powodem, to konsekwentnie powinno sie
        zabronic parom heteroseksualnym publicznego calowania, obejmowania i trzymania
        sie za rece.

• oszolom.z.radia.maryja Re: a moze by tak do rzeczy - Art. 202. KK 04.06.04, 19:07
          z tym całowaniem też chcemy walczyc
          • Gość: P.S.J. Re: a moze by tak do rzeczy - Art. 202. KK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:20
            Jak będę całował dziewczynę na pożegnanie na ulicy, i ktoś z radiomaria mi
            podejdzie i będzie fochy stroił, to chyba dostanie w papę... i to nie papę
            smerfa :)
      • Gość: Miron Art. 202. KK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 18:59
        Bo stoi (ta demonstracja z powyższym). A w szczególności sam sposób
        demonstrowania charakterystyczny dla homosi: fallusy na samochodach, etc., etc.
        Niech sobie wynajmą zamknięty teren i tam się ...ten tego ten.
        • Gość: HL Re: Art. 202. KK IP: *.noname.net.icm.edu.pl 04.06.04, 19:19
          Demonstracja bedzie szła Jana Pawła 2. Tam już w tej chwili są "bardzo
          nieczyste" witryny. Wiem, bo mieszkam... Co prawda są one hetero, ale i tak (a
          może włąśnie dlatego) obrzydzają mi żarcie
      • Gość: owszem Re: a moze by tak do rzeczy - Art. 202. KK IP: *.supermedia.pl / *.supermedia.pl 04.06.04, 22:01
        Oczywiście że nie miał. Zawiadomienie o zgromadzeniu nie zawierało opisu
        planowanych ekscesów tego rodzaju i w uzasadnieniu decyzji zakazującej
        Kaczyński nie wskazał na dowody, że takie ekscesy są zaplanowane. Domniemanie
        oparte na przebiegu podobnych imprez gdzieś indziej i kiedy indziej jest
        niedopuszczalne. Na takiej zasadzie należało by zakazać każdej demonstracji
        związkowej, bo się w czasie takich zdarzały czyny karalne.

Kaczyński gra prosto - chce doprowadzić do sytuacji, w której tuż przed paradą
        wojewoda po raz kolejny uchyli jego zakaz, a on "nie zdąży" już wydać kolejnego
        zakazu. Wtedy LPR łaskawie pozwoli mu dalej rządzić Warszawą, a niektórzy
        wyborcy PiS będą zachwyceni. "odpowiedzialność" za paradę spadnie na wojewodę,
        a Kaczyński nie będzie zmuszony do wyegzekwowania swojego bezprawnego zakazu.
        • Gość: Miron Re: a moze by tak do rzeczy - Art. 202. KK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 10:03
          Jakakolwiek jest polityczna gra Kaczyńskiego - nie wciskaj tu, człowieku
          ciemnoty, że zakaz jest bezprawny. Paragrafów do uzasanienia decyzji odmownej
          jest całe mnóstwo: nawet w Konstytucji dałoby się coś bez trudu znależć.
          Homoseksualizm jako choroba (zaburzenie seksualne i tym samym zboczenie) łamie
          wszelkie obowiązujące (póki co) w naszym państwie etyczno-moralne normy.
          Gloryfikacja, tudzież agresywne dążenie do uzyskania społecznej aprobaty
          dla wynaturzonego stylu życia już sama w sobie jest przestępstwem.
          Homoseksualiści to osobniki o chorych umysłach - wydanie im przyzwolenia
          do zorganizowania podobnej manifestacji miałoby nieobliczalne skutki (podobnie
          jak chory umysł schizofrenika) - żadne pisemne deklaracje nie mogą stanowić
          punktu odniesienia.
    • Gość: Katolik Polski KOSCIOL KATOLICKI UCISKA HOMOSEKSUALIZM??? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.04, 19:34
      Teraz to juz przesadzacie.Kosciol katolicki odrzuca i potepia to zboczenie,
      ale nie uciska dotknietych.Kto nie jest katolikiem czy wierzacym,nie musi sie
      do tego stosowac.Judaizm tez pietnuje homoseksualizm,nie wspomne
      o Islamie.
      • Gość: HL Re: KOSCIOL KATOLICKI UCISKA HOMOSEKSUALIZM??? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 04.06.04, 20:00
        Zależy co się uzna za "uciskanie". W Rzeczpospolitej 95% to katolicy, nie żydzi
        i nie muzułmanie. 95%... Hmmm, akurat tyle samo co heteroseksualistów? No nie,
        był jeden arcybiskup nie-hetero. Nie ucisnęli go zanadto - Fakt
      • Gość: Igel Re: KOSCIOL KATOLICKI UCISKA HOMOSEKSUALIZM??? IP: *.ham.dial.de.colt.net 05.06.04, 11:04
        Homoseksualim jest juz od wielu wielu lat uznany przez swiat nauki jako cos
        zupelnie normalne zjawisko, tak wiec uznanie go jako zboczenia jest wynikiem
        twoich luk edukacyjnych.Moze poczytaj troche ewangelii a zrozumiesz dlaczego
        Jezus otaczal siwe az 12-ma facetami.Rozbijajac rodziny werbowal ich do swego
        srodowiska.Propagowal tez milosc nie wspominajac o roznic
        plciowych.Homoseksualisci w kosciele to zupenie normalna sprawa.Niepficjalna
        statystyka mowi o 74% wsrod kleru!Islam to i tak przejaw wielkiej ciemnoty.Wiem
        ilu arabow stoi na meszczyzn jesli chodzi o innych to niech piepsza te kozy.Co
        do pietnowania np.przez judaizm to nie chce przypomniec im Hitlera ktory
        pietnowal ronierz ich tak samo jak homoseksualizm./jak wiadomo z niektorych
        zrodel Hitlerowi tez nie byly obce te dewiacje/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka