lubiefrezje 12.11.11, 20:00 Vorgabe-taste - co to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogi514 Re: vorgabe- 12.11.11, 23:45 lubiefrezje napisała: > Vorgabe-taste - co to ? przycisk wyboru wartości/parametrów wyjściowych Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: vorgabe- 14.11.11, 11:40 Vorgabetaste = Eingabetaste de.wikipedia.org/wiki/Eingabetaste Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: vorgabe- 14.11.11, 12:11 haasi napisała: > Vorgabetaste = Eingabetaste > > de.wikipedia.org/wiki/Eingabetaste W zalinkowanej definicji "Eingabetaste" jakoś nie mogę doszukać się słowa "Vorgabetaste". Może kicajło pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: vorgabe- 14.11.11, 14:22 Jasiek, ty durny sie urodzil i durny zejdziesz z tego padolu. Nie napinaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: vorgabe- 14.11.11, 15:22 Rzeczywiście chyba jestem zbyt durny, żeby ogarnąć geniusz kicajły. Pomimo tego nieśmiało zapytam: jak doszedł do konkluzji Vorgabetaste=Eingabetaste? Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: vorgabe- 14.11.11, 15:50 Idź ty lepiej wypij piwo pod budkom, i nie zawracaj dupy. To wieczne tłumaczenie polskim idiotom, co chińscy idioci mieli w instruckji obsługi na myśli już mi się dawno znudziło i działa mi na cojones. Ty się jeszcze z tym trzaskasz, polski niedorozwijaku. I myślisz, że, jak podasz aljuzju do hasego, to jesteś dobry. Dupa zimna, kaczorze! Moja osobistość nie mam z tym nic wspólnego. Twoja idityczność dagegen: JA! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: vorgabe- 14.11.11, 16:06 A może zamiast bełkotać z jednym bykiem za drugim, po prostu odpowiesz na postawione pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś